Miksi tämä kesä voi muuttaa maailman

By: Jan Markell  -- Käännös sivun alaosasta - S.Korhonen
www.olivetreeviews.org
Toukokuun 20, 2010

Lähi-Idässä on aina konflikti ja sota puhkeaa siellä vähän väliä. Miksi sitten tuleva sota voisi muuttaa maailman? Vähän liian sensaatiomaista, sinä sanot. Kun on kyse "episentteristä," niin tarkkaile sitä kaiken aikaa. Vaikka tilanne Lähi-Idässä on yleensä epävakaa, niin se voi mennä katastrofin puolelle tänä kesänä, tai syksyllä.

Majuri Paul Vallely on viisas sotilas. Hän on ollut vieraana radio-ohjelmassani

"Understanding the Times." Hän on nyt mediakierroksella varoittamassa jokaista, joka haluaa kuunnella, että synkät myrskypilvet ovat nyt Lähi-Idän taivaalla. Näyttäisi, että hän on saanut tietoa Israelista, koska se, mitä hän kertoo, on yksityiskohtaista. Hän ei takuulla ole saanut sitä Obama'n hallinnolta, joka kuuluu siihen petettyyn valtioiden leegioon, joka uskoo, että jos Israel poistuisi, niin siellä olisi rauha.
Olemme palanneet jälleen käsitteeseen "pahan akseli." Tämä akseli vehkeilee pyyhkäistäkseen Israelin pois ja näihin valtioihin kuuluvat Syyria, Venäjä ja suurin peluri Hizbollah, joka toimii Etelä-Libanonissa. Vuonna 2006 Israel meni sotaan Hizbollah'ia vastaan. Se oli puolisydämistä, vaikka tuho molemmin puolin oli suuri. Vallely'n lähteiden mukaan iranilaiset toimivat Syyrian ja Hizbollah'in kanssa ja ovat suunnittelemassa ennakkoiskua pian estääkseen Israelin odotetun ennakkoiskun Irania vastaan. Mitä shakkia se onkaan! Tämä operaatio on tulossa uutisiin. Lähteet sanovat, että kaaos alkaa muutaman viikon tai muutaman kuukauden kuluttua. Se kaikki perustuu siihen tosiasiaan, että Iran on nyt lähtenyt liikkeelle ydinaseineen ja suurin osa niistä on suunnattu Israeliin.

Seuraavassa hätkähdyttävä uutinen: Vain joitakin viikkoja sitten venäläinen sukellusvene tuli Beirutiin Libanonissa. Se oli Iranin lipun alla. Työmiesten aluksella nähtiin käyttävän naamareita, mikä viittasi siihen, että he purkivat jotakin kemikaalia ja se oli todennäköisesti ase tai joukkotuhoaseita.

Hizbollah'illa on kuitenkin pitkällevietyjä suunnitelmia, jotka ylittävät tämän. Mahdollinen Hizbollah'in hyökkäys käsittää kemiallisesti varustettuja SCUD-uhjuksia 450 km:n kantamalla, ennakkoiskuja Israelin lentokentille ja tunnelihyökkäysten aallon Libanonista Israeliin. Etelä-Libanonissa on noin 60 000 rakettia ja ohjusta piilossa taloissa, hedelmätarhoissa ja erilaisissa rakennuksissa. Jotkut niistä ovat edistyneitä scud'eja, jotka pystyvät iskemään jokaiseen Israelin kaupunkiin. Tarkoitus on aiheuttaa kauhua Israelille ja mahdollisimman paljon vahinkoa. Israel on jakanut kaasunaamareita - käytäntö, joka tullut aivan liian säännölliseksi. Majuri Vallely sanoo, että Israelin hävittäjät ja kiitoradat ovat vihollisen tonteilla. Hizbollah ja muut tämän tulevan taistelun osanottajat haluavat tehdä Israelille mahdottomaksi iskeä mihinkään ilmasta käsin. Vallely on korostanut mahdollisia kemiallisia joukkotuhoaseita, tuhansia scud-uhjuksia, tunneleita ja Israelin hävittäjien neutralisoimista. Näyttää, että kaikki tukikohdat on hoidettu. Äläkä unohda "marttyyreja." Vihollinen on kokoamassa nuoria miehiä ja naisia, jotka ilomielin asettavat itsensä paikkoihin, joissa voivat räjäyttää itsensä mahdollisimman tuhoisin seurauksin. He tulevat myös todennäköisesti käyttämään tunneleita.

