23.2.2017 / Merkkejä taivaalla - Ilmestyskirja 12Shalom,


Starlit trail of Milky Way - edgewise view into our own galaxy - over Joshua Tree National Park via EarthSky Facebook friend Manish Mamtani.  Thank you, Manish!
 

Jesaja 40:22, 26

Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää taivaan niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi.  26. Nostakaa silmänne korkeuteen ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niitten joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki; suuri on hänen voimansa ja valtainen hänen väkensä: ei yksikään jää häneltä pois. 

Psalmi 19:2-5

Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja. Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle. Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi. Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. 

1 Moos 1:14-16

Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanavaruuteen valonlähteitä erottamaan päivän yöstä. Olkoot ne merkkeinä osoittamassa määräaikoja (moedim, tapaamisaikoja), päiviä ja vuosiaja olkoot ne taivaanavaruudessa valonlähteinä valaisemassa maata". Näin myös tapahtui: Jumala teki kaksi suurta valonlähdettä, suuremman valonlähteen hallitsemaan päivää ja pienemmän hallitsemaan yötä, sekä tähdet. 

Herra puhuu meille näinä päivinä lukuisten aikain merkkien ja tapahtumien kautta. Jumalan kalenterissa on jo aikain alussa kaikki ollut kirjoitettuna päivälleen. Kirjoitukset kertovat koko pelastussuunnitelman. Messias on ollut jo Raamatun ensi lehdiltä löydettävissä kaikkialta kirjoituksista; paitsi uuden liiton evankeliumeista ja kirjeistä, myös mm. Toorasta ja profeettojen teksteistä:
 Jeshua itse sanoi: 'Katso, minä tulen - kirjakääröön (Tooraan) on minusta kirjoitettu - tekemään sinun tahtosi, Jumala' (Hepr. 10:7). 

Jumala loi kalenterin, jossa aika lasketaan auringon ja kuun mukaan. Hän seuraa edelleen OMAA kalenteriaan. Ihmiset eri kulttuureissa voivat muuttaa lepopäiviä, juhlia, vuosia, ajanlaskua...mielin määrin. Maailmankaikkeuden Luoja on silti sama eilen, tänään, iankaikkisesti. "...
jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.(Jaak. 1:17) 

3 Moos 23:1-4

Ja JHVH puhui Moosekselle sanoen: 
"Puhu israelilaisille ja sano heille: JHVH:n juhla-ajat, joiksi teidän on kuulutettava pyhät kokoukset, minun juhla-aikani, ovat nämä. 
Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäntenä päivänä on sapatti (Shabbat), levon päivä, pyhä kokous; silloin älkää yhtäkään askaretta toimittako, se on JHVH:n sapatti (Shabbat), missä asuttekin. 
Nämä ovat JHVH:n juhla-ajat, pyhät kokoukset, jotka teidän on kuulutettava määräajallansa:


Jumalan suuruus ja kaikkivaltius näkyy myös siinä, miten Hän aikamäärissä ja luvuissa toteuttaa täydellisesti suunnitelmansa maailmanhistoriassa.  Hän on numerojärjestelmien, matematiikan ja loogisuuden Jumala. Sattuma ei todellakaan ole kosher-sana, kun kyseessä ovat Herramme suunnitelmat ja teot. Tämä näkyy jo Hänen Sanassaan, joka on virheetön ja täynnä merkitystä pienintäkin merkkiä myöten, kun se avautuu. 

Avaruudessa kaikki planeetat ja taivaankappaleet kiertävät omilla radoillaan, aurinko laskee ja nousee tarkasti, koko luomakunta toteuttaa Herran aikoja, järjestystä, suunnitelmaa ja tahtoa. 

Photo by Justin Ng The planetary nebula Abell 33 captured using European Southern Observatory's Very Large Telescope.  Via ESO.  Image credit: NASA

v. 5777 / 2017 - Jerusalem 50v. - Riemuvuosi / Jubilee / Jovel  (vapautuksen vuosi)

Näistä olen useasti kirjoittanut, mutta vielä lyhyesti. Jotain erityistä on tulossa tänä vuonna 2017, jos vuosimallit toteutuvat jatkossakin.

