2.3.2013 / Tapahtumien maaliskuu 2013, osa 1. - Vatikaani  
  
 
 
Shabat Shalom, 
  
 
אֶרֶץ אֲשֶׁר יְ-הוָה אֱ-לֹהֶיךָ דֹּרֵשׁ אֹתָהּ תָּמִיד עֵינֵי יְ-הוָה אֱ-לֹהֶיךָ בָּהּ מֵרֵשִׁית הַשָּׁנָה וְעַד אַחֲרִית שׁנה
 
Maa, josta Herra, sinun Jumalasi, pitää huolen ja jota Herran, sinun Jumalasi, silmät aina katsovat, vuoden alusta sen loppuun saakka. (5. Moos 11:12)
 
 
Tämä maa on Israel! Olemme nyt vuoden lopussa; heprealaisen kalenterin viimeisessä kuukaudessa. Israelissa on vietetty viikko sitten vauhdikasta Purim-juhlaa.  Raamatullinen uusi vuosi alkaa maaliskuun 12., jolloin on Nisan 1.
 "...Herran, sinun Jumalasi, silmät aina katsovat, vuoden alusta sen loppuun saakka." 
 
Me olemme erittäin tapahtumarikkaan maaliskuun alussa. On niin paljon edessä profeetallisesti merkittäviä asioita, että nyt jo mietin, miten tästä kirjeestä ei tulisi niin kovin pitkä, vaikka materiaalin paljouden tähden jaankin kirjoituksen osiin. 
 
Olen huomannut, että kun aika kuluu, maailma muuttuu ja muotoutuu; uusia asioita nousee esiin ja yhtäkkiä, kun profeetalliset tapahtumat ovat näkyvissä edessä, joutuukin kenties muuttamaan joitakin opittuja ajatusmalleja ja profetian tulkintaa. On viisasta olla avoin ja nöyrä, kun Sanan valossa seuraa ja tutkii, miten tilanteet kehittyvät. On ihan ok sanoa, että en tainnut sittenkään olla oikeassa. Ajatuksella: "Olen oppinut / kuullut / päätellyt näin tämän asian, mutta voisiko se sittenkin olla toisin?" Meillä kenelläkään ei ole kaikkea tietoa ja tulkintamme on vajavaista. Kerran näemme kaiken kirkkaasti!
Tuon esiin nyt tulevia suunnitteilla olevia tapahtumia ja miten ne saattavat liittyä Raamatun profetiaan. Jätän arvioinnin jokaiselle itselleen:
 
Tapahtumien maaliskuu 2013, osa 1. - Vatikaanissa tapahtuu 
 
 
Vanha raamatullinen vuosi loppuu maaliskuun 11., jolloin on kulunut kaksi vuotta Japanin suuresta määnjäristyksestä, 11.3.2011, joka oli taas tasan vuosi siitä, kun Japani tuomitsi Israelin rakennushankkeet Länsirannalla (11.3.2010). Japani ei myöskään tunnustanut Israelin oikeutta Jerusalemiin.  
 
Helmikuun 28. oli nykyisen paavin, Benedictus XVI'n, viimeinen päivä virassaan. Muistamme, kuinka helmikuun 11., kun paavi oli ilmoittanut yllättäen erostaan, salama iski kahdesti Pietarinkirkon kupoliin Vatikaanissa. Sanotaan, että salama ei iske kahdesti samaan paikkaan, mutta nyt iski - Oliko tässä Jumalan puhetta vai ennakointia väärän profeetan tulosta, joka "saa tulenkin lankeamaan taivaasta"? Kuuluisissa Fatiman Maria-ilmestyksissä v. 1917 myös salamoi.
Paavi erosi itse tehtävästä ensi kerran 600 vuoteen.
Myös helmikuun 11. oli päivä, kun v. 1929 perustettiin itsenäinen Vatikaanivaltio. 

