' Kaikkien konfliktien äiti '

Esipuhe: Romano Prodi EU-komission puheenjohtaja antoi lausunnon, jossa hän sanoi, että Israel-Palestiinalaisongelma on kaikkien konfliktien äiti Lännen ja arabimaailman suhteissa. Käännöskatkelmia tästä linkistä. (by Michael G. Mickey)

Äskettäin Jack Kinsella kirjoitti merkittävässä kommentaarissaan Islamilaisen terrorismin pääasioista, joissa hän käytti Islamilaisten johtajien joitakin lainauksia, ajaakseen tämän kohdan oikeaan maaliin.

Jos huomenna Israelilaiset ja Palestiinalaiset sopivat rauhansuunnitelmasta, tulisiko Islamista äkkiä rauhan uskonto, jotkut (jotka selvästi eivät lue ylläolevan kaltaisia lainauksia) viittaavat, että nyt se on rauhanomainen? Ei! Ehdottomasti ei.

Saatanan hienoisen manipuloinnin seurauksena, maailma uskoo, että avain terrorismin loppumiseen, on ratkaista Israelilaiset-Palestiinalaiset konflikti. Valmistaakseen maailmaa vastaanottamaan viimeisen maailmanvallan johtajuuden, EU:n, sen josta täysin uskon Antikristuksen tulevan nousemaan, Saatana on vakuuttanut EU:n nuoret ihmiset näkemään EU:n luotettavana instituutiona maailmassa, kuten on todistettu EU Observer'in artikkelissa. Eikö ole ihmetyttävää?

Kun kirjoitan tätä, Israelin hallitus on äänestämässä Gazasta lähtemisestä 2005 loppuun mennessä. (käänt.huom.äänestys oli 14-7, Gazasta lähdön puolesta, kolmivaiheinen vetäytyminen alkaa jo syyskesällä 2004, päättyy syyskuussa 2005). Toivoen tämän olevan totta, "luotetuin instituutio maailmassa", maailmanvalta, joka ei halua mainita Kristinuskoa perustuslaissaan, on toimimassa Quartetin kanssajäsenten kanssa, (Venäjä, USA, YK ja EU) luonnostellakseen toimintasuunnitelman, Ha'aretz'in mukaan, joka tulee pyytämään YK:n Turvallisuusneuvostoa tukemaan Israelin Gazasta vetäytymissuunnitelmaa.

Dan.9:27: "VeHigbir brit le'rabim shavua echad" Vahvistaa liiton (vahvemman voimalla) monien kanssa yhdeksi vuosiviikoksi (= seitsemän vuotta)

Jos Israelilaiset-Palestiinalaiset konflikti on kaikkien konfliktien äiti, kuten Italian Romano Prodi ehdottaa, kaikkien konfliktien isä on sitten jo tulossa.

Loppu on hyvin lähellä.

Kommentti: Sharon ajoi äskettäisellä USA:n matkallaan itsensä pussiin, lupaamalla Bushille vetäytyä Gazasta, jos USA tulee tukemaan palestiinalaisten täyden paluuoikeuden kieltämistä. 'Kaupat' syntyi. Nyt Sharon joutuu lunastamaan lupauksiaan raskaalla tavalla, erottamalla ministereitä hallituksestaan, jotka vastustivat Gazasta vetäytymistä. Sharon ei myöskään halua vaarantaa USA-suhteitaan, perumalla puheitaan, joten hänen on toimittava kovalla otteella omiensakin keskuudessa. Yksi asia on kuitenkin jäänyt Sharonilla liian vähälle huomiolle. Pyhät Kirjoitukset kieltävät avun hakemisen 'Egyptistä', samoin Luvatun maan luovuttamisen.

Olemme lopun ajassa, joten jopa Sharon, kova mies vuosikymmeniä Israelin puolesta on joutunut taipumaan ja kansat kootaan tuomiolle:

Jooel 3:1 ¶ Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, 2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani 3 ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.

Israelin maanluovuttamiseen pakottavat kansat siis ovat, Jooelin ennustuksen mukaan, ensisijassa vastuussa myös Gazan luovuttamisesta. On selvää, että lopullinen sopimus ei tule vielä nytkään, (Jerusalemin asema ym) vaan seitsemän vuoden (Dan.9:27) siirtymäsopimus saattaisi nyt tulla kyseeseen, Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Israelin maata ollaan tosissaan jakamassa, sillä Sharon soitti äsken YK:n pääsihteerille ja EU:hun ja pyysi niitä olemaan täysin mukana tässä rauhanprosessissa. Turha on kuitenkin Israelin kuvitella, että Gazan luovutus riittää. Ei riitä. Nyt jo EU ilmoitti, että Gazasta vetäytyminen on osa 'tiekarttaa', jossa puhutaan muistakin Israelin alueista. Vaivanaika on koittamassa Israelille, Jaakobin ahdistus, mutta Israel on pelastuva siitäkin ja tuleva Herralle kuuliaiseksi pappiskansaksi. Osa tuhoutuu, mutta kaikki henkiinjääneet kutsutaan pyhiksi. Jes.4: 3 Ja ne, jotka Siionissa ovat säilyneet ja Jerusalemissa jäljelle jääneet, kutsutaan pyhiksi, kaikki, jotka ovat kirjoitetut Jerusalemissa elävien lukuun- 4 silloin kun Herra on pessyt pois Siionin tytärten saastan ja huuhtonut Jerusalemista sen verenviat tuomion ja puhdistuksen hengellä.

Pääsivulle