21.2.2016 / "Kolmas Maailmansota edessä?" - korjaus ja pohdintaa

Shalom,


Sain kirjeen eräältä veljeltä, joka on perehtynyt sotilasasioihin, koskien Saudi-Arabian ja sen liittolaisten sotaharjoitusta "Pohjoinen Ukkosmyrsky" (Northern Thunder) ja hän osoitti google mapista, ettei tämän suuruusluokan (350 000 miestä) harjoitusta ole mahdollinen järjestää siinä paikassa, jossa se pidetään eikä myöskään mitenkään mahdollista, että joukkoja voisi siirtää niin nopeassa aikataulussa kuin helmikuun loppupuoli. 
Huomasin myös tutkittuani tarkemmin, että yksi sotaharjoituksista kirjoittanut, Hal Turner, ei ole mitenkään luotettava henkilö FBI-menneisyydestään huolimatta. Hänen taustastaan ja mielipiteistä löytyy hämäriä asioita. 

Sotaharjoitukset, joihin osallistuu 20 muslimimaata, ovat kyllä käynnissä Saudi-Arabian pohjoisosassa, mutta suuruusluokka on todennäköisemmin lähempänä 150 000 miestä.
 Kirjoitin tutkimatta tarpeeksi itse ja varmistamatta taustoja. Anteeksipyyntö tästä! Mediassa asiaa on paisuteltu laajalti ilmeisesti enemmän kuin on aiheellista ja valtamediassa taas ei juurikaan ole sotaharjoituksista kirjoitettu. 

Näyttää siltä, että Saudi Arabia hakee tällä harjoituksellajohtoasemaa arabien sotilaallisena johtajana ja haluaa näyttää samalla sunniliittouman joukkovoimaa shiiavaltio Iranille, joka on vahvistunut jatkuvasti ja jolla on Venäjä liittolaisenaan
. Egypti on ollut perinteisesti johtava sunnimaa ("Saudi Arabia on islamin sydän, mutta Egypti sen aivot" -sanonta Lähi-idässä), mutta nyt se on ollut sivussa omien ongelmiensa takia. 
Sunni-shiia vastakkainasettelu on todellisuutta, joka näkyy esim. Turkin hyökkäyksissä Syyrian alueelle näinä päivinä ja jännitys, joka siitä muodostuu myös Venäjän kanssa. Saudi-Arabia on sunnivaltio ja on ollut jo pidempään taisteluissa Iranin tukemia Jemenin Houthi-kapinallisia vastaan. Sen on vahvistettava asemiaan, etenkin kun saudien kuningashuoneessa tiedetään olevan keskinäisiäkin riitoja. 
Pentagonin kartan kuvaama tilanne siis hyvinkin voi olla illuminaattien tähtäimessä. JHVH:lla tosin saattaa olla toisenlaiset ajatukset, kun Hän alkaa järjestellä rajoja. Tässä hyvä linkki "Northern Thunder" -sotaharjoituksesta: 
 http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2016/02/saudi-arabia-military-exercises-goal-iran-isis-yemen.html#

HS kirjoitti 6.2.2016  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1454728031512   :

Saudi-Arabia ja Turkki tukevat molemmat Syyrian oppositiota, joka taistelee presidentti Bashar al-Assadinhallintoa vastaan. Lauantaina myös Iran kalisteli sapelia Saudi-Arabialle. Syyrian hallintoa tukevien Iranin eliittijoukkojen komentaja sanoi, ettei Saudi-Arabialla riitä rohkeutta lähettää joukkoja Syyriaan.

”Saudit ovat väittäneet sellaista, mutta en usko että he ovat riittävän rohkeita”, Mohammad Ali Jafari sanoi iranilaiselle Fars-uutistoimistolle Reutersin mukaan.

”Jos he lähettävät joukkoja, heidät lyödään ehdottomasti... Se olisi itsemurha.”

