16.2.2016 / Kolmas Maailmansota edessä?Shalom,

 

Operaatio "Pohjoinen Ukkosmyrsky"

  350,000-Soldiers,-20,000-Tanks-&-2,500-Warplanes-Amass-Near-Syria

Lähi-idän tapahtumat ovat eskaloitumassa jopa maailmansodan syttymisvaaran asteelle. Nyt tiedetään, että parhaillaan Saudi Arabianpohjoispuolelle on sijoitettu massiivinen määrä kalustoa ja miehiä sotaharjoituksiin: 350 000 sotilasta, 20 000 tankkia, 2 450 hävittäjää ja 460 taisteluhelikopteria. 18 päivää kestävä alueen historian suurin sotaharjoitus on saanut nimekseen "Pohjoinen Ukkosmyrsky". Useat maat osallistuvat harjoituksiin: Saudi Arabia, Yhdistyneet Arabiemiraatit, Egypti, Jordania, Bahrain, Sudan, Kuwait, Marokko, Pakistan, Tunisia, Oman, Qatar, Malesia ja monia muita maita (26 yht.). Sotaharjoituksen aikana Saudi Arabian ilmatila on suljettu lentoliikenteeltä. Onko niin, että Saudi Arabia ja Turkki valmistautuvat massiiviseen Syyrian valtaamiseen?

https://youtu.be/D5AkZ409SQc 
Saudi's 350,000 Syrian invasion force could start World War 3 (2 min)

Jos näin on, invaasion voidaan odottaa alkavan vielä helmikuussa. Saudi-liittouma kulkisi Länsi-Irakin läpi Syyriaan etelästä Turkin tullessa pohjoisesta. Kyseessä on sunni- vastaan shiialiittouma, joilla on apunaan Venäjän tuki. Joukot saattavat lähteä liikkeelle kaataakseen Syyrian presidentti Assadinshiiahallinnon, jota kapinalliset eivät ole onnistuneet syrjäyttämään. ISIS:ä ovat rahoittaneet Saudi Arabia ja sen liittolaiset, mm. USA, juuri tarkoituksenaan kaataa Assad ja sitten muodostaa sunnihallinto Syyriaan. Kuvaan tuli kuitenkin Venäjä, (plus Iran ja Hezbollah) auttamaan Assadia, mikä täysin muutti tilanteen.

 Syrian government forces take aim at Takfiri Daesh militants south of the city of al-Bab in the northwestern province of Aleppo on January 14, 2016. ©AFP Syrian government forces raise their weapons as they patrol after taking control of the village of Kiffin, on the northern outskirts of the embattled city of Aleppo on the road leading to Gaziantep, from opposition forces on February 11, 2016. (AFP photo)

Aleppo oli kerran Syyrian suurin kaupunki, jota sunnikapinalliset ovat hallinneet vuodesta 2012. (Tuona aikana esim 95% kaupungin lääkäreistä on joko paenneet tai tapettu.) Mutta tällä hetkellä Venäjän ilmaiskujen avulla Syyrian shiiajoukot Iranin ja Hezbollahin tuella saartavat kaupunkia, joka on palautumassa taas Syyrian hallituksen joukoille (yllä kuvissa). Jos näin käy, sota olisi ohi Syyriassa. Sunnimaailma ei tätä hyväksy eikä myöskään Iranin vaikutusvaltaa alueella; se haluaa edelleen Assadin pois. Tämä voisi saada nyt sunniliittouman liikkeelle. Reuters raportoi Syyrian hallituksen sanoneen, että joitain Turkin joukkoja on jo tullut maahan. Jos päätös operaatiosta on jo tehty, sillä täytyy olla Barack Obaman tuki.

