12.1.2015 / Vuoden 2015 alkaessa - Charlie HebdoShalom,
Uusi vuosi 2015 alkoi tummien pilvien näkyessä horisontissa. Suomessakin on mietitty, tulevatko pilvet tänne idästä jo tänä vuonna tai myöhemmin vai menevätkö ohi. Tammikuun 5. oli päivien puoliväli tetradin eli neljän peräkkäisen kuunpimennyksen jaksossa 2014-2015. Tämä toinen puolisko alkoi väkivaltaisesti islamistien hyökkäyksillä Ranskassa ja Nigeriassa. Antisemitismin nousu on alkanut muistuttaa 1930-luvun tapahtumia Euroopassa. Kristittyjen vaino on kasvanut kaikkien aikojen pahimmaksi.

Luomakunta huokailee. Voit katsoa tästä linkistä, missä määrin:
http://www.end-times-prophecy.org/animal-deaths-birds-fish-end-times.html

Maanjäristykset ovat tihentyneet. Kehitys nähtävissä tästä:
http://www.trackingbibleprophecy.com/birthpangs_earthquakes.php

70 asteroidia kiitää Maan ohi tammikuun aikana. Juuri tänään lensi suurin näistä.

Baby Ben

Heprealainen uusi vuosi, Rosh HaShana oli 25.9. ja alkoi v. 5775, joka samalla on Shmita-vuosi, 7. vuosi, vuosien kierrossa.

Pennsylvaniassa, Lorettossa, (Vale Wood Farms'lla) syntyi juuri ennen Shmita-vuoden alkua vasikka, jonka otsassa oli valkoinen 7 numero. Tämä uutinen oli lehdessä 25.9. Rosh HaShanana. Vasikka sai nimen "Baby Ben"'. Onko tässä Herran puhetta juuri, kun seitsemäs, Shmita-vuosi alkoi? Muistamme faaraon unen, jossa oli 7 lihavaa ja 7 laihaa lehmää. Tässä vasikka ja numero 7. "Baby Ben" muistuttaa myös Lontoon Big Benistä. Olisiko ajan kellona tämä pieni vasikka? Luin vasikkauutisia katsoessani, että USA:ssa on myynnissä myös herätyskello, jonka nimi on "Baby Ben". Mainoskuvassa kellon viisarit ovat keskiyön kohdalla; (21 sek vaille).

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/09/27/1411786180370_wps_12_This_photo_taken_on_Wedne.jpg

http://www.pennlive.com/sports/index.ssf/2014/09/calf_at_western_pennsylvania_f.html 

   

Je suis Charlie

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_yd6z_pStJQQEF42rWKYRl_MEqga0HL4J45tOSzktEwyCtnDq
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2d/Former_headquarters_of_Charlie_Hebdo_-_2006-02-08.jpg/200px-Former_headquarters_of_Charlie_Hebdo_-_2006-02-08.jpg http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03161/paris-sydney-1_3161099c.jpg

Sanat "Je Suis Charlie" ("Minä olen Charlie") ovat tulleet tutuiksi näinä päivinä vastareaktiona traagisille ampumisille Pariisissa.

12 Charlie Hebdon toimituskuntaan kuuluvaa miestä sai surmansa kahden islamistiterroristin luodeista. Nämä Jemenin Al Qaidaan yhteyksissä olleet veljekset toimivat mielestään oikeutetusti puolustaessaan profeetta Mohammedin kunniaa tappamalla satiirin tyylilajia harrastaneet pilapiirtäjät, jotka eivät Mohammediakaan olleet säästäneet.

Surun päivä ei päättynyt tähän, vaan yksi asemies tappoi poliisinaisen ja meni sitten pariisilaiseen kosher-kauppaan, jossa ampui neljä juutalaista miestä. Poliisin rynnäköllä lopulta marttyyrikuolemaa toivoneet miehet kaikki tapettiin.

"Charlie Hebdo (suom. Viikkolehti Charlie) on ranskalainen viikoittain ilmestyvä pilalehti... Lehti on sävyltään epäkunnioittava ja äänekkäästi toisinajatteleva, ja se on hyvin vahvasti kallellaan vasemmalle ja anarkismiin.

