7.3.2015 / Israel ja Iranin uhka

Huom! Artikkelin kirjoittamisen jälkeen Iranin uskonnollinen johtaja 76v. Ali Khamenei kuoli leikkauspöydälle

Shalom, 
Tänä Purim-viikkona katseet ovat taas olleet kiinnittyneinäPersiaan (Iran) ja juutalaiseen kansaan, aivan kuten Esterin kirjantapahtumissa. Taas kerran uhka juutalaisen kansan olemassaololle tulee Persiasta. Kun kirjoitan tätä, tuntuu kuin olisin kirjoittanut näin aiemminkin ja kävin läpi vanhoja postejani ja sieltä löytyikin kaksi kirjoitusta: 

Jo kolme vuotta sitten 3.3.2012 Purimin aikaan kirjoitin kirjeessäni"Purim lähestyy -Ester, missä olet?"

"Ensi viikolla; maaliskuun 7.-8. on Purim-juhla. Elämme nyt hyvin samanlaista aikaa kuin muinoin Persiassa (Iran). Iran uhkaa taas juutalaisia ja Israelia ja avoimesti puhuu kansan tuhoamisesta. Vuosia olemme jo seuranneet ydinpommin valmistusta.
 
Kuka tietää, etkö sinä juuri tällaista aikaa varten päässyt kuninkaalliseen arvoon? (Ester 4:14)
 
Tiedämme uutisista, että pääministeri Netanyahu tapaa USA:n presidentti Obaman maanantaina 5.3. Washingtonissa juuri ennen Purimia.  Iranin ydinaseuhka on tapaamisen syy: 
 
Netanyahun ja Obaman keskustelut keskittyvät Iranin ydinsuunnitelman toteuttamisen tarkasteluun ja arvioihin; miten maitten tulisi suhtautua tietoihin Iranin pyrkimyksiin ydinaseen valmistamiseksi, mitä Iranin mullahit eivät tunnusta rakentavansa päinvastaisista väitteistä ja tiedustelutiedoista huolimatta.
 
Netanyahu haluaa solmia laajan sopimuksen USA:n presidentin kanssa Iranin kysymyksen hoitamisesta.
USA:n viranomaiset ovat yksi toisensa jälkeen pyrkineet osoittamaan Israelin johdolle, miten harkitsematonta on edes suunnitella hyökkäyksiä tässä vaiheessa."

Onko mikään tuosta kolmen vuoden takaisesta Purimista muuttunut? Toinen kirjoitus 4.10.2012 "Viisi puhetta - viisi päämiestä", josta otteita:

Benjamin Netanyahu - Israelin pääministeri
 
Netanyahu puhui, oli ja toimi kuten todellisen johtajan tulee. Hän sanoi, mitä tarvitsi sanoa ja puhui havainnollisen selkeästi, niin että yksinkertaisempikin sen tajusi pommipiirroksen avulla. Hän sanoi, mihin punainen viiva tulee vetää koskien atomipommin valmistusta ja hän veti sen viivan piirrokseen punaisella värillä. Hän teki selväksi, että jos Iran saa pomminsa valmiiksi, kukaan Lähi-idässä, Euroopassa ja USA:ssa ei ole turvassa. Viiva osoittaa ajallisesti ensi kevättä.
 
“Ensi kevääseen, korkeintaan kesään mennessä nykyisillä rikastamisasteilla, he ovat saaneet valmiiksi rikastamisen ja siirtyvät viimeiseen vaiheeseen ja siitä on vain muutama kuukausi, mahdollisesti vain viikkoja ensimmäiseen pommiin", Netanyahu sanoi.  
    
http://youtu.be/gsu2jI1WdUE Netanyahun koko YK:n 2012 puhe (pommipiirros 24:25 eteenpäin)

-----------------------------------------
  
Mitä tästä tulisi ajatella? Jos 2,5 v. sitten oli "vain muutama kuukausi" pommin saamiseksi valmiiksi, miksi Iranilla ei ole nyt jo pommia? Täytyy sanoa, että tässä menee kaikista puheista ja kokouksista Iranin ydinaseen tiimoilta helposti pää sekaisin ja miettii, miten kauan sitä pommin valmistusta venytetään, kun takaraja menee jatkuvasti umpeen. Pommin valmistamisesta on puhuttu jo todella kauan. Vai onko Iranilla sittenkin jo ydinase? 