Mitä sitten Washington ajattelee Hizbollah'ista? John Brennan, presidentti Barack Obama'n avustaja kotimaan turvallisuudessa ja terrorismin vastustamisessa, kertoi Washingtonin konferenssille tiistaina, että libanonilainen puolisotilaallinen terroristinen Hizbollah on vuosien mittaan merkittävästi kehittynyt eikä sitä enää voi määritellä puhtaasti vihamieliseksi ja pahaksi yhteisöksi.

Reuters kertoi Brennan'in sanoneen konferenssille, että Hizbollah on "hyvin mielenkiintoinen järjestö," joka on kehittynyt "puhtaasta terroristijärjestöstä" liikkeeksi, joka nyt kerskailee jäsenillään, jotka ovat parlamentin jäseniä ja jopa hallituksen ministereitä. Brennan sanoo: "Olen iloinen nähdessäni, että Hizbollah on luopumassa terrorismista ja väkivallasta..."

Todellako? Onko tämä petosta, harhaa vai julkeaa valhetta?

Tässä artikkelissa kaavaillun kaltainen hyökkäys tulee pakottamaan Israelin raivokkaaseen vastaiskuun. Jos sen päälle dumpataan kemiallisia aseita, sen on käytettävä omia joukkotuhoaseitaan. Meillä on Lähi-Idässä katastrofi tekeillä ja sen seuraukset tullaan tuntemaan kaikkialla maailmassa. Juutalainen ei tule olemaan turvassa missään. Ei ehkä myöskään Israelin ystävä. Älä odota mitään apua tai lohdutusta Valkoisesta Talosta tai ulkoministeriöstä. Israel on heidän uhrilampaansa.

Israel on siis omillaan - lukuunottamatta Jumalaa. Se onkin hyvä! Hän ei petä sitä. Jumalalla on Israelin kanssa liitto, joka toistuu läpi Raamatun. Tärkeä kohta on 1.Moos. 17:6-8. Jumala ei ole vain liiton tekijä - Hän on liiton pitäjä! Ota se sydämeesi, kristitty. Kun Jumala on puolellamme, se on enemmistö!
Juutalaiset olivat 1930- ja 1940-luvuilla syyntakeettomia hitaaseen reagoimiseensa varoituksiin ja seuraukset olivat hirvittävät. Yli kolmannes Euroopan juutalaisista tuhottiin. He tekivät toisen virheen vuonna 1973, kun Israel yllätettiin Yom Kippur-sodassa. Israel on pienemmässä mittakaavassa tehnyt virheitä pienemmissä sodissa, kuten sodassa Hizbollah'ia vastaan vuonna 2006. Se pakotettiin taistelemaan toinen käsi selän taakse sidottuna ja vähäisin maavoimin. Kun se ei vie hommaa päätökseen, niin sen viholliset palaavat ja kaikki on entistä hengenvaarallisempaa. Jos se olisi vienyt homman Hizbollah'in kanssa asianmukaiseen päätökseen vuonna 2006, niin meillä ei ehkä olisi kehittynyt tässä kaavailtu skenario.

Läntinen maailma on likinäköinen. Se korkeintaan hartaasti haukottelee, kun on kysymys asioista, jotka ovat kaukana kotimaasta. Lisäksi ihmiset kamppailevat omien ongelmiensa kanssa ja heistä tuntuu, etteivät voi ottaa haastetta enemmistä katastrofeista. Suuri Lähi-Idän sota tulee kuitenkin ravistelemaan maailmaa, joten vedä vain pääsi ulos pensaasta, jos se on siellä. Ainakin rukoile tämän räjähdysherkän asian puolesta. Valista toisia. Pyydä pastoriasi pitämään saarna Israelin tärkeydestä. Samanaikaisesti osoita sääliä arabimaailmaa kohtaan, joka on antautunut uskontoon, joka kehottaa kannattajiaan kuolemaan Allahin puolesta. Monet pettyneet muslimit tulevat uskoon Jeesukseen Kristukseen.