Tiellä vain on iso mutta: Venäjä, joka on jo ilmaissut että "mikä tahansa sotilasoperaatio Syyrian maaperällä, olisi sodanjulistus." (Pavel Krasheninnikov, Venäjän Duman edustaja) "Venäjä on hälytystilassa ja tulee reagoimaan jopa taktisin ydinasein", jos Damaskoa vastaan hyökätään, varoitti Venäjän pääministeri Medvedev. Tässä valossa Jesaja 17, Damaskon tuho, saattaa olla lähellä, miten tilanteet sitten kääntyvätkin ja etenevät. Syttyykö siis tästä kipinä, joka laukaisee 3. Maailmansodan?
Lähi-idän kartta tulee hyvinkin pian muuttumaan; prosessi on jo käynnissä ja näiden sotien kautta tämä tapahtuu. Presidentti George W. Bushin aikana laadittu "Pentagonin uusi Lähi-idän kartta" mm. painettiin '
The American Armed Forces Journal' v. 2006, kesäkuun numerossa vahingossa. Tämä kartta aiheutti Lähi-idän maissa ymmärrettävästi huolta ja Valkoinen talo painoi asian maton alle. Mutta maiden johtajat tiesivät nyt strategioista, miten kaikki maailman maat pakotettaisiin mm. rahattomaan yhteiskuntaan ja kuinka maailma jaettaisiin. Artikkeli perustui illuminaatti Thomas P. M. Barnett'n, USA:n Merikorkeakoulun professorin ja tutkijan, kirjaan "The Pentagon's New Map". Kirjassa sanotaan mm. "Seuraava sotamme Gulfilla merkitsee historiallista käännekohtaa -- hetkeä, jolloin Washington ottaa globalisaation ajassa strategisen turvallisuuden käsiinsä." (s. 174)

Alkaako maailmansota jo ennen maaliskuuta? 


Hal Turner 
työskenteli 1993-2008 FBI:lle. Vuodesta 2003 vuoteen 2008 hän oli Kansallisen Turvallisuuspalvelun jaFBI:n terrorismiyksikön tiedustelija (Joint Terrorism Task Force (JTTF)).  Hän lähti v. 2008 FBI:sta ja joutui seuraavana vuonna Obaman hallinnon pettämäksi ja pidätettiin erään julkaisunsa vuoksi. Tästä seurasi vuosia kestänyt oikeudenkäyntikierre ja vankeus liittovaltion vankilassa, josta hänet vapautettiin v. 2012.
 

Hal Turner on nyt tullut esiin, koska sanoo tapahtumien valossa olevansa varma, että 3. maailmansota on käsillä: "Olemme 18 päivän päässä 3. maailmansodasta", hän sanoo kirjoituksessaan, joka on päivätty 11.2.2016.https://www.superstation95.com/index.php/world/885

Hän kertoo olleensa säännöllisesti yhteydessä vanhoihin kollegoihinsa FBI:ssa, jotka vahvistavat samaa ajatusta. Ydinsodan uhka on todella lähellä.

Videolla on Turnerin tunnin analyysi alkaen 49:04 aiheesta: https://youtu.be/ajlKbxVYzJU?t=49m4s

Turnerin tekstin pohjalta:

Sunnimaailma on siis huolestunut Syyrian säilymisestä shiiamyönteisen presidentin hallinnassa huolimatta suuresta tuesta kapinallisjoukoille, joiden oli tarkoitus syöstä Assad vallasta. 

Turner kirjoittaa: "USA myös on tukenut kapinallisia, koska halusimme saada Syyrian horjutetuksi, kuten teimme Irakissa, Libyassa ja kaikkialla, missä viime vuosikymmenen aikana olemmekin sotkeneet. Lyhyesti sanottuna, me USA:ssa ja liittolaisemme olemme tukeneet kapinallisia, jotka yrittävät syöstä Syyrian hallituksen vallasta. Me tuemme "pahoja miehiä"." 

Syyria on aina ollut Venäjän sotilaallinen liittolainen. Venäjällä on syvänveden satama Syyriassa, mikä on tärkeää Venäjälle. Kun Venäjä ymmärsi, että Syyria joutuisi kapinallisten käsiin, se lähti apuun Syyrian pyynnöstä ja luvalla. Kapinalliset ovat sekavaa joukkoa: "Vapaan Syyrian armeija", Al-Nusra, osalla yhteyksiä Al Qaidaan ja ISIS:n terroristeihin. ISIS:n tiedämmekin ja sen verisen toiminnan, kuinka se ryöstää valtaamillaan alueilla ja rahoittaa näin maailmanlaajuista terroritoimintaansa. ISIS, kuten yllä jo todettiin on kontrolloinut Aleppoa ja Raqqaa Syyriassa ja Irakissa Mosulia (muinainen Niinive). Näillä öljyrikkailla alueilla ISIS on varastanut öljyä. Tässä varastetun öljyn myynnissä Turkki on toiminut yhteistyössä ISIS:n kanssa.