Iranilaisia joukkoja taistelee jo Syyriassa al-Assadin rinnalla. Iran ja Saudi-Arabia ovat verivihollisia, jotka kilpailevat alueellisesta vallasta.

Arviot Saudi-Arabian ja Turkin mahdollisesta maaoperaatiosta ovat lisääntyneet tällä viikolla, kun Syyria on yhdessä Venäjän kanssa ajanut Syyrian oppositiota edustavat asejoukot entistä ahtaammalle.


On siis paljon huhuja sodista, koska elämme profetioiden täyttymisen aikaa. Maailma on liikehdinnässä ja valmistautuu kolmanteen maailmansotaan. Se on kyllä tulossa; aikataulua emme kuitenkaan vielä tiedä. Maailmanjohtajilla on suunnitelmansa valmiina. Mutta hekään eivät voi tehdä mitään, ennenkuin JHVH sanoo: NYT on aika maailman astua tuomioonsa!   

3. Maailmansota tulee loppumaan  Antimessiaan  ja Uuden Maailmanjärjestyksen esiintuloon. Seitsemän vuoden päästä tästä saapuu Jeshua Messias ja perustaa tuhatvuotisen Kuningaskuntansa. 

    yeshua-2014

Albert Piken illuministinen näky maailmansodistavuodelta 1870.
 
Vapaamuurari Albert Pike (1809–1891) oli Pohjois-Amerikan vapaamuurarien johtaja sisällissodan jälkeen vuodesta 1859 kuolemaansa saakka. Albert Pike oli valmistunut Harvardin Yliopistosta, puhui 16 kieltä, etelävaltioiden armeijassa sai prikaatinkenraalin arvon. Pikea pidettiin yleisesti nerona.

 
Pike oli perehtynyt juutalaiseen okkultistiseen kabbalismiin ja hänellä oli myös yliluonnollisia henkioppaita, jotka välittivät ”jumalallista viisautta” kuinka toteuttaa Uusi Maailmanjärjestys. ”Henkiopas” on yhteydessä okkultismia harrastavaan henkilöön, joka näin on demonin pettämä luullen kyseessä olevan valkeuden enkelin. 
 
Albert Pike sai demonisen näyn. Tammikuun 22. v. 1870Pike ja Giyseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman, joka vahvistaisi UMJ:n. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä salaisena ja sen tunsivat vain valaistuneet salaliittokumppanit. (Doc Marquis (entinenlusiferisti): Secrets of the Illuminati - Illuminaatinsalaisuudet)
 
Salainen Piken suunnitelma maailman hallitsemiseksi sisälsi, että tarvittaisiin kolme maailmansotaa.
22.1.1870, jolloin suunnitelma julkaistiin oli 44v. ennen ensimmäisen maailmansodan alkua.
Piken suunnitelma oli kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailmanjärjestys ja vahvistaa satanistinen UMJ. Tämä onnistuisi vain globaalien maailmansotien kautta.  

1. Ensimmäinen maailmansota suunniteltiin, jotta tsaarin hallitus Venäjällä lopullisesti ja täysin kukistettaisiin. Uuden Venäjän hallituksen tuli olla ateistinen, militaristinen ja kommunistinen. Carl Marx oli julkaissut Kommunistisen Manifestinsa v. 1848.

  
   Lenin
2. Toinen maailmansota alkaisi Ison Britannian ja Saksan välillä. Yksi tämän sodan päämääristä olivahvistaa kommunistisen Venäjän hallitus, että se voisi tuhota toisia hallituksia ja uskontoja. 

Sota alkoi, kun Saksa valtasi Puolan saaden Iso-Britannian julistamaan sodan Saksalle. Hyvin pian kolmen valtion troikka perustettiin käymään tätä sotaa. Mustan magian okkultistit liittoutuivat, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; valkoisen magian okkultistit liittoutuivat yhteen, kun Iso-Britannia liittoutuiYhdysvaltojen ja Neuvostoliiton kanssa. Tulee ymmärtää, että tämä sota käytiin kahden UMJ:n voiman välillä; akselivaltojen ”pahan” liittouman ja liittoutuneiden valtojen ”hyvän ” liittouman välillä.
 
