Thank you for reading. Please feel free to forward to others.

* * * * FLASH TRAFFIC: WASHINGTON UPDATE * * * *

 AHMADINEJADIN VIERAILU LIBANONIIN

By Joel C. Rosenberg

(Washington, D.C., Lokakuun 14, 2010)

Iranin Presidentti
Mahmoud Ahmadinejad saapui keskiviikkona Beirutiin suuresti provokatiiviselle matkalle Libanoniin. Kymmenet tuhannet Radikaalit muslimit tervehtivät häntä Islamilaisen Vallankumouksen sankarina. Torstaina vierailu jatkui Israelin rajalle. Hänen tehtävänsä: osallistua Hizbollahin terroristijoukkojen mielenosoitukseen, apokalyptisen sodan puolesta Juutalaisvaltion kanssa, mikä asettaa näyttämön  tulevalle Shia-islamilaiselle messiaalle, tunnettu nimellä "Mahdi" tai "Kahdestoista Imaami"

Mutta Israelin tuhoaminen ei ole Ahmadinejadin viimeinen kohde. Israel, Lopun Ajan teologiassa Ahmadinejadille ja
Hizbollahin johtajalle Sheikki Hassan Nasrallah'ille, on vain "pikku Saatana". U.S., he uskovat, on "Iso Saatana" ja tulee myöskin tuhota.

Suuri enemmistö Amerikkalaisia äänestäjiä vaistomaisesti ymmärtää, että Iranilaisen-Hizbollah liiton vahvistaminen muodostaa, ei vain surullisen ja kasvavan vaaran Israelille, vaan myös US:n kansalliselle turvallisuudelle, varsinkin jos Iran saa pian ydinaseita. Mutta äänestäjät ovat kasvavasti huolestuneita, että Barack obama ja Kongressin demokraatit eivät ymmärrä sitä. Ne huolestuneet demokraatit eivät joko omista viisautta tai eivät halua suojella Amerikan kansaa tai liittolaisia, kuten Israelia Radikaalilta Islamilta ja tämä saattaa maksaa heidän puolueelleen vaaleissa muutaman viikon päästä. [Erityinen mielipidekysely, katso web-blogia]

Amerikkalaiset ovat oikeassa ollessaan huolestuneita. Iranin avulla, Hizbollahista on tullut vaarallisin Shia-muslimien terroristi-organisaatio maailmassa. Mietipä kokoelmaa Nasrallahin lausuntoja viime vuosina:

* "Kuulkaa koko maailma minua. Meidän vihollisuutemme Suurta Saatanaa [Amerikkaa] vastaan on ehdoton....Riippumatta siitä, miten maailma on muuttunut Syyskuun 11.p:n jälkeen, 'Kuolema Amerikalle' pysyy meidän kaikuvana ja voimallisena sloganinamme: '
Kuolema Amerikalle' "

* "Emme usko moniin islamilaisiin tasavaltoihin;uskomme kuitenkin yhteen islamilaiseen maailmaan keskushallinnon kautta."

* "Jerusalemia ei voiteta poliittisilla peleillä, vaan aseilla."

* " Amerikka tulee pysymään kansan päävihollisena ja kaikkein suurimpana Saatanana. Israel tulee aina olemaan meille syöpäkasvain, joka pitää poispyyhkäistä."

* "Pyydän kaikkivaltiasta Allahia....tekemään teistä miehiä, jotka voisivat puhdistaa tien tämän maan Mahdille, perustaakseen jumalallisen oikeuden."

Nasrallah ei ole vain puhetta. Hän panee toimeen sen, mitä saarnaa. Tämän vuoksi Ahmadinejad...
[Lukeaksesi loput artikkelista, ole hyvä ja mene weblogiini --  http://flashtrafficblog.wordpress.com/]


Learn more about The Joshua Fund's "Prayer & Vision Tour" to Israel and the 2011 Epicenter Conference in Jerusalem (and watch an on-line video describing it all)


Help The Joshua Fund teach Christians around the world about God's love and plan Israel and her neighbors, and help us distribute food, clothing, medical supplies and other humanitarian relief.


Joel's website/weblog -- www.joelrosenberg.com.


Pre-order "The Twelfth Imam."


To go to Joel's weblog, please click here


Looking for 50 visionary pastors to lead tours to Israel and the Epicenter Conference in May 2011