Suurin Saatanan käyttämä ase on tietämättömyys. Useimmilla ihmisillä ei ole mitään tietoa, mitä tulee Lähi-Idän konflikteja ympäröiviin historiallisiin kysymyksiin. Useimmat kristityt eivät tiedä, että nimitystä "palestiinalainen" ei ole koskaan käytetty ennen 1960-luvun puoliväliä, jolloin Jasser Arafat keksi sanan. On niin paljon historian muuttamista, jota on tapahtunut, että on ihme, että kukaan voi hahmottaa Lähi-Idän kiemuroita. 

Meillä on lisää valistavia ja innoittavia videoita verkkosivujemme uudella osastolla: To Make You Think. Meillä on kokonainen verkko-osasto kaikista Israelia koskevista asioista täällä.

Vauhti, jolla lopunaikaan liittyvät tapahtumat ovat murtautumassa esiin, on tyrmistyttävä. Sinä synnyit tämänkaltaista aikaa varten ja olet monimutkainen osa Jumalan suunnitelmaa tälle sukupolvelle. Näe nämä koettelevat ajat Jumalan lahjana sinulle: Hän luottaa sinuun niin, että saat palvella Häntä tänä aikana.Why This Summer Could Change the World
By: Jan Markell
www.olivetreeviews.org
May 20, 2010

There is always Middle East conflict and war is frequently breaking out in that region. Why could a forthcoming war change the world? A little too sensational, you say? When the "epicenter" is involved, always pay attention. While the situation in the Middle East is generally unstable, it could move to the disaster zone this summer or fall.
Major Paul Vallely is a wise military man. He has been a guest on my radio program, "Understanding the Times." He is now making a media circuit warning anyone who will listen that dark storm clouds are on the horizon in the Middle East. He has gotten information, it would seem, from Israel because what he is sharing  is detailed. He surely hasn't gotten it from the Obama administration who is a part of the legions of nations deceived that if only Israel would go away, there would be world peace.
    We're back to the term an "axis of evil." This axis is scheming to wipe out Israel and the nations include Iran, Syria, Russia, and the biggest player, Hezbollah which operates in south Lebanon. Israel went to war with Hezbollah in 2006. It was half-hearted even though the destruction on both sides was major. According to Vallely's sources, the Iranians are working with Syria and Hezbollah and are planning a pre-emptive strike soon to stop Israel's expected pre-emptive move against Iran. What a chess board! This operation is coming down to the wire. Sources say the chaos will begin in a few weeks to a few months. It is all based on the fact that Iran is now set to go with her nukes and most of them are pointed at Israel.
   
 Here is the startling news: Just weeks ago a Soviet sub docked in Beirut, Lebanon. It was flying the Iranian flag. Workers on the sub were seen to be wearing masks suggesting that they were unloading something chemical. And it was likely a weapon or weapons of mass destruction.
     But Hezbollah has extensive plans that go beyond this. The potential Hezbollah offensive includes chemically armed SCUD missiles with a 450 km range, preemptive strikes on Israeli air fields, and a wave of tunnel attacks that cross from Lebanon into Israel. There are some 60,000 rockets and missiles in south Lebanon hiding in houses, orchards, and miscellaneous buildings. Some of these are advanced scuds which have the capability to hit every city in Israel. The intention is to rein terror on Israel with maximum damage. Israel has been giving out gas masks -- a procedure that has become all too frequent.

Major Vallely states that Israel's jets and airstrips are in the sites of the enemy. Hezbollah and other participants in this forthcoming battle want to make it impossible for Israel to strike anyone by air. Vallely has highlighted possible chemical weapons of mass destruction, thousands of scud missiles, tunnels, and neutralizing Israel's fighter jets. It seems all the bases have been covered. And don't forget the "martyrs." The enemy is stocking up on young men and women who will joyfully place themselves in positions where they can self-detonate with maximum damage. They will likely use the tunnels as well.

So what does Washington think of Hezbollah? John Brennan, assistant to US President Barack Obama for homeland security and counterterrorism, told a Washington conference on Tuesday that Lebanese terrorist militia Hezbollah has evolved significantly over the years, and cannot today be defined as a purely hostile and evil entity.

