7.3.2013 /  Tapahtumien maaliskuu 2013, osa 2. - Presidentti Obaman Israelin vierailu
 
  
Shalom, 
 
 
 
Sinun muureillesi, Jerusalem, minä asetan vartijat; älkööt he milloinkaan vaietko, ei päivällä eikä yöllä. Te, jotka ylistätte Herraa, älkää itsellenne lepoa suoko. 

Jesaja 62:6
עַל חוֹמֹתַיִךְ יְרוּשָׁלִַם הִפְקַדְתִּי שֹׁמְרִים כָּל הַיּוֹם וְכָל הַלַּיְלָה תָּמִיד לֹא יֶחֱשׁוּ הַמַּזְכִּרִים אֶת יְ-הוָה אַל דֳּמִי לָכֶם
 
 
 
Israelin pääministeri Netanyahu puhui videokuvan kautta AIPAC:n konferenssin osanottajille Washingtonissa USA:n presidentti Obaman vierailusta Israeliin.
Hän tähdensi, että Iranille annettu aika on lopussa ja muistutti punaisesta viivasta, jonka veti YK:ssa pommikuvaan viime syyskuussa.
 
4.03.2013  http://youtu.be/xNCC9xI1SCk (puhe videolla)
 
 
Obaman vierailulla 3 pääaihetta. Luonnosmaisesti kerron pääasiat:
 
1. Iran / Kansainvälinen yhteisö on yrittänyt diplomaattisin keinoin vaikuttaa Iranin ydinohjelmaan. Ei ole toiminut - Iran torjunut kaikki yritykset. Sanktiot eivät ole purreet, vaikkakin iskeneet talouteen. Iran on hyvin pian ylittämässä sen punaisen viivan, jonka vedin YK:ssa. Emme voi sallia Iranin ylittävän tuota punaista viivaa. Sanat ja sanktiot eivät pysäytä Irania. Israelin on aina kyettävä puolustamaan itseään mitä tahansa uhkaa vastaan. Juutalaiset tietävät, mitä on olla avuton uhkaa vastaan. Emme enää salli sen tapahtua. Me aina tulemme puolustamaan yhtä ja ainoaa juutalaista valtiota.
http://youtu.be/vFYvwICHxXo Netanyahu Draws a Red Line on Iran (N. vetää punaisen viivan YK:ssa)
http://youtu.be/CMJ4TYXDKLc Iran vs. Israel - No Fear
 
2. Syyria - 70 000 kuollut, satojatuhansia haavoittunut, miljoonat ovat olleet pakotettuja lähtemään kodeistaan.  Syyria on köyhä maa, mutta sillä on kemialliset aseet ja monia muita maailman tuhoisimpia aseita. Vaara, että nämä aseet joutuvat terroristien käsiin on todellinen. Al Qaida ja Hitzbollah ovat niitä havittelemassa.
 
3. Rauhanneuvottelut - Löytää mahdollinen ratkaisu ja tie neuvotteluille rauhaan palestiinalaisten kanssa. Rauha täytyy perustua todellisuuteen ja turvallisuuteen. Me vetäydyimme Libanonista, Gazasta, annoimme maa-alueita, mutta saimme terroria tilalle. Olen valmis kompromissiin, mutta en tee sellaista kompromissia, jos turvallisuutemme on uhattuna. Naapuriemme on opetettava lapsiaan rauhaan. Me kaipaamme rauhaa, rukoilemme rauhaa ja nyt presidentti Obaman vierailun yhteydessä toimimme rauhan saavuttamiseksi.
 
---------------------------
 
Olen tässä kirjoituksessa, joka on aika pitkä taas kerran, yrittänyt pitää kiinni 'punaisesta langasta' (kuten Netanyahu 'punaisesta viivasta' :), mutta materiaalin paljouden tähden pelkään, että lanka on välillä solmuilla tai ainakin luikertelee siellä täällä. Toivon, että pysytte mukana.
 