13 vuotta sitten ilmaantui erikoinen uutinen: 
"Russian general confirms Iran has nuclear weapons!", Stratfor Intelligence, June 4, 2002. ("Venäläinen kenraali vahvistaa, että Iranilla on ydinaseita!") 

Nämä ydinaseet olisi hankittu Pakistanilta jo v. 2002. Ja tuolloin motiivina olisi ollut Pohjois-Korean diktaattorin vakuuttelu, että syy, miksi Amerikka ei valtaisi Irania Irakin jälkeen, olisi omata ydinaseita.  

Venäjän esikuntapäällikkö, kenraali Juri Baluyevsky, antoi haastattelun Moskovassa Bush-Putin -tapaamisen (Moskovan summit, toukokuu 23-26, 2002) yhteydessä ja häneltä kysyttiin, voisiko Iran uhata Israelia, Venäjää tai Yhdysvaltoja sen ydin- tai ohjusjärjestelmien avulla. Kenraali yllätti kaikki sanomalla: "Nyt, kun kysytään, onko Iran testannut jotain tuon kaltaista...Iranilla on ydinaseita", Baluyevsky sanoi. "Tietysti, nämä eivät ole ei-strategisia ydinaseita. Tarkoitan, nämä eivät ole ICBM, joiden kantomatka on yli 5500 km." Kantomatka ei siis riittäisi Venäjälle, mutta kylläkin Israeliin.

Venäläisen kenraalin lausuma Iranin ydinaseista jäi yllättävän vähälle huomiolle. World Tribune mm. kommentoi uutista, samoinIran Press Service. "Venäjän esikuntapäällikkö on juuri sanonut haastattelussa, että Iranilla on ydinaseita", kirjoitti World Tribune. Tuolloin Iranin ydinohjelma ei ollut niin tapetilla kuin USA:n läsnäolo Afganistanissa ja Al Qaeda. 

Eli, mitä pitäisi ajatella: Onko Iranilla jo ydinaseita tai vasta valmistumassa näitä? Onko Iranilla lyhyemmän kantomatkan ydinaseita ja nyt valmistaa pidemmälle; USA:an ulottuvia? Iran itse vuodesta toiseen vakuuttaa, että ydinohjelma on vain rauhanomaiseen käyttöön. 

Iranilla ydinaseita jo v. 2002! 

Tähän mennessä vain USA on käyttänyt ydinasetta vihollismaata vastaan; Japani, Hiroshiman atomipommi 1945. Mutta ennen Herran päivän tuloa nousevat ei vain verikuut vaan myös sienipilvet? (savupatsaat) taivaalle: 

Jooel 2:30-31. "Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; 
aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." 


Israelin pääministeri Benyamin Netanyahu puhui sekä AIPAC konferenssissa että USA:n kongressille Washingtonissa Purim-juhlan aattona. 

Puhepäivää edelsi kiivas keskustelu, voiko Netanyahu tulla pitämään puheensa. Kongressin republikaanit olivat Boehnerin Netanyahulle esittämän kutsun takana yksimielisesti, mutta demokraateista suuri osa jäi tulematta paikalle. Näiden joukossa presidentti Obama, joka oli kieltäytynyt tapaamasta Netanyahua tämän vierailun aikana syynä Israelin vaalien läheisyys. Varapresidentti Joe Biden sekä ulkoministeri John Kerry molemmat järjestivät itsensä pois maasta, kun varmistui, että Netanyahu pitää puheen. Kerry matkusti Sveitsiin tapaamaan Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarifia ja valmistelemaan sopimusta Iranin ydinohjelmasta, josta Netayahu puheessaan halusi varoittaa. Sopimus olisi tarkoitus solmia maaliskuun lopussa 31.3.

