H.C.Nilssonin näky koskien tätä vuotta ja eteenpäinkin. via Rauno Uusitalo. 18.7.2011

Syksy 2011

Kuunneltuani radio-ohjelmaa koskien Lähi-itää ja laittaessani ruokaa eräänä päivänä helmikuun lopussa sisimpääni maalattiin näkymä siitä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.
Yhtäkkiä sain sisäisen varmuuden, ja tulevaisuuden näky maalattiin minulle siitä, mitä on tapahtuva. Tajusin, että se ei ollut tarkoitettu vain minulle, mutta samoinkuin niin monet kristityt tässä maassa pidin sen omana tietonani. Kirjoitin kuitenkin näyn paperille ja kerroin siitä läheisilleni. Useat läheisistäni ovat pyytäneet minua levittämään sitä, ja nyt viimeksi kun olin menossa liiketapaamiseen työssä, olin autossa juuri lopettanut rukouksen Jumalalle, että Hän johdattaisi minua eteenpäin. Arvatkaa kuka silloin soittaa: pastori, joka vihki minut ja vaimoni monta vuotta sitten, ja hän oli kiertotietä kuullut puhuttavan tästä näystä ja halusi kuulla siitä tarkemmin. Lisäksi emme ole tavanneet vuosiin. Kun Jumala niin selvästi muistuttaa minua, että minun pitää jakaa tätä eteenpäin, niin toivon nyt, että sinä kuuntelet ja itse pyydät Jumalalta viisautta tulevaisuutta varten.

Näky koostui useasta osasta, mutta ratkaiseva tapahtuma on se, että maailma tulee lopulta hyväksymään palestiinalaiskansan yksipuolisen julistamisen suvereeniksi valtioksi syyskuussa, ristiriidassa Israelin kanssa. Ja tämä ilman rauhaa Israelin kanssa ja ilman että on selvitetty, missä rajat kulkevat jne..
Tämä tapahtuma tulee ensin jakamaan maailman kahtia: niihin, jotka tukevat tätä yksipuolista palestiinalaisvaltion  julistusta, ja niihin, jotka vastustavat Palestiinan valtion  julistusta. Ne, jotka eivät tue julistusta tekevät niin lähinnä kahdesta syystä: joko he ovat tukeneet Israelia jo pitkään tai haluavat, että osapuolet pääsevät ensiksi yksimielisyyteen, jotta ei aiheutettaisi lisää jännitystä alueelle.
Peli, joka edeltää Palestiinan kansakunnan julistusta ja jatkuu sen jälkeen, ei aseta vain valtioita toisiaan vastaan vaan myös kansalaiset keskenään maailman eri kansakunnissa.
Tästä kulissien takaisesta pelistä tulee hyvin likainen ja saa aikaan odottamattomia seurauksia, joita emme olleet ottaneet huomioon. Tässä hyökyaallossa ja tämän valossa kristillinen seurakunta varsinkin lännessä tulee kohtaamaan avointa vihaa ja vastustusta, jollaista ​​emme ole ennen kokeneet.

Toinen osa koskee mitä nyt tapahtuu Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa, missä arabikansat nousevat kapinaan eivätkä enää halua elää köyhyydessä ja sorrossa. Sehän on suotavaa, mutta kysymys onkin, mihin nämä vallankumoukset johtavat.
Monet lännessä toivovat naiivisti länsimaiden kaltaista demokratiaa ja uskovat, että tämä ratkaisee kaikki ongelmat. Se demokratia ja näiden kansojen kasvava vaikutusvalta sekä heidän omissa maissaan että maailmassa tulee kuitenkin poikkeamaan suuresti siitä mihin olemme tottuneet. Syy siihen on, että demokratia perustuu kansan arvostuksiin, ja islamin hallitsemissa arabimaissa ei ole samat arvot kuin muualla maailmassa. Arabivaltioiden tulevaisuuden demokratiarakenteet perustuvat islamiin ja sellaiseen oikeuskäytäntöön, jota muun muassa sharia edustaa. Mitä tämä sisältää, se tulee selviämään myöhemmin. Hamasin voitto demokraattisesti suoritetuilla vaaleilla Gazassa v. 2006 on vain yksi esimerkki siitä, mitä tulemme näkemään muslimidemokratioissa. Vaikka jotkut maat ovatkin maltillisempia kuin toiset, ne saavat muslimiluonteen, ja uskonnolliset johtajat tulevat saamaan poliittista valtaa. Se, että ihmisoikeudet on niin usein unohdettu islamin hallitsemissa maissa, ei ole sattumaa vaan riippuu mm. sellaisista arvoista kuten, että muslimit ovat arvokkaampia kuin muut. Vähemmistöillä, jotka elävät nykyään monissa arabimaissa ei tule olemaan helppoa. Se, että puolet Irakin kristitystä väestöstä on paennut kotimaastaan ​​on vain esimakua siitä, mitä on tulossa. Yksistään Egyptissä on noin 8 miljoonainen kristitty koptivähemmistö.

Lisäksi yksi osa näkyä on, että voimakkaita levottomuuksia puhkeaa Euroopassa. Monissa Euroopan kaupungeissa tulee esiintymään sisällissodan kaltaisia tapahtumia. Syynä on osaksi voimakas talouskriisi jonka maailma tulee kohtaamaan, jolloin maita menee konkurssiin ja maksujärjestelmä jonakin aikana poistetaan. Toinen tekijä on, että muslimivähemmistöt Euroopassa saavat lisää muslimivaikutusvaltaa  uudelleen muodostettujen arabimaiden innoittamina ja rohkaisemina. Vielä yksi tekijä levottomuuksiin ovat ne valtavat pakolaisvirrat, jotka tulvivat Eurooppaan ja koostuvat uudelleen muodostettujen arabivaltioiden vainotuista ei-muslimeista.Toinen arvostus, joka tulee kukkimaan muslimidemokratioissa,  on viha Israelia kohtaan. Tämä yhdessä sen kanssa, mitä tulee tapahtumaan Euroopassa, aiheuttaa merkittäviä poliittisia vaikutuksia Israelille. Uudelleen muodostetut arabivaltiot riippumatta siitä, onnistuvatko ne vallankumouksissa vai eivät, tulevat saamaan lisää vaikutusvaltaa maailmanpolitiikassa, ja länsi painostetaan myymään pois tuki Israelille öljyn vuoksi ja vetoamalla rauhan saamiseksi Eurooppaan.
Se, että Israelista tulee "uhri" kuten niin monta kertaa ennenkin, kun tämä maailma laatii suunnitelmia, ei kuitenkaan vaikuta Jumalan suunnitelmiin Israelia kohtaan huolimatta sen puutteista ja ilmeisistä synneistä.
        Tähän perustuu meidän toivomme, että mekin pelastumme armosta.
Jumalalla on suunnitelma juutalaiselle kansalle, ja hänellä on suunnitelma sinun elämääsi varten.
Edessäolevana aikana on nyt tärkeämpää kuin koskaan, että me heräämme ja näemme tilanteemme ja alamme aktiivisesti