Niin monet seikat viittaavat jotain 'suurta' tapahtuvan 10.3. - 31.3., niin että ei voi välttyä spekuloinnilta.
Niin monet seikat myöskin ovat jo tuomassa esiin ilmestyskirjan henkilögalleriaa, että siinäkään ei voi olla arvailematta.
 
MUTTA, pyydän, että kaikkea luette itse arvioiden ja tutkien. En halua näistä asioista mitenkään kiistellä.  
KOSKA, kun tätä kirjoitan, niin samalla teen sen kysellen, vaikka asioista puhunkin, miltä ne tällä hetkellä tuntuvat näyttävän.
Kaikki voi jo ensi viikolla muuttua. Emme me, enkä minä, näe nyt välttämättä kaikkea.
Eli; esimerkiksi en sano, että Obama ON antikristus, koska en tiedä sitä, vaikka monet asiat viittaisivatkin siihen. Yhtä hyvin jostain voi tulla täysin tuntematon tekijä esiin.
 
------------------------
 
Maaliskuu (engl. March, ruots. mars) on germaanisissa kielissä nimetty Marsin, roomalaisen sodanjumalan, josta planeetta Mars on saanut nimensä, mukaan. Muinoin kuninkaat lähtivät tuolloin sotaan talvimyrskyjen jälkeen.
Nytkin sodan tuulet puhaltavat voimakkaasti.
 
Henry Kissinger: “If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Henry Kissinger, joka on ollut USA:n ulkoministerinä ja illuminaattikuvioiden kautta jo vuosikymmeniä (hän on pian 89v.) maailmanhallinnon sisäpiirissä,
sanoi 15.2. tehdyssä haastattelussa: "Jos et kuule sotarumpujen ääntä, sinun täytyy olla kuuro."
Linkissä koko haastattelu. 
 
Maaliskuun 20. on kevätpäivän tasaus: päivä ja yö ovat yhtä pitkät. 21.3. on kevään virallinen alkamispäivä.
  
 
Presidentti Obaman maaliskuun matka 20.-22.3.
 
 
Hänen ensimmäinen vierailunsa USA:n presidenttinä Israelissa, on saanut Israelin hallinnolta oman tunnuslauseensa ja logon:
 
 
"Unbreakable Alliance" - Murtumaton liitto.
Vierailua on kytsuttu myös hepreaksi: 
"Brit Amim" - Kansojen välinen liitto
 
Nuo nimikkeet muistuttavat meitä Danielin kirjan kohdasta: 
 
Daniel 9:27  (33,38) - Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi,
(Bibliassa oikeampi käännös):  Mutta hän monelle liiton vahvistaa yhdessä viikossa;
 
He will confirm a covenant with many for one ‘seven (NIV)   
(American standard) And he shall make a firm covenant with many for one week ),
 
Näistä tunnuslauseista kieltämättä tulee mieleen Danielin kirjassa oleva Israelin liitto Antikristuksen kanssa.
Tämä Obaman vierailu on profeetallinen ja kuvaa tulevaa liitonvahvistusta ja Israelissa nyt jo olevaa valmiutta tällaiseen liittoon - tai sitten nyt jo tällä vierailulla tapahtuu jotain odottamatonta koskien rauhansopimusta, jos olemme ajallisesti jo niin pitkällä.
 
Maaliskuun 20. on saanut oman nimikkopäivän: 'the world frog day' (maailman sammakkopäivä). 
 
Saastaiset henget on kuvattu raamatussa sammakon näköisiksi.
Ilm 16:13 "Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista."
 