Reuters quoted Brennan as telling conference participants that Hezbollah is a "very interesting organization" that has evolved from a "purely terrorist organization" into a movement that now boasts members of parliament and even cabinet ministers. Brennan states, "I'm glad to see that Hezbollah is renouncing terrorism and violence..."
Oh, really? Is this deception, delusion, or bold-face lies?

The kind of an attack outlined in this article will force Israel to strike back with ferocity. If chemical weapons are dumped on her, she will have to use her own weapons of mass destruction. We have the makings of a disaster in the Middle East and the fall-out will be felt around the world. A Jew will not be safe anywhere. A friend of Israel may not be either. Don't expect any help or comfort from the White House or State Department. Israel is their sacrificial lamb.

So she is on her own -- except for God. This is good!  He won't let her down. God has a covenant with Israel that is repeated throughout the Bible. A prominent passage is Genesis 17:6-8. God is not just a covenant maker -- He is a covenant keeper! Take that to heart, Christian. With God on our side, that is a majority!

The Jews were irresponsible with their slow reaction to the warnings of the 1930s and 1940s and the results were catastrophic. Over one-third of European Jewry was annihilated. They made a second mistake in 1973 when Israel was caught off guard in the Yom Kippur War. On a smaller scale, Israel has made mistakes in lesser wars such as with Hezbollah in 2006. She was forced to fight with one arm tied behind her back and few ground troops. When she doesn't finish the job, her enemies return and everything is more deadly. Had she finished the job properly with Hezbollah in 2006, we might not have the scenario building that is outlined here.

The Western world is myopic. At best they give a gigantic yawn as it concerns issues that are far away from home. Besides, people are struggling with their own problems and they feel they cannot take on more catastrophes. But a major Middle East war will shake up the world so come out from under your denial blanket if that's where you are. At the very least, pray about this volatile issue. Inform others. Ask your pastor to give a message on the importance of Israel. At the same time, show compassion to the Arab world who is steeped in a religion that encourages their followers to die for Allah. Many disillusioned Muslims are coming to faith in Jesus Christ.

The biggest weapon being used by Satan is ignorance. Most people have not a clue as to the historical issues surrounding Middle East conflicts. Most Christians do not know that the term "Palestinian" was never used before the mid-1960s when Yasser Arafat coined the term. There is so much historical revisionism that has taken place it is a wonder anyone can figure out the complexities of the Middle East. I encourage you to take a look at a DVD I made two years ago entitled Myths and Facts About the Middle East.  This explains some of misconceptions.

You can hear Maj. Vallely's entire remarks here.

We have additional videos for education and inspiration in our new Web category, To Make You Think. We have an entire Web category on all things Israel here.

The speed with which end-time related events are breaking is staggering. You were born for such a time as this and you are an intricate part of God's plan for this generation.  See these trying times as a gift from God to you: He trusts you to serve Him at this time. 

Olive Tree Views headquarter out of AM980 KKMS and AM1280 "The Patriot" in Minneapolis/St. Paul. We air 9 to 11 a.m. Saturday on both stations. They replay "Understanding the Times" Sunday 12 to 2 p.m. and Sunday 8 to 10 a.m. respectively. You can always "listen live" at their Web sites. To see all our airing outlets, visit this link.  For podcasting info via iTunes, use this link.

PO Box 640

Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com

The information contained in this newsletter is collected from a number of sources believed to be credible and the author(s) of each article are solely responsible for its content.   The opinions or positions taken by the author(s) may not necessarily represent those of The Revelation Files.  Forwarding of our newsletter is permitted so long as the entire article is submitted without editing or without charge so as not to violate existing distribution and redistribution agreements with the author(s) or our content.  Pursuant to Title 17 U.S.C. 107, other copyrighted work is provided for educational purposes, research, critical comment, or debate without profit or payment. If you wish to use copyrighted material from this site for your own purposes beyond the 'fair use' exception, you must obtain permission from the copyright owner.  The Revelation Files is a division of TNT Ministries, Inc., an IRS-registered 501c3 non-profit organization.  Contributions (less the fair market value of any items received) are deductible to the extent permitted by law.