Tulemme vuoteen 2017, kun laskemme:

1897 + 120v. Siionismi liikkeenä syntyi virallisesti Baselissa 1897 järjestetyssä kongressissa
1917 + 100v. Brittil. kenraali Allenby marssi Jerusalemiin / ottomaanien aika päättyi ja Jerusalem vapautettiin
1947 + 70v.   Israelin valtion perustamista puoltava päätöslauselma 181 YK:ssa 
1967 + 50v.   Jerusalemin yhdistäminen Kuuden päivän sodassa
----------------------------
                   = 2017 !!!


Qumranin Kuolleen meren kirjakäädöt löydettiin v.1947 (70v. vuoteen 2017)
Reformaatio; Martin Lutherin uskonpuhdistuksesta ja irtiotto roomalaiskatolisesta kirkosta 500v. (v.1517+500=2017))
Jerusalem turkkilaisille myös v.1517, josta alkoi ottomaanien hallinta-aika. 

Rabbi Judah Ben Samuel ennusti, jo v. 1217, että 
Turkin ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin Pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan (400v. vuoteen 1917) ja kun on kulunut 10 riemuvuotta (10x50) eli 500v. (v. 2017), alkaisivat Messiaaniset lopunajat.


Merkkejä taivaalla


Luukas 21:25-26
Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. 

Olemme viikkolehtien horoskoopeista tottuneet mielikuvaan, että tähtikuviot liittyvät vain astrologiaan. Tämä okkultinen salatiede valheellisesti opettaa, että tähtikuvioilla, tähdillä ja niiden liikkeillä on vaikutus ihmisen luonteeseen ja elämän kohtaloihin ja näin kietoo ihmisen pimeyden siteisiin. Jumala kertoo kuitenkin jo Raamatun ensimmäisessä luvussa, että nämä taivaan valot ovat merkkeinä meille määräajoista ja toimivat samalla kalenterina. Kyseessä on raamatullinen astronomia, kun tarkastelemme aurinkoa, kuuta, tähtiä ja tähtikuvioita raamatullisina viestinvälittäjina Jumalan ilmoituksista. Mazzarot (hepr.) eli tähtien muodostaman eläinradan 12 kuviota ilmoittavat myös koko Jumalan pelastussuunnitelman kuin kuvitettuna kertomuksena, alkaen siitä, kuinka Neitsyt synnyttää pojan ja päätyen Juudan Leijonan (hepr. Ari) paluuseen Kuningaskuntansa hallitsijana. Neitsyen tähtikuvio (Virgo) on hepreaksi Betula. Erikoista on, että koivujen latinalainen sukunimi juontuu myös tästä heprean sanasta "betula", neitsyt (esim. Betula Nana = vaivaiskoivu). Suomalaisessa kansanperinteessähän koivu yhdistetään naisellisuuteen ja viattomuuteen. 

Job 38:31-33
Taidatko solmita Otavan siteet tahi irroittaa kahleista Kalevanmiekan (Orion)? 
Voitko tuoda esiin eläinradan tähdet (Mazzarot) aikanansa ja johdattaa Seulaset (Plejadit) lapsinensa? 
Tunnetko taivaan lait, tahi sinäkö säädät, miten se maata vallitsee? 


Beetlehemin tähti

Tähtitaivaalla on myös "vaeltavia tähtiä", planeettoja, joilla on oma merkityksensä tulkitessa Jumalan viestejä. 
Jupiter on suurin aurinkokuntamme planeetta ja sitä kutsutaan Kuningasplaneetaksi. Jupiterissa on pinnassa kuin raipaniskuja ja myös "pistonjälki" ja näin myös voisi kuvata Kuningastamme. Hepreaksi planeetan nimi on Zedek (vanhurskas) antaen Jupiterille merkityksen 'Vanhurskas Kuningas'. Saturnus on toiseksi suurin ja vanhastaan edustaa Saatanaa. Venus on kirkkain tähti - "kirkas kointähti" ja kuvastaa Messiasta. Ilm 22:16 "Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Vielä on jäljellä Merkurius, jotka edustaa viestinviejää tai arkkienkeliä. Mars on hepreaksi Ma'adim ja viittaa Adamiin; ihmiseen. Se on punainen planeetta ja usein liitetään myös sotaan.