Pike’n näky toisesta maailmansodasta, joka tekisi venäläisestä kommunismista supervallan, täyttyi hätkähdyttävässä määrin. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä, kuinka Churchill ja Rooseveltsaattoivat antaa pois koko Itä-Euroopan venäläisille, vaikka vallanjaon edellytykset olivat selkeästi venäläisiä vastaan. Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto lopullisesti muuttui supervallaksi juuri kuten Pike’n näky oli ennustanut. Roosevelt, joka oli vapaamuurari, antoi tämän alueet  Neuvostoliitolle, koska oli uskollinen Pike’nnäylle.

3. Kolmannen maailmansodan olisi määrä tapahtua juutalaisvaltion ja islamin välillä. Sodan olisi määrä kestää kolme kuukautta (91 päivää). Kun Pike sai näkynsä v. 1870, ei ollut vielä siionistista liikettä eikä kukaan (paitsi Raamatun kirjoituksiin uskovat) ajatellut Israelin valtion enää syntyvän uudelleen.
 
UMJ:n suunnitelman mukaisesti illuministiset maailman vapaamuurarijohtajat ovat käynnistäneet kolmanteen maailmansotaan johtavat tapahtumat. Sotaan, joka alkaisi Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviäisi koko maailmaan. Tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus nousee ja ottaa maailman johdon sille annetuksi ajaksi.
 
Tämä demoninen suunnitelma pitää yhtä Raamatun sanan kanssa. JHVH kertoo islamististen arabimaiden tuomiosta viimeisinä päivinä useissa kohdin. 

Obadjan kirjassa Jumala ilmoittaa Eesaun heimon tuhon, erityisesti Edomissa.
 
Obadja: 10, 15-21
"Väkivallan tähden veljeäsi Jaakobia kohtaan peittää sinut häpeä, ja sinut hävitetään ikiajoiksi.
15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
16 Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.

17 Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.
18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.
19 Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin.
20 Ja tästä väestä, israelilaisista, viedyt pakkosiirtolaiset ottavat perinnöksensä kanaanilaiset Sarpatiin asti. Ja Jerusalemin pakkosiirtolaiset, jotka ovat Sefaradissa, ottavat perinnöksensä Etelämaan kaupungit.
21 Pelastajat nousevat Siionin vuorelle tuomitsemaan Eesaun vuorta. Ja kuninkuus on oleva Herran."
 
Joel 3:19-20
"Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.
20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen."
 
Antimessias nousee rooliinsa tämän suunnitellun kolmannen maailmansodan aikana. Kaikki Lähi-idän viime vuosien tapahtumat arabikeväineen eivät ole vain "sattuneet", vaan johdettu ja rahoitettu maailmanjohtajien toimesta, jotta kaaos, joka johtaisi sotaan ja sitten Uuteen Maailmanjärjestykseen saataisiin aikaiseksi. Lähi-idän hankalat yksinvaltiasjohtajat on raivattu tieltä (Syyrian Assadia lukuunottamatta) ja agressiivinen ISIS ja monet muut terroristiryhmät ovat suunnitelman mukaan edenneet ja tehneet tuhoaan vallaten Irakia ja Syyriaa ja kärjistäneet tilannetta kohti sotaa Israelia vastaan. Israelin voimakkaan armeijan on määrä tuhota aseillaan nämä islamistit. Antimessias tulee petoksella tuomaan valherauhan Israelille, kunnes rikkoo sen määräaikana. Näyttämö on pystytetty. Albert Pike’ndemonisen näyn täyttymys kolmesta maailmansodastaUMJ:n saavuttamiseksi lähestyy.
 
Ilm.17:17 - ”Jumala on näet vaikuttanut heidän sydämessään, että he toteuttavat hänen ajatuksensa, ja yksissä tuumin antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat toteutuvat."

