13.5.2015 / Maailman pimetessä Israel palaa, osa 1.


Shalom,


Olemme seuranneet kaksia merkittäviä vaaleja; Israelin ja Suomen. Molemmissa maissa on nyt muodostettu konservatiivi
set hallitukset. Molemmissa maissa on taas kasvavaa huolta rajoilla. Nämä sinivalkoisten lippujen maat tuntuvat usein kulkevan käsi kädessä.

Maiden pääministerit pitivät puheet, joihin olivat valinneet merkittävät ja profeetallisesti ajankohtaiset raamatunkohdat.
Benjamin Netanyahu puhui Holokaustin muistojuhlassa ja otti esiin Jesajan kirjan kohdan, jonka alkuosasta tämän kirjoituksen osa 1. muodostuu. Toisessa osassa kirjoitan jakeen valoisasta loppuosasta:

Jes 60:2
"Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herra, ja sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa."

Olemme ajassa, kun pimeys on peittämässä maata,synkeys kansoja monella eri alueella; moraalin, talouden, yhteiskunnallisten ongelmien, tieteen, politiikan, luonnonkatastrofien ja uskonnon alueilla. Samalla elämme maailmanhistorian aikakausien taitekohdassa, kun Jeshua on asettamassa ennalleen Israelin ja palaamassa maan päälle Kuninkaana. Tätä edeltää tuomioiden aika; Jumalan 7 sinettiä, 7 pasunaa ja 7 vihan maljaa. 

Moraali / Me raamatun sanaa kunnioittavat uskovat olemme olleet maamme puolesta rukouksessa, ettei lainsäädäntömme nousisi Jumalan sanaa vastaan esim. avioliittokäsityksessä ja näin luopuisi Jumalan jo luomisessa säätämästä:  1 Moos: 27.28  "Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa.." 
Kaksi miestä ei voi lisääntyä keskenään, eikä kaksi naista.
Avioliittolupaukseen sisältyy Jumalan siunaus avioliitolle. Ei voi olla avioliittoa samaa sukupuolta olevien välillä, koska Herra ei sitä voi siunata. 

Mies – Nainen / אִישׁ - אִשָּׁה / molemmat kantavat JHVH:n kuvaa

Ensimm. kirjain אִ (Alef) edustaa Luojaa.

Jos ottaa molemmista yhteiset kirjaimet אִ ja שׁ ; se tekee’tuli’ = אִש = Ish

Tuli joko lämmittää tai tuhoaa. Miten käyttää tulta, ettei vihollisuus syty?

 

Kun mies ja nainen ovat avioliitossa, JHVH on osana liittoa.

Saarn 4:12 Ja yksinäisen kimppuun voi joku käydä, mutta kaksi pitää sille puolensa. Eikä kolmisäinen lanka pian katkea.

Jos ottaa kaksi ei-yhteistä kirjainta Ish ja Isha sanoista;אִישׁ  אִשָּׁה, syntyy Jah =  יה = lyhennys nimestä JHVH (Jahve).

Miehellä, ISH, on yksi osa JHVH:n luontoa ja naisella, ISHA, toinen osa.

Kun mies ja nainen ovat yhdessä, heistä muodostuu yhdessä täydempi kuva JHVH:sta ja he kantavat yhdessä nimeä JAH ja he pystyvät yhdessä luomaan uuden olennon. 


Nyt Jumalan Vastustaja haluaa tuhota yhteiskunnan perusyksikön; avioliiton ja perhekäsityksen ja sitä kautta yhteiskunnan. Yhdysvalloissa, missä avioliittolaki on jo ollut voimassa pidempään eri osavaltioissa, voi nähdä lain kääntyvän perinteistä avioliittoa puolustavia vastaan. Heitä nimitellään homofobisiksi, rasisteiksi ja seksistisiksi.Milwaukeen yliopistossa opettajia on koulutettu ilmiantamaan niitä opettajia, jotka arvostelevat homolakia. 

Jes 5.20 
"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!"

Pimeys on todella valtaamassa ihmisten mieliä (alla artikkeli). Hillary Clinton on noussut aborttiasiassa "uskonnollista vakaumusta" vastaan: "Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton otti feministisen äänensävyn torstaina. Hän sanoi osallistujille kuudennessa vuosittaisessa Women in The World Summit -tilaisuudessa että 'syvälle juurtuneet kulttuurimallit,uskonnolliset vakaumukset ja rakenteelliset vinoutumat on korjattava' silmälläpitäen naisten 'pääsyä' ”lisääntymisterveydenhuoltoon ja turvalliseen synnytykseen”.

