20.2.2015 / Psalmi 83 -sota valmisteilla - osa 2. / Profetia EelamistaShabat Shalom,Antisemitismi on noussut Euroopassa ja juutalaiset ovat alkaneet ottaa varoituksista vaarin ja monet erityisesti Britanniasta ja Ranskasta ovat jo lähteneet tai lähtemässä joko Israeliin tai muualle. Euroopan juutalaisista 90% asuu maissa, jossa antisemitismi on voimakkaasti kasvanut viime vuosina: Belgia, Saksa, Ranska, Britannia, Ruotsi, Tanska, Unkari, Hollanti. 

Taas kysytään Estereitä, jotka ovat syntyneet tällaista aikaa varten, jotta seisoisivat juutalaisten rinnalla ja puolustaisivat rohkeasti Israelia. 

Tähän on taas Helsingissäkin tilaisuus: 

ISRAEL-TUKIMIELENILMAUS KASVAVAA ANTISEMITISMIÄ VASTAAN. 

SU 1.3 klo 13.30 HELSINGISSÄ NARINKKATORILLA

JÄRJ. ISRAEL-YSTÄVYYSTOIMIKUNTA

ISRAEL-YSTÄVYYSJUHLA klo 15 H:GIN VANHASSAKIRKOSSA mielenilmauksen jälkeen.

ITALIA

Uusimpana maana Italian parlamentin on määrä äänestää ensi torstaina ei-sitovasti Palestiinan valtion tunnustamisesta näin seuraten Ranskaa, Britanniaa, Irlantia, Portugalia ja Espanjaa. Ruotsin hallitus on jo ensimmäisenä Euroopan valtiona muodollisesti tunnustanut Palestiinan valtion viime lokakuussa. 

http://www.timesofisrael.com/italy-to-vote-for-recognition-of-palestinian-state/


http://pbs.twimg.com/media/B-KrXE0CIAAQ7wD.jpg

Jos katsoo, missä maissa Euroopassa ääri-islam ja sen mukana terrori on noussut voimakkaimmin; ne ovat maita, jotka samalla ovat eniten antisemitistisia ja yllä näemme, että näissä maissa on jo otettu puoltava kanta Palestiinan valtion tunnustamiseksi. 

Tässä valossa ei ole ihme, että Italia viime viikonloppuna sai suoran uhkauksen IS'ltä Libyasta uudessa videossa, joka oli osoitettu "maalle, joka merkitty ristin verellä"  ja mukana on varoitus: "me olemme Rooman eteläpuolella". Italia on yksi Euroopan maista, jonka armeijan saamisia on leikattu budjetissa, 40% kaksi vuotta sitten. Italian armeija on heikossa tilassa ja Italian vastaus olikin, että he turvautuvat tarpeen vaatiessa YK:hon. 

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/02/17/italy-fears-isis-invasion-from-libya.html

Jo noin vuoden ajan  IS / ISIS / ISIL on ollut pelkoa herättävä terroristiryhmä, jonka julmuuksia seurataan päivittäin mediassa. IS käyttää mediaa hyväkseen juuri tässä mielessä ja on julkaissut lukuisia raakoja videoita uhriensa teloituksista.

EGYPTI

On ihmetelty, miten nykypäivänä IS voi kidnapata ja teurastaa ihmisiä (muslimeja, kristittyjä...ketä vain) ympäri Lähi-itää maailman silmien edessä länsimaiden puuttumatta juuri mitenkään asiaan. On odotettu turhaan USA:n toimia, presidentti Obama ei ole halukas tekemään mitään asiassa ja jopa maan liberaalit journalistit ovat suomineet Obamaa saamattomuudesta. Hänen Muslimiveljeskunta-sympatiansa on ollut yhä näkyvämpää. 