Olemme näinä päivinä seuranneet heinäsirkkaparvia; kymmeniä miljoonia heinäsirkkoja (muistuttaa Egyptin vitsauksesta ja on juuri sopivasti pääsiäisen alla), jotka ovat aiheuttaneet huolta Egyptissä ja nyt Etelä-Israelissa.
http://youtu.be/Olh4pBbUFYg SWARMS OF MILLIONS OF LOCUST PLAGUE CAIRO, EGYPT AHEAD OF PASSOVER
 
Vuoden alussa mediassa kiersi kuvia Obamasta, kun kärpäset kiipeilivät hänen kasvoillaan ja kiusasivat eri tilanteissa. Tästä tuli tietysti monille mieleen raamatusta 'Kärpästen herra' -kielikuva. 
2 Kun. 1:2-3: Elia ilmoittaa Jumalan rangaistuksen kuningas Ahasjalle, joka oli lähettänyt hakemaan apua sairauteensa filistealaisten epäjumalalta Baal-Sebubilta ("kärpästen herra", siitä Beelsebul) Ekronista. Suuttunut kuningas lähettää sotilaita vangitsemaan profeettaa, mutta salama tappaa miehet.
-----------------
  
Mutta erityisesti merkittävää on, että Obama on valinnut päivän tulolleen, joka on sama päivä, Nisan 10., jolloin Jeshua ratsasti aasilla Jerusalemiin. Tästä onkin veistelty, että Obaman 'aasi' on demokraattinen puolue, jonka logona on nimenomaan aasi. Yleensä hänellä on mukana oma turvavarustettu virka-autonsa, jonka koodinimi on 'Beast' (Peto)
 
Saapuessaan Obama tulee saamaan presidentti Shimon Peresiltä arvomitalin - Israelin korkeimman presidentillisen kunnianosoituksen - vahvistaessaan näin liittolaisuutta Israelin kanssa vierailullaan luvaten puolustustukea ja turvallisuutta Israelille. Obama on näin ensimmäinen virassaoleva US presidentti, joka saa tämän tunnustuksen. 
 
"Presidentti Obama on tehnyt ainutlaatuista ja merkittävää työtä vahvistaakseen Israelin valtiota ja sen kansan turvallisuutta," sanotaan julkilausumassa. "Barack Obama on todellinen Israelin ystävä ja on ollut tätä aina julkisen elämänsä alusta asti. Yhdysvaltain presidenttinä hän on seissyt Israelin rinnalla kriisien aikana."
 
Näin, siitä huolimatta, että Obama kohteli Netanyahua ala-arvoisesti tämän taannoisella USA:n vierailulla: Pani kulkemaan sivuovesta ja jätti ilman illallista itse mentyään ruokailemaan. Obama on myös jakamassa Israelin perintömaata ja Jerusalemia. Ilmeisesti Israel nyt yrittää panostaa USA:n tukeen. 
 
Presidentti Obamasta tehdään myös iso jääveistos.
 
Jääveistoksen sijaintipaikka on vanhalla rautatieasemalla googlemapistä katsottuna linnuntietä tasan 666 m Temppelivuorelta ja Kalliomoskeijasta. Katso videolta:
 
Maaliskuun 20. tapahtuu myös, mitä kutsutaan nimellä 'Tuomiopäivän linjaus', hyvin harvinainen: kuusi planeettaa ja aurinko ovat 2 tähtikuvion välissä; Vesimiehen ja Kalojen. Siirtyminen uuteen aikakauteen?
 
Ilmestyskirja 1:ssä näky - Jeshua pitää 7 tähteä (6+1) (seurakuntaa) kädessään. Onko seurakunta-aika lopuillaan (Kalat) ja siirrytään New Age aikaan (Vesimies = uuden aikakauden tunnus)? 
 
Apostoli Paavali sanoo 2. Tess 2:1-8 
 
 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
 
3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
 
5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
 
7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
 
Kolme asiaa:
- Tässä puhutaan Jeesuksen tulemuksesta; kokoontumisesta Hänen tykönsä, kun tempaus tapahtuu (jae 1)
- Se päivä - Herran päivä, ei tule ennenkuin laittomuuden ihminen ilmestyy (jae 3)
- Laittomuuden ihmisen ilmestymistä pidättää jokin; 'the restrainer' (pidättelijä) engl. käännöksessä - seurakunta; morsian
 
Eli järjestys: seurakunnan tempaus -> laittomuuden ihminen ilmaantuu -> Herran päivä
 
Se, mitä nyt kerron, osoittaa meille, että hyvin pian ajan kello lyö 12 ja on tempausaika ja laittomuuden ihmisen esiintulo.
 