”Hillary Clinton abortista: ´Syvälle juurtuneet kulttuurimallit, uskonnolliset vakaumukset ja rakenteelliset vääristymät täytyy korjata' ”, Daily Caller, 23.4. 2015

 


Talous / Elämme parhaillaan Shmita-vuotta, josta aiemmin olen monesti kirjoittanutkin. Kertauksena: Shmita on 7. vuosi riemuvuosikierrossa, joka on 7x7v. eli 49 vuotta ja 50. vuosi on sitten Riemuvuosi. Tämä kuluva heprealainen vuosi 5775, joka alkoi syksyllä 24.9.2014 ja päättyy 13.9.2015 on Shmita-vuosi ja vielä 7. Shmita-vuosi, mikä tarkoittaa, että ensi syksynä Jom Kippurina alkaa Riemuvuosi. 

Shmita-vuonna maa sai levätä, velat saatiin anteeksi. Shmitaan, anteeksiantoon ja Danielin kertomaan "luopumuksen loppumiseen" liittyviä ajatelmia pohdittavaksi:  

Matt 18:21-23 "Silloin Pietari meni hänen tykönsä ja sanoi hänelle: "Herra, kuinka monta kertaa minun on annettava anteeksi veljelleni, joka rikkoo minua vastaan? Ihanko seitsemän kertaa?" 
Jeesus vastasi hänelle: "Minä sanon sinulle: ei seitsemän kertaa, vaan seitsemänkymmentä kertaa seitsemän. 
Sentähden taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka vaati palvelijoiltansa tiliä." 

Tähän on toinenkin selitys kuin "anna anteeksi aina".  70x7 voisi olla linkki Shmita-vuosiin. Joka 7. vuosi velat oli tarkoitus saada anteeksi. Kun Pietari kysyi, kuinka usein tuli antaa anteeksi, Jeshuan antama vastaus tuntui linkittyvän sapattivuosikiertoon. 

70 x 7 - Juuda vietti 70 vuotta pakkosiirtolaisuudessa Babyloniassa, koska ei ollut noudattanut Shmita-vuosia. Danielin kautta juutalaisille tuli lupaus, joka päättyy Messiaan tuloon perustamaan 1000-vuotisen Kuningaskunnan:  

Dan. 9:24 -  "Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan." 

70 vuosiviikkoa (7v.) on säädetty Israelille. On kulunut jo 69 vuosiviikkoa ja vielä on yksi 7-vuotisjakso jäljellä. Siksikin on mielenkiintoista, että syksyllä alkaa uusi 7v. jakso. Jaakobin ahdistus on tämän 7v. aikana. Olemmeko tämän viimeisen vuosiviikon kynnyksellä?

Mutta talouteen! Vuosina 2001 ja 2008, Shmita-vuoden lopussa, sen viimeisenä päivänä Elul 29. tapahtui molempina vuosina pörssissä romahdus. Tänä vuonna Elul 29. on 12.9.(ilta)-13.9., joka on sunnuntai. Pörssi aukeaa maanantaina. Mitä päivä Elul 29. tänä vuonna tuo tullessaan? Alla Messiaanisen rabbin Jonathan Cahninhuomioita Shmita-vuosista ja taloudesta.


https://files.kotisivukone.com/files/healthphysics.ajatukset.fi/.thumbs/shemitah_7_year_long_term_460x.jpg

https://files.kotisivukone.com/files/healthphysics.ajatukset.fi/.thumbs/shemitah_losses_460x.jpg

Mielenkiintoinen kirjoitus tämänhetkisestä taloustilanteesta:  
http://www.veli-pekka.fi/talousuutisia-toukokuu-2015

Otteita kirjoituksesta: 

"Tällä hetkellä taloutta pitää pystyssä ainoastaan nollakorkopolitiikka, joka on jatkunut jo kuusi vuotta.

Samalla on luotu valtavat velkakirja- ja osakemarkkinat sekä kaikki maailmantalouden kuplat.

Tapahtuma, joka tulee hetkessä pyyhkäisemään valtavan määrän varallisuutta olemattomiin, on koron nosto. FED saattaa päättää koron nostosta kokouksessaan17.6.2015.

Ollaan ajautumassa tilanteeseen, jossa FED ei voi enää keinotekoisesti pitää korkoja nollassa, vaan joutuu antamaan korkojen nousta normaalille tasolle."