On ajateltu, että Daniel ollessaan Babyloniassa, tunsi myös raamatullista astonomiaa. Tämä tieto ja myös kirjoitusten profetiat Messiaasta, voidellusta Kuninkaasta, jäi elämään hänen jälkeensä Babylonian oppineiden keskuuteen. Myös suurin osa juutalaisista jäi Babyloniaan eikä palannut enää kotimaahansa. Raamattu ei kerro, keitä olivat nämä "itämaan tietäjät", jotka lähtivät tähden johdattamina osoittamaan kunnioitusta syntyneelle kuninkaalle. 

Jesaja 7:13-14
Siihen hän lausui: "Kuulkaa, te Daavidin suku, eikö se riitä, että te ihmiset väsytätte, kun vielä minun Jumalanikin itseenne väsytätte? 
Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel (= Jumala kanssamme)


Matt 2:1-2
"Kun Jeshua oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Jerusalemiinja he sanoivat: "Missä on se äsken syntynyt juutalaisten kuningas? Sillä me näimme hänen tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet häntä kumartamaan." Minkä tähden tietäjät näkivät? 

Tähtitaivasta voi tutkia tietokoneohjelmalla 'Stellarium - Planetarium Software' http://www.stellarium.org/  (https://youtu.be/hQtLH0FafrI - Tässä vähän opetusta käytöstä, osa 1, löytyy 2 ja 3 myös)

Kun ohjelmalla mennään Babyloniaan aikaan 3 eKr. ja ensimmäiseen päivään elokuuta, jolloin aurinko on Leijonan tähtikuviossa, Venus ja Jupiter alkavat liikkua kohti toisiaan (videolla alkaen 15:50, https://youtu.be/dWnNI5Nv4EM Revelation 12 Signs in the Heaven) ja muodostavat lopulta kirkkaan tähden; "Messias, Vanhurskas Kuningas". Tämä  näkyi tuolloin elokuun puolivälissä. Venus jatkaa matkaansa ja menee nyt päällekkäin Leijonan tähtikuviossa olevan tähden, Reguluksen (Kuningastähti), kanssa. Kuun loppupuolella aurinko liikkuu Neitsyen tähtikuvioon ja Venus liukuu Merkuriuksen /viestintuoja) kohdalle hetkeksi ja molemmat planeetat kulkevat etenpäin Merkurius edellä. 

Venus saapuu Neitsyen tähtikuvioon syyskuun 11., joka oli tuolloin pasuunansoiton juhla (Jom Teruah). Juuri samana päivänä Kuningasplaneetta Jupiter on kohdakkain Kuningastähti Reguluksen kanssa Leijonan tähtikuviossa (video 17:50). 
29. syyskuuta, lehtimajanjuhlan (Sukkot) kolmantena päivänä Venus tulee "ulos" kahden tähden välistä; syntymä synnytyskanavasta. Tämä saattaisi osoittaa Jeshuan syntymäpäivän.


Itämaan tietäjät lähtivät liikkeelle vasta, kun lapsi oli syntynyt. He saapuivat Jerusalemiin kuninkaan palatsiin kyselemään syntyneestä kuninkaasta.   Matt 2:1-2 Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Jerusalemiin, ja he sanoivat: "Missä on se äsken syntynyt juutalaisten kuningas? Sillä me näimme hänen tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet häntä kumartamaan." 
Siellä vasta selvisi, että Messias Kuninkaan tuli syntyä Beetlehemissä. Jeshua oli tuolloin jo pieni lapsi, ei enää vauva; jae 11: "Niin he menivät huoneeseen ja näkivät lapsen (engl. young child) ynnä Marian..." Herodes käski myös tappaa kaikki alle 2-vuotiaat. 