Salainen palvelu USA:ssa on nimennyt presidentti Obaman auton koodinimellä 'the Beast' (Peto).
Obaman koodinimi (salaisen palvelun käyttämä) on 'Renegade' (Laiton, kapinallinen; henkilö, joka pettää asiansa, uskontonsa, maansa...) Erikoinen koodinimi! Miksi Obama valitsi juuri tuon nimen itselleen?
 
Tulee mieleen: "...Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi," 
 
 
Obama tällä hetkellä on ainakin lukuisten 'osumien' johdosta ykkössijalla antikristus-kandidaattina. Hän tuntuu itsekin muiden lisäksi mielellään korostavan tätä (Anti)Messias-imagoa, kuten saapumalla Jerusalemiin päivänä, joka juutalaisuudessa
(2. Moos 12-14 kertoo ensimmäisestä pääsiäisestä Egyptistä lähdettäessä) on Nisan 10.
 
Nisan 10. päivänä alkoi tarkastus, onko uhrattava karitsa virheetön. Siksi Jeshua saapui juuri tuona päivänä Jerusalemiin täyttäen profetian virheettömästä uhrikaritsasta kansan hurratessa: Hoosianna!
 
Karitsaa tutkittiin neljä päivää, jotta varmistettiin, ettei siinä ollut vikaa. (Jeshua oli kansan katsottavana ja kuultavana neljä päivää Temppelissä) 14. Nisan karitsa piti uhrata kolmelta iltapäivällä ja veri pirskottaa Liitonarkun päälle. Jeshua ristiinnaulittiin pesachina, Nisan 14. ja Hän kuoli klo 3 iltapäivällä.
 
Karitsan veri oli ainoa, mikä saattoi pelastaa Israelin esikoiset kuoleman enkeliltä, kuten Karitsan; Jeshua Messiaan, veri vain voi pelastaa meidät kadotuksen kuolemasta ikuiseen elämään.
Tuona yönä; nyt Nisan 15., (koska juutalainen uusi 'päivä' alkaa auringon laskiessa eikä keskiyöllä.) Israelin lapset söivät pääsiäisaterian.
Tänä vuonna Pesach on ma maaliskuun 25. auringon laskettua tai jos uusikuu ei näy vielä 12. päivä, niin pesach on ti 26.3.
 
------------------------------
 
Obama vannoi tammikuussa virkavalansa käsi kahden raamatun päällä: Martin Luther Kingin ja presidentti Lincolnin. Molemmat salamurhattiin ampumalla päähän.
 
Lincolnia ammuttiin päähän pitkäperjantaina 14.4.1865 ja hän kuoli 15.4. Hautajaiset olivat pääsiäispäivänä. 
King murhattiin ampumalla päähän 4. huhtikuuta 1968, 10 päivää ennen pääsiäistä.
 
Oscar-ehdokkaana näimme juuri Steven Spielbergin elokuvan "Lincoln". Lincoln on ollut esillä jos siksi, että Obama monessa tilanteessa on kuin samaistunut häneen.
Elokuvan lopussa Lincoln mainitsee, kuinka hän haluaisi mennä Israeliin, Jerusalemiin. Hänen vaimonsa sanoo siihen, että on pitkäperjantai. Ja tuona iltana hänet murhataan.
 
Tässä on siis presidentti, jota ammuttu päähän pitkänäperjantaina ja tummaihoinen mies, jota ammuttu päähän 10 päivää ennen pääsiäistä. Näiden miesten raamattujen päällä Obama vannoi toisen virkavalansa. Lincoln ammuttiin juuri toisen virkavalansa jälkeen.
 
Viimeinen elokuvan kohtaus on, jossa Lincoln toisen virkavalansa vannomistilaisuudessa sanoo sanat:
"Rauha keskuudessamme ja kaikkien kansojen kesken".
 