USA ei myöskään tukenut Egyptin presidentti Abdel Fattah al-Sisi'ä, kun Egypti kosti pommituksin 21 egyptiläisen koptiortodoksin teloituksen. Al-Sisi, joka itse on muslimi, on osoittanut olevansa koko maan presidentti, kun reagoi myös maansa kristittyjen teloituksiin, ilmaisi osanottonsa koptikirkon piispalle,Tawadros II:lle ja osallistui kirkossa uhrien muistojumalanpalvelukseen.

Ennen teloitusta videolle on tallentunut, kuinka uhrit rukoilivat Jeesusta. Johannes Kastaja on kulkenut heidän edellään ja kaikkien, jotka uskonsa ja todistuksensa tähden on tapettu; häneltäkin leikattiin pää. Muistamme hallavan, vihreän hevosen, joka tallentui videolle Egyptissä Arabikevään alussa ja siitä lähtien kuolema on niittänyt satoaan Lähi-idässä. Tästä hevosesta kertoo Ilm 6:8-9    

Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta. 
Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. 

http://cdn.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2015/02/18/u-s-won-t-back-egypt-s-attacks-on-isis/jcr:content/image.crop.800.500.jpg/1424346417614.cached.jpg

 http://morningstarnews.org/wp-content/uploads/2015/02/One-of-the-victims-prays-before-he-and-20-other-men-are-killed.-Screen-save-Morning-Star-News-300x193.jpg
 https://i0.wp.com/i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/16/25BC26DE00000578-2955249-Egyptian_President_Abdel_Fattah_al_Sisi_right_offers_condolences-a-21_1424094014763.jpg
 

Uhrien omaiset surevat el-Aour'in, Minyan ja Samalutin kylissä Egyptissä. 
https://i0.wp.com/i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/16/25B8D7FA00000578-2955249-Relatives_of_murdered_Samuel_Walham_weep_in_the_village_of_el_Ao-a-32_1424094015182.jpg

 https://i0.wp.com/i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/16/25B8D69500000578-2955249-Tears_Family_members_of_some_of_the_21_Coptic_Christians_murdere-a-30_1424094015142.jpg
 https://i0.wp.com/i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/16/25BC0BEA00000578-2955249-Christians_gather_outside_a_church_in_al_Aour_village_Minya_gove-a-25_1424094014954.jpg


JORDANIA (Ammon, Moab, Edom)


Ennen egyptiläisten teloitusta jordanialainen luutnantti, lentäjä Muath al-Kaseasbeh joutui IS'n vangiksi ja poltettiin häkissä elävänä. Tämäkin julmuus videoitiin. Jordanian kuningas Abdullah II kosti välittömästi teon. IS*n terroristit Syyriassa ja Irakissa ovat  julkisesti uhanneet valloittaa Jordanian ja teloittaa Abdullahin, jota kutsuvat "tyranniksi" ja "ristiretkeläisten liittolaiseksi". http://www.gatestoneinstitute.org/4354/isis-jordan

Jordania on ollut rauhallisempi alue tähän asti, mutta radikaalin ääri-islamin juuret kuitenkin ovat syvällä maassa. Jordanialainen Abu Musab Zarqawi oli Al Qaeda johtaja Irakissa (ISIS'n edeltäjä), kunnes kuoli USA:n ilmaiskussa v. 2006. Nyt noin 2000 jordanialaista taistelee IS*n joukoissa.Monissa maissa mietitään, mitä tapahtuu, jos taistelijat palaavat kotimaihinsa. http://icsr.info/2013/12/icsr-insight-11000-foreign-fighters-syria-steep-rise-among-western-europeans/

1.3 miljoonaa syyrialaista on paennut Syyriasta Jordaniaan ja puolet heistä asuu pakolaisleireissä. 

Kuningas Abdullah käsittää täysin, että IS'n kanssa on tosi kyseessä ja hän puhuukin Kolmannen Maailmansodan alkamisesta. http://www.cbsnews.com/news/jordan-king-abdullah-on-isis-middle-east-conflict/  

Kuningas on profeetta Muhammedin jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa, mutta on maltillinen muslimi eikä usko väkivaltaiseen jihadiin. Hän tietää, että on IS'n tähtäimessä ja heti kuultuaan pilotin murhasta keskeytti vierailunsa Washingtonissa ja palasi Ammaniin.