Sitä ennen ovat Israelissa vaalit 17.3. ja sen jälkeen täydellinenauringonpimennys 20.3., joka on Nisan 1., uudenkuun päivä, ja raamatullinen uusi vuosi alkaa. Auringonpimennys on huono merkki maailmalle ja on vain 14 päivää ennen 4.4. täydellistä kuunpimennystä Pesachina. Koko loppu maaliskuu on siis meille rukoilijoille ja muurinvartijoille erityistä aikaa olla valmiudessa. Jos Netanyahun puhe oli viimeinen varoitus, jota P5+1 -maat USA:n johdolla eivät kuuntele, niin saattaa olla, että Israel päättää yksin toimia Iranin ydinaseen suhteen.        


http://www.watch.org/sites/default/files/Bibi-Congress3-3.jpg
Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks about Iran during a joint meeting of the United States Congress in the House chamber at the US Capitol on March 3, 2015 in Washington, DC. (photo credit: Win McNamee/Getty Images/AFP)   

Benjamin Netanyahu puhuu USA:n kongressille - March 3, 2015 in Washington, DC. (photo credit: Win McNamee/Getty Images/AFP)


Mistä pääministeri Netanyahu puhui?
P5+1 maiden ja Iranin sopimusteksti Iranin ydinohjelmasta on viimeistelyvaiheessa. Se laillistaisi Iranin uraanin rikastamisen USA:n valvonnassa 10 vuodeksi (kenties 7?), jonka jälkeen Iranin vastaiset pakotteet poistettaisiin, mutta ei vaadi Irania poistamaan sentrifugeja eikä tuhoamaan rakentamiaan ydinlaitoksia. 
Netanyahu puheessaan vastusti tätä sopimusta, joka vaarantaisi Israelin turvallisuuden. Iran tulisi myös käyttämään ydinasepelotetta laajentaakseen valtaansa koko Lähi-Idän alueelle.
Netanyahu sanoi Obaman sopimuksesta: "Sopimus ei sulje Iranin tietä pommiin, se päällystää tien pommille."
Obama sanoi puheesta vaan, ettei Netanyahu tuonut esiin mitään uutta. Obama aikoo siis jatkaa sopimustiellä Iranin kanssa.   

"Daniel lausui ja sanoi: "Olkoon Jumalan nimi kiitetty iankaikkisesta iankaikkiseen, sillä hänen on viisaus ja voima. 
Hän muuttaa ajat ja hetket, hän syöksee kuninkaat vallasta ja korottaa kuninkaat valtaan, hän antaa viisaille viisauden ja taidollisille ymmärryksen." 
Daniel 2:20,21

Yllä olevan jakeen mukaan sekä Israelin pääministeri Netanyahu että Amerikan presidentti Obama ovat asetetut virkoihinsa Kaikkivaltiaan Jumalan tahdosta. Netanyahu on tänä vaikeana aikana parhaansa mukaan suojaamassa ja puolustamassa Israelia ja Obama USA:n johtajana sisältäpäin repimässä ja tuhoamassa maataan ja Israelia. Kaksi hyvin erilaista miestä, molemmat Jumalan valitsemia, mutta hyvin eri syistä.  

Transcript Here of Israeli Prime Minister Netanyahu's speech to Congress

http://youtu.be/wRf1cdw4IAY Benjamin Netanyahun puhe kongressille 2015 - 3/3/15 | New York Times


Netanyahua on arvosteltu, että tämä 3.3. USA:n kongressissa pidetty Purim-puhe oli loistava poliittinen vaalipuhe ja suunnattu ennenkaikkea Israeliin päin. Mutta, on kieltämätön tosiasia, että Iran on avoimesti vihamielinen ja viime aikoina yhä voimakkaammin ja suoremmin uhannut Israelin olemassaoloa. 

"Israelin pääministerinä tunnen tärkeäksi velvollisuudekseni puhua teille asiasta, joka voisi hyvin uhata maatani ja kansani olemassaoloa," sanoi Netanyahu, joka alkoi puheensa kerraten Persian tapahtumia 2500 v. sitten (Esterin kirja) ja sanoi myös, että Iran yhä "ahmii" alueita Lähi-idässä. Tästä myöhemmin enemmän. 

Israelin johtaja sanoi: "Jos Iran haluaa, että sitä kohdellaan kuin normaalia maata, toimikoon se kuin normaali maa." 