Ei voi olla ajattelematta, mitä voisi tapahtua tänä pääsiäisenä:  Hamas warns Obama: Don’t visit Temple Mount 
 
1.3.13 Hamas on varoittanut Obamaa pysymään poissa temppelivuorelta ja Al-Aqsa moskeijasta. Se olisi "diplomaattinen katastrofi" ja "välitön vaara, jollaista Al-Aqsa Moskeija ja Jerusalem ei koskaan ole kohdannut,"   
Hamas — joka on määritelty Yhdysvalloissa vuodesta 1997 ulkomaalaiseksi terroristiorganisaatioksi -- kutsui myös Obaman mahdollista vierailua "Siionistien miehittämälle" nähtävyydelle "vaaran teoksi".
 
Obama itse sanoo, että hän haluaa seistä Temppelivuorella ja vierailla Al-Aqsa moskeijassa. Hän haluaa mennä Temppelivuorelle Jerusalemin arabiportista ja ilman israelilaisia tai Israelin turvallisuusmiehiä. Hmmm...
 
(Tässä kiva oppivideo Jerusalemin muurista ja porteista: http://youtu.be/WgKZQVuhuCo The Walls of the Old City of Jerusalem)
 
Tiedämme raamatusta, että kerran petokin saa kuolihaavan päähänsä, joka ihmeen kautta paranee:
 
Ilm 13:3-4  "Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.
Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle",
 
Elämme profetioiden täyttymisten aikoja. Mikä mitäkin on tai ei ole selviää, kun päivät kuluvat.  
-----------------------
 
 
Vierailu kestää 20.-22.3. Viimeisen päivän päivämäärä on hyvin erikoinen ja muodostaa okkultisteille tärkeän tunnusluvun; 322. 
 
Maaliskuun 22. on erikoinen päivä: Siihen liittyy erikoinen luku - 322. Amerikassa maaliskuun 22. kirjoitetaan 3.22. päinvastoin kuin Euroopassa. Seuraava on numeroista; mielenkiintoista pohdintaa:
 
Luku 322 on Skull & Bones -salaseuran okkultinen päivämäärä 

Skull & Bones eli 'Kuoleman veljeskunta', kuuluu Illuminaatteihin ja perustettiin v. 1776 Yalen Yliopistossa New Havenissa, Connectikutissa. Salaseuran logossa on pääkallon ja ristikkäin olevien luiden alapuolella luku '322', jonka sanotaan tarkoittavan päivämäärää; maaliskuun 22. Päivämäärällä on joidenkin mukaan jotain tekemistä maanalaisten rakennettujen siirtokuntien kanssa "katastrofin aikana". 

322 luku osoittaa luciferistisen tarkoitusperänsä; se viittaa
1 Moos 3:22 "Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!" 
Tätä juuri okkultistit havittelevat.

322 - Ruusuristiläisyydestä lähtenyt Skull & Bones, Georgia Guidestones ja Terveyslaki
http://rense.com/general90/weid.htm  

Georgia Guidestones
Katso video - YouTube Video
 
Georgia Guidestones (~opaskivet), graniittinen monumentti Koillis-Georgiassa, pystytettiin maaliskuun 22. 1980.
Maaliskuun 22. 2013 ne ovat 33 v. vanhat. 
Niiden pystyttäjä on peitenimen R.C. Christian omaava henkilö. Hänen henkilöllisyyttään ei tiedetä, eikä keitä muita on monumentin takana. Kiviin on 8 nykykielellä ja 4 muinaiskielellä kaiverrettu 10 ohjetta ihmiskunnalle.
 
Eniten on ihmetyttänyt yksi ohje: "Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa." Tuo on UMJ tavoite.
 
--------------------------------------
 
Helmikuun 3. 2013 pelattiin USA:ssa 'Super Bowl 47'. Tuo Amerikan vuoden suurimman urheilutapahtuman pidetty ajankohta on 47 päivää maaliskuun 22. päivästä.
 
Superbowl'issa valot sammuivat (syytä ei koskaan löydetty), kun oli jäljellä 13:22 kolmatta neljännestä peliaikaa.
 