Mutta, USA Obaman johdolla ei seiso Jordanian kuten ei Egyptinkään rinnalla IS'ä vastaan, vaikka nämä ovat vanhoja USA:n liittolaisia. Samaan aikaan Obama kieltäytyy suoraan aseistamasta kurdeja heidän rohkeassa taistelussa IS'ä vastaan. Israelin pääministeri Netanyahua kohtaan hän on tunnetusti ollut erittäin töykeä. USA:n puolisydämiset ilmaiskut (maajoukkoja Obama ei edes aio lähettää) ovat hiukan hidastaneet jihadistien etenemistä Irakissa, mutta IS laajentaa koko ajan kontrolliaan Syyriassa. 

Kuten Jordanian kuningas Abdullah, sekä Netanyahu että al-Sisi selvästi näkevät Iranin ja Hizbollahin taholta tulevan radikaalin shiia-islamin etenemisen kuin myös toisen uhan; IS'n, joka kuuluu islamin sunni-haaraan.

IS on jo soluttautunut jokaiseen Psalmissa 83 mainittuun maahan ja näissä vaikuttaviin terroristijärjestöihin. Psalmin 83 liittouma todella kiristää silmukkaansa Israelin ympärillä. Tosin toistaiseksi nämä liittouman jäsenet tuhoavat kovaa vauhtia toisiaan. 


IRAN

Lähi-idässä Psalmissa 83 kuvattu kaikkien lähinaapurien hyökkäys Israeliin nykytilanteessa voidaan mielestäni nähdä, jos tapahtuu jotakin, mikä yhdistää arabiryhmät ja -maat. Muslimimaat yhdistyvät vain yhteisessä vihollisuudessa Israelia kohtaan. Yksi mahdollisista sytykkeistä voisi olla Temppelivuori ja toinen Israelin isku Iranin ydinohjelmaan. 

Israelin pääministerin Benyamin Netanyahun on määrä puhua (ellei hän lykkää ajankohtaa) kiistellyn puheensaWashingtonissa kongressille 3.3.2015 juuri ennenPurimia, jolloin juhlitaan juutalaisen kansan pelastumistaPersiassa pahan Haamanin kavalilta juonelta tuhota kaikki juutalaiset. Persia on nykyisen Iranin aluetta ja Iran ei ole peitellyt haluaan hävittää Israel, mitä silmälläpitäen on myös valmistanut/valmistamassa ydinasetta.  

Iranin presidentti Hassan Rouhani sanoi viimeksi tiistaina 17.3., että islamilainen tasavalta nopeuttaa ydinohjelmaansa ja lisäsi, ettei Teheran kysy miltään maalta lupaa teknologisissa hankkeissaan.

http://www.timesofisrael.com/iran-says-accelerating-nuclear-progress/

Israelissa vaalipäivä on 17. maaliskuuta. Paljon keskustellaan, tuhoaako Israel viimein (kuten on uhannut) Iranin ydinaseohjelman? Israel on aiemmin jo tehnyt iskuja vihollismaan ydinaseohjelmia kohtaan Lähi-idässä; Irakissa Osirakin v. 1981 ja syyskuussa 2007 Syyrian Al-Kibarinreaktoriin. Ja jos tuhoaa, niin milloin? Voisiko tämä tapahtua jo ennen vaaleja, vai kenties vaalien jälkeen? 