Lehti pilkkaa kaikenlaista ääriajattelua ja uskonnollista fundamentalismia. Ääri-islamilaisuuden ohella se on pilkannut yhtä lailla katolisen kirkon johtajaa paavia." http://fi.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo

Kuitenkin vasta islamistien varpaille astuminen asetti lehden tekijät kuolemanvaaraan. 

Lehden idea on siis käyttää hyväkseen länsimaista sananvapautta, mutta se toimii kuitenkin harmaalla alueella ja kyseenalaisesti. Yleensä lehdistö yrittää pysyä asialinjalla eikä tahallaan pyri loukkaamaan, ellei siihen ole painavia perusteita. Se, mikä on vapauden rajoissa sopivaa ja mikä sopimatonta, on jatkuvan keskustelun aihe. Sananvapaus sisältää myös oikeuden loukkaantua ja ilmaista loukkaantumisensa, mutta lain rajoissa.  

“Je Suis Charlie” -lause on tullut Ranskan marsseissa tuenosoituksen tunnuslauseeksi sananvapautta puolustettaessa. Charlie-nimi tulee vanhaa englantia olevasta sanasta 'ceorl' ja tarkoittaa "mies". "Minä olen Charlie" voisi kääntää siis "Minä olen mies", ihminen. Ceorl tarkoitti vielä kaikista alimman arvoista miestä. Myöhemmin nimeä Charles, Carlos, Kaarle... alkoivat käyttää aateliset ja kuninkaalliset ja nimen arvo keikahti ylhäiseksi.  

Tästä syntyykin ajatuksia. Eurooppa marssii "Je Suis Charlie" -kylttien kanssa ja näin halutaan osoittaa solidaarisuutta ja samaistumista teloitettujen kanssa, seistä rinnalla, olla rohkea, nousta ja puolustaa sananvapautta, mikä on hyvä ja arvostettava asia. (Tosin Charlie Hebdonin tapauksessa kyse on enemmän pilkkaamisen kuin sananvapaudesta.) Monet myös haluavat puolustaa juutalaisia Ranskassa ja ovat liikkeellä kasvavaa antisemitismiä vastaan. Mutta ei ole olemassa sattumia näiden lopunaikojen maailmantapahtumien ollessa kyseessä. Näin suurten massojen ja lukuisten valtionjohtajien myötätunnon osoittaminen Charlie Hebdolle, joka pilkkasi työkseen ei vain islamia, vaan myös kristinuskoa ja juutalaisuutta, heijastaa tänä aikana humanistisen ihmiskunnan kyynisyyttä ja kapinallisuutta.

JHVH - "Minä Olen", (futuurissa): Tämä on Jumalamme nimi. Yli kolme miljoonaa marssijaa oli eri puolilla Ranskaa tunnuksilla "Minä olen Charlie/mies" puolustamassa ihmistä. Mutta kaikkea, mitä maailmassa tapahtuu seuraa ja johtaa JHVH - "Minä Olen", ja Jeshua, joka sanoo: "Minä ja Isä olemme yhtä.", Joh 10:30, "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä..", Matt 28:18

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03161/Paris_Politicians_3161352c.jpg

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03161/paris-hollande-emi_3161185c.jpg

40 maailmanjohtajaa osallistui 1, 5 milj. marssijan joukossa. Mukana olivat mm. Ranskan presidentti Francois Hollande, Saksan liittokansleri Angela Merkel, pääministeri David Cameron Britanniasta, Israelista päämisnisteri Benjamin Netanyahu ja ulkoministeri Avigdor Lieberman, Jordanian kuningas Abdullah II vaimoineen, palestiinalaishallinnon puhemies Mahmoud Abbas ja johtajia muistakin arabimaista mm. Bahrainista ja Qatarista. Mukana Suomesta pääministeri Alexander Stubb. USA:n korkein johto oli poissa, mikä herätti ihmettelyä.

Ympäri maailman oli järjestetty marsseja. Ranskassa yhteensä 3,3 milj. osallistui ja mm. Montrealissa Kanadassa 25 000. 