Netanyahu sanoi, että laadittavan sopimuksen tulisi kyetä:

  • lopettamaan Iranin agressio naapureitaan kohtaan Lähi-idässä. 
  • lopettamaan Iranin tuki terrorismille ympäri maailman 
  • lopettamaan Iran "uhkaamasta hävittää maani, Israel, yksi ja ainoa juutalainen valtio."  
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/q84/s720x720/11045025_1041197609228317_3454173840119831206_n.jpg?oh=1b3455ad9c4662a96762beba5af68694&oe=5549E16A&__gda__=1434735866_799f0f2e77d3eb615c996fc98c85d4cb
  • "Iran on suurin terrorismin tukijamaa maailmassa. Kartalta näkyy kuinka Iran kouluttaa, aseistaa, sijoittaa terroristeja viidellä maanosalla. Näin tapahtuu jo nyt, kun ydinaseita ei ole. Voi vain kuvitella, mitä tapahtuisi, jos sillä olisi."  (Israel PM)

    https://www.facebook.com/IsraeliPM/photos/a.

Netanyahu sanoi, että Israel toimisi yksin, jos tarpeen, estääkseen Irania saamasta ydinaseita.  

Netanyahun puheen aikana tuli selväksi, että Israelilla olisi USA:n kongressin tuki, jos sen tulisi toimia yksin, vaikkei olisikaan presidentin tukea. 

Netanyahu sanoi, että suurin maailmaa kohtaava vaara on "sotaisan islamin ja ydinaseiden avioliitto." 

"Päivät ovat ohi, jolloin juutalainen kansa oli voimaton kansanmurhaan tähtäävän vihollisen edessä, ne päivät ovat ohi." 

Netanyahu osoitti kunniaa Holokaustista selvinneelle, Nobelin palkinnon saajalle, Elie Wieselille: "Teidän elämänne ja työnne antaa merkityksen näille sanoille, 'Ei enää koskaan.'" 


 Iran nuclear deal 'will be a farewell to arms control': Netanyahu", The Guardian, 4 March 2015

Iranin Ajatollah Khamenei kriittisessä tilassa


http://www.watch.org/sites/default/files/Iran3-5.jpg
 

Erikoinen uutinen keskiviikkona Purimin aattona: Iranin korkein hengellinen johtaja ja Mahdin edelläkävijä, Ajatollah Ali Khamenei, 76v, on viety Teheranissa sairaalaan kriittisessä tilassa. Khameneilla on ollut eturauhassyöpä, joka on levinnyt. 

Kyseessä on sama päivä, kun juutalaisessa maailmassa valmistauduttiin viettämään Purim-juhlaa; voittoa pahan Hamaninjuonesta tuhota koko juutalainen kansa Persiassa. 
Jerusalem Postin kolumnisti; 
rabbi Stewart Weiss, huomautti, että nimi 'Khamenei' hepreaksi tarkoittaa 'ki'Haman' - "kuten Haman". 
http://www.breakingisraelnews.com/31794/purim-parables-apt-relation-iranian-threat-us-israel-relations-israel-radio/#qZLL5PxrgbY5GEh2.97 

Khamenei on todella kuten Esterin kirjan Haman: Hän on uhannut Israelia tuholla useita kertoja. Viime lokakuussa hän vuosittaisessa viestissään Mekkaan suuntaaville pyhiinvaeltajille kehoitti muslimeja yhdistymään Israelin hävittämiseksi

Viime marraskuussa Khamenei lähetti anti-Israel Tweettauksia:"Tämä barbaarinen, susimainen & lastenmurhaaja Israelin hallinto, jolta ei puutu mikään rikos ja johon  ei muuta keinoa kuin sen tuhoaminen."

Khamenei on vaatinut Irania moninkertaistamaan eli nostamaan 190,000 sentrifugiin ohjelmansa, jolloin ydinasearsenaali valmistuisi viikoissa. 

Viime marraskuussa Obama on lähettänyt salaisia kirjeitäKhameneille  ja ehdottanut liittoumaa taistelussa ISIL'ä vastaan Irakissa ja Syyriassa.

Iran on suurin terrorismin tukijavaltio ja kuten Netanyahu sanoi puheessaan; Iran on saanut vaikutusvaltaa Houthien kautta Jeminissä, Hezbollahin Libanonissa, Irakissa ottaessaan johdon taistelussa ISIL'ä vastaan, Syyriassa presidentti Bashar al-Assadin armeijaa vahvistamalla.  