Maaliskuun 1.  Kardinaali, Vatikaanin ulkoministeri ja paaviehdokas Tarcisio Bertone (78v.) aloitti camerlengona paavin tehtävien hoidon, kunnes uusi paavi on valittu Vatikaanissa. Monsignor Carlo Maria Celli, paavin puhemies, vihjaisi, kun paavi oli jättänyt tehtävänsä, että konklaavi alkaisi 11.3. Jo ensi viikon alussa alkavat keskustelut tästä. Pääsiäisviikko alkaa 24.3., joten valinnan pitäisi tapahtua viimeistään viikkoa ennen.   

 http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57571833/vatican-hints-at-start-date-for-papal-conclave/

Alla Bertone kertoo itsestään.( 7:45  eteenpäin Fatiman Maria-ilmestyksestä ja 18:00 eteenpäin RKK:n suhteesta islamiin.)

    http://youtu.be/x7UpxrG4Nm4  Cardinal Tarcisio Bertone, SDB - Witness

Maaliskuun 22. mennessä, näin ajattelisin, uusi paavi on jo vihitty tehtäväänsä eli ennen palmusunnuntain messua. Tämä uusi paavi olisi munkki Malakian profetian mukaan viimeinen paavi; Petrus Romanus (suom. Pietari Roomalainen), joka olisi ahdistuksen ajassa roomalaiskatolisen kirkon pää.
 
Tällä hetkellä on kuusi 'Pietari' -nimistä kardinaaleissa, joiden joukosta uusi paavi valitaan. Peter Turkson (61v.), Chanasta, on yksi ennakkosuosikki ja toinen on Tarcisio Pietro Evasio Bertone (78v.), Romano Canavesestä, Italiasta.
 
 “Why Does A Black Man Appear On The Pope’s Shield?” Paavi Benedictus XVI:n vaakunassa on musta ja kruunattu maurinpää. Se on peräisin München-Freisingin arkkihiippakunnan vaakunasta. Paavi ei itse tiennyt kysyttäessä sen merkitystä ja alkuperää. Paavi halusi tämän tunnuksen säilyttämisellä muistuttaa, että "kaikki ovat yhtä Kristuksessa etnisestä alkuperästä riippumatta". Monet ajattelevat, että on aika saada ensimmäinen tummaihoinen paavi.  
 
Kandidaatteja on tarkasteltu, kuka istuisi Petrus Romanuksen, viimeisen paavin, rooliin (monet katolisetkin ajattelevat, että tämä 'Petrus Romanus' olisi väärä profeetta, jotkut sanovat antikristus, toiset taas porttokirkon päämies, joka aluksi on mukana UMJ:ssä, mutta sitten joutuu itse vainotuksi)
Tarcisio-nimessä, kun vaihtaa kirjainten järjestystä, syntyy nimi Iscariot; joku on huomannut. Hänen johtava ajatuksensa urallaan on ollut muslimien ja katolisten sovinto, jonkinlainen 'Chrislam'. Tästä hän puhuu ylläolevassa videossakin, kuin myös Fatiman Maria-ilmestyksistä.
 
Kirjoitan näistä vanhoista näyistä ja Fatiman ilmestyksistä, koska ne liittyvät siihen, mitä Vatikaanissa on tapahtunut ja tapahtuu.   
 
Paavi Leo XIII (k.1903), näki näyn. Tämä tapahtui 13.10.1884tasan 33 v. ennen Fatiman aurinkoihmettä.
Fatima on Muhammedin tyttären mukaan nimetty kaupunki Portugalissa, jossa kolme noin 10v. paimenessa ollutta lasta näki puolenvuoden ajan, alkaen toukokuun 13. 1917, Maria-ilmestyksiä, aina jokaisen kuun 13. päivä.
 
70 000 ihmistä oli tullut Fatimaan 13.10.1917 seuraamaan uutta Maria-ilmestystä ja he näkivät "auringon tanssivan". Se oli näyttänyt kiekolta. Kun luin näistä ilmestyksistä, saattoi huomata, että kyseessä oli vainajahenkien ilmaantuminen ja vihollisen suuri petos myös ufoineen. 
 
---------------------------

Fatiman ilmestys 

"Auringon tanssi"

Odotettu päivä oli sateinen ja tuulinen. Kärsivällinen väkijoukko kastui läpimäräksi odottaessaan jotain tapahtuvaksi. Puolenpäivän hetki tuli ja meni, eikä mitään tapahtunut. Toisaalta lapset eivät olleet kertaakaan aikaisemminkaan tietoisia tarkasta kellonajasta. Vihdoin, hätäisimpien jo hermostuttua, Lucia näki salaman. Kello oli tarkimpien arvioiden mukaan 13.37, kun lapset polvistuivat mutaan ja Neitsyt saapui.