Valot siis mystisesti sammuivat 3. helmikuuta 2013, kolmannella neljänneksellä. Kun peliaika loppui klo 9:11 pm. (ilta),  lisäaika oli tarkalleen 33min. 33 sek. Erikoista merkkikieltä numeroin. Erikseen olivat vielä Superbowlin mainokset ja esitykset...Kaikella tuntui olevan selvä UMJ:n viesti.
Tämä etukäteen julkisiin esim. suuriin urheilutapahtumiin,, elokuviin ym. 'piilotettu' viestintä kuuluu heidän tapoihinsa. Näillä numeroilla viestitään päivämääriä tai vain lukuja, joista voi päätellä 'illuminaattien allekirjoituksen'.
 
Pari esimerkkiä, näitä olisi useita: 
 
Dark Knight rising – Batman elokuva 'Yön ritari' näyttää myös luvun 322 jalkapallo-ottelun katsomon seinällä.
 
http://youtu.be/vwx1f0kyNwI Olympus Has Fallen - elokuvan virallinen traileri - Ensi-ilta 3.22.2013
 
Olympus has fallen (Olympus on kaatunut) -elokuva, joka saa ensi-iltansa 22.3 !! (3.22. usalaisittain) kertoo kiinalaisen kenraalin tulosta, terrorihyökkäyksestä ja kuinka hän joukkoineen ottaa Valkoisen Talon haltuunsa.
Valkoisen Talon virallinen koodinimi on Olympus; siitä filmin nimi.
(Nyt muuten on kiinalainen kenraali tulossa Pentagonin vieraaksi sattumoisin.)
 
------------------------
 
Tähän väliin laitan messiaanisen viulistin Maurice Sklarin rukouskehoituksen, jonka hän julkaisi 6.3. 
 
Rukoushälytys! (6.3.2013)

Herra puhui minulle tänään, että hälyttäisin rukoilijat ja esirukoilijat. Rukoilkaa, että välitön hyökkäysuhka ei tapahtuisi!  On suunnitelma räjäyttää useita pieniä ydinpommeja Amerikan ja Kanadan yllä ilmakehässä.  Heidän päämääränsä on saada aikaan EMP -efekti, joka tuhoaisi sähköverkkomme. Uskon, että tämä on lähtöisin Pohjois-Koreasta, mutta mukana on myös muslimimaita. Herra sanoi, että jos rukoilemme, me voimme keskeyttää ja estää tämän onnettomuuden. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa hullulta joistain...mutta minun on oltava uskollinen ja antaa tämä tiettäväksi Messiaan ruumiille. Rukoilkaa! Rukoilkaa! Rukoilkaa! 
 
Maailma on tottunut Pohjois-Korean hallituksen ylikuumenneeseen retoriikkaan. Länsimainen valtamedia ei ole vakavasti huomioinut maan todellista kapasiteettia. Mutta Pohjois-Koreassa todella tapahtuu. Maalla on ydinkärjillä varustettuja mannertenvälisiä ohjuksia, jotka yltävät Yhdysvaltojen itärannikolle asti.
Maan virallisilla sivuilla ei kaihdeta näyttää, että ne on ajateltu nimenomaan USA:a silmällä pitäen. Seurasimme uutisista vastikään Pohjois-Korean ydinkoetta ja arveltiin maan samalla testanneen Iraninkin puolesta.
 
Iranin presidentti on enemmän kuin valmis aloittamaan sodan saattaakseen Mahdin, islamin messiaan, paluun näyttämön valmiiksi. Hänen presidenttikautensa päättyy tänä vuonna. 
 
"Pohjois-Korea vannoi tiistaina peruuttavansa v. 1953 tulitauon, joka lopetti Korean sodan...ellei olla yhteistyöhaluisia, Korean Kansanarmeijan ylipäällikkö varoitti 'kirurgisista leikkauksista', joilla yhdistettäisiin Koreat ja myös 'ydiniskun mahdollisuudesta'."
 
