Arafat tappoi enemmän juutalaisia, kuin kukaan Hitlerin jälkeen

Johdanto: Allaolevassa Jerusalem Postin linkissä kerrotaan Arafatin julmuudesta. Lyhyitä vapaamuotoisia käännöslainauksia. Monet maailman johtajat sortuivat kiittelemään Arafatia teoistaan kansalaistensa hyväksi, unohtaen tahallaan hänen verisen historiansa...Mynchenin verilöylyn ym. siviilien määrätietoisen surmaamisen. Jopa Bin-Laden antoi lausunnon, jossa sanoi Arafatin olleen esikuvana siitä, että terrorismi toimii.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1100239530144

Lyhyt yhteenveto:

Pääministeri Ariel Sharonin läheinen avustaja lausui: "Hänellä oli enemmän juutalaista verta käsissään, kuin kenelläkään sitten Hitlerin. Hän oli naisten, lasten ja vanhusten murhaamisen strategisti. Ei mikään normaali kansa olisi voinut omistaa tuollaista määrää loputonta radio/tv-lähetystä henkilölle, joka on vastuussa niin monien heidän sukulaistensa kuolemasta." Tämä oli ilmeinen nuhde medialle sen ylettömästä Palestiinalaisen johtajan hautajaisten selostamisesta perjantaina.

Arafat haudattiin Ramallahiin tunnepitoisessa kaaoksessa, joka ei pysynyt hallinnassa. Vaikka Arafat ei nauttinutkaan varauksetonta kansansa suosiota, oli sellainen hautajaispäivänä unohdettu. N.50.000 osallistui seremoniaan. 9 haavoittui tilaisuudessa.

Symboolisesti arkulle pantiin maata Temppelivuorelta, jonne Arafat oli toivonut tulla haudatuksi. Palestiinalaispoliisit näyttivät voiton merkkiä huutaen "Verellämme ja sielullamme tulemme vapauttamaan sinut Jasser Arafat."

Loppukommentti: On se kummallista, että murhaaja ja terroristi sai niin paljon huomiota, jopa kristillisiltä mailta. Oliko terrorisminpelko osittain syynä osallistumiseen? Suomestakin Erkki Tuomioja osallistui murhaajan hautajaisiin, osoittaen näin Suomen kunnioittavan juutalaiskansan ja omankin kansansa murhaajaa, sillä Arafat oli luomassa toimintaa, jossa yllytettiin ja palkittiin nuoria ns. marttyyreja, jotka räjäyttivät itsensä israelilaissiviilien joukossa.

pääsivulle