Näyttäisi siltä, että tietäjät olisivat seuranneet Jupiterin (Kuningasplaneetan) liikkumista Leijonan tähtikuviossa Jom Teruahista eteenpäin. Jupiter irtautui ja osui kohdakkain Reguluksen kanssa kolme kertaa huhtikuulle mentäessä, mikä saattoi olla vahvistus heille kuninkaan syntymästä. Jos he lähtivät matkaan huhtikuussa, kesti 5-6 viikkoa matkata Babyloniasta Jerusalemiin, jossa olettivat lapsen syntyneen. 
Juuri tuolloin noin 9 kk Jeshuan syntymästä kesäkuun 17., 2 eKr. Jupiter (Kuningasplaneetta) ja Venus (Messias) yhtyivät, mikä muodosti tietäjien näkemän "Beetlehemin tähden".

Ilmestyskirja 12 merkkiIlm 12:1-6
Ja näkyi suuri merkki taivaassavaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. 
2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. 
3. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; 
4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. 
5. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. 
6. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.


https://i.ytimg.com/vi/_1y_hLqVXf4/maxresdefault.jpg

Ilmestyskirjan kohta muistuttaa Jeshuan syntymää, mutta kyseessä on eri tapahtuma. Tuolloin Neitsyen pään päällä ei ollut 12 tähteä. 
Syyskuun 23. 2017 (Tishri 3) muodostuu taivaalle tämä merkki, joka täyttää Ilmestyskirja 12 kaikki edellytykset. Näyttäisi siltä useiden ihmisten tutkittua asiaa, että tämä päivämäärä historiallisesti olisi ainoa, jolloin kaikki tähdet ja kuviot olisivat kohdallaan. http://watchfortheday.org/
Neitsyen pään päällä on Leijonan tähtikuvion 9 tähteä ja lisäksi mukana on kolme vaeltavaa tähteä; Merkurius, Mars, Venus näin muodostaen kuin kruunun. 
Jom Teruah/pasuunansoiton juhla on 21.-22.9.2017 ja 23.9. on erityinen "Paluun sapatti", Shabbat Shuva, Jom Teruahin ja Jom Kippurin välillä.

Kuka on "vaimo", joka synnyttää? Raamatun symboliikassa Israelia kutsutaan vaimoksi.
Jes 54:5-7 
Sillä hän, joka sinut teki, on sinun aviomiehesi, JHVH Sebaot on hänen nimensä, sinun lunastajasi on Israelin Pyhä, hän joka kaiken maan Jumalaksi kutsutaan. 
Sillä niinkuin hyljätyn, syvästi murheellisen vaimon on JHVH sinut kutsunut - nuoruusajan vaimon, jota on halveksittu - sanoo sinun Jumalasi. 
Lyhyeksi hetkeksi minä sinut hylkäsin, mutta minä kokoan sinut jälleen suurella laupeudella. 


Uuden liiton Messiaan seurakuntaa, joka koostuu uskovista sekä israelilaisten että pakanakansoihin kuuluvien joukosta, kutsutaan taas morsiameksi, joka on kihlattu Jeshua Messiaalle. Myöhemmin puhutaan myös Karitsan vaimosta.

Ilm 19:7-8
Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut
8. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus." 


Jupiter tuli Neitsyen tähtikuvion kohtuun 20.11.2016 ja viipyy siellä noin kuukauden yliaikaa siitä, minkä ajan lapsi yleensä on äidin kohdussa eli 40 vkk. Jupiter "syntyy", tulee esiin Neitsyen kohdusta 23.9.2017 ja poistuu kokonaan tähtikuviosta 13.11.2017. 
Jupiter by Cassini-Huygens.jpg
 
http://watchfortheday.org/wpimages/wp78e8f5f7.png

Ilm 12:3. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; 
4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. 


Lohikäärmeen tähtikuvio on myös paikallaan Neitsyen edessä. 

