18.1.2014 / Psalmi 83 -sota valmisteilla - osa 1.
Shalom,


Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. 
Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat."
 

Matt. 24:33-34 


Elämme Shmita-vuotta, verikuiden ja auringonpimennysten vuotta. Katsoipa mihin ilmansuuntaan vaan, näyttämöt valmistuvat viimeisen vuosiviikon alkamiselle.  

Tällä kertaa tarkastelen Lähi-itää ja sitä, missä vaiheessaPsalmissa 83 kuvatun sodan valmistelut ovat. Olen tästä Psalmista 83 useaan otteeseen aiemmin kirjoittanut. Ja kertauksena nyt vain lyhyesti:

Psalmi 83:3-9 

Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä. 
Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan. 
He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta". 
Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: 

Edomin teltat 
(palestiinalaiset ja Etelä-Jordania) jaismaelilaiset (saudit), Mooab (palestiinal. ja Keski-Jordania)  ja hagrilaiset (egyptiläiset), 
Gebal 
(Hezbollah ja Pohjois-Libanon), Ammon(palestiinal. ja Pohjois-Jordania) ja Amalek (Siinain alueen arabit), Filistea (Gazan Hamas) ynnä Tyyron(Hezbollah ja Etelä-Libanon) asukkaat. 
Myös Assur 
(Syyria ja Pohjois-Irak) on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin (mooabilaiset ja a
mmonilaiset; palestiinalaiset siis ytimessä) lapsilla. Sela. 


Tämä islamilainen liittouma tulee mukaan Hamasin kanssa taisteluun Israelia vastaan. Islamilaisen kalifaatin (IS / ISIL) päämäärä on myös vallata Jerusalem: 
“Allah murtaa kaikki esteet...Irak, Jordan, Libanon...kaikki nuo, kunnes me saavutamme Jerusalemin. Tämä on ensimmäinen monista esteistä, jonka murramme." 
http://youtu.be/zIxY8thehL8 
Foreign ISIS Fighter in Iraq: We Will Conquer Jerusalem, Rome, and Spain

Psalmi 83 -sota on lähellä syttymistään. Näkisin, että tämä sota aloittaa myös kolmannen maailmansodan. Kuninkaita ja presidenttejä on kaatunut Lähi-idässä viime vuosina. V. 2014 alkanut ISIL:n väkivaltainen eteneminen yhdistää jihadisteja ja herättää pelkoa muissa.

Jordanian kuningas Abdullah II sanoi joulukuussa Washingtonissa: "Tämä on muslimien ongelma (ISIL). Meidän täytyy nousta ja sanoa, mikä on oikein ja mikä väärin....Tämä on sota islamin sisällä, joten meidän tulisi se ratkaista ja alkaa taistella vastaan...Taistelu ISIL'ä vastaan on kolmas maailmansota."http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.630205

On monia seurakuntaprofetioita, joissa sanotaankolmannen maailmansodan alkavan Lähi-idästä. Mutta on myös illuminaattien suunnitelma:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/AlbertPikeYounger.jpeg


Teosofi ja vapaamuurarien suurmestari  Albert Pike’n suunnitelma (22.1.1870, 44v. ennen ensimmäisen maailmansodan alkua) maailman hallitsemiseksi sisälsi kolme maailmansotaa.

Piken suunnitelma oli kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailmanjärjestys ja vahvistaa satanistinen UMJ. Tämä onnistuisi vain globaalien maailmansotien kautta.  

Kolmannen maailmansodan tulisi tapahtua juutalaisuuden ja islamin välillä. Kun Pike sai näkynsä v. 1870, ei ollut vielä siionistista liikettä eikä kukaan (paitsi raamatun kirjoituksiin uskova) ajatellut Israelin valtion enää syntyvän uudelleen. Venäjän vallankumous mm. ja kaksi edellistä maailmansotaa on tapahtunut juuri, kuten Piken suunnitelma kaavailee.
 
UMJ:n suunnitelman mukaisesti illuministiset maailman vapaamuurarijohtajat ovat käynnistäneet kolmanteen maailmansotaan johtavat tapahtumat. Sotaan, joka alkaisi Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviäisi koko maailmaan. Israel voittaisi sodan. Tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta nousee UMJ:n johtaja (Antimessias) ja ottaa maailman johdon,mutta vain sille annetuksi ajaksi. Hän "vahvistaa liiton" (rauhansopimuksen) Israelin kanssa ja saavuttaa näin Israelin luottamuksen. 