Israel on valmistautunut iskemään Iraniin, jos tarpeen. He ovat ottaneet tosissaan Ajatollah Khamenein uhkaukset Israelin pyyhkimisestä kartalta. Khamenei  on kutsunut Israelia mm. "syöpäkasvaimeksi" ja "vesikauhuiseksi koiraksi".  Ajatollah kirjoitti marraskuussa 2014 Twitterissä:"Tämä barbaarinen, susimainen ja lapsenmurhaaja Israelin hallinto, joka ei säästele rikoksissaan, ei ole parannettavissa, vaan tulee tuhota."http://www.jpost.com/Middle-East/Khamenei-on-Twitter-No-cure-for-barbaric-Israeli-regime-but-to-be-annihilated-381215 Tämän jälkeen pian hän julkaisi
9-kohtaisen suunnitelman Israelin tuhoamiseksi.

  http://www.worldatlas.com/aatlas/infopage/redsea.gif

Shiiojen Houthi-dynastian armeija, joka on lojaali tukijalleen Iranille, kaapattuaan äskettäin Jemenissä vallan sen pääkaupungissa Sana'assa, on aloittanut uuden kohteen havittelun; strategisen Adenin satamakaupungin, joka on historian saatossa ollut tärkeiden kauppareittien varrella ja myös hallitsee sisääntuloa Punaisellemerelle ja näin myös Eilatiin ja Israeliin. 
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/77728000/jpg/_77728280_77725922.jpg

 http://www.telesurtv.net/__export/1423360175534/sites/telesur/img/news/2015/02/07/alhuti.jpg_1718483346.jpg

Maanantaina, 16.2. uusi hallitus, jota johtaa presidenttiMohammed Ali Al-Houthi, pyysi YK:n turvaneuvostoa"kunnioittamaan Jemenin kansan tahtoa", mistä vastarinnasta päätellen ei ollut kyse. Shiiojen Mahdi-profetioissa Jemenistä tulevat joukot valtaavat Mekan ja Medinan ja tämäkin on Mahdin tuloa ennakoivaa tapahtumaa. Tästä syystä Iran on suosinut tätä shiia-sukua.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/191478#.VOYMYywm-jk

Strategisesti voisi ajatella, että Israel iskee Iraniin lähitulevaisuudessa. Viime marraskuun vaalit USA:ssa käänsi vaa'an kielen republikaanien suuntaan ja poliittinen ilmapiiri USA:n kongressissa on nyt pro-Israel ja anti-Iran(Obamasta huolimatta) ja Israelin pitäisi saada näin USA:n kongressilta tukea Iranin operaatioon. 

EELAM 

http://www.defendproclaimthefaith.org/images/Elam_Map.jpg

 Eelam punainen alue

Jeremian profetia Eelamista on meillä vähemmän tunnettu, mutta mm. Bill Salus on tuonut esiin tämän profetian. Muinainen Eelam on nykyisen Iranin alueella; sen länsiosassa, rajoittuen Persian lahteen. Eelam on vain noin 20% koko Iranista, joka käsittää Eelamin ja muinaisen Persian alueen. Eelamilaiset olivat sotaisa kansa ja erinomaisia jousimiehiä. Noin 2600v. sitten Jeremia profetoi, että tuho kohtaisi tätä aluetta.

Profetian Eelamista Jeremia sai ~596 eKr. Jeremia kirjoitti Eelamista noin 10v. ennen aikalaistaan Hesekieliä, joka profetoi Persiasta Hes 38:5., jossa Persia on ensimmäisenä mainittu Googin joukoissa hyökkäyksessä Israelia vastaan:"Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla." Hesekielin palvelutehtävä sijoittui v. 595-573 eKr.  http://www.sacred-texts.com/bib/ebd/ebd129.htm 

Raamatussa Eelamista kerrotaan vähän. Nimi tulee Nooan pojan Seemin pojan mukaan, 1 Moos 10:22 "Seemin pojat olivat Eelam, Assur, Arpaksad, Luud ja Aram." 1. Moos 14kertoo taistelusta, jossa oli mukana Eelamin kuningasKedorlaomer. Abram lähti taisteluun puolustamaan Lootia kuninkaiden liittoumaa vastaan ja voitti. 