Unity rally for Paris shootings: 3.3 million march, 1.5 million in Paris

Jokin tässä valtiojohtajien kokoontumisessa osoittamaan myötätuntoa herättää kysymyksiä. Mietin, heräsikö Eurooppa yhtäkkiä huomaamaan, mikä aikapommi sillä on islamin taholta ovella? Eikä vain ovella, vaan maan rajojen sisällä monessa Euroopan maassa. Varmasti monet kansalaiset ymmärtävät, mutta Euroopan johto ja EU ovat kyllä vakuutelleet islamin olevan "rauhan uskonto". Näin totesi myös taas kerran Ranskan presidentti Hollande heti Charlie Hebdon iskun jälkeen.

Alla Open Doors'n lista maista, joissa kristityt eniten vainottuja. Yhdeksällä kymmenestä maista on 50% tai suurempi muslimiväestö.

2000 ihmistä Nigeriassa oli juuri päiviä aikaisemmin tapettu julmasti Boko Haram ääri-islamilaisen terroristijärjestön toimesta. 16 kylää tuhottu. (v. 2014 B.H. tappoi 11 000) Eivät maailmanjohtajat tai mediakaan tästä paljoa puhuneet, saati kokoontuneet solidaarisuusmarssille. 

The Economist: The World in 2015

En voi olla ajattelematta, että Uusi Maailmanjärjestys on aikataulussaan ja tässäkin maailmanjohtajien joukossa suurin osa on tätä valmistelemassa omalla paikallaan. 'The Economist' -lehden kansikuvan aihe on "The World in 2015". Siinä on myös valtioiden johtajia rivissä. Tästä tuli mielleyhtymä viikonlopun Pariisin "Unity March"iin. Tiedämme sanasta, että on joukko maailman johtajia, jotka yhdentyvät ja antavat valtansa pedolle.

Ilm.17:12-13, 17

Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.
Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

17. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.”

Psalmi 2:1-3
Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.
   


Tänä vuonna Euroopassa seurataan keväällä useita merkityksellisiä vaaleja: Britanniassa, Portugalissa, Suomessa... Kanadassa ja Israelissa on myös vaalit. Muistakaamme rukouksin!

1. Tim 2: 1-4

Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

http://3.bp.blogspot.com/-TtMOmw7J2vo/VLPqXZzA1OI/AAAAAAAAITc/XPMdbIZuPak/s1600/economist_magazine_jan2015.jpg

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03161/paris-march-politi_3161209c.jpg

The Economist ei ole mikä tahansa lehti. Se on suoraan yhteydessä politiikan tekijöihin, "eliittiin", jotka tätä maailmaa johtavat. Julkaisun omistaa osaksi Englannin Rothschildien pankkiirisuku ja sen päätoimittaja, John Micklethwait, osallistuu säännöllisesti Bilderberg -kokouksiin. Näissä kokouksissa maailman huippupoliitikot ja -johtajat, rahoitusjohtajat ja liike-elämän ja lehdistön edustajat keskustelevat globaalista politiikasta. Kaikki tapahtuu suljettujen ovien takana ja on salaista. Siksi, kun 'The Economist' julkaisee kansikuvan vuoden alussa otsikolla suom. "Maailma vuonna 2015", on todennäköistä, että kuvilla ja piirroksilla on oma merkityksensä. Lehti ajaa Uuden Maailmanjärjestyksen asiaa ja on myös kanava, joka viestittää maailmalle UMJ:n propagandaa.   

2015-teemainen kansi viestii oudoin symbolein ja vihjaten tämän vuoden suunnitelmasta niille, jotka ovat sisäpiirissä. Se on tyylitelty Beatlesien albumin Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'n mukaan. Kannessa on kuvakollaasi; poliitikoista, tunnetuista sekä kuvitteellisista henkilöistä, symboleista, jotka viestivät huolestuttavista asioista, jos näitä todella ollaan kaavailemassa ensi vuoteen. Otan joitain esille näistä kuvista:

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/world.jpg

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/mushroom.jpg
http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/piper2.jpg

Maapallon kahdet kasvot: itä ja länsi; katsovat eri suuntiin. Itä ja Länsi vastakkainasettelussa ja Itäpuoli maapallosta näkyvillä: "Idän nousu". Vihaisen maapallon alla on sienipilvi, joka syntyy ydinaseen käytöstä. Vakoilusatelliitti laukaistaan ilmaan. Keskiaikainen Hamelinin pillipiipari voisi kuvata kulkutautia, suurta katastrofia, jossa ihmismenetyksiä tai väestönsiirtoja. Se myös voisi kuvata, kuinka lapsia ja nuoria johdetaan massamedian kautta. Mutta, koska pillipiiparin alla on poika, joka kuvaa vähän yksinkertaista ihmistä, se mielestäni viestii, kuinka "soiton" (median ym.) kautta ihmisiä johdetaan - "tanssitetaan pillin mukaan".