Illuminaattien suunnitelma on tuhota uskonnot, jotka eivät sopeudu uskontojen synkretismiin: ensin islam, sitten kristinusko ja juutalaisuus. Tämän näemme Ilmestyskirjasta; kristittyjen vainot, pedonmerkki, juutalaiset pakenevat, kun Antimessias paljastuu ja kääntyy heitä tuhoamaan. Islam on jo tuhoutunut Psalmi 83 sodassa ja Hes 38-39 Googin joukkojen kanssa.
 
Tämä pimeydestä tullut suunnitelma pitää yhtä Raamatun sanan kanssa. 
Jumala on ennustanut islamististen, Israelia vastaan hyökkäävien, arabimaiden tuomiot viimeisinä päivinä useissa kohdin. Yksi näistä kohdista on siis Psalmi 83.

Saman aikaisesti Lähi-idässä on myös eriäviä ääniä siellä täällä ja on myös herätystä eri arabimaissa (erityisesti internetin kautta paljon tulee uskoon), mikä viittaaJesaja 19 valtatien rakentumiseen Jeshuan palattua: Assur (kätteni teko) - Israel (perintöosani) - Egypti (kansani).

Tekstiin lisättävä kuva 1

Ja Herra tekee itsensä tunnetuksi egyptiläisille, ja egyptiläiset tuntevat Herran sinä päivänä ja palvelevat häntä teuras- ja ruokauhreilla, ja he tekevät Herralle lupauksia ja täyttävät ne. 
22. Herra lyö egyptiläisiä, lyö ja parantaa; he palajavat Herran tykö, ja hän kuulee heidän rukouksensa ja parantaa heidät. 
23. Sinä päivänä on oleva valtatie Egyptistä Assuriin, ja Assur yhtyy Egyptiin ja Egypti Assuriin, ja he, Egypti ynnä Assur, palvelevat Herraa. 
24. Sinä päivänä on Israel oleva kolmantena Egyptin ja Assurin rinnalla, siunauksena keskellä maata, 
25. sillä Herra Sebaot siunaa sitä sanoen: "Siunattu olkoon Egypti, minun kansani, ja Assur, minun kätteni teko, ja Israel, minun perintöosani". 

Egyptin presidentti Abdel Fattah al-Sisi otti eri linjan islamilaisen teologian keskustelussa kuin esim. USA:n presidentti Obama, joka on selvästi tukenut sanoillaan ja toimillaan niitä, jotka nostavat traditionaalista islamia esiin, kuten Muslimiveljeskuntaa.


http://cdn01.dailycaller.com/wp-content/uploads/2014/12/2014-12-18T131705Z_1_LYNXMPEABH0JO_RTROPTP_4_FRANCE-EGYPT-e1420736589737.jpg

 

http://youtu.be/POGpIt2U4s4 Egypt’s Sisi: Islamic “Thinking” Is “Antagonizing the Entire World”

Presidentti Al-Sisi antoi haasteen islamin nykyaikaistamiseen ja uudistamiseen sen sijaan, että tuettaisiin militanttia ja vanhoillista islamia, joka vallitsi islamin synnystä 700-luvulta aina 1800-luvulle. Nämä arabikeväässä nähdyt kapinalliset ja heidän kanssaan liittoutuneet vanhoilliset jihadistit haluavat taas vallata ja alistaa alueet, jotka islamilla kerran oli. 

Egyptin presidentti siis kutsui tammikuun 1. koolle Al Azhar'in yli 1000v. vanhaan yliopistoon, (sunni-islaminopin keskus maailmassa), Kairoon kaikki maansa muslimioppineet ja piti heille yllättävän puheen: “Onko mahdollista, että 1,6 miljardin muslimin pitäisi haluta tappaa kaikki maailman muut ihmiset - se on 7 miljardia - ja että he itse jäisivät eloon? Mahdotonta!" Sisi sanoi TV-kameroiden ja islamin johtajien edessä. http://www.jihadwatch.org/2015/01/egypts-sisi-we-are-in-need-of-a-religious-revolution

". … Me tarvitsemme uskonnollista vallankumousta. Te, imaamit, olette vastuussa Allahin edessä. Koko maailma, sanon sen taas, koko maailma odottaa seuraavaa siirtoanne...koska tämä "umma" (muslimiyhteisö) on revitty, se on tuhottu, se on tuhottu - ja se on tuhottu omien käsiemme kautta." 