Jesaja 11:11 listaa Eelamin yhdeksi paikaksi, josta heimot palaavat ennen Jeshuan toista tulemista maan päälle: "Ja sinä päivänä Herra vielä toisen kerran ojentaa kätensä hankkiakseen itselleen kansansa jäännöksen, joka on jäljellä Assurissa, Egyptissä, Patroksessa, Etiopiassa,Eelamissa, Sinearissa, Hamatissa ja merensaarilla. 
Hän nostaa viirin pakanakansoille ja kokoaa Israelin karkoitetut miehet; ja Juudan hajoitetut naiset hän kerää maan neljästä äärestä."

Daniel 8:1-2, Daniel on näyssä Eelamissa: "Kuningas Belsassarin kolmantena hallitusvuotena näin minä, Daniel, 
näyn, senjälkeen kuin minulla jo ennen oli ollut näky. Kun minä näyssä katselin, havaitsin minä olevani Suusanin linnassa, Eelamin maakunnassa."
 
Eelam on myös kansojen joukossa, jotka olivat Assyrian ja Babylonian mukana näiden hyökkäyksissä Jerusalemia vastaan. Profeetat Jesaja, Jeremia ja Heskiel kaikki kirjoittavat tuomioista, jotka kohtaavat Eelamia. 

Nykyinen Iran koostuu siis muinaisesta Eelamista jaPersiasta. Hesekiel oli tietoinen Eelamista; Hes 32:24-25, mutta hän ei sijoittanut sitä hyökkäjien joukkoon Hes 38:ssa. Eelamin kohtalo on eri ja siitä kertoo Jeremia. 

Jer 49:34-37

Herran sana, joka tuli profeetta Jeremialle Eelamia vastaanJuudan kuninkaan Sidkian hallituksen alussa; se kuului: 
"Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, minä murran Eelamin jousen, heidän väkevyytensä parhaimmat. 
Ja minä tuotan Eelamia vastaan neljä tuulta taivaan neljältä ääreltä ja hajotan heidät kaikkiin näihin tuuliin; eikä ole oleva kansaa, johon ei tulisi Eelamin karkoitettuja. 
Ja minä saatan Eelamin kauhistumaan vihollistensa edessä, niiden edessä, jotka etsivät heidän henkeänsä, ja minä annan onnettomuuden kohdata heitä, vihani hehkun, sanoo Herra, ja minä lähetän heidän jälkeensä miekan, kunnes minä heidät lopetan."  

Mutta seuraavissa jakeissa eelamilaiset kuulevat hyvän uutisen: 

Jer 49:38-39

Ja minä asetan valtaistuimeni Eelamiin ja hävitän sieltä kuninkaan ja ruhtinaat, sanoo Herra. 
Mutta aikojen lopulla minä käännän Eelamin kohtalon, sanoo Herra."

double trouble

Israelin PM uhkaa iskeä Iraniin: Benjamin Netanyahu on sanonut, että Israelin saattaa olla pakko toimia yksin Teherania vastaan estääkseen sitä saamasta ydinasettaan.


Jer. 49:35: "Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, minä murran Eelamin jousen, heidän väkevyytensä parhaimmat."

Jeremia 49 kertoo, että Eelam (Iran) kokee murtuneen jousen kohtalon, mikä voisi tarkoittaa, että IRGC (Iranin vallankumousarmeija) ei kykene laukaisemaan ohjuksia("heidän väkevyytensä parhaimmat") viholliskohteisiinsa. Israel on aiheesta huolissaan Iranin sotilaallisista aikeista, joita Teheran ei ole peitellyt. 
Jeremia kirjoittaa, että hyökkäys muinaiselle Eelamin alueelle saa aikaan lukuisia pakolaisia, jotka hajaantuvat ympäri maailmaa. 