Lucia kysyi kuten aiemminkin: "Mitä haluat minulta?" Neitsyt vaati, että paikalle rakennettaisiin kappeli hänen kunniakseen. Hän kertoi ensimmäisen kerran tarkan nimensä, joka oli "Ruusukkorukouksen Neitsyt". Neitsyt ilmoitti sodan loppuvan pian. Viimeisenä viestinään hän kehotti ihmisiä parannukseen ja katumaan syntejään. Neitsyt alkoi kohota taivaalle, ja Lucia huudahti kovaa" Katsokaa aurinkoa!"

Lucia, Francesco ja Jacinta näkivät vielä taivaalla kuin suunnattomalle valkokankaalle heijastettuna kuvakavalkadin, jossa heitä kävivät tervehtimässä eri ikäinen Jeesus, Joosef ja Maria. Väkijoukko ei tiennyt tästä mitään, mutta sillä oli yllin kyllin ihmeteltävää ilmankin.

Coimbran yliopiston kuuluisan professorin Almeida Garretin silminnäkijäkuvaus:

"Satoi kaatamalla, ja jokainen kastui pian läpimäräksi. Äkkiä aurinko näytti paistavan paksun pilven läpi, jokainen katsoi siihen suuntaan. Se näytti kiekolta, jolla oli hyvin selvät ääriviivat; se ei häikäissyt silmiä. Minun mielestäni sitä ei kuitenkaan voinut verrata tummaan hopealevyyn, kuten joku oli myöhemmin kertonut Fatimassa. Ei, pikemminkin siinä oli selvästi muuttuvaa kirkkautta, jota voisi verrata helmeen ... Se näytti kuin kiillotetulta pyörältä ... Tämä ei ole runoutta; minun silmäni näkivät sen ... Tämä selvä-ääriviivainen kiekko rupesi äkkiä pyörimään. Se pyöri yhä kiihtyvällä nopeudella ... Äkkiä ihmisjoukko rupesi itkemään pelosta. "Aurinko ", joka pyöri koko ajan, rupesi laskeutumaan maata kohti, punertavana ja verisenä, uhaten murskata jokaisen hehkuvan painonsa alle ... "

Silminnäkijöiden lausunnot ovat suorastaan poikkeuksellisen yhteneviä ilmiön olennaisten yksityiskohtien suhteen: taivaalla oli kiinteä kiekko, joka suoritti noin kymmenen minuutin ajan hämmästyttäviä lentoliikkeitä, valaisi aluetta erivärisillä valoilla ja lämmitti ja kuivatti väkijoukkoa lämpösäteilyllä. Jälleen nähtiin myös "enkelin tukkaa", joka tosin on myöhemmässä katolisessa mytologiassa muuttunut "ruusun terälehdiksi".

-----------------

 
Fatiman ilmestyksillä on ollut hyvin voimakas vaikutus viimeisen sadan vuoden ajan Vatikaaniin ja edelleen on salassapidettynä ja vain joidenkin tiedossa Fatiman 3. salaisuus, joka kertoo lopun ajoista.
 
Kaksi ilmestyksiä nähneistä lapsista kuolivat nuorina, mutta yksi heistä, Lucia, josta tuli nunna, kuoli vasta 13.2.2005 - taas 13. päivänä. (Paavin murhayritys v. 1981 tapahtui myös 13. päivänä). Katoliset pitävät Lucian kuoleman päivää (13.) merkkinä, että aika on Fatiman 3. salaisuuden pian täyttyä. 
 
Paavi Leo XIII siis näki näyn messun jälkeen Vatikaanin kappelissa. Paikalla oli joitakin kardinaaleja ja henkilökuntaa. Hän pysähtyi alttarilla ja seisoi siinä noin 10 min. kuin transsissa kasvot valkoisina. Hän meni toimistoonsa ja kirjoitti rukouksen. Kun häneltä kysyttiin, hän selitti, että oli yhtäkkiä kuullut kaksi eri ääntä - yhden ystävällisen ja toisen karkean ja hän kuuli keskustelun:  
 
Saatana: "Voin tuhota Kirkkosi." 

Herra: "Voitko? Sitten, tee niin."

Saatana: "Tehdäkseni niin tarvitsen enemmän aikaa ja voimaa."