"Vuonna 2008 USA:n ja samalla maailman talous pelastettiin veromaksajien varoin. Tällä kertaa puhutaan niin valtavista summista, ettei vastaavanlainen toimenpide ole mahdollista."

EU:ssa Kreikka on aiheuttanut kriisin, joka voi johtaa jopa EU:n hajoamiseen ja radikaaliin uudelleen järjestäytyneeseen Euroopan Unioniin. Tämä voi vaikuttaa maailmanlaajuisestikin, etenkin, kun Kreikka on ollut Venäjään yhteyksissä maakaasun tiimoilta. 

David Wilkerson on vuosia sitten saarnansa aikana profetoinut jostakin Välimeren valtiosta, joka ei pysty maksamaan kansainvälistä lainaansa, menee konkurssiin, aiheuttaa dominoefektin, joka romahduttaa lopulta USA:n talouden ja vaikuttaa lopulta koko maailmaan. 

Mellakat / Talousnäkymät ovat niin synkät, ettäUSA:ssa varaudutaan anarkian nousuun ja mellakkojen torjuntaan. Maassa on säädetty ns. "Martial law", laki kriisitilanteita varten, jossa maan presidentillä on rajattomat valtaoikeudet. Tämä huolestuttaa maan kansalaisia, sillä tuomioita voidaan panna tuolloin käytäntöön ilman oikeudenkäyntiäkin.

Ihmiset uskovat, että heidän rahansa on turvattu pankeissa (USA:ssa 250 000$ ja Suomessa 100 000€ asti), mutta jos suurempi talouskriisi iskee, eivät hallitukset voi taata näitä rahoja.  Näin juuri tapahtui Kreikassa, kun hallitus sulki pankit ja yhdessä niiden kanssa esti ihmisiä nostamasta säästöjään, eläkkeitään ja muita varoja, niin että rahat voitiin käyttää pankkien velkojen maksuun. Kreikkalaiset ryhtyivät mellakoimaan ja oli uhka väkivaltaisesta hallituksen kaatamisesta. 

Lokakuun 17. 2015 on asetettu takarajaksi Yhdysvaltojen budjetille ja tähän saattaa liittyä hallituksen kyvyttömyys maksaa velkoja. Samana päivänä on kaksi suurta kriisiharjoitusta maanjäristysten ja pankkien tietokonejärjestelmiin kohdistuvien hyökkäysten varalta: 'The Great Shake Out Earth Quake Drill' ja 'The Quantum Dawn Two Cyber Attack Bank Drill'.

Jade Helm 15 - USA:n historian suurimman sotaharjoituksen, johon osallistuu noin 1200 erityisjoukkoa, on määrä alkaa 15. heinäkuuta ja kestää 2 kk. (Tosin nyt jo keväällä on joukkoja liikkunut pitkin USA:a Jade Helm'ia valmistelemassa.) Harjoitusten on ajateltu olevan itseasiassa martial law (sotatilalaki) harjoitukset 30 osavaltiossa. Kartassa alla näkyvät 9 alkuperäisessä suunnitelmassa ollutta osavaltiota. Punaisella merkityt osavaltiot Texas ja Utah sekä osa eteläistä Kaliforniaa ovat nimetyt "hostile" eli vihamielinen. Texasilaiset ovat tästä huolissaan; mitä se heille tarkoittaa. YK on mukana valvomassa sotaharjoitusta.  
Tekstiin lisättävä kuva 1
http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/jade_helm_2015_massive_8week_nighttime_military_drill_across_7_states__200147.jpg

Jade Helm'in virallinen logo; keskellä outo "kummituskenkä" ja myös alateksti on outo.

http://www.thecommonsenseshow.com/2015/04/14/lt-col-caught-in-lies-about-jade-helm-our-worst-fears-confirmed/

Huomiota on herättänyt, että tavarataloketju Walmartyllättäen sulki viisi tavarataloa neljässä osavaltiossa (Texas, Kalifornia, Oklahoma ja Florida) 13.4. ja syyksi annettiin "putkisto-ongelmat" (mitään korjauslupia ei kaupungeissa ei kuitenkaan ole haettu) kuudeksi kuukaudeksi, mitä on ihmetelty. Sulkeminen koskee 2200 työntekijää, jotka saivat järkyttyneinä tietää asiasta vain pari tuntia ennen sulkemista. Todennäköinen syy sulkemiseen voisi olla myös etelän Walmarteihin liittyvä tunneliverkosto, joka on rakennettu biologiosen, kemiallisen tai ydinhyökkäyksen varalta ja myös nopeaan joukkojen siirtoon. 
https://youtu.be/RVAIKJdEvFo 
CBS National News targets JADE HELM Conspiracy Theorists


