E-mail  Hki-pride-2010 tapahtuman johdosta

Saajat:
alexander.stubb@formin.fi, anne-mari.seppola@helsinkipride.fi, anne.holmlund@intermin.fi, anni.sinnemaki@tem.fi, anu.vehvilainen@lvm.fi, astrid.thors@intermin.fi, eija-riitta.korhola@europarl.europa.eu, hannu.takkula@europarl.europa.eu, henna.virkkunen@minedu.fi, jan.vapaavuori@ymparisto.fi, juha.rehula@stm.fi, jussi.pajunen@hel.fi, jutta.urpilainen@eduskunta.fi, jyri.hakamies@defmin.fi, mari.kiviniemi@vnk.fi, matti.vanhanen@eduskunta.fi, mauri.pekkarinen@tem.fi, otto.lehtipuu@valtuusto.hel.fi, paavo.arhinmaki@eduskunta.fi, paavo.vayrynen@formin.fi, paivi.rasanen@eduskunta.fi, paula.lehtomaki@ymparisto.fi, paula.risikko@stm.fi, presidentti@tpk.fi, risto.rautava@elisanet.fi, sari.essayah@europarl.europa.eu, sirkka-liisa.anttila@mmm.fi, stefan.wallin@minedu.fi, suvi.linden@lvm.fi, tapani.tolli@vm.fi, timo.soini@europarl.europa.eu, tuija.brax@om.fi

Presidentti, Hallitus, Helsingin kaupungin päättäjät ym.  

Asia: Helsingin kaupungissa äskettäin
sallittu Helsinki pride 2010 tapahtuma.


On syvästi valitettavaa ja paheksuttavaa, että Helsingin Kaupungin ylin johto sallii  tällaisen kristinuskon hylkäävän ja Luoja-Jumalan sanaa häpäisevän pride-tapahtuman järjestämisen alueellaan. Tällöin hyljätään tahallisesti selkeä kristillinen näkemys, mitä aiemmin pidettiin Suomessa kunniassa. Tämä ei jää Jumalan puolelta rankaisematta, ehdottomasti ei.

Perustelut kritiikkiin:

1.) Sanoohan Iso Kirja, Raamattu selvästi, että 'mieheksi ja naiseksi hän loi heidät' ja 'lisääntykää ja täyttäkää maa'.
3Mooses 18:22  Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

2.) Lasten ja nuorten sukupuolinen identiteetti pirstoutuu. Nyt ovat jo lasten ja nuorten psyykkiset ongelmat muutoinkin lisääntyneet, mm. perheiden hajoamisen seurauksena. Tällaisen selkeästi perverssin kulttuurin esillenostaminen ja hyväksyminen muka luonnollisena, on omiaan hämmentämään enentyvästi lasten ja nuorten psyykeä.

3.) Miksi kaikki lesbous ja homous on perverssiä? Koska kaiken Luoja sanoo niin. Aids on selvä seuraus luonnottoman seksin seurauksena. Jos ajatellaan miehen makaamista miehen kanssa, niin eipä siinä ole muuta kuin partnerin peräaukko käytettävissä! Hyi sentään.

4.) Ulkoministeri Stubb vaati Pride tapahtuman avajaisissa homopareille täyttä adoptio-oikeutta sekä lisäksi sukupuolineutraalia avioliittoa. "On aivan käsittämätöntä, etteivät kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä voi adoptoida lasta vain seksuaalisen suuntautumisen vuoksi", Stubb sanoi. Kaksi toisiaan rakastavaa? Entäs kolme ...olisipa Kiviniemi antanut kenkää tälle ministerille, kun muodosti Hallituksen Suomelle. Äskettäin UM Subb antoi 'järkyttymis'-lausuntonsa, kun Israel pysäytti IHH-terroristien laivan Gazaan menossa. Ei hallitse omaa sektoriaan ja järkyttää nyt näillä homo-lausunnoillaan Suomen lapsia ja nuoria..Eikö Stubbia järkytä 20 huppumiehen hyökkäys juuri äsken Gazassa YK:n lasten kesäleiriin?

5.) Hävetkää Helsingin kaupungin pride-tapahtuman hyväksyjät, Hallitus, erityisesti Ulkoministeri Stubb.

6.) Suosittelen mainituille tahoille Israelin matkaa Kuolleen Meren eteläpäähän Sodoman alueelle, yöpyminen esim. Loot-hotellissa. Teemamatkan aiheena voisi olla esim. Sodoman ja Gomorran kaupunkien etsiminen patikkaretkellä.


Reino Savola, Lappajärvi 2.7.2010
www.reinosav.net