Kun Venäjä tuli Syyriaan taistelemaan, sillä oli kaksi kohdetta; kapinalliset ja terroristit. Venäjällä on erinomainen tiedustelusysteemi ja vakoilusatelliitit, myös elektronisen kommunikaation vakoilu (signals intelligence). Venäjä tiesi siis hyvin, missä ISIS operoi ja kuinka. Venäjä aloitti ilmaiskut. Tämä vaikutti varastetun öljyn vientiin ja rahavaroihin sitä kautta. Myös Turkin korkeimman tason hallinnossa: jopa Turkin presidentti ja hänen poikansa ovat mukana öljyn salakuljetuksessa.

Turkki hermostui ja päätti lähettää Venäjälle viestin ampumalla venäläisen hävittäjän alas, mitä Putin kutsui "terroristien rikostovereiden iskuksi selkään".Ja sen jälkeen Venäjä julkaisi videoita, joilla näkyi, kuinka varastettua öljyä vietiin Turkkiin. 

Mutta nyt häiriintyivät Saudi Arabian suunnitelmat sunnien Syyrian hallinnasta ja myös USA:n, joka haluaa Assadin vallasta. 

  Kuvahaun tulos haulle Aleppo 2016

Raqqa                                                                                 Aleppo

Helmikuussa Syyrian joukot Venäjän ja Iranin avulla saartoivat avainkaupunginAleppon. Kun Saudi Arabia näki tämän, he tiesivät että kaikki yritykset Assadin kaatamiseksi myös romuttuisivat. 

Tästä saudit päättivät lähettää maajoukot Syyriaan "taistelemaan ISIS'ä vastaan", mikä ei tietenkään ole syy, vaan kapinallisten auttaminen Assadin kaatamisessa. Nyt USA ja muut liittolaiset, jotka tietävät, mistä todella kysymys, pitivät ajatusta hyvänä.

Venäjä ja Syyria julistivat, että vieraiden joukkojen tulo olisi sodanjulistus. Hyvä nyt muistaa, että Venäjä on suurvalta.

350,000 Saudi Arabia Soldiers Maneuver, Preparing for Syria War?  Prikaatin kenraali Ahmed Asseri

Nyt tiedetään, että Saudi Arabia ja sen 25 liittolaista on asettanut 350 000 miehen joukot maan pohjoisosaan, lisäksi paljon sotakalustoa. Saudi Arabia sanoo, että kyseessä on "sotaharjoitus", mutta koskaan historiassa ei näin suurella määrällä sotilaita ja sotakoneita ole harjoiteltu. Harjoitus kestäisi 18 päivää eli loppuisi 28.2.

Venäjä toisti varoituksensa suursodasta. Nyt eräs saudien prikaatin kenraaleista puhui TV:ssä ja ilmoitti: "Päätös lähettää maajoukot Syyriaan on lopullinen."   

Jolloin USA:n puolustusministeri Ash Carter Ilmoitti, että hän "pyytää NATOn liittolaisia osallistumaan USA:n koalitioon lähettää maajoukkoja Syyriaan." Nyt siis Venäjä on NATO:n kanssa vastakkain.  

Venäjän pääministeri Dmitry Medvedev varoitti uudesta maailmansodasta.Amerikkalaisten täytyy huomioida - sekä U.S. presidentti että arabipartnerit - haluavatko he vai eivät laajamittaista sotaa." 

Hal Turner on vakuuttunut, että katselemme kolmannen maailmansodan alkamista.

Loppuyhteenvetona: Venäjä on nyt tilanteessa, jossa sen yli ajettaisiin helmikuun lopulla viimeistään. Ainoa keino sillä olisi käyttää taktisia ydinaseita. Ja näin tulee käymään, koska ei muuta keinoa ole. Ydinsäteily tulee leviämään Jordaniaan tai Irakiin, riippuen mistä joukot tulevat maahan. Tuuli vie säteilyn näihin maihin. 

Yksi mahdollisuus on, että pienempiä ydinohjuksia laukaistaan suoraan Saudi Arabiaan, josta joukot tulevat.

Media on täysin hiljaa tapahtumista, jotka tulevat yllättävämään suurimman osan kansasta. Jos joukot tulevat Syyriaan, Venäjä iskee taktisilla ydinaseilla ja amerikkalaiset kuulevat silloin, että "Venäjä hyökkäsi Saudia Arabiaa vastaan ydinasein. Saudi Arabia on liittolaisemme ja meidän täytyy suojella sitä." Todellisuudessa se "paha mies" on sunnit ja USA. Ja tästä sitten 3. maailmansota etenee ydinasein.