Myös Kanadassa on suuret sotaharjoitukset 21.05. osana Jade Helm'ia.  

http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/2015/02/george-soros-spent-33-million-financing-ferguson-race-riots.jpg

Baltimoressa äskettäin 5000 National Guard'n joukkoa oli komennettu rauhoittamaan tilannetta, kun rotumellakoijat sytyttivät tulipaloja. Sama tapahtui Fergusonissa tätä ennen. Väitetään, että näiden mellakoiden rahoittajana olisiGeorge Soros. Lue tästä enemmän. Kun nämä asiat yhdistää: hallituksen kasvava kansalaisten valvonta ja sotatilalakiharjoitukset kuten Jade Helm, jossa sotilaita, helikoptereita ja panssaroituja kulkuneuvoja lähetetään osavaltioihin ja kaupunkeihin, alkaa kuva tulevista tapahtumista, mitä kohti maassa ollaan menossa, muodostua.
http://worldtruth.tv/wp-content/uploads/2015/04/comettoamerica.jpg


http://worldtruth.tv/confirmed-2-5-mile-wide-comet-headed-toward-earth-with-chilling-hellish-mystery-sounds-and-screams/

Nykyään tiedotetaan hyvin lähestyvistä asteroideista ja komeetoista, vaikka esim. Venäjälle sinkoutunut meteoriitti yllättikin. Syyskuun 15.-28. on maan ohi viilettämässä 4 km läpimittainen komeetta, jonka lähestymistä on vuosia tutkittu. Jade Helm-harjoitus loppuu juuri 15.9. ja 28.9. on superkuunpimennys, viimeinen tetradista, ja näkyy myös Jerusalmissa.  

Tiede / 
Vuosi 2015 on YK:n nimeämä Kansainvälinen Valon ja valoon perustuvan teknologian vuosi. Lucifer on latinaa ja tarkoittaa "valonkantaja" (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda.) Alkuperäisessä hepreankielisessä tekstissä käytetään sanamuotoa הילל בן שחר, joka tarkoittaa ”Helel, Shaharin poika”. Helel oli babylonialais–kanaanilainen aamutähden jumala ja Shahar aamunkoitteen jumala. Aamu valkenee idästä ja mielletty juutalaisuudessa pakanuuteen pakanajumalan nimen tähden. Siksi juutalaisilla, toisin kuin pakanoilla, rukoussuunta on länteen. Itkumuuri on itäänpäin, mikä on suuri ristiriita tähän periaatteeseen.  

CERN on paljon keskustelua herättänyt 
Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus.http://home.web.cern.ch/about
Tuhannet tiedemiehet ovat osallistuneet CERNin kehittämiseen. CERN tutkii aineen perusolemusta ja voimia, jotka pitävät sen koossa sekä Universumin alkuperää, mustia aukkoja, antimateriaa, muita ulottuvuuksia jne.   

CERNin logosta löytyy 666

http://www.cineglobe.ch/cineglobe/wp-content/uploads/2012/02/Logo-CERN-300x296.jpg

CERN on lyhenne sanoista Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire (Eurooppalainen Ydintutkimuksen Organisaatio). Tämä ”conseil” eli neuvosto perustettiin 1952, ja se muuttui ”organisaatioksi” 1954. Nykyisin CERNinä tunnetun tutkimuskeskuksen rakentaminen aloitettiin 1955. Se sijaitsee Geneven kupeessa Sveitsin ja Ranskan rajalla, sveitsiläisen Meyrinin ja ranskalaisen Prévessin-Moëns'n alueella. CERNin päämaja on Genevessä.

CERNin 20 jäsenvaltiota ovat Itävälta, Belgia, Bulgaria, Tshekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Hollanti, Norja, Puola, Portugali, Slovakia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt Kuningaskunta. Kyseessä on siis eurooppalainen projekti. Mm. USA:lla ja Israelilla, Venäjällä, Japanilla ja UNESCOlla on tarkkailijastatus. 