Osalla kannen ihmisistä on mustavalkoiset kasvot, osalla värilliset. Voisiko mustavalkoiset kuvat "sisäpiiriläisiä", jotka ovat osa illuminaatia ja värilliset "ulkopuolisia"?  (ISIS-mies tässä toimisikin NWO:n päämäärien eteen ja luultavasti tietämättään).


http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/boy.jpg

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/china-e1420664430567.jpg

Pillipiiparin alla nuori poika hölmistynyt ilme kasvoillaan; näinkö tässä käy. Hän katselee peliä, jonka nimi on "Paniikki". Yllä lukee “Federal Reserve” ja “Chi” (China? Kiina) ja alla sanat: “Green light! Vihreä valo” ja “..sis!” (Crisis? Kriisejä) UMJ suunnitelma on luoda paniikkia eripuolille maailmaa näiden "pelin" kontrolloijien toimesta. Huomasin, että alla näkyy kartassa pohjoisosat  Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja Venäjää ja Kiinaa juuri "..sis" (kriisejä) sanan päällä. Näytetäänkö "vihreää valoa" tapahtumille näillä alueilla?

Kiina vahvistuu.  Kiina-pandan vieressä on sumopainija, jolla suuri patteri + ja - napoineen käsissään. Onko siis suunnitelmissa vaihtaa maailmanvallan napaa lännestä itään?
http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/turtle.jpg

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/when-i-strike-i-strike-hard.jpg.bmp
http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/Fabian_Society_Logo.jpg

Vihainen Kilpikonna on The Fabian Society'n symboli. Se on erittäin vaikutusvaltainen organisaatio, joka on perustettu Englannissa v. 1884 ja toimii yhden maailmanhallituksen muodostamiseksi eli siis sama filosofia kuin mitä on UMJ. Yhdistyksen motto on näkyvissä sen logokuvassa: "Kun isken, isken kovaa". Alkuperäinen logo oli kilpi, jossa susi lampaan puvussa pitäen kädessään lippua, jossa kirjaimet F.S. Kilpikonna on kannessa muiden edessä ja voisi siis tarkoittaa, että yksi maailmanhallitus ja UMJ on päämäärä ja tekeillä kaiken sen kautta, mitä kilpikonnan takana on. 

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/dirt.jpg

http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/01/cat.jpg

Liisa Ihmemaassa tyttö katselee ja hänen edessään on kaksi nuolta hiekkakasan edessä päivämäärillä 11.5 ja 11.3. Nähtäväksi jää; tapahtuuko tuolloin jotain.

Veijarikissa samasta sadusta virnuilee puussa. Sillä on tapana kadota yhtäkkiä ja vain suu virneessä jää näkyviin. Kuvaako tämä illuusiota ja petosta (mm. false flag), että asiat näyttävät joltakin, mutta ovatkin toista? Liisa tässä edustaa massoja, joka katsoo, kun Veijarikissa katoaa ja mutta kyse onkin illuusiosta, petoksesta.

http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

“Rockefellereiden ja heidän liittolaistensa tavoitteena on luoda yksi maailmanhallitus yhdistämällä kapitalismin ja kommunismin saman teltan alle, heidän kontrollinsa alle. Tarkoitanko salaliittoa? Kyllä tarkoitan. Olen vakuuttunut, että sellainen salaliitto on, kansainvälinen mittakaavaltaan, sukupolvien ajan suunniteltu ja valtavan paha tarkoitusperältään." Kongressiedustaja Larry Mc Donald 1976

“Jotkut jopa luulevat, että me (Rockefellerin perhe), olemme osa salaliittoa, joka toimii Yhdysvaltojen parasta vastaan, luonnehtien minua ja perhettäni "internationalisteiksi", ja joka muiden ympäri maailmaa olevien kanssa rakentaa integroitunutta globaalia politiikkaa ja ekonomista struktuuria - yhtä maailmaa. Jos tämä on syytös, olen syyllinen, ja olen ylpeä siitä.” David Rockefeller (kirjassaan 'Memoirs')

