Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat Hänen tullessansa. Totisesti, amen.(Ilm.1:7) ...Kuitenkin uskovien ylösotto Taivaaseen tapahtuu ennen tuota kansojen vaikerointia, jonka keskelle Kristus saapuu "tuhannen tuhansine pyhineen......Juudaan 1:14 " Pyhät ovat siis jo mukana, kun Kristus palaa perustamaan valtakuntansa Jerusalemiin !

Niille, jotka eivät vielä usko Jeesukseen : Ajan Fakta

JEESUS KRISTUS , TULEVA MAAN JA KANSOJEN HALLITSIJA

ALOITTAA PIAN 1000-VUOTISEN HALLINTANSA JERUSALEMISSA, SENTÄHDEN PAINEET KASVAVAT JERUSALEMIA JA JUUTALAISVALTIOTA KOHTAAN, SILLÄ HAMAS ON VAATIMASSA PYHÄN KAUPUNGIN JAKAMISTA JA ISRAELIN TUHOA, SAADAKSEEN ITÄ-JERUSALEMIN SUUNNITTELEMANSA PALESTIINAN VALTION PÄÄKAUPUNGIKSI. LÄHI-IDÄN KRIISI ON KÄRJISTYMÄSSÄ, KOSKA JUUTALAISET JA TOISAALTA TAAS PALESTIINALAISET JA MUUTKIN ARABIKANSAT HALUAVAT ERITYISESTI HALLITA JA SÄILYTTÄÄ ITÄ-JERUSALEMIN MUSLIMIEN HALLUSSA. JUUTALAISET TAAS OIKEUTETUSTI HALUAVAT ITÄ-JERUSALEMIN JA SEN MUKANA OMAN VANHAN TEMPPELIALUEENSA MAHDOLLISIMMAN PIAN TÄYDELLISEEN HALLINTAANSA. JUUTALAISKANSA ON OLLUT YKSIMIELINEN : JERUSALEMIA EI VOI JAKAA, SILLÄ JUUTALAISTEN SYDÄN, TEMPPELIALUE SIJAITSEE JUURI JERUSALEMIN VANHASSA KAUPUNGISSA. NYT V. 2006 ISRAEL ON TAIPUMASSA JERUSALEMIN JAKAMISEEN.  ELÄMME HISTORIALLISTA JA JÄNNITTÄVÄÄ NS. LOPUN AIKAA, JOLLOIN KAIKKI KANSAT NOUSEVAT LOPULTA JERUSALEMIA VASTAAN, KEINORAUHASTA HUOLIMATTA JA JUUTALAISTEN VAPAHTAJA, TÄLLÄ KERTAA MYÖS KANSALLINEN PELASTAJA SAAPUU JA OTTAA HALLINTAVALLAN JERUSALEMISSA. NIIN TOTEUTUU MYÖSKIN YK-PALATSIN JULKISIVULLA OLEVA RAAMATUN LAINAUS : " JA HE TAKOVAT MIEKKANSA VANTAIKSI JA KEIHÄÄNSÄ VESUREIKSI...."SODAT SIIS LOPPUVAT. TERVETULOA HERRA JEESUS, KÄRSIMYSTESI KAUPUNKIIN HALLITSIJAKSI ! 

JOLLOIN TOTEUTUU ISÄ-MEIDÄN RUKOUS:"TULKOON SINUN VALTAKUNTASI."

TOTISESTI SE TULEE ! KIITOS HERRALLE! (Raamatun todisteisiin!) Jesus is coming soon. Halleluja! Amen!

2. Piet. 1:19 " Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin 'pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne ."Ps. 40:8 "..Katso minä tulen;kirjakääröön on kirjoitettu.."

IHMINEN, VALMISTAUDU KOHTAAMAAN JUMALASI KASVOISTA KASVOIHIN !