 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCjprlPzo25jDAF08t4qtgX4N_pjibs9n_sXPGlcBg5oE8rup4 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDiI4nBpQ7_6YRxWMp0Q5NC8g7pFQXsYfQgefdf59jykNkdmRJ
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXia_MajXonE99wPbRmzJN9OJb3VE57ZD5lkD4d4_UwlNL24CigA


Tekstiin lisättävä kuva 1 

Keskuksen keskeisin tutkimuslaitteisto on v. 2010 käyttöönotetttu LHC eli Large Hadron Collider, joka on maailman suurin hiukkaskiihdytin ja hadronien törmäytin.

CERNin hallinnoima laite käynnistettiin ensimmäisen kerran v. 2008. Laitteisto rakennettiin 27 kilometrin mittaiseen tunneliin sadan metrin syvyyteen. Maaliskuussa 2015 laite käynnistettiin uudelleen kahden vuoden korjaustauon jälkeen. 
LHC:llä on tarkoitus selvittää, mikä on kaiken aineen alkuperä ja kuinka maailmankaikkeus syntyi. Tutkijat odottavat kokeelta paljon, sillä sitä on rakennettu ja valmisteltu kansainvälisin voimin 20 vuotta. Alkeishiukkasten massan selittävä Higgsin bosoni, hiukkanen löytyi maaliskuussa 2013. Tiedemies Stephen Hawkinginmukaan Higgsin hiukkasesta, jota tiedepiireissä on kutsuttu myös "jumalhiukkaseksi", voi erittäin korkeissa energiatasoissa tulla yllättäen epävakaa, mikä voisi johtaa katastrofaalisen tilanteeseen, jossa aika ja tila luhistuisivat tyystin (tosin epätodennäköistä). Hawkingin mielestä tämä viittaisi kokonaan uudenlaisen fysiikan maailman olemassaoloon.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090818643279_ul.shtml

Mutta - CERNiin liittyy outoja ja ihmetyttäviä asioita: 

https://youtu.be/R77mNvIjj_8 There's Some Very STRANGE THINGS About CERN (2015)


Hindujen tuhonjumala Shivaa esittävä patsas on CERNin päärakennuksen edessä. Apollyon/Abaddon tarkoittaa myös tuhoa/tuhoojaa. Shiva tanssii liekehtivän ympyräkehän sisällä tuhon tanssia. Tätä on ihmetelty; miten hindujumala liittyy tiedemaailmaan ja CERNin tutkimuksiin?  Yrittääkö CERN-LHC avata syvyyden kaivon; mustan aukon linnunratamme keskiössä vapauttaakseen Apoyllonin, josta Ilm 9:11 kertoo? (Tässä jakeessa syvyyden enkelistä muuten on  9:11 WTC:n iskun päivämäärä.) 

Tuskin tämä Shivan patsas on kuitenkaan CERNin edessä ilman merkitystä. CERN teki oudon videon, joka filmattu osittain  laitteen sisällä, siinä viisi tanssijaa tanssii tuhon tanssia, mukana videolla NWO:n silmä ja pimeä hahmo, joka ei voi edustaa muuta kuin pimeyden ruhtinasta. 

Hindu Shivan ‘Tuhon tanssi' kuvattu CERNin kiihdyttimessä

Yksi temppeleistä, joka tuhoutui Nepalin 7.8 maanjäristyksessä, oli juuri saman Shiva-tuhoojan temppeli.  
 
                                                                  

https://socioecohistory.files.wordpress.com/2015/03/lhc_cern-shiva_statue1.jpg
http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/2015/03/cern-large-hadron-collider-hindu-god-shiva-lord-nataraja-dance-destruction-dark-one-symmetry-movie.jpg

Natarajan (sanskr: Tanssin Herra) eli hindujumala Shivanpatsas paljastettiin v. 2004. CERNin avajaisista v. 2004 
Patsas oli Intian hallituksen lahja ja lahjan antaja sanoi Shivan tanssivan tietämättömyyden päällä tuhoten sen. 

Shiva ensin tuhoaa maailman, sitten luo uudelleen, mikä on Uuden Maailmanjärjestyksenkin agenda: Natarja - Shiva Shiva kuvaa myös symbolisesti uskonnon, taiteen ja tieteen yhdentymistä. 

Bengalin laulussa Shivasta:  “Koska rakastat palavaa maata, olen tehnyt sydämestäni palavan maan – että Sinä Pimeä, palavan maan metsästäjä, voit tanssia ikuista tanssiasi." 