Kun taas Obama on toistuvasti ylistänyt islamia "rauhan uskontona" ja että jihadistit vahingoittavat "islamin vakaita perusoppeja". YK:n yleiskokouksessa syyskuussa v. 2012 Obama sanoi: "Tulevaisuuden ei tule kuulua niille, jotka loukkaavat islamin profeettaa." Siksiköhän presidentti Obama ei osallistunut Ranskan marssiinkaan muiden johtajien kanssa. http://www.andrewbostom.org/blog/2012/09/26/obama-the-prophet-of-islam-and-slander/

Obaman puhemies Josh Earnest toisti Obaman ajatuksia Pariisin Charlie Hebdon ja Kosher-kaupan terrori-iskujenjälkeen: “On joitakin yksilöjä, jotka käyttävätrauhanomaista uskontoa ja törkeästi vääristävät sitä." 

ISIS

Ramadanin ensimmäisenä päivänä v. 2014 IS:n Abu Bakr al-Baghdadin julistettiin olevan johtaja, "kalifi"(tark. kaikkien muslimien johtaja kaikkialla maailmassa), uudessa islamilaisessa "kalifaatissa": "Kuunnelkaa kalifianne ja totelkaa häntä. Tukekaa valtiotanne, joka kasvaa joka päivä."
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/30/article-2674736-1F43883800000578-454_634x407.jpg
 
Hollannissa muslimeja osoittamassa tukeaan kalifaatille.

Kun "kalifi" on julistettu, kaikkien muslimien on osoitettavaalamaisuutta ja sitoutumista maailmanlaajuisen Islamilaisen valtion luomiseen, tai vaihtoehto on kuolla."...jihad, kunnes kirjaimellisesti ei yhtään ei-muslimia ole enää olemassa maailmassa." Jihad ei islamilaisessa Shariassa ole laillista ennenkuin on istuva kalifi julistettu. Nyt on! Näemme uutiskuvia muslimeista, jotka kokoontuvat eri puolilla maailmaa heiluttaen mustaa lippua ja osoittaen näin tukeaan kalifaatille. Nämä ryhmät ovat todellinen vaara mailleen. 

On lukuisia heimojohtajia ja jihadryhmiä, jotka ovat valmiita menemään kuolemaan uskollisuudestaan johtajansa kohtaan. Boko Haram Nigeriassa, al-ShababSomaliassa ja Keniassa, al-Qaeda Jemenissä ja Arabian niemimaalla, Taliban Afghanistanissa ja Pakistanissa,Hamas Gazassa ja Länsirannalla ja jopaMuslimiveljeskunnan haaroja Egyptissä on alkanut vähitellen osoittaa tukeaan IS / ISIL:lle. Tämä samalla on voimistanut terrorismia näiden toiminnassa.
Äärimuslimit eri puolilla maailmaa ovat saaneet uutta rohkeutta ja toteuttavat islamin laajenemisperiaatteita käytännössä, mistä Euroopassakin on saatu jo esimakua.Riippuu muslimien lukumäärästä valtaväestöön nähden  maassa, minkä asteista hyökkäykset ovat. 

Niissä Euroopan maissa, joissa on paljon muslimeja, ovat hyökkäykset  juutalaisia vastaan lisääntyneet rajusti. Ranskan äskettäiset tapahtumat ovat tästä hyvä esimerkki. Englanti, Ranska, Saksa, Belgia, Hollanti, Norja ja Ruotsi ovat jo useiden vuosien ajan saaneet kokea turvattomuutta muslimien asuttamilla alueilla, jonne jopa viranomaiset eivät aina rohkene mennä. Yksin Lontoossa on yli 360 moskeijaa, Britanniassa oli v. 2011 1500 ja Ranskassa noin 2200 moskeijaa. 

Alla linkissä mielenkiintoista tilastoa muslimien lukumääristä eri Euroopam maissa:

http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/01/15/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

ISIL'n joukkoihin on liittynyt väkivaltaista ääri-islamilaista terroristijoukkoa eri maista, myös Euroopasta (noin 5000 miestä Syyriassa), Australiasta ja USA:sta. Nämä miehet, joilla on maittensa passit, ovat palatessaan takaisin uhka myös omille mailleen. 
Up to 5000 European jihadis fighting in Syria pose serious risk for Europe, Europol chief says

Voimme todeta, että muslimien hyökkäykset eri Euroopan maissa ovat myös verrannollisia siihen, miten nämä maatsuhtautuvat juutalaisiin ja Israeliin Ruotsiensimmäisenä Euroopan maana tunnusti Palestiinan (vastoin kansainväisiä sopimuksia), Ranska johtaa Israelin painostuksessa jakaa maa ja tunnustaa Palestiinan valtio.  