Tiedämme, että Persia on mukana Googin hyökkäyksessäHes 38-39, joka ymmärrykseni mukaan on vasta ahdistuksen ajan ensimmäisellä puoliskolla tapahtuva Googin ja sen liittolaisten hyökkäys Israelia vastaan. Näin koko Iran ei ole tuhoutunut, vaikka ydinreaktorit olisikin Eelamissa tuhotut; Persia on jäljellä.

Yksi Iranin strategisin ja haavoittuvin ydinkohde onBushehrin ydinreaktori, joka sijaitsee muinaisen Eelamin mailla. Tämä on 40v. vanha ja sillä on 30v. vanha jäähdytysjärjestelmä eikä tiettävästi kukaan paikalla työskentelevistä ole koulutettu ydinonnettomuuden varalta.Pelätään, että Bushehrista voisi tulla uusi Chernobyl, mutta vielä pahempi. 

Jer 49:36, "Ja minä tuotan Eelamia vastaan neljä tuulta taivaan neljältä ääreltä ja hajotan heidät kaikkiin näihin tuuliin; eikä ole oleva kansaa, johon ei tulisi Eelamin karkoitettuja."

GCC Quote

Yllä oleva Al Arabiya'n lainaus on tutkimuksesta 6.8 richt. maanjäristyksen jälkeen huhtikuussa 2013 Bushehrin maakunnassa. Bushehrin ydinvoimala sijaitsee alueella, jossa kolme mannerlaattaa yhdistyvät ja on vain ajan kysymys, koska ydinkatastrofi tapahtuu. Jos Busherissa tapahtuu ydinonnettomuus, se aiheuttaisi humanitäärisen katastrofin läheisille öljyvaltioille; Kuwait, Saudi Arabia, Bahrain, Qatar, U.A.E. ja Oman.  

Jer 49:37, "Ja minä saatan Eelamin kauhistumaan vihollistensa edessä, niiden edessä, jotka etsivät heidän henkeänsä, ja minä annan onnettomuuden kohdata heitä, vihani hehkun, sanoo Herra, ja minä lähetän heidän jälkeensä miekan, kunnes minä heidät lopetan."  

“Iran: ‘Tuhannet ohjukset satavat Israeliin'" – World Net Daily 8/28/13

“Iranilainen komentaja: 'Meillä on kohteita Amerikassa'" -The Daily Caller 2/1/14

Jeremia kirjoittaa, että Iran on vihoittanut Herran ja tämä saa Hänet antamaan tuhon tulla Iranin alueelle; Eelamiin.

Jer. 49:38-39: 
Ja minä asetan valtaistuimeni Eelamiin ja hävitän sieltä kuninkaan ja ruhtinaat, sanoo Herra. 
Mutta aikojen lopulla minä käännän Eelamin kohtalon, sanoo Herra." 

Eelamin kohtalo tulee kääntymään; maa uudistuu ja kuuluu Herralle tuhatvuotisen valtakunnan aikana. Monia miljoonia iranilaisia on uudestisyntynyt ja tullut Jeshuaan uskoviksi erityisesti katsomalla kristillisiä satelliittikanavia ja myös ihmeiden, unien, näkyjen ja parantumisten kautta. Iranissa on nopeimmin kasvava seurakunta maailmassa tällä hetkellä.  

http://youtu.be/1-uS1nv9vbA Nuclear Showdown in Iran, Revealing the Ancient Prophecy of Elam: Trailer

Yllä olen kirjoittanut otteita näiden päivien uutisista ja ajatuksia, miten tilanteet voivat kulminoitua niin, että näemme Psalmi 83 tapahtumat uutisotsikoissa. SamoinJesaja 17 profetian Damaskon tuhosta ja Jeremia 49Eelamista. Paljon keskustellaan, mikä näistä tapahtumista tulee ensin ja miten muut seuraavat, 

Paljon vielä tapahtuu ja näemme: Liikkuuko IS Jordaniaan ja näin saisi kontrollin Temppelivuoresta? Liittyvätkö sunni terroristiryhmät IS:än?