Iranin ulkoministeri Mohammad Javad ZarifIran: Iran "hyvin lähellä" kansainvälistä ydinsopimusta (3.3.2015)

http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2015/02/000_DV1966448-e1424337658475-635x357.jpg


Zarif sanoi tavattuaan Sveitsissä ulkoministeri Kerryn, että Iran ei aio valmistaa ydinasetta: "Valmisteilla oleva sopimus takaa, että Iranin ydinohjelma aina pysyy rauhanomaisena." "Iran valmistautuu työskentelemään kellon ympäri saadakseen sopimuksen aikaan."Zarif viittasi Netanyahun puheeseen Washingtonissa: "Sopimus mahdollistuu, kun tämä pelonlietsonta on ohi."  Zarif myönsi, että hänen maansa hallinto haluaa "Netanyahun hallinnon tuhoa, muttei pyri koko Israelin pyyhkimiseen pois kartalta." Khamenein viestit osoittavat kyllä muuta. 

Vastauksena Netanyahun puheessaan lausumaan, "Iran ahmii maita" alueella, Zarif sanoi, että Iranhan on tullut avuksi kurdeille, Syyrialle ja Afganistanille. Mutta, ei vain Israel, vaan myös USA:n vanhat liittolaiset kuten Saudi-Arabia, ovat syystä huolissaan shiialaisen Iranin pyrkimyksistä levittää vaikutusvaltaansa Lähi-idässä.   

Seuraavat neuvottelut Iranin ja USA:n välillä pidetään todennäköisesti 15.3. Genevessä ja lopulliseen sopimukseen tähdätään maaliskuun lopulla. 

Nuclear deal with West 'very close,' Zarif says | The Times of Israel 

 Zarif: The Netanyahu regime 'should be annihilated' | The Times of Israel
 


Samaan aikaan, kun Iran neuvottelee "historiallista sopimusta"länsimaiden kanssa, on paljastunut, että Iranilla on Teheranin lähellä valtavat salaiset maanalaiset ydinrikastamot ("Lavizan-3"), joista se ei ole kertonut kenellekään. 
http://a57.foxnews.com/global.fncstatic.com/static/managed/img/U.S./880/558/irannukes1.jpg?ve=1&tl=1

National Council of Resistance of Iran (NCRI) sanoo, että ydinohjelma on syvällä maan alla bunkkerissa Teheranin ulkopuolella. NCRI sanoo salakuljettaneensa kuvan radioaktiivisuuden läpäisemättömästä ovesta.
http://www.foxnews.com/world/2015/02/24/iran-pursuing-nukes-in-underground-complex-despite-talks-with-west-claims/

NCRI on tähän mennessä osoittautunut informaatioissaan luotettavaksi. Vuodelta 2002: 
(Iranin salaisia uraniumin rikastamoja). Kuinka voi tehdä sopimusta maan kanssa, joka peittää ja valehtelee? Obaman sopimuksessa Iran saisi pitää kaiken ydininfrastruktuurin, mitä sillä jo on ja näin valmistaa myös ydinaseita. Israelin pääministeri  Benjamin Netanyahu uskoo, ettäObaman hallinto on täysin luopunut päämäärästä ydinaseettomasta Iranista. Kaikki ajattelevat ymmärtävät, että tämä on länsimaille tuhoisa sopimus ottaen Iranin nykyhallinnon opit, videot, uhkaukset huomioon. Syystä monet USA:ssa kyselevät; miksi Obama haluaa tuhota Amerikan? Jos nyt sopimus syntyy, Israel ei jää odottelemaan, vaan toimii Iranin kohdalla.  

Näyttää siltä, että sotaa ei voi välttää ja se voi tapahtua hyvinkin pian; kenties Israelin vaalien jälkeen. Saudi Arabia, jolla on huoli Iranin voimistumisesta, on tarjonnut  Israelille käyttöön Saudien ilmatilan hyökkäysta varten. Ehtona Israelille on Palestiinan valtio. Tämä johtaisi taas Psalmissa 83 kuvattuun sotaan. Rukoillaan Israelin johdolle viisautta tässä tilanteessa puun ja kuoren välissä. Todella näemme raamatunkohdan täyttyvän näinä päivinä: Mar 13:7"Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö..."