Herra: "Kuinka paljon aikaa? Kuinka paljon voimaa?"  

Saatana: "75:stä 100 vuoteen, ja suurempi voima niiden yli, jotka minua antautuvat palvelemaa."

Herra: "Sinulla on aika, sinulla on voima. Tee, mitä haluat."

 
Leo Meller kirjoitti viimeisimmässä postituksessaan paavin siirtymisestä eläkkeelle mm.: "Vatikaanin kappeleissa on järjestetty mustia messuja saatanalle, joka kruunattin taustajohtajaksi, kirkon tulevaksi ruhtinaaksi 29.6.1963."  Tästä on kertonut Mellerille paavi Johannes Paavali II luottomies Malachi Martin New Yorkissa - ennenkuin hänet murhattiin.
 
Näinkö on kuin Leo XIII kertoi; Saatana on saanut jalansijan Vatikaanissa. Vuodesta 1884 vuoteen 1963 on 79 vuotta. 
 Paavi Leo XIII näki myös näyn, jossa Petrus Romanus, viimeinen paavi, pakeni Vatikaanista kuolleiden ruumiiden yli.
 
Erikoista on, että kardinaali Bertonen kolmas nimi on Evasio; tämän italialaisen nimen juuri tulee latinasta ja tarkoittaa; 'paeta'. Vaikka monet asiat viittaisivat juuri Bertoneen, saattaa myös 'musta paavi', Peter Turkson tulla valituksi, tai joku yllätysnimi. Pian näemme.
----------------------------
 
Kertauksena aiemmasta postista (19.2. Ajassa tapahtuvaa 2.):
 
Malakia
 
Vielä munkki Malakian (v. 1139) profetiaan paaveista:
Sen julkaisi benediktiläis-historioitsija v. 1595. Profetiassa siis "Oliivin kunnia" (Benediktus XVI) tekee tietä viimeiselle paaville, Petrus Romanukselle. “Pyhän Rooman kirkon viimeisessä vainossa, Petrus Romanus hallitsee ja johtaa monen ahdistuksen läpi laumaansa (7v. ahdistuksen aika); minkä jäkeen 7 kukkulainen kaupunki (Rooma) tuhotaan ja peloittava tuomari tulee tuomitsemaan kansan."  
 
(Ilm 18:10 "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!" Nämä Ilmestyskirjan lopun tapahtumia.)
 
Zohar
 
Juutalaisen kabbalan (okkultinen juut. haara ja), Zoharin, kirjakokoelma, joka on kirjoitettu keskiaikaisella aramealla yli 700v. sitten, sisältää selitysteoksen viiteen Mooseksen kirjoihin. Lisäksi “Vaera” osuus (teos 3, osa 34) sisältää “Merkit, jotka edeltävät Messiaan tuloa" Zoharissa päivämäärä "hänen" ilmestymiselleen on v. 5773 eli 2012/2013.
 
Me ymmärrämme, että kyseessä on Antimessias (Antikristus). Tri Church huomasi Zoharin  s. 476-483 - Jaakobin ahdistuksen aika (7 v. ahdistuksen aika, jonka jotkut katoliset oppineet sanovat alkavan Petrus Romanuksen tultua valituksi) alkaisi näin v. 2012/2013, kun "maailman kuninkaat (kardinaalit eripuolilta) kokoontuvat Roomaan", ehkä juuri paavin konklaaviin ja sitten tuliset kivet taivaalta (meteori, terrori-isku?) tappaisivat heidät.       
 

Tämä juutalaisten Zoharissa oleva profetia on tullut esiin, kun on huomattu sen yhtäläisyys katolisen ennustuksen kanssa "viimeisestä paavista". Zoharissa on myös Rooman tuho, vaikka toisessa on yhdistetty se viimeisen paavin; väärän profeetan tuloon, toisessa messiaan; antikristuksen.

 

Zohar kertoo, että Roomassa tapahtuu tuhoa v. 5773, joka siis on parhaillaan menossa ja päättyy syksyllä.

 

“Vuonna -73 [2012/2013] maailman kuninkaat kokoontuvat suureen Rooman kaupunkiin ja Pyhä (the Holy One) kaataa heidän päälleen tulta ja rakeita ja meteorikiviä kunnes he kaikki ovat tuhoutuneet, paitsi ne, jotka vielä eivät olleet saapuneet sinne."