Gender-ideologiaa kannatetaan eduskunnassa

Eri maissa syntien mitta on täyttymässä ja tuomiot tulevat sitten. Surullista Suomelle, miten valitsemamme kansanedustajat valitsivat luopumisen JHVH:n luomistyön kunnioituksesta, käskyistä ja sanasta jaäänestivät miehen ja naisen välisen avioliiton muuttamisen puolesta. Pääministerimme Sipilä ja hallituspuolue Keskusta olivat suuri pettymys. Mitäköhän heidän äänestäjänsä nyt ajattelevat! Myös poissaolijoita oli neljännes koko eduskunnasta.

https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/eduskunta-hyv%C3%A4ksyi-uuden-avioliittolain-edellytt%C3%A4m%C3%A4t-muutokset/1104130052980497

"Äänestystuloksesta 1o6-42 voi päätellä, että gender-ideologia voi ja elää hyvin kansanedustajien keskuudessa.Eduskunta tällä päätöksellä liputtaa radikaalin ääriajattelun puolesta väittämällä avioliittoa sukupuolineutraaliksi instituutioksi.Sukupuolen merkitys kiistetään avioliiton ja vanhemmuudenkin kohdalla ja ironista kyllä, jopa sukupuolen kohdalla -siitä kertovat halut uudistaa translakia." (Susanna Koivula)


Päivi Räsänen: ”Avioliiton rajaaminen yhden miehen ja yhden naisen väliseksi on perusteltua, koska tämä suhde poikkeaa kaikista muista ihmissuhteista. Siihen perustuu yhteiskuntamme jatkuvuus ja uusiutuvuus. Sukupuolten toisiaan täydentävä erilaisuus ja yhteys ovat sivilisaatiomme perusta.” http://www.paivirasanen.fi/2015/10/avioliittolain-muutosesityksista-puuttuu-lapsivaikutusten-arviointi/

------------------------


Suomi on murtamassa suojamuurejaan ja vetää rangaistusta itsensä päälle. Ovet on avattu vihollisen tulla tuhoamaan perheitä ja nuoriamme. Laki astuu voimaan vuoden päästä maaliskuussa 2017. Suomi tarvitsee kipeästi herätystä ja parannuksentekoa. 

Meillä on myös liikaa papistoa, joka kannattaa homoliittoja. Tämäkin on rukousaihe, että parannuksenteko alkaisi Jumalan huoneesta. 
Joitakin viikkoja sitten Helsingissä Tuomiokirkossa tekivät tulvavedet vahinkoa. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001109436.html  -"Pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävästä perjantaina kello 22.22." Luku 22 on 2x11(11 on epäjärjestyksen luku ja tuomion luku) http://www.reinosav.net/luku_11.htm Kari Mäkinenvalittiin 11 äänen enemmistöllä arkkipiispaksi.Jerobeam, joka oli pohjoisvaltio Israelin ensimmäinen kuningas Kuningaskunnan jakaantumisen jälkeen v. 930 eKr. hallitsi 22v. (930 to 909 B.C.). Ahab, jota pidetään huonoimpana Israelin kuninkaista, hallitsi myös 22v. (874 to 853 eKr.)  Tuomio alkaa Jumalan huoneesta; näin on aina järjestys. 

 Katu veden vallassa aamulla Helsingin Sörnäisissä.
Vähän sen jälkeen Helsingissä kadut tulvivat runkovesiputken rikkoutumisen takia.http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001113883.html Voi Helsinkiä, pääkaupunkia, joka on kadottanut yhteyden Maailmankaikkeuden Luojaan ja seuraa nyt villitseviä henkiä ja antaa Isebelille valtaa. Tämä on suuri rukousaihe! 

Onko ensi vuosi 2017 siis aika, jolloin monien profetoimat tuomiot alkavat Suomelle ja alkaako silloin "itkuherätys"; kansaa on kutsuttu hyvänä aikana, mutta herääkö se vasta huonona? 