Shmita-vuosi 5775

http://www.pray4zion.org/images/graphics/hebrewcomingbloodmoons.jpg


Auringonpimennys (näkyy mm. Skandinaviassa) 20.3., Nisan 1. on juutalaisen tradition mukaan tuomion merkki maailmalle. Nisan 1. v. 70 jKr oli myös auringonpimennys. Myöhemmin sinä vuonna roomalaiset hyökkäsivät Jerusalemiin ja tuhosivat toisen temppelin Av 9. (Ensimmäinen temppeli tuhottiin samamna päivänä.) Tämä maaliskuun auringonpimennys osuu Shmita-vuodelle ja lisäksi 2014 ja 2015 Succotin verikuiden puoliväliin. 

1. Moos 1:14-16 

Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, 
ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin: 
Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.

Aurinko, kuu, tähdet ovat erityisiä merkkejä ihmiskunnalle, että Hänen luotunsa voisivat tietää juhlista (moadim; 'tapaamisajat'), jolloin on erityinen kohtaamisaika Herran kanssa. Vuosina 2014-2015 on Herran juhlapyhinä neljä perättäistä kuunpimennystä, jotka ovat merkki Israelille.   

Onko tänä vuonna 2015 jo Israel sodassa, kuten tapahtui kahden edellisen tetradin aikana 1949-1950 ja 1967-1968?

http://propheciesoftheendtimes.com/wp-content/uploads/2015/02/bloodmoonbanner.jpg


Iran etenee

Netanyahu sanoi kerran: "Ei tule katsoa, mitä ihmiset puhuvat, vaan mitä he tekevät." Kun muut puhuvat, Iran etenee Irakiin. 

USA siirtää katseensa siitä, kun iranilaiset joukot etenevät ja ottavat asemiaan Irakissa, Syyriassa ja Libanonissa, jossa he muodostavat shiiojen kuunsirppiä, joka ympäröi sunnien arabivaltioita kuin myös Israelia. 


http://shoebat.com/wp-content/uploads/2015/03/sc.jpg

Saavuttaakseen aseman johtavana alueellisena hallintona Iranin täytyy omata ydinasearsenaali. Tässä alueellisessa etenemisessä ISIL on osoittautunut hyväksi välineeksi. Maailma iloitsee ISIL:n häviöistä taisteluissa (ja ISIL todella on julmuuksissa äärilaitaa), mutta samalla kaksi tyrannivaltiota saa jalansijaa; Iran ja Turkki. 


http://shoebat.com/wp-content/uploads/2015/03/ir-copy.jpg

 http://shoebat.com/wp-content/uploads/2015/03/generalqassemsulaimani.jpg
 Al Qods johtaja kenraali Qassem Soleimani

Islamissa on 29 Hadithia (Muhammedin sanoja), jotka koskevat Jeesusta rukoilemassa muslimien messiashahmon Mahdin taustalla kulkien, kun tämä voittaa juutalaiset ja kristityt. Tämän päivän Iran, Obaman selvästi suosima Lähi-idän muslimiliittolainen, iloitsee jo ennalta tulevasta voitosta kristityistä ja juutalaisista. Julistaakseen tätä voittoa, he ovat jopa nostaneet ison kankaan, jossa Jeesus on alistunut Mahdin tahtoon ja seuraa tätä. FARS News, Iranin uutismedia sanoi "Tämä juliste tehtiin osoittamaan lopullista voittoa, jonka Ibn al-Hasan Imam Mahdi tuo”.

Koraanin mukaan Jeesus elää ja hänestä tulee muslimi ja hän ilmestyy juuri ennen tuomiopäivää ja tämä päivä on shiiojen mukaan pian. 


http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/11/18/1393111820144683546950410.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/11/18/139311182013248714695014.jpg
http://shoebat.com/wp-content/uploads/2015/03/1424751221.%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-1-4.jpg
 Käsiin kirjoitettu: “Hänen tulonsa toivossa" Imam Mahdi

http://shoebat.com/2015/03/04/obamas-new-empowered-and-favored-muslim-ally-iran-foresees-a-coming-victory-so-they-erected-giant-posters-of-the-image-of-the-muslim-antichrist-with-jesus-submitting-to-him/

Persian Koores

Esterin kirja on ainoa kirja, joka luetaan kahdesti juhlapäivänä. Ensin kuin jännittävänä tarinana, jossa ei edes mainita Jumalaa kertaakaan. Toisen kerran siksi, että huomaa Jumalan ihmeellisen varjeluksen ja johdatuksen kaikessa. 
Kirja kertoo sadunomaisessa hohdossa dramaattisista tapahtumista Akhmenidien aikaisessa Persian suurvallassa, joka Kooreksesta(576–529 eKr) alkaen oli hallinnut "koko maailmaa".