 

Kirjoittaja sanoo, etteivät kaikki kuninkaat tuhoudu. "Siitä ajasta Messias alkaa julistaa itseään ja hänen ympärilleen kerääntyy monia kansoja maailman ääristä asti." 

Petrus Romanus: The Final Pope Is Here - Part 13

 

- Näin siis väärän messiaan eli antikristuksen on Zoharissa ennustettu 700v. sitten ilmaantuvan hepr. kalenterin v. 5773. 

- Kuin myös 900v. vanha katolinen profetia paaveista näyttäisi tuovan Petrus Romanuksen, 'viimeisen paavin' myös v. 5773.

 

---------------------------------------------

 

Riikka Söyring kirjoitti jo syksyllä 2011, että Vatikaani kannattaa maailmanhallitusta. Tuolloin myös ensi kerran huhuttiin paavin eroavan, kun on 85v. Ja nyt hän on: Täyttää 86v. huhtikuussa.

 
      Paavi vetoaa maailmanhallituksen perustamisen puolesta (25.10.2011)
 
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1632
 
 
"Paavillinen Oikeuden ja Rauhan konsiili on antanut julkilausuman To reform the financial system and monetary International in perspective, a public authority to universal jurisdiction, jonka mukaan uusliberaalit ideologiat aiheuttivat kriisin.

 

Vatikaani varoittaa teknokraateista, jotka eivät välitä yhteisestä hyvästä ja ehdottaa samalla globaalipankin perustamista. Vatikaani uskoo, että liberaalit ideologiat ovat syynä sotiin.

Paavillisen neuvoston mukaan maailmasta tulee Baabelin torni, jos yhteisen hyvän maailmaa ei ruveta luomaan – ja tähän rakenteeseen siis tarvitaan globaalipankki sekä maailmanhallitus, siteeraa Corriere della Sera Vatikaanin julkilausumaa.

 

Lehti muistuttaa myös aiemman paavin, Johannes XXIII:n ja siis Benedictus XVI:n ehdottaneen Caritas in Veritate ‑paimenkirjeissään maailmanhallitusta.

 

Pyhä istuin kannattaa myös globaalia verotusta, joka kohdistuisi taloudellisiin transaktioihin, eritoten sekundaarisilla markkinoilla.

Paavillinen Oikeuden ja Rauhan neuvosto katsoo, että globalisoituvan maailman keskinäisessä riippuvuussuhteessa olevilla mailla on voimakas tarve uudistaa esimerkiksi YK:sta maailmanhallitus, jotta maailmanperheen konsepti saisi lihaa luidensa ympärille.

 

"Tämä, tottakai, toteutetaan vähittäisen, tasapainotetun vallansiirron myötä: kansallisvaltiot siirtävät valtaansa maailmanhallitukselle ja alueellisille auktoriteeteille, mutta tämä on välttämätöntä. Ihmiskunnan ja talouden sekä teknologinen edistys ovat jo murentaneet rajoja globalisoituvassa maailmassa", kertoo tv-kanava CNBC paavin lausunnosta."

 

----------------------------------------

 
 
Olemme ajassa, jolloin maailma valmistautuu ottamaan antikristuksen; väärän messiaan vastaan. Roomalaiskatolinen kirkko ja Uuden Maailmanjärjestyksen ihmiset ovat olleet jo kokoamassa uskontoja yhteen saman katon alle. Mahdia / Messiasta/ Maytreiaa odotetaan saapuvaksi pian!

Uskontojen yleinen lähentyminen sellaiseen universaaliseen Kristukseen, joka fundamentaalisesti tyydyttää kaikkia näyttää minusta ainoalta mahdolliselta maailman "kääntymiseltä", ja ainoalta tavalta, jolla tulevaisuuden uskonto voidaan siittää. - Pierre Teilhard de Chardin: Christianity and Evolution. 1971.