Presidentti Obama väittää olevansa kristitty, mutta sanallisesti useissa lausunnoissa on kuultu "minun muslimiuskoni". Jos hän siis on muslimi (todennäköisesti), mitä suuntaa islamissa hän edustaa? Shiiavaltio Iranin kanssa tehdyn ydinsopimuksen mukaan näyttäisi, että shiia. Joten kysymys kuuluukin, käyttäisikö Obama tällaista harhautusta saattaakseen sunnit tuhoon? Ehkä. Riskeeraisiko Obama ydinsodassa Venäjän kanssa oman maansa osittaisen tuhoutumisen? Jos Obama on shiia, on hyvä muistaa, että shiiojen mielissä USA on "suuri saatana". Voisiko olla, että näin hän saisi johdettua sunnit tuhoon Venäjän kautta ja "suurelle saatanalle" myös vakavaa vahinkoa. Jos Obama on muslimi, niin hänen presidenttikautenaan olisi "tehtävä suoritettu!"

USA:n ja Euroopan hallitusten täytyy kääntää yleisön huomio tulevasta talousromahduksesta. Pankit Euroopassa ovat romahtamaisillaan. Esim Saksassa Deutsche Bank on kokenut enemmän kuin 50% sen pörssiarvosta pyyhityn pois, josta 40% sitten tammikuun 1. Pankin romahdettua seuraa dominoilmiö. USA:ssa myös romahdus on edessä. "Rajoitettu ydinsota" vie ihmisten huomion pois siitä, että he menettävät säästönsä.

Onko liian myöhäistä estää sota, kyselee Hal Turner?

----------------------------------------------------------

JHVH tietää, johtaako tämä sotaharjoitus invaasioon ja yhteenottoon idän ja lännen välillä sekä islamin kahden suunnan välillä. 
 
Meidän tulee näitäkin tilanteita tarkkailla Pyhyyden Hengen ohjauksessa ja Raamatun sanan valossa. Meidän tulee ymmärtää aika ja mitä tulee tehdä. Kolmas maailmansota on tulossa, sen tiedämme ja myös että illuminaatti vapaamuurarien suunnitelman mukaan tämän sodan raunioilta nousee Antikristus/Antimessias. Tämä kuuluu myös shiiamuslimien lopunajan profetioihin: Sodan kaaoksesta nousee Mahdi, 12. imaami. Onko kyseessä sama vai eri henkilö? On monia tulkintoja.

Miten 3. maailmansota koskettaisi meitä Suomessa? Olisiko se aika, kun monien näkemät mustat pilvet tulisivat idästä ja menettäisimme pohjoisen osan maatamme? Venäjän täytyy saada ohjusjärjestelmäänsä pohjoiseen, jos USA ja Venäjä ovat vastakkain. Miten vaikuttaa, että Norja on NATO-maa? Onko nyt näkyjen täyttymisen aika käsillä? Irroittaako karhun käpälä meidät EU:sta? Tuleeko Juudaa idästä? Aletaanko Efraimia irroitella lähtöön? Venäjällä oli juuri sotaharjoitukset vain 40 km Eestin rajalta. Jos Syyriaan hyökätään, Venäjä saattaisi miehittää Baltian, ennenkuin se ehditään varustaa Natojoukoin. Ukraina, Baltia ja Suomi ovat aikalailla vaaravyöhykkeellä sodan syttyessä.


Raamatun profetian mukaan tiedämme, että 3. maailmansota on tulossa. Vasta sen jälkeen seuraa talousromahdus ja Antimessias tuo ratkaisunsa Uudella Maailmanjärjestyksellä. Jos nyt olemme jo tässä ajassa (kaikki on maailmankaikkeuden Jumalan, JHVH:n kädessä; ajat myös, jolloin viimeinen vuosiviikko käynnistyy ja jos ei vielä ole aika, tulee käänne tässä Syyriankin tilanteessa), valmistakoon myös Morsian sydämensä Ylkäkuninkaan, Jeshuan, tulolle. Se on lähellä! 

Tiedämme, että kaiken ahdistuksen ajan jälkeen Jeshua tulee hallitsemaan kuninkaana kuningaskunnassaan:
 

"Mutta noiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti", 
(Dan 2:44)

Kaiken keskellä JHVH ennalleenasettaa Israelin; Hän tuo poikansa ja tyttärensä kotiin, kaikki heimot sanansa ja lupauksensa mukaan. Jumalaton maailma kohtaa tuomionsa. Synnytyspoltot ovat käynnissä ja ne tulevat kiihtymään ja kovenemaan. Mutta lapsi syntyy.


Ole siunattu! Maran ata!

Sirkku