Israelin vaalit ovat 17.3. ja  P5+1 tapaavat Iranin kansaa maaliskuun 31. Vaalitulos saattaa vaikuttaa ratkaisuihin; voittaako Netanyahu ja jatkaa pääministerinä vai tuleeko muutos maan johtoon? Onko isku Iraniin maalis-, huhtikuussa ennen uuden hallituksen virkaan astumista? 

Täydellinen auringonpimennys on 20.3., jolloin on myös Nisan-kuukauden 1. päivä, uusi kuu ja kevätpäivän seisaus.4. huhtikuuta on tetradien kolmas kuunpimennys ja Pesachina. 

Auringonpimennystä pidetään juutalaisuudessa huonona merkkinä maailmalle ja kuunpimennystä Israelille. Näemme Venäjällä ja Maagogin maassa huolestuttavia asioita tapahtuvan ja samalla ymmärrämme, että Goog nousee Hesekiel 38 koalition johtoon ja valmistautuu aikanaan hyökkäykseen Israelin vuorille. 

Jer 49 profetiassa puhutaan neljästä tuulesta: "...minä tuotan Eelamia vastaan neljä tuulta taivaan neljältä ääreltä..". Ilm 7:1, "Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta,"

Näemme neljän ilmestyskirjan hevosen jo kuopivan maata ja osin jo laukkaavan. Mainitsin hallavan, vihreän hevosenEgyptin yhteydessä. Punainen hevonen; Kolmas maailmansota, on lähdössä liikkeelle ja joidenkin mielestä jo alkanut; onhan Venäjä vallannut Krimin ja mitä nyt Ukrainassa tapahtuu? Mitä Venäjä tekee seuraavaksi; minne karhu katseensa luo? Monet ovat nähneet näkyjä ja unia mustasta hevosesta; puute, nälkä. Tämä hevonen on pian lähdössä. Eurooppa seuraa Kreikkaa; kuun vaihteessa voi yhdessä yössä kaikki muuttua. Talous on lähellä romahdusta, kun ajetaan uusi talousjärjestelmä maailmaan. Uusi maailmanuskonto on nousemassa; olisiko valkoinen hevonen?

Tekstiin lisättävä kuva 1

Jos Iran tekee, kuten on uhannut ja sulkee Hormuzinsalmen, joka on kapea meriväylä Persianlahdelle, ja josta lähes 50% maailman öljystä kulkee ohi, niin tämä saattaisi olla syy, että useampi valtio hyökkäisi läntiseen Iraniin (neljä tuulta taivaan neljältä ääreltä) aukaisemaan uudelleen meritien, muuten öljyhinta nousisi huimasti. 

Näkisin, että Jeremian profetia Eelamista tapahtuisi ennen Googin sotaa, koska Eelam ei ollut muinaista Persiaa, ja  jopa ennen ahdistuksen ajan alkua (viimeistä vuosiviikkoa). Iran palaisi muinaisille Persian rajoilleen ennen Googin sotaa.    

Asiantuntijat ovat varoittaneet, että takaraja iskeä Iranin ydinvoimaloihin olisi ollut 2010 syksyllä ja nyt tehtynä olisi liian suuri humanitäärinen riski säteilyn vuoksi koko seudulle. http://www.ploughshares.org/blog/2010-08-18/earlywarning/former-ambassador-un  

Seurakunnan on korkea aika herätä!!! Aika on jo pitkällä! Herramme ja Ylkäkuninkaamme saapuu! 

"Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee! Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha. Älkää sentähden olko mielettömät, vaan ymmärtäkää, mikä Herran tahto on." Efe 5:14-17 

Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme."  Room 13:11

"Puhaltakaa pasunaan Siionissa, toitottakaa torvia minun pyhällä 
vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä". 
Jooel 2:1

"Kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän." Hepr 10:25b
Ole siunattu,
Sirkku