Maailmanlaajuinen hengellinen ekumenismi uusimuotoisissa uskonnollisessa yhteistyössä ja uudenlaisten instituutioiden kautta ilmaistuna olisi todennäköisesti kaikkein lähimpänä ylösnousseen Kristuksen sydäntä - Robert Muller: New Genesis, 1982

Ihmiskunta kaikissa maissa odottaa Sitä Tulevaa. Ei ole väliä sillä, miksi he sitä kutsuvat. Kristus tuntuu olevan tulossa. Toinen tulemus on lähellä. - Alice A. Bailey: Reappearance. 1948

 
Tom Horn on tullut tunnetuksi v. 2012 ilmestyneestä kirjastaan 'Petrus Romanus; The Final Pope Is Here', hän kertoo Malakian profetiasta viimeisestä paavista. Jo tuolloin hän sanoi, että nykyinen paavi tulee eroamaan 2012-2013.
Nyt häneltä ja Cris Putnamilta on ilmestymässä toinen kirja 'Exo-Vaticana', joka ilmestyy maalis-, huhtikuussa. Kirjassa he tuovat esiin katolisten johdon uskon ulkoavaruudessa olevaan elämään.
 
Exo-Vaticana: The Year of Three Popes & UFOs Over the Vatican
http://www.logosapologia.org/?p=4724
 
Horn sanoo, että jesuiitat ja Opus Dei ovat kirjoittaneet katolisen kirkon virallista uutta teologiaa ja dogmaa odottaen vain Vatikaanin antamaa hetkeä saada julkaista opit. He sanovat avaruusolentojen olevan veljiämme, jotka ovat lähempänä Jumalaa kuin me ja he tulevat näyttämään meille tietä.
 
Videolla Tom Hornin radiohaastattelu (noin 1h), jossa ~25:40 min kohdalla hän puhuu asiasta (yllä).  
Tom Horn - Hour 1 - Papal Resignation, Petrus Romanus & Exo Vaticana
http://www.redicecreations.com/radio/2013/02/RIR-130221.php 
 
Tiesitkö, että Vatikaanilla on salainen observatorio 'Mount Graham Observatory' USA:ssa, jossa he tarkkailevat maailman suurimmalla teleskoopilla nimeltään Lucifer avaruutta ja erityisesti ulkoavaruudesta tulevia 'vierailijoita', astrobiologiaa?
Heillä on ajatus alieneiden tulosta maapallollemme. Tämä liittyy myös Fatiman 'Marian' 3. salaisuuteen.  Okkultistit ja ufojentutkijat ovat olleet erityisen kiinnostuneita Fatiman ilmestyksistä (siitäkin voi päätellä ilmestysten lähteen. Antikristuksen henki teki työtään 'Marian' kautta valmistaen näiden ilmestysten kautta tietä tulevalle Antikristuksen saapumiselle).  
 
http://www.ExoVaticana.com/  ExoVaticana: Petrus Romanus & The Vatican's Astonishing Plan for the Arrival of Antichrist
 
http://youtu.be/ecMkshBqQ9I Erilaisia ufo-otoksia (huom. = pimeyden henkiolennot; langenneet enkelit, taivaan avaruuksissa) ja observatoriosta, jossa jesuiitta astronomit työskentelevät, otoksia
 
Tiedämme kaikki, että elämme lopun aikaa, joka tulee näkemään Antikristuksen ilmestymisen, suuren ahdistuksen sekä Jeshuan toisen tulemisen. Lopun aikojen tunnusmerkki on voimakas eksytys.

2.Tess 2:1-3 " Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ...3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,"

 
Matt 24:4,11,24  "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä." ..."11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta." 24   "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." 

Lopun aikojen eksytys tulee olemaan vertaansa vailla; siihen kuuluvat epätavalliset ihmeet ja merkit.

Ei voi ymmärtää tätä aikaa, jossa me elämme, eikä mikä on Uusi Maailmanjärjestys, ellei ymmärrä Raamatun profetiaa ja oppeja.

2.Tess 2:3: "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi..."
 
Olemme seuranneet, miten eri Euroopan maissa eri kirkkokunnat ovat heikentyneet, liberalisoituneet, menettäneet suolansa ja monin paikoin luopuneet keskeisistä opeistaan. Yllä luimme, kuinka roomalaiskatolinen kirkko on eksynyt.
 
Tessalonikalaiskirjeessä puhutaan niiden luopumuksesta, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta eivät ole. 
 
Olemme tässä vaiheessa täyttämässä tätä profetiaa. Seuraavaksi "laittomuuden ihminen ilmestyy" - Antikristus
 
Daniel 9:27 "Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."
 
Matt 24:15  "Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon."
  