 
---------------------------
 
En osaa sanoa, onko seuraavalla mitään merkitystä, mutta on ainakin erikoinen asia ja laskelmaan liittyy myös päivämäärä 22.3.2013. 
 
Presidentti Obama sai oltuaan vajaan vuoden presidenttinä ensimmäisellä kaudellaan kaikkien hämmästykseksi
Nobelin rauhanpalkinnon (Hän ei ollut tehnyt mitään ansaitakseen tämän). Tämä valinta tapahtui 9.10.2009.
 
Obaman Nobelin palkintojenjaon juhlallisuuksia edeltävänä iltana 9.12.2009 Pohjois-Norjassa ihmiset ihmettelivät erikoista spiraalia taivaalla. Oli monia ajatuksia: Venäjän ohjusasekokeiluja, UFOja, revontulia...  
 
29.11.1947 YK näytti vihreää valoa Israelin valtion perustamiselle.  
 
1947 + 70 v. = v. 2017        
 
70 v. (sukupoven tavallinen mitta; Ps. 90:10) viikunapuun ihmeestä (Isreaelin synty) – Matt 24:32
Riemuvuoden 50. vuosi (Jumalan lepo) on 2017. Tämä on viimeinen riemuvuosi. Alkaa v. 2016 Jom Kippurina, kuten aina riemuvuodet - Jom Kippurista.
 
Riemuvuosi: lokakuu 14, 1967 (Jom Kippur) + 49 v. = lokakuu 12, 2016 (Jom   Kippur, 10. Tishri, 5777).
Tässä siis viikunapuun sukupolvi ja 49v. loppu (ennen riemuvuotta) osuisivat lokakuulle 2016.
 
9.10.2009 (Succot, + Obaman rauhan Nobel) + 3,5 v.(1260 p.) = 22.3.2013 + 3,5 v (1260 p.) = 12.10.2016 (Jom Kippur)
 
Näyttäisi, että päivämäärällä 22.3.2013 olisi joku merkitys, mutta mikä? En usko, että vielä olemme alkaneet viimeistä vuosiviikkoa, vaikkakin se on hyvin lähellä.
 
------------------------- 
 
Maaliskuun 22., 2013 uusi, viimeinen, paavi; 'koodinimeltään' 'Petrus Romanus' (Muuten; luin, että Chanalaista Peter Turksonia on kutsuttu Chanassa 'Peter the Roman' !) on todennäköisesti valittu ja presidentti Obama Jerusalemissa vastaanotettu erityisillä kunnianosoituksilla. Monet ajattelevat tämän viimeisen paavin olevan ilmestyskirja 13. luvun väärä profeetta (?). Paavin eroilmoituspäivästä helmikuun 11. on tasan 40 päivää maaliskuun 22. päivään. Tuossakin on jotain edeltäsuunnitellun tuntuista.

Uuden paavin odotetaan myös saapuvan pääsiäsiaikaan Jerusalemiin. Aiemmin kirjoitin historiallisesta sopimuksesta Israelin ja Vatikaanin välillä, jossa paavi sai istuimen Jerusalemin Yläsalissa. Periaatteessa paavi voisi siirtää paavinistuimensa Roomasta Jerusalemiin.

Presidentti Obaman ja pääministeri Netanyahun tapaamisessa 20.-22.3. puhutaan myös rauhansopimuksesta ja -neuvotteluista.

Tulevasta Antikristuksen monien kanssa vahvistamasta 7-vuotisesta liitosta Herra sanoo:

 Daniel 9:27

 "He will confirm a covenant with many for one ‘seven (Hän vahvistaa liiton monien kanssa yhdeksi vuosiviikoksi)

 Jesaja 28:15

"Koska te sanotte: "Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" - 

On hyvin paljon meneillään koskien rauhansopimusta; erilaisia kirjoituksia, päätelmiä ja huhuja.

On ollut kirjoituksia, että "meillähän on jo olemassa kirjoitettu sopimus v. 1947, kahden valtion perustamiseksi". Voisiko tämä olla se sopimus, joka "vahvistetaan" (ei siis tehdä). Tai sitten on salaisissa neuvotteluissa jo tehty olemassaoleva sopimus, jonka vain monet sitten vahvistaisivat. 