Ilmestyskirja 15:1 merkki
Ja minä näin toisen tunnusmerkin taivaassa, suuren ja ihmeellisen: seitsemän enkeliä, joilla oli seitsemän viimeistä vitsausta, sillä niissä Jumalan viha täyttyy. 

Ilm 1:12-20
Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa, 
13. ja lampunjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, pitkäliepeiseen viittaan puetun ja rinnan kohdalta kultaisella vyöllä vyötetyn
14. Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki; 
15. hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset, ja hänen äänensä oli niinkuin paljojen vetten pauhina. 
16. Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa. 
17. Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen. Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, 
18. ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet. 
19. Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva. 
20. Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa." 

Amos 5:8-9 Hän on tehnyt Seulaset  (Plejadit) ja Kalevanmiekan (Orion), Hän muuttaa pilkkopimeän aamuksi ja pimentää päivän yöksi. Hän kutsuu kokoon meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä. Hän antaa tuhon välähtää väkevän yllä, ja hävitys tulee linnoitettuun kaupunkiin.

Seulaset eli Plejadit, tähtisumun näköinen 7 tähden rykelmä, on löydettävissä Orionin kolmen tähden osoittamassa suunnassa. Tähdistön halkaisija on noin 12 valovuotta, ja sen
arvioidaan olevan noin 444 valovuoden päässä Maasta. Seulasia kutsutaan myös Kreikan tarustossa seitsemäksi sisarukseksi. Ilm. 1:20 kertoo seitsemän tähden olevan seitsemän seurakunnan enkelit ja Ilm. 15:1 ilmoittaa toisesta merkistä taivaalla; 7 enkeliä valmiina kaatamaan 7 vihan maljaa. Jos seulasten 7 tähteä yhdistää viivalla, muodostuu kuin kuppi. Mietin, vuodatetaanko samalla rangaistus kaikesta verestä, jota uskovien vainoissa on vuodatettu. Pastori Robert Breaker teki huomion, että seitsemän vuoden päästä Ilm. 12 merkistä Seulaset kääntyvät kuin "kuppia kaataisi". Hän sanoo, että se on mielenkiintoista, mutta onko sillä mitään tekemistä Ilm. 15 merkin ja vihanmaljojen kanssa, emme voi sanoa. Voidaan kuitenkin sanoa, että olemme maailmanhistoriassa hyvin tärkeässä ajassa, jolloin monet eri seikat todistavat Jeshua Messiaan paluusta. Robert Breaker huomasi myös, kuinka kolme tähteä on liittynyt kolmeen syntymään. Näistä viimeinen on tämä Ilm 12 Neitsyt-merkki. 

Kolme syntymää, kolme tähteä 

Aabraham - Paljouden isä 
Isä etsi, kuka voisi saattaa Hänen Poikansa siemenen maailmaan. Aabraham oli otollinen ja hänestä tuli uskon isä.
Kirkas tähti aiheutti ihmetystä Aabrahamin syntyessä (Jasherin kirja luku 8:1-4 http://www.sacred-texts.com/chr/apo/jasher/8.htm)
Aabrahamin siemen; lupauksen lapsi, Iisak syntyi - IHME tapahtui; Saara oli hedelmätön ja lisäksi 90v. 

+ ~2000v.
Jeshua - Poika 
Aabrahamin siemen --> Iisak --> Jaakob --> Juuda --> Daavid --> luvattu siemen, Jeshua Messias syntyi - IHME tapahtui; Jeshua syntyi neitsyestä.
1. Moos 3:15 "Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se (vaimon siemen, Jeshua) on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän." 
Jupiter + Venus = Beetlehemin tähti  näkyi 9kk. syntymän jälkeen