Pakkosiirtolaisuudessa Persiaan asti joutunut juutalaisväestö joutuu suurkuningas Ahasveroksen eli Xerxes I aikana (486-465 eKr) suureen vaaraan, josta se kuitenkin kuningatar Esterin avulla pelastuu.

Esra 1 kertoo tästä Jumalan kuninkaaksi asettamastaKooreksesta, joka vapautti juutalaiset pakkosiirtolaisuudesta Babylonian vankeudesta ja antoi heilleluvan rakentaa Jerusalemin temppelin uudelleen.  Koores II Suuri esiintyy Raamatussa sekä Esran kirjassa että Jesajan kirjassa. 

Jesajan kirjan mukaan Jumala voiteli Kooreksen kuninkaaksi Israelin kansan tähden ja todistaakseen ettei ole olemassa muita jumalia. Jumala johdatti Kooreksen julistamaan, että Herra on antanut hänelle kaikki maan valtakunnat ja käskenyt rakentamaan itselleen temppelin Juudan Jerusalemiin ja että kaikkien oli annettava kultaa, hopeaa, karjaa ja muita kalleuksia sekä lahjoja juutalaisille. Kaikkien juutalaisten oli puolestaan lähdettävä rakentamaan tätä temppeliä. Koores myös palautti kaikki Nebukadressar II:sen Jerusalemista varastamat hopea- ja kulta-astiat, joita oli yhteensä 5 400. Babyloniasta kotoisin oleva pappiEsra sekä Juudan ruhtinas Sesbassar palauttivat nämä astiat Jerusalemin temppeliin.

"Kooreksen, Persian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotenaherätti Herra, että täyttyisi Herran sana, jonka hän oli puhunut Jeremian suun kautta, Kooreksen, Persian kuninkaan, hengen,niin että tämä koko valtakunnassansa kuulutti ja myös käskykirjassa julistutti näin:

"Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa.

Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon hänen Jumalansa, ja hän menköön Jerusalemiin, joka on Juudassa, rakentamaan Herran, Israelin Jumalan, temppeliä. Hän on se Jumala, joka asuu Jerusalemissa. 

Kuka vain on jäljellä, se saakoon, missä asuukin muukalaisena, paikkakuntansa miehiltä kannatukseksi hopeata ja kultaa, tavaraa ja karjaa ynnä vapaaehtoisia lahjoja Jumalan temppelin rakentamiseksi Jerusalemiin."

Silloin nousivat Juudan ja Benjaminin perhekunta-päämiehet sekä papit ja leeviläiset, kaikki, joiden hengen Jumala herätti menemään ja rakentamaan Herran temppeliä Jerusalemiin.

Ja kaikki, jotka asuivat heidän ympärillään, avustivat heitä hopeakaluilla, kullalla, tavaralla, karjalla ja kalleuksilla kaiken sen lisäksi, mitä annettiin vapaaehtoisina lahjoina." 


Syksyllä 2014 Succotin 1. päivänä, verikuun päivänä, Jerusalemissa, olin kokouksessa, jossa iranilainen ent. muslimi ja terroristi, nykyinen Jeshuan seuraaja ja Israelin ystävä, toi lahjaksi Israeliin taulun, jossa kuva Kooreksen käskystä ja alla pieniä lasipurkkeja täynnä kultaa, jotka Iranin uskovat olivat lahjoittaneet, koska halusivat tukea juutalaisten alijaa kotimaahansa tänä päivänä.

Iranin uhkailun, islamin etenemisen ja sotahuhujen aikana Herra on näinä päivinä herättämässä kansassaan monien hengenpaluuseen Israeliin rakentamaan isiensä maata. Kuulukoon taas kutsu kuten Kooreksen aikana!
Rukoillaan nyt eduskuntavaalien edellä maallemme johtoa, joka toimii kuin Koores ja siunaa Israelia! Rukoillaan myös presidenttimme Niinistön puolesta!

Shavua tov! Hyvää alkanutta viikkoa!
Sirkku