Netanjahu tulossa US:aan keskellä uutta terroriuhkaa Juutalaisille

*Kahdestoista Imaami 8. NYT:n best seller-listoilla (huom. Joelin uusi kirja)
*Islamistit pitivät panttivankeina kristittyjä Bagdadissa - 52 kuoli

By Joel C. Rosenberg

(Washington, D.C.,Marraskuun 1, 2010) -- Huomenna äänestyksen jälkeen, matkustan Dallas-Fort Worth:iin, ja sitten Houstoniin puhumaan kirkko-tapahtumiin, ja n. 400 evankeelisen Kristityn pastorin lonferenssiin. Jokaisessa tapahtumassa keskustelen US-Israel suhteiden tulevaisuudesta, välivaalien jälkeen, Iranin ydinuhkan tulevaisuudesta, ja viimeksi uhkasta Amerikan juutalaisille, Jemenin radikaalien jihadistien taholta. Tulen myös vastaamaan kysymyksiin "Kahdennestatoista Imaamista", ja kutsun ihmisiä liittymään meihin Joshua Fundin retkeen Israeliin ja 2011 Epicenter Konferenssiin Jerusalemissa ensi Toukokuussa. Ole hyvä ja tule mukaan näihin tapahtumiin, jos voit. Jos Herra suo, postitan uusia tietoja näistä asioista webblogiin koko viikon ajan.

Kuten sanottu, haluaisin kertoa sinulle muutamista asioista tänään:

1.) Israelin Pääministeri
Benjamin Netanyahu on tulossa US:aan Marraskuun 7-9 kohtaamaan Amerikan Juutalaisia johtajia, ja tapaa Varapresidentti Joe Bidenin kanssa.

2.) PM tulee arvioimaan US:n poliittista ilmastoa, odotettavissa olevan vaalitsunamin noustessa iskemään Kongressin demokraatteja tiistaina. Tuleeko Kongressi olemaan enemmän uskollinen ja yhtenäisesti Pro-Israel? Tuleeko Presidentti Barack Obama ja hänen hallintonsa lopettamaan olemisen niin epäystävällinen Juutalaisvaltiota vastaan?  Tulevatko molemmat päät
Pennsylvania Avenue:sta ottamaan päättäväisemmän toiminnan pysäyttääkseen Iranin saamasta ydinaseita, kun he yrittävät nopeuttaa Kahdennentoista Imaamin tulemista? Vai tuleeko se olemaan bisnestä kuten tavallista koskien Lähi-Idän politiikkaa?

3.) Samaan aikaan PM tulee arvioimaan radikaalin islamin uhkaa Juutalaiselle yhteisölle täällä.(huom. äskettäin löydettiin US:n synagoogiin tarkoitetut pommit tulostinpatruunoihin kätkettynä) Ole hyvä, rukoile PM:n ja hänen neuvonantajiensa puolesta kun he saapuvat -- heidän turvallisuutensa puolesta, viisauden ja
tarkkanäköisyyden puolesta, että Herra siunaa heitä ja tekee heidät "Isaskarin pojiksi - jotka ymmärsivät ajat ja tiesivät  mitä Israelin tulisi tehdä." (1. Aikakirja 12:32)

4.) Myös, ole hyvä ja rukoile Irakin kristittyjen puolesta -- rohkaisun, turvallisuuden, rohkeuden puolesta opetettaessa Jumalan Sanaa ja saarnattaessa evankeliumia. Rukoile erityisesti Bagdadin uskovien puolesta. Viime viikonloppuna, radikaalit islamilaiset terroristit ottivat 120 panttivankia eräässä kirkossa Irakin pääkaupungissa. Turvallisuusjoukot mahdollisesti lähtivät vapauttamaan panttivankeja. Tulitaistelu vaati 52 ihmisen hengen (mukana 10 poliisia) ja 67 haavoittui, monet heistä naisia. Rukoile selvinneiden puolesta, perheiden puolesta, ja evankeliumin puolesta, jotta se leviäisi kautta Irakin, huolimatta tästä kauheasta pahan teosta.

5.) Lopuksi, kiitos jokaiselle joka on lukemassa ja iloitsemassa kirjastani Kahdestoista Imaami. Ja erityiskiitokset kaikille teille, jotka lähetätte minulle e-maileja, arvostelujenne ja kommenttienne kanssa. Vaikka en kykene vastaamaan kaikille henkilökohtaisesti, minä todella arvostan huomioitanne hyvin paljon. Olemme juuri panneet merkille, että novelli nousi 8. sijalle
New York Times'in kovakantisten fiktiivisten novellien bestseller-listalla Marraskuun 7.p. Olen syvästi kiitollinen ja näyrä. Jumala teitä siunatkoon.

Lisädetaljeihin, ja viimeisiin otsikoihin Lähi-Idästä, ole hyvä ja mene web-blogiin:
[ http://flashtrafficblog.wordpress.com/ ]


Learn more about The Joshua Fund's "Prayer & Vision Tour" to Israel and the 2011 Epicenter Conference in Jerusalem (and watch an on-line video describing it all)


Help The Joshua Fund teach Christians around the world about God's love and plan Israel and her neighbors, and help us distribute food, clothing, medical supplies and other humanitarian relief.


Joel's website/weblog -- www.joelrosenberg.com.


Order your copy of Joel's new novel, "The Twelfth Imam."


To go to Joel's weblog, please click here


Looking for 50 visionary pastors to lead tours to Israel and the Epicenter Conference in May 2011