Eksytyksen lopputulos on Antikristuksen ilmestyminen:

2 Tess 2:9: "...Tuo jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä..."
 
Lopun ajan eksytyksen lähde on saatana. Tämä pimeyden olento tuo kaikkein uskomattomimman petoksen; eksytyksen, minkä maailma on koskaan nähnyt. Saatana ja hänen enkelinsä -- demonit ja riivaajat -- kykenevät muuttamaan itsensä ihmisten, samoin kuin avaruusolentojen muotoon eksyttääkseen ihmiset.
 
Paavali sanoi: "Saatana itse tekeytyy valkeuden enkeliksi."

9 "...Tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

Pelastumattomat eksyvät;
 
2 Tess 2:11 " Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
 
Jumalan omat eivät eksy. Jumala paaduttaa niiden sydämet, jotka ovat hylänneet evankeliumin totuuden.
 
Eksytyksen tarkoitus: "...Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen."

2.Kor 11:11 "...Sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
Jotta saatana saisi ihmiset uskomaan Uuteen maailmanjärjestykseen, hän on saanut demoninsa fyysisesti esiintymään avaruusolentoina, jotka matkustavat ufoilla.
 
Aiemmin mietin tätä raamatunkohtaa; oliko Pietarinkirkon salama Jumalan isku ja merkki vai jo antikristuksen hengen aikaansaama. En tiedä.

Ilmestyskirja 13:13 "Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden."

Nämä yliluonnolliset ihmeet johtavat Antikristuksen palvontaan.
 
Saatana on ollut manipuloimassa maailman tapahtumia päämääränsä saavuttamiseksi lukuisten salaseurojen (mm. vapaamuurarit + muut illuminaatit), kommunismin, natsismin, New Age uskontojen ja ufojen kautta.
Lopullinen päämäärä: Uusi maailmanjärjestys on lähes valmis. Alienit ja avaruusalukset eivät ole mitään muuta kuin demoneita, joiden Pyhä Henki on sallinut materialisoitua keskuuteemme. 
  
Ja keitä tai mitä nämä alienit, ET't, humanoidit ovat? Raamatun mukaan ne ovat demonivoimia, langenneita enkeleitä. Näistä kerrotaan myös 1 Moos. 6, ajasssa ennen vedenpaisumusta:
 
"Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
2. huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
3. Silloin Herra sanoi: "Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
4. Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
5. Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6. niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä."

Kyse oli tässä kohdassa siis jättiläisistä, nefilimeistä; langenneen enkelin (Jumalan pojat, suom. käännös) ja ihmisen jälkeläisistä. Jumalan tuli tuhota maailma, koska ihmisveri oli paljolti pilaantunut pahuuteen tästä risteymästä.
Matt. 24:37: "Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva."
Törmäämme taas tänä aikana näihin samoihin pimeyden enkeleihin.  
 
Raamattu sanoo Psalmissa 19:1 "Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja".
Nämä avaruudesta tulevat oliot eivät julista Jumalasta tai kirkasta Häntä.  Nämä ET't ajavat selvästi Uuden maailman järjestyksen asiaa (NWO).
 
Chuck Missler on kirjoittanut aiheesta ja hän sanoo: "Läpi ufohavaintojen ja ET-kontaktien historian, näiden viesteissä ihmiskunnalle on yksi vallitseva teema ollut olemassa: 'Jotta selviydytte, meidän täytyy yhdistää voimavaramme maailmanlaajuiseksi  yhteisöksi, jota hallitsee yksi hallitus ja yksi uskonto.' Kontaktihenkilöille on sitten kerrottu, että avaruuden olennot toivovat olevansa ohjaamassa ihmiskuntaa tähän uuteen suureen yhdentymisen vaiheeseen. He myös haluavat auttaa yhden maailmanhallituksen luomisessa, jolla on 'hengelliset periaatteet'.
 
Kyse on siis samoista demonivoimista, jotka ovat myös New Age liikkeen eri ilmiöiden ja filosofioiden takana. 
Efesolaiskirje 6:12,  "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."
 
Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä Luukas 21:11"...taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä". On mielenkiintoista, että UFO-havainnot suuresti lisääntyivät v. 1948, kun Israel julistautui itsenäiseksi. Demonimaailma ymmärsi, että Israelin synty uudelleen oli merkki, että aika Jeshuan paluuseen on enää lyhyt.  
 