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat." 1. Moos 12:3

 http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.606098.1405943027!/image/2195850161.jpg_gen/derivatives/landscape_640/2195850161.jpg

 Belgian para-commandos patrol near a synagogue in the center of Antwerp, Belgium, on Saturday, Jan. 17, 2015. (photo credit: AP/Virginia Mayo) 

Anti-Israel protesters rally across France, 
defying ban imposed after synagogue clash 

(Yllä) Belgiassa, Antwerpenissä, sotilaat vartioivat synagogan lähellä (Jan. 17, 2015.) Ranskassa ja Britanniassa myös on tehostettu juutalaisten koulujen ja synagogien lähellä vartiointia. Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja Irlannissa poliisi on pidättänyt ainakin 30 epäiltyä terrorismista viime perjantaina. 
 

| The Times of Israel httpmesofisrael.com/belgium-sends-troops-to-jewish-sites-britain-boosts-patrols-amid-raised-terror-fears/#ixzz3P6rx59l8://www.ti

- Half of Britain's Jews Fear Future in Europe
- Thousands of French troops called in to protect Jewish schools
- Kosher Market Attack Deepens Fears Among European Jews

Neljän Ranskan juutalaisen tappaminen Pariisin Kosher-kaupassa on syventänyt pelkoa Euroopan juutalaisilla, jotka ovat saaneet kokea antisemitismin nousua eri maissa. Pariisia edelsi hyökkäys Belgian juutalaiseen museoon ja juutalaiseen kouluun Lounais-Ranskassa. Israelin johtajat ovat kutsuneet Euroopan juutalaisia tekemään alijan Israeiin, mutta Euroopan juutalaiset ovat vastahakoisia lähtöön ja heidän johtajansa, kuten poliitikotkin, anovat heitä jäämään kotimaihinsa Euroopassa. 

"Euroopan juutalaiset ovat vanhin Euroopan vähemmistö ja me olemme selviytyneet kaikkien mahdollisten olosuhteiden läpi", Moshe Kantor; Euroopan Juutalaisneuvoston puheenjohtaja, kertoi. "Me emme luovu äidinmaastamme, jota kutsutaan Euroopaksi. Me emme päätä Euroopan juutalaisten historiaa, se on varmaa."

Kantor ei ymmärrä, mikä aika on ja mitä olisi tehtävä, kuten isaskarilaisista sanottiin 1. Aikak.12:32:"...isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä...", Hän ei kuule "vihellystä" eikä halua palata isiensä maahan ja puhuu "äidinmaasta." 
Herra itse on tuomassa kansansa takaisin; ensin Juuda ja sitten Efraim (Joosefin heimo), 10 kadonnutta heimoa.

Sak 10:6-9. Minä teen väkeväksi Juudan heimon ja autan Joosefin heimoa. Minä saatan heidät kotiin, sillä minä armahdan heitä, ja he tulevat olemaan, niinkuin en minä olisi heitä hyljännytkään. Sillä minä olen Herra, heidän Jumalansa, ja kuulen heidän rukouksensa.
Minä olen viheltävä heille ja kokoava heidät, sillä minä lunastan heidät, ja he lisääntyvät, niinkuin lisääntyivät ennen.
Kun minä sirotan heidät kansojen sekaan, muistavat he minua kaukaisissa maissa; ja he lastensa kanssa saavat elää ja palata takaisin.

Näinä lopun aikoina saatana käyttää ihmisiä kuin sätkynukkeja täyttämään hänen suunnitelmiaan ja tehdäkseen tyhjäksi JHVH:n suunnitelmat. Ja tämä todellakaan ei koske vain radikaalia islamia, vaan myös Eurooppaa. Kansat kääntyvät Israelia vastaan. Vakuutetaan, ettei koskaan antisemitismi nouse kuten toisen maailmansodan aikoina, mutta Raamattu sanoo, että sama tapahtuu taas ennen Jeshuan paluuta. 