Tässä arvioitavaksi Juha Saaren profetia:

Oli huhtikuuta, hankea ja pälvimaata. Olin näyssäVenäjän puolella, mistä kulki pitkälti jonossa ihmisiä peräkkäin Suomeen päin. Oli siviilejä ja joukossa joillakin oli sotilasvaatteita siviilivaatteitten kanssa sekaisin. Ei näyttänyt heillä oleva paljon mitään tavaraa taikka kantamuksia matkassa. Ihmiset näyttivät väsyneiltä peräkkäin kulkiessaan. Ihmettelin unessa, miksi he eivät pyytäneet kalaa järvestä, minkä ohi he olivat kulkeneet, mutta ymmärsin unessa, että he olivatpakolaisia paossa Venäjältä.

Heräsin siihen, kun lausuin sanan Nellimö. Ajoin vaimoni kanssa samana päivänä Nellimöön rukoilemaan paikan päälle.

Katsoin kartasta ja Nellimö on paikassa, jossa on kuin viilto Suomi-neidon ohimoon.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nellim

Toinen profetia, joka hyvinkin otettava vakavasti, etenkin jos ensi talvi on kova pakkastalvi. Kaikki profetiat tulee kuitenkin arvioida hengessä.

Porilaisen miehen profetia v. 1981

Raimo Hynynen: Sain ennen joulua 2014 tietoa ao. profetiasta.  Sen on saanut eräs iäkäs mies 1981, joka on ollut Herran palvelija Porissa. Hän oli kirjoittanut profetian talteen kirjoituskoneella ja antanut paperin 1983 nuorehkolle henkilölle.  Tämä henkilö on laittanut profetian ennen joulua 2014 ainakin yhdelle henkilölle joka vuorostaan laittoi minulle. En tiedä porilaista miestä enkä myöskään henkilöä joka on kirjoittanut profetian 1983.  Alla profetia. 

1. Neuvostoliitto muuttuu Venäjäksi ja rajat aukeavat. 
2. Eurooppa saa yhteisen valuutan. 
3. Homolaki menee läpi.
4. Seuraavana kovana pakkastalvena Venäjä hyökkää.

Ei ole ilmoitettu minne hyökkää, mutta luultavasti Suomeen ja miehittää Pohjois-Suomen.


Näistä profetioista mieleeni muistuu ruotsalaisen Bill Löfblomin profetia, jonka olen 1980-luvun alussa eräässä kokouksessa kirjoittanut. Tämä muistiinpanoistani:

Skandinavian niemi näytti leijonalta, avaa kitansa, karjaisee ja kaatuu maahan, jossa makaa kuolontuskissaan. Petolinnut tulivat ja liitelivät matalalla. Miksi eivät laskeutuneet? Leijonan ruumiissa yhä hiukan suolaa, joka esti mätänemisen. Rukoilevat uskovat, pienet ryhmät kodeissa rukoilivat. He pitivät yllä elämää ja loitolla haaskalintujen hyökkäyksen.

Samaan aikaan suuri kultainen Leninin patsas avasi kätensä otti hymyillen vastaan Jeesuksen. 

Seuraavaksi näkyi venäläinen kylä: Kaikki joutuivat pakokauhun valtaan ja kätkivät ikoneja. Ihmiset lumihangessa kulkivat kohti kirkkoa, joka vajosi maan alle. Talitintti lauloi ja jossakin tippui vesi. 

Sitten laskettiin sukellusveneitä veteen Suomenlahden kohdalta. Tapahtuu aikana, kun Eestin ja Suomen välille puhutaan tunnelin suunnittelusta. Yhteenottoja Venäjän ja Suomen välille.

-------------------------------


Mutta me voimme kohottaa katseemme, ryhdistäytyä ja muistaa kenen lapsia me olemmekaan!

"Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, silläHerran tulemus on lähellä." Jaakob 5:8 

Herramme on voittaja! Hän haluaa herättää kansamme kutsuunsa!