MITEN TULEMME USKOON ELI PELASTUMME ?

Klikkaa voittoon!

Jeesus_silta.gif (15134 bytes)

Ihminen antoi Saatanan vietellä itsensä syntiin pian luomisen jälkeen....I Moos. 3:1-6

Ihmisen Luoja ei jäänyt neuvottomaksi, vaan otti vastuun ihmisen rikkomuksesta, mitä tulee syntivelan maksamiseen ja lunastamiseen. Ihmisen osaksi tuli rangaistus: Karkotus häntä ruokkivasta Eedenin Paratiisista ja ero Jumalasta (eli hengellinen kuolema ja synnin orjuus) Sitä orjuutta ja synnin seurausta on sitten riittänytkin. Ja olisimme olleetkin lopullisen Kadotuksen ja helvetin omat, ellei Jumalan rakastava suunnitelma olisi päässyt toteutumaan juutalaiskansan kautta, jonka Jumala valitsi kontaktikansaksi maaplaneetan kansojen joukosta. Jumalahan sanoi israelilaisista: "Te olette minulle pappiskansa ennen muita kansoja."

Jumala siis teki aloitteen ja valitsi keinojensa valikoimasta hienon ratkaisun: Langenneen ihmissuvun edustajan, Nasaretin Marian (hepr. Mirjam) ja Jumalan antaman, yliluonnollisen sikiämisen hedelmänä syntyi Jeesus. Beetlehemissä.

Jeesus, joka oli jo tosin olemassa valmiina Taivaassa ennen maanpäälle tuloaankin, syntyi vapaasta tahdostaan ihmiseksi, täyttäen siten Isän Jumalan tahdon. Eikä ainoastaan elääkseen maan päällä samoissa olosuhteissa, kuin tavalliset ihmiset, työssä ja vaivassa, vaan elääkseen ilman syntiä. Sillä tavoin jääviysesteet syntisten lunastamiseksi poistuivat. Raamattu sanookin: "Senkaltainen ylimmäinen pappi meille sopikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut " ja "... mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. "

Miten sitten käytännössä pelastus vastaanotetaan ja päästään takaisin Jumalan yhteyteen ?

SE ON YKSINKERTAISTA: TUNNUSTA SYNTISI JA SYYLLISYYTESI OMIN SANOIN RUKOUKSESSA JUMALALLE. PYYDÄ JEESUS ELÄMÄÄSI JA SYDÄMEESI."USKO HERRAAN JEESUKSEEN, NIIN SINÄ PELASTUT." "SILLÄ SYDÄMEN USKOLLA TULLAAN VANHURSKAAKSI JA SUUN TUNNUSTUKSELLA PELASTUTAAN." JOKA SIIS USKOO, ETTÄ JEESUS KRISTUS ON JUMALAN POIKA, NIIN SELLAINEN KELPAA JUMALALLE, SILLÄ JEESUKSEN VERI ON RIITTÄVÄ MAKSU SYNTIVELASTASI. SEN JÄLKEEN USKOSTA ON TEHTÄVÄ JULKINEN, TUNNUSTAMALLA OMALLA SUULLAAN JEESUS, OMAKSI HERRAKSEEN JA VAPAHTAJAKSEEN. MONI PELKÄÄ TÄTÄ TUNNUSTAMISTA TURHAAN, SILLÄ JUMALA ANTAA ERITYISEN VOIMAN PELASTUMISEN HETKELLÄ. JEESUS MYÖS KATSOO VAIKENEMISEN OMASTA USKOSTAAN JOHTAVAN ERI LEIRIIN:"SILLÄ JOKA HÄPEÄÄ MINUA JA MINUN SANOJANI TÄSSÄ AVIONRIKKOJASSA JA SYNTISESSÄ SUKUPOLVESSA, SITÄ MYÖS IHMISEN POIKA ON HÄPEÄVÄ, KUN HÄN TULEE ISÄNSÄ KIRKKAUDESSA PYHIEN ENKELIENSÄ KANSSA." KIITÄ JUMALAA GOLGATAN LUNASTUSTYÖSTÄ JA ANTEEKSIANTAMUKSESTA. KERRO ROHKEASTI USKOSTASI MUILLE.

Oletko vapaa kuin taivaan lintu........

vai uitko vielä vankina kuin akvaariokala ?

PÄÄSIVULLE