Mutta samalla kaikkea tätä Herra käyttää tuodakseen kansansa takaisin omaan maahansa. Israelin pääministeriNetanyahu antoi vakavan kehoituksen Euroopan juutalaisille vuosittaisessa Taglit-Syntymäoikeus -tapahtumassa Israelissa. Tilaisuudessa pidettiin hiljainen minuutti Pariisin iskuissa menehtyneitten muistoksi. Yksi näistä Yoav Hattab oli juuri ollut kaksi viikkoa Israelissa Syntymäoikeus-ohjelman kautta (18-26 v. juutalaiset saavat ilmaisen 10 päivän oleskelun Israelissa)

Tekstiin lisättävä kuva 1

"Tänään kutsun teitä kaikkia ja kaikkia nuoria juutalaisia ympäri maailman: Tulkaa Israeliin, tehkää alija. Tämä on teidän maanne. Tämä on teidän syntymäoikeutenne", pääministeri kehoitti.  

"Olin ylpeä edustessani Israelia Pariisissa muiden maailmanjohtajien rinnalla taistelussa terrorismia vastaan. Näin massoittain ranskalaisia marssimassa ja sanomassa "Je Suis Charlie" (Minä olen Charlie) - ja sydämessäni sanoin itselleni; meille juutalaisille on lisäkysymys - voiko juutalaiset muissa maissa marssia kaduilla julistaen "Je Juis Juif? (Minä olen juutalainen) Jokainen juutalainen Israelin valtiossa voi sanoa; "Je Suis Juif" ja julistamme tämän ilman pelkoa ja ylpeydellä", hän jatkoi. (puhe linkissä kuultavana)  

Israelin johtajat kutsuvat nyt juutalaisia joukoittain palaamaan Israeliin ja maailman juutalaisten kannattaisi kuulla tämä kutsu. Neljästä terrori-iskussa kuolleesta juutalaismiehestä kolme oli haaveillut alijasta ja yksi heistä oli jo ostanut asunnon Israelista ja valmistautui lähtöön. Suru sydämessä näimme, kuinka he kyllä pääsivät maahan, mutta liian myöhään. Kunpa tämä tapahtuma saisi nyt juutalaiset eri maissa toimimaan; aika alkaa vähetä.


http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2015/01/victims-305x172.jpg

http://www.timesofisrael.com/netanyahu-urges-mass-immigration-to-israel/?utm_source=The+Times+of+Israel+Daily+Edition&utm_campaign=0b4a3e4fa8-2015_01_15&utm_medium=email&utm_term=0_adb46cec92-0b4a3e4fa8-54816229

Herra sallii ravistelun, jolla Hän irroittaa kansansa lähtöön eri tavoin eri puolilta maailmaa. Ennen toista maailmansotaa oli myös niitä, jotka varoittivat kehityksestä ja vain harvat kuuntelivat. Herra on se, joka puhuu nyt Israelin johdon kautta: Palatkaa kotiin! Tämä koskee myös juutalaisia Amerikassa. He ovat kaikista suurimmissa siteissä, materialismin siteissä. Tämä tulee muuttumaan ja kenties jo Shmita-vuoden taloustuomioissa USA:lle (kuin myös Euroopalle).


Jes 49:22. Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä nostan käteni kansakuntien puoleen, kohotan lippuni kansoja kohti, niin he tuovat sinun poikasi sylissänsä ja kantavat sinun tyttäresi olkapäillään.


Neh 1:8-9. Muista sana, jonka sinä annoit palvelijallesi Moosekselle, sanoen: 'Jos te tulette uskottomiksi, niin minä hajotan teidät kansojen sekaan; mutta jos te palajatte minun tyköni, noudatatte minun käskyjäni ja seuraatte niitä, niin vaikka teidän karkoitettunne olisivat taivaan ääressä, minä heidät sieltäkin kokoan ja tuon heidät siihen paikkaan, jonka minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi'.

Edessä on vielä suuri toinen Exodus, kun koko Israelinhuone palaa kotiin. Kalastajat ovat olleet liikkeellä Juudan huoneen juutalaisia kalastamassa kotiin ja nyt Israelin pääministeri antoi vakavan kutsun. Kaikki jo näkevät, että metsästäjien aika on alkanut.

Jer 16:14. Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',
vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä.
16. Katso, minä käsken tulemaan monta kalastajaa,sanoo Herra, ja ne heitä kalastavat, ja sen jälkeen minä käsken tulemaan monta metsästäjää, ja ne heitä metsästävät kaikilta vuorilta ja kaikilta kukkuloilta ja kallioiden rotkoista.

Huolimatta siitä, että vihollinen ympäröi Israelia joka ilmansuunnalla, niin "Hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku." Israeli on juutalaiselle turvallisin paikka maailmassa jopa sodan syttyessä. Siellä häntä suojellaan ja puolustetaan. 

jatkuu osassa 2.


Siunattua viikkoa,

Sirkku