Daniel 9:27 toteutuu myös pian

Esipuhe:
Daniel 9:27: 27  Ja hän vahvistaa (voittaa=higbir) liiton  monille (monenkeskisen) yhden vuosiviikon (=7 vuotta) ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä.

Tämän ennustuksen toteutumiseksi täytyy III Jerusalemin Temppelin olla valmiina, koska sopimuksen keskivaiheilla Temppelin uudelleen alkaneet uhritoimitukset lakkautetaan. Pekka Sartolan uusimmassa kirjassa, Siionin Kyynel mainitaan, että III Temppelin kivet olisivat olemassa jo, samoinkuin rituaalivälineet ja puhdas punaruskea hieholaji olemassa vihkiseremoniaa varten. -- Kun kaikki on näin etukäteen valmiina, Temppelin pystytys tapahtunee nopeasti.
 -- Kuten allaolevasta artikkelista näemme, Ministeri Lieberman ei hyväksy rakennuskieltoja, vaan puhuu vakavasti tilapäisratkaisusta:
 ”Me emme hyväksy mitään uutta kieltoa – ei kolmeksi kuukaudeksi tai yhdeksi tai edes yhdeksi päiväksi. Meidän mielestämme olisi keskusteltava pitkän ajan tilapäisratkaisusta, koska pysyvä ratkaisu on mahdoton”, hän selitti. 

Daniel 9:27 sopimus on juuri tällainen, tilapäinen, siirtymäkauden sopimus (7v.?). Seuraamme mielenkiinnolla USA:n ja Israelin, Hillary Clintonin ja Benjamin Netanjahun juuri päättyneitä kahdenkeskisiä, 7 tunnin keskusteluja, johtavatko ne kenties Avigdor Liebermanin viittaamaan "pitkän ajan tilapäisratkaisuun ". -- Eihän rauhansopimusta tehdä 7 vuodeksi, vaan on kyse siirtymäkaudesta, jolloin kahden valtion, siirtokuntien ja Jerusalemin asema ratkaistaisiin ja lopulliset rajat määriteltäisiin.
 --- Seurataan tilannetta ja muistetaan, että moni eskatologi ennustaa ns. Vaivan Ajan alkavan tuosta Lähi-Idän  monenkeskisestä sopimuksesta. - Niin, eikä seurakunnan tempauskaan ole tällöin kaukana.Lainaus Gavriel Eskeliltä, 12.11.-10:
http://israelupdate.achlak.net/

ISRAELIN hallituspuolueitten sisällä oppositio rakennuskiellosta sekä Juudeassa ja Samariassa että Jerusalemin itäisissä osissa on kiinteytynyt. Avigdor Lieberman, joka vieraili Golanin ylängöllä, vakuutti alueen olevan oleellinen osa Israelia ja pysyvän sellaisena. Hän viittasi vahvoihin siteisiin Damaskoksen, Iranin ja Pohjois-Korean välillä ja Iranin tapaan aseistaa Hamasia ja Islamic Jihadia. Lieberman vakuutti, ettei kukaan Israelissa voi hyväksyä sitä, ettei se saa rakentaa Gilon ja Har Homan lähiöissä. Hän varoitti taipumasta uudistamaan moratoriumin Juudeassa ja Samariassa. ”Me emme hyväksy mitään uutta kieltoa – ei kolmeksi kuukaudeksi tai yhdeksi tai edes yhdeksi päiväksi. Meidän mielestämme olisi keskusteltava pitkän ajan tilapäisratkaisusta, koska pysyvä ratkaisu on mahdoton”, hän selitti.