Lordi Christopher Monckton on varoittanut, että maailma on vain kuukausien päässä ensimmäisestä ja kohtalokkaasta askeleesta kohti ilman vaaleja valittua maailmanhallitusta. Tämä ensimmäinen askel otettaisiin  Pariisissa YK:n kansainvälisessä "Ilmastokokouksessa" 30.11.-11.12.2015. Konferenssin tarkoituksena on saavuttaa laillisesti sitova ja universaali ilmastosopimus kaikille maailman kansoille. Ilmastonmuutos-petosta käytetään näin yhtenä askeleena maailmanhallituksen perustamiselle.

http://kingworldnews.com/now-months-away-totalitarian-one-world-government/

Kuka onkaan mukana Pariisissa? Paavi Franciscus on avainpuhujana Pariisin ilmastokokouksessa. Tänä vuonna hän aikoo puhua ilmastonmuutoksesta maailman 1,2 miljoonalle katoliselle ja myös puhua aiheesta YK:n yleiskokouksessa syyskuussa sekä tavata tuolloin kaikkien pääuskontojen edustajat. Näin hän toivoo suoraan vaikuttavansa joulukuun Pariisin ilmastokokoukseen. 
http://www.theguardian.com/world/2014/dec/27/pope-francis-edict-climate-change-us-rightwing  

11.1.2015 oli "Unity March" Pariisissa, jota koko maailma seurasi ja johon osallistui suuri joukko maailman johtajia. Tasan 11 kk kuluttua, 11.12.2015,  päättyy Pariisin Ilmastokokous, jossa maailman johtajat kokoontuvat ja kenties allekirjoittavat yhteisen sopimuksen; toinen yhdentyminen, "unity march". Mitä tällä välillä tapahtuu eri puolilla maailmaa, emme vielä tiedä, voimme aavistella. Elämme verikuiden ja auringonpimennysten vuotta. Uusi Maailmanjärjestys synnytetään joko jo tänä vuonna tai lähivuosina suunnitellusti monen petoksen ja illuusion kautta, kuten The Economist'n kansilehti vihjaa.

Voin sanoa, että tästä kirjoituksesta tuli aivan erilainen, kun oli aluksi tarkoitus ja hämmästelen nyt tässä, mihin tämä johdattui. Jää siis seuraavaan kertaan aihe; 'Eurooppa ja islam'.

Herramme hallitsee! Jeshua saapuu Kuninkaana. Tämä kaikki on vain synnytystuskien alkua ja näin sen kirjoitusten mukaan tuleekin mennä. Israel palaa maahansa ja nyt juutalaisia ravistellaan lähtöön voimakkaasti Ranskasta ja pian muistakin Euroopan maista, USA:sta ja Venäjältä...Jes 29:6 sanoo: "Herra Sebaot etsiskelee sinua ukkosenjylinässä ja maanjäristyksessä, kovassa pauhinassa, myrskyssä ja rajuilmassa, kuluttavan tulen liekissä."

Pääministeri Netanyahu Pariisissa kutsui Ranskan juutalaisia kotiin Israeliin.
 
Ja Herra tuo kansansa kotiin"Minä teen väkeväksi Juudan heimon ja autan Joosefin heimoa. Minä saatan heidät kotiin, sillä minä armahdan heitä, ja he tulevat olemaan, niinkuin en minä olisi heitä hyljännytkään. Sillä minä olen Herra, heidän Jumalansa, ja kuulen heidän rukouksensa.
7. Efraim on oleva niinkuin sankari, ja heidän sydämensä on iloitseva niinkuin viinistä. Heidän lapsensa näkevät sen ja iloitsevat; heidän sydämensä riemuitsee Herrassa.
8. Minä olen viheltävä heille ja kokoava heidät, sillä minä lunastan heidät, ja he lisääntyvät, niinkuin lisääntyivät ennen.
9. Kun minä sirotan heidät kansojen sekaan, muistavat he minua kaukaisissa maissa; ja he lastensa kanssa saavat elää ja palata takaisin.
(Sak 10:6-9)


Siunattua viikkoa,
Sirkku