Voiko kyseessä olla kukaan muu kuin itse Jumalan vastustaja, Saatana?


https://youtu.be/e62z5zJjp2I C E R N the Opening of the Abyss? 

CERNin LHC-kompleksi sijaitsee Saint Genis Pouilly'ssa,jonka nimi roomalaisaikaan oli latin. Apolliacum, joka kaupunki temppeleineen oli pyhitetty Apollyonille. Onko satumaa? Tuskin tämäkään. http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Genis-Pouilly

Mitä sana kertoo tästä Apollyonista, joka hepr. onAbaddon.


Ilm 9:1-4, 11

Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; 
ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. 
Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; 
ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. 
11. Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.   

Jes 14:12
Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti,aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! 


https://youtu.be/CN4U3-DFFYM The Vatican and ET #2: CERN,Opening The Gate To Hell (Pastor Charles Lawson)

Charles Lawson puhuu yllä olevassa videossa (46. min kohdalla) tieteen ja hengen/uskonnon  synteesistä

Ilm 13:11 kertoo väärästä profeetasta:  "Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme." Voisiko kyseessä olla tiede ja uskonto (kaksi sarvea), jotka ovat teesi(väite)/antiteesi yhteydessä. Näiden yhdistäminen olisi uusi teesi. Tämä on tapahtumassa kuitenkin ja tiedämme, että valmisteilla on Vatikaaninkin taholta uusi maailmanuskonto, joka on osa Uutta Maailmanjärjestelmää (NWO). Aiemmin olen kirjoittanut Vatikaanin intressistä tutkia maapallon ulkopuolista elämää. Vatikaanilla on oma observatorio USA:ssa ja myös maailman suurin teleskooppi, jonka kutsumanimi on Lucifer.

Kerran Antikristus/Antimessias ilmaantuu "valheen voimalla". On valmisteilla suuri eksytys:

2 Tess 2:7-12

Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, 
niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, 
tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä 
ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. 
Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, 
että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

CERN kuvaa itseään; "Portti Universumiin" He todella yrittävät avata portteja toisiin ulottuvuuksiin. Tätä on yritetty aiemminkin; Baabelin tornin yhteydessä. Baabel tarkoittaa "Jumalan portti".  Olemme taas kerran Baabelin ajassa, jossa ihminen on rakentamassa "tornia". Sama "tiede" , joka inspiroi Baabelin tornin rakentajia, miehiä, jotka sanoivat, etteivät tarvitse Jumalaa ylettyäkseen Taivaaseen ja saadakseen haltuunsa Taivaan salaisuudet, on CERNin tutkimusten takana. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat antaneet elämänsä pimeyden tutkimiselle. 

Näistä Herra sanoo:

Room 1:18-22

Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, 
sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. 
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, 
koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. 
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

Uusi Maailmanjärjestys antaa selvän viestin: He odottavat herransa, Antimessiaan, ilmestymistä ja yrittävät tuhota maailman ja luoda sen uudelleen tämän syvyyden ruhtinaan kuvaksi. 

Raamattu kertoo, kuinka kaikki kuitenkin päättyy: 

Daniel 11:44,45  
Mutta sanomat idästä ja pohjoisesta säikähdyttävät häntä, ja hän lähtee täynnä kiukkua hävittämään monia ja vihkimään heitä tuhon omiksi. 
Hän pystyttää hovitelttansa meren ja pyhäkön ihanan vuoren välille. Mutta hänen loppunsa tulee, eikä häntä kukaan auta.

Olemme ajan edessä, jolloin Jumalan tuomiot kohtaavat koko kapinassa olevaa ja kääntymätöntä maailmaa.

Jes 24:5,6 ja 21, 23
Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. 
Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät;

Sinä päivänä Herra kostaa korkeuden sotajoukolle korkeudessa ja maan kuninkaille maan päällä. 
Ja kuu punastuu, ja aurinko häpeää, sillä Herra Sebaot on kuningas Siionin vuorella ja Jerusalemissa, ja hänen vanhintensa edessä loistaa kirkkaus. 
Tämä kaikki, josta ylhäällä on kirjoitettu, osoittaa vain, ettäVapahtajamme Jeshuan paluu on lähellä. Meidän sydämissämme sykkii Morsiamen odotus:

Apt. 1:8-11
"...kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".
Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. 
Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; 
ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."

Maran Ata! Tule Jeshua!

Omerin laskussa alkaa 40. päivä,
Siunattua helatorstaita!
Sirkku