Islam kasvaa Euroopassa

Kääntäjän esipuhe: Islamin nousu koetaan erityisenä uhkana tämän päivän Euroopassa. Syynä on islamin fanaattisuus sen ääriainesten osalta. Kyseessä on toisaalta uskonsota, islamin levittäminen ja toisaalta juutalaisviha, mikä on todellisuutta esim. Etelä-Ruotsin Malmössä, jossa viranomaiset olivat vastakkain muslimien kanssa, jotka asettuivat vastustamaan valtion irakilaisten paluttamisia vastaan kotimaahansa. Malmön juutalaiset pelkäävät uhkailujen toteutumista ja muuttavat pois.

Kasvava väestötieteellinen kuva miljoonista muslimi emigranteista ja heidän jälkeläisistään Euroopassa on alkanut kantaa katkeraa hedelmää hiljaisessa "tutkan alla olevassa" jihadissa Israelia vastaan. Muslimien lobbausryhmät, jotka edustavat tätä ryhmää, ovat nopeasti saavuttamassa otteen Euroopan suhteissa Israelin valtion ja Lähi Idän kanssa, väittää kirjoittaja  Soeren Kern pitkässä,  hyvin lähteisiin viitatussa artikkelissa, otsikolla "Euroopan Muslimi Eturyhmä", julkaistu viime viikolla Hudson New York-lehdessä. Kern huomauttaa tuossa raportissa, että  yksistään Britanniassa on 3 miljoonaa Muslimia. Ranskassa on enemmän -- 4,1 miljoonaa -- ja Saksassa on koti Euroopan suurimmalle Muslimiyhteisölle, siellä on enemmän kuin 4,5 miljoonaa.

"Uset Euroopan maat esimerkiksi , ovat innokkaita ylläpitämään hyviä suhteita paikallisten Muslimiyhteisöjen kanssa, ja laskevat poliittista pohjatyötä EU:lle Palestiinan valtion tunnustamiseksi, mahdollisesti niin aikaisin kuin Lokakuussa 2011, vieläpä vaikkei neuvotteluja pysyvästä sopimuksesta Israelin ja PA:n välillä ole saatu loppuunkaan - totaalinen rikkomus YK:n allakirjoittaman Oslon sopimuksen kanssa," selittää Kern.

Joulukuussa 2009, EU hyväksyi ensimmäistä kertaa päätöslauselman, joka selvästi kutsui Jerusalemin (sen itäosaa tarkoittava) tulevan toivotun PA maan pääkaupungiksi, kirjoittaja lisää. Joulukuussa 2010, ryhmä aiempia EU johtajia ja viranomaisia julkaisi kirjeen vaatien EU:ta panemaan toimeen sanktiot Israelia vastaan, pakottaakseen Juutalaisvaltiota kumartamaan PA:n tahdolle.

Lue enemmän (engl.)  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/141883Kääntäjän loppulause:
Raamatun ennustukset toteutuvat  Jerusalemin kohdallakin tarkasti.

Sakarja 12: 2  Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi (oik. myrkkymaljaksi) kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. 3  Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.

Jooel 3: 1 ¶  Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon,
2  minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani 3  ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.

Sakarja 2: Sak 2:8  Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Kunniaksensa hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin koskee, se koskee hänen silmäteräänsä.

Tuossa vain kolme Raamatun ennustusta [huom. Kaikkivaltias Jumala on nähnyt Ihmiskunnan 'historiavideon loppuun'] monien joukosta, jotka antavat ymmärtää, millaista kapinaa kansat ja Jumalasta ja Raamatun sanasta  luopuneet ihmiset osoittavat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa vastaan, yrittäessään jakaa  Israelin maan, ja Jerusalemin kaupungin. Tämä saa Jumalan reagoimaan, sillä kukapa ei reagoisi, kun silmään sorkitaan. Jumalan silmäterän sohiminen saa aikaan Jumalan suuruuteen verrannolliset toimet kansoja kohtaan. Jumalan oikeudenkäynti Joosafatin laaksossa: jossa Israelin tuhoa yrittävät monikansalliset joukot saavat kuolemanrangaistuksen.
  PS. Uskovien ylösotto ja Kristuksen näkyvä paluu ovat pian todellisuutta. Ollaan uskovat valmiina!