Tästä olen lukenut jo 70-luvulla, jolloin en vielä ollut uudestisyntynyt ja uskossa Jeesukseen. Muistan, että alan lehdissä mm. Ultra:ssa kerrottiin, että näillä ET'llä on suunnitelma evakuoida miljoonat ihmiset pois maapallolta, jotka "eivät ole samassa värähtelyssä Äiti Maan kanssa." Ulkoavaruuden olennot ottaisivat sädeputkia myöten tai levitoisivat nämä ihmiset lukuisiin aluksiin (UFOihin), jotka tällä hetkellä ympäröivät maapalloa.  "Kun maailman tilanne saavuttaa tietyn pisteen, ET't tulevat evakuoimaan nämä ihmiset 'silmänräpäyksessä'."
Ilmeisesti Jumalan vihollisella on suuri tarve selittää, minne miljoonat meistä uskovista ovat menneet tempauksen tapahduttua.
 
 Skyline -elokuva kertoo, kuinka maapallon ihmisiä 'temmataan' avaruusaluksiin. Elokuvan ensi-ilta oli USA:ssa marraskuussa 2010.
 

Suurin osa maapallon ihmisistä on valmiita tulemaan eksytetyiksi. Jopa kristillisissä piireissä ymmärretään hyvin vähän yliluonnollisista asioista. Tämä näkyi myös tuoreessa Pirkko Jalovaara -keskustelussa: Ei ymmärretä riivaajien todellisuutta.
 
Ja nyt takaisin Roomaan, jossa hyvinkin valmistuu viimeinen lavastus näyttämölle ja väärä profeetta (?) astuu rooliinsa. 
 
Vuosi 1978 muistetaan roomalaiskatolisten mielissä kolmen paavin vuotena. Paavi Paavali VI, joka julisti: “Saatanan savu.. on tullut pyhäkköön",  kuoli 6.8.1978.
Pyhän Malakian profetian mukaan oli vuorossa "kuunkierron puolivälin" paavi, ja 26.8.1978 täsmälleen puolikuun päivänä kardinaali Albino Luciani valittiin konklaavin toisena päivänä ja hänestä tuli paavi Johannes Paavali I.
Tänä aikana nähtiin useita ufo-havaintoja Rooman yllä. Johannes Paavali I kuoli oltuaan vain kuukauden virassa, mutta tänä aikana ja saman vuoden kolmannen paavin, Johannes Paavali II:n nimityksen alussa ja myös hänen kuollessaan v. 2005, oli lukuisia, kiekko-, kolmio-, sikarimuotoisia ufoja havaittu Italian taivaalla.

16.10.1978 konklaavi valitsi paaviksi Johannes Paavali II:n, joka Malakian profetiassa oli "auringon synnytys", Hän oli syntynyt ja haudattiin, kun oli auringonpimennys. Ufohavaintojen määrä lisääntyi niin, että USA:ssa New York Times uutisoi laajalti joulukuussa 1978. Tusinoittain ihmisiä oli kuvannut donitsinmuotoisen vihreää valoa hehkuvan ufon Rooman yllä 14.12.1978.  

Johannes Paavali II kuoli 2.4.2005 palveltuaan pitkään. 8.4. hänet haudattiin. Samana aamuna ilmestyivät taas ufot. Nyt ne saatiin videolle.

Lähipäivinä tulee valituksi "Petrus Romanus". Pian näemme, liittyykö tämän paavin nimitykseen myös ufoja Rooman taivaalla.

Olemme nykyisen aikakauden loppusuoralla. Maailman johtajat pitävät kokouksiaan; salaisia ja näkyviä. He "neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan" ; sanoo Sana. Mutta hallitus ja valta ja voima ja kunnia on Herran:

"Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni" 

Messias Jeshuan Tuhatvuotinen valtakunta on hyvin lähellä! Jumalan vihollisen aika on kulumassa umpeen ja Jumalan sallimuksesta hän saa valmistaa ennen tuomiotaan viimeisen suuren näytöksensä.

 Psalmi 2:1-8    

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat

. Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
3. "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä".
4. Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
5. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
6. "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".
7. Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.
8. Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. 

Maranata! Jeshua on tulossa!

Ole Siunattu! Sirkku