+ ~2000v.
Poikalapsi syntyy
Neitsyt (Virgo / Betula) synnyttää (Ilm 12:1-2) - IHME tapahtuu; poikalapsi syntyy
23.9.2017 näkyy taivaalla kuinka Jupiter (poikalapsi) syntyy Neitsyen tähtikuviosta. 
Jupiterin ja Venuksen konjunktio 30.6.2015 oli sama kuin Beetlehemin tähti 
Kuka on poikalapsi? 2 Moos. 4:22 Sano silloin faraolle: 'Näin sanoo JHVH: Israel on minun esikoispoikani; sentähden minä sanon sinulle: Päästä minun poikani palvelemaan minua.
Israel syntyi yhtenä päivänä 14.5.1948, josta Jes 66 kertoo, mutta voisiko olla kyseessä myös Ilm 12 poikalapsen syntymä? 
- Jes 66:7-9  Ennenkuin Siion kipuja tuntee, hän synnyttää; ennenkuin hänelle tuskat tulevat, hän saa poikalapsen
Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa. Minäkö avaisin kohdun sallimatta synnyttää, sanoo Herra, tahi minäkö, joka saatan synnyttämään, sulkisin kohdun? 

Kyseessä näyttäisi olevan Israel. Tuleeko ilmi, missä ovat kadonneet heimot, joiden rangaistusaika on ohi? Tapahtuuko Jumalan Israelin herääminen? Sinetöidäänkö 144 000? Onko taivaalla 23.9.2017 näkyvä tapahtuma juuri tuohon aikaan liittyvä vai profeetallinen kuva tulevasta, joka tapahtuu? On ajateltu, että kyseessä voisi olla myös tempaus. Tosin tempauksessa kyseessä on morsian, ei poikalapsi. Paljon kysymyksiä, joihin aikanaan tulee vastaus. 
 https://youtu.be/zxe2ocMlzU4 Israel: The Handwriting on the World - Mielenkiintoisia laskelmia luvusta 2520 Israelin historiassa.

Miika 5:1-3 
Mutta sinä, Beetlehem Efrata, joka olet vähäinen olemaan Juudan sukujen joukossa, sinusta minulle tulee hän, joka on oleva hallitsija Israelissa, jonka alkuperä on muinaisuudessa, iankaikkisissa ajoissa. 
2. Sentähden hän antaa heidät alttiiksi siihen aikaan asti, jolloin synnyttäjä synnyttää. Silloin hänen jäljellejääneet veljensä palajavat israelilaisten luo
3. Hän astuu esiin ja kaitsee heitä JHVH:n voimassa, JHVH:n, Jumalansa, nimen ylhäisessä voimassa. He asuvat rauhassa, sillä hän on silloin suuri aina maan ääriin saakka.
 


Jos 23.9.2017 merkki taivaalla on Ilmestyskirja 12 kuvaama merkki ja jos se samalla on Miika 5 merkki synnyttäjästä, niin koko Israelin hengellinen ja fyysinen kotiinpaluu on lähellä.
 Hesekiel 4:n mukaan pohjoisten heimojen karkoitusaika on loppunut, joten näyttäisi vahvasti, että olemme tässä ajanjaksossa. 
Alkaako syksyllä 2017 Riemuvuoden loppuessa Israelin paluu? Näemme pian.

3. Moos 25:11-13
Riemuvuosi olkoon teille viideskymmenes vuosi; älkää silloin kylväkö älkääkä jälkikasvua leikatko, älkääkä poimiko, mitä leikkaamattomissa viinipuissa on kasvanut. 
12. Sillä se on riemuvuosi, se olkoon teille pyhä; pellolta syökää sen sato. 
13. Riemuvuotena saa jokainen teistä palata perintömaallensa. Jos Ilm. 12 merkki liittyy Israelin heimoihin, niin uskoisin, että se koskisi Suomeakin.

Karmel-kodilla heinäkuun konferenssissa Marita Rautio jakoi synnytysrukouksesta koskien Efraimia ja pyysin häneltä tästä kirjoitusta:

EFRAIMIN ON AIKA SYNTYÄ
Marita Rautio 150716

Efraim on kätkettynä pohjoisen maan kohtuun. Heprean sana ”pohjoinen” (tsafon) on samaa sanajuurta kuin sana ”kätkeä”.
Efraim on tyhmä lapsi, joka ei aikanaan ole osannut tulla ulos kohdusta. Efraimin syntymä on jo viivästynyt ja kohdussa oleva lapsi on iso, jonka on vaikea syntyä (Hoos. 13:13 - Hänelle tulee synnyttäjän tuskat. Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta.).