Encountering Peace: Israeli-Palestinian peace is achievable

"yhteisellä sopimuksella sinetöity, kansaivälisen yhteisön tunnustama, Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksymä ja täyttäen periaatteen, joka on näkyvillä YK:n päätöslauselmassa 181, marraskuun 29. – virallinen kahden valtion syntymätodistus - kahden valtion perustamiseksi - yhden juutalais- ja yhden arabivaltion maassa, joka tunnetaan nimillä Palestiina/Israel."

Näin mm. kirjoitti Jerusalem Postissa  Gershon Baskin (the co-chairman of IPCRI, the Israel Palestine Center for Research and Information, a columnist for The Jerusalem Post and the initiator and negotiator of the secret back channel for the release of Gilad Schalit.) http://www.jpost.com/Opinion/Columnists/Article.aspx?id=303971

----------------------------

Sitten on erikoinen mies, iranilainen juutalaista syntyperää oleva, vaikkakin islaminuskoinen tiedemies ja ydinfyysikko M.T. Keshe, Keshe Foundation'in johtaja Belgiasta, joka sanoo, että rauhansopimus tullan julistamaan presidentti Obaman Israelin vierailun yhteydessä.
Hän sanoo videolla, että 21.3. rauhansopimus esitettäisiin ja 21.4. hyväksyttäisiin.
Keshe sanoo, että syy nopealle toiminnalle on, että Iran on kehittänyt uusia aseita ja puolustusta, joka perustuu antigravitaatio teknologiaan ja tämä on muuttanut "pelin". 
 
http://youtu.be/-HQDCX7RW3c 21WIRE: Keshe's Free Energy Technology Will Make Today's Military 'Useless' (Rauhansopimuksesta 20:20 kohdalla)
 
"Maailma jäi hämmästyneenä seuraamaan, kun Iran otti ilmasta vangiksi amerikkalaisen, ilman miehistöä kulkevan pienen vakoilukoneen (dronin) muutama kuukausi sitten. He eivät ampuneet yhtään laukausta. Mikä oli se teknologia, jolla he sen pystyivät tekemään jäi epäselväksi. Kolmisen viikkoa sitten Israelin lehdissä oli kuva iranilaisesta superhävittäjäkoneesta, jota mitkään tutkat eivät voi paljastaa. Se oli siis tehty teknologialla, jota ei ole edes Amerikalla (tietääkseni)."
 
Yllä ote Benjamin Turkian tekstistä. Hän kirjoittaa tästä miehestä viimeisimmässä uutiskirjeessään:  
27.2.2013:  Ystäväkirje helmikuu 2013   Kannattaa lukea;
------------------------------
 
EU on myös vihjaissut panevansa rauhansuunnitelman pöydälle maaliskuun lopussa 2013, kunhan Israel on saanut hallituksensa muodostettua. EU maat puskevat ehdotusta; 1967 rajoihin perustuvaa.
 
--------------------------
 
On siis selvää, että sana RAUHA, RAUHA kaikuu kaikkialla, vaikka selvästi päinvastaista on tulossa.
 
Raamatullisen vuoden viimeinen päivä on 11.3. (kaksi vuotta tasan Japanin suuresta 9.0 maanjäristyksestä) Uusi kuu näkyy ohuena sirppinä joko 12. tai 13.3. Ohraa tarkastetaan, onko se kypsynyt tuolloin Aviv-vaiheeseen.
Ei voi raamatullisesti järjestää pesach-juhlaa ja seitsemän päivää kestävää happamattoman leivän juhlaa, ellei ohraa ole tuotu; temppelissä heilutettavaa ensilyhdettä!  Jo tällä viikolla oli löytynyt jonkun verran eli luultavasti on ohra 'aviv'' uuden kuun aikaan.
 
"Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää (vilja), kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.
Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä."
 
Marana ta! Herra tule!
 
Ole siunattu! Sirkku