Keväällä paasto- ja rukouspäivänä Suomen puolesta Herra näytti kuvan Suomen kartasta "makuuasennossa". Kuva aaltoili tasaisessa tahdissa. Herra näytti, että uskovien yhteinen rukous saa koko Suomen hengittämään. Parin viikon kuluttua näin saman kuvan, mutta nyt aaltoilu oli tosi voimakasta ja välillä kartta ikään kuin pullisteli. Herra sanoi: "synnytys on alkanut". Rukoilijat tunnistavat synnytyksen alkamisen viime aikojen lisääntyneestä ahdistavasta ja painostavasta tunteesta. Hengessä ei ole enää liikkkumatilaa. Olemme "bein hametzarim", ahdistusten välissä - lapsi on kiinnittynyt synnytyskanavaan ja poltot tihenevät. Herra puhui vielä jokin aika sitten: "Vielä ei saa ponnistaa!" Niin sanotaan synnyttäjälle
sillä hetkellä, jolloin synnytyskanava on täysin auki ja kivut ovat suurimmat. On siis odotettava, kunnes Herran Henki antaa synnyttäjälle luvan ja lapsi syntyy.
Koemme, että synnyttäjä on jo kovin väsynyt pitkän raskauden ja vaikean synnytyksen takia. Rukoillaan, että synnyttäjä saa voimaa synnyttää 
(Jes. 37:3 
- ...'Hädän, kurituksen ja häväistyksen päivä on tämä päivä, sillä lapset ovat tulleet kohdun suulle saakka, mutta ei ole voimaa synnyttää. )
Jo aiemmin Herra on puhunut, että "synnytys käynnistää exoduksen". 1. Moos. 30:25 - Kun Joosef oli syntynyt, Jaakob palasi Kanaaniin.
2. Moos. 12 - Israelin kansa syntyi ja lähti Egyptistä. Hoos 13.13 - Efraimin syntymän jälkeen alkaa heimojen paluu.

Konferenssissa tuli myös vahvistus: Eräs sisar oli nähnyt ilmestyksen äidistä, jonka oli vaikea synnyttää. Lapsi lopulta syntyi ja kun tuli synnytyskanavasta ulos oli pitkittyneen synnytysprosessin jälkeen isokokoinen, mutta hyvin kaunis ja sen äiti oli Israel. 

105-vuotiaana kirkkauteen koroitettu Hilja Aaltonen kertoi syyskuussa 2012 Uusi Elämä -lehdessä:  
"Herätyksen piti tulla jo tänä syksynä, mutta mitään ei vielä tapahtunut. Minusta tuntuu, että tuo herätyksen pilvi ei kuitenkaan meitä jättänyt, vaan se odottaa, että seurakunnissa tapahtuisi jotakin ennenkuin Jumalan sade tulee....Taivas odottaa, että meillä olisi yhteinen hätä ja näkisimme sen, että mitä siitä tulee, jos Jumala hylätään." 

Näkisin, että Suomen herätys liittyy Efraimin syntymään.
 
Marita kertoi konferenssissa: Eräs TV7:n maakunnallisessa rukousverkostossa Suomen puolesta esirukoileva nainen lähetti erikoisen valokuvan. Hänellä on Suomen kartta kaapinovessa ja 12.6. (Shavuot Israelissa) hän huomasi kartan muuttuneen. Suomen rajat olivat kuin tulessa, Pyhän Hengen tuli ympäröi maatamme. Nainen otti valokuvan ja sama tuli näkyi myös kuvassa. Tämä rohkaiskoon kaikkia rukoilijoita; herätys on tulossa! 

 
 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOs_z4wHicKxsIdgNon-9aOTborNhDauT5VjPqBwZZujwilqQU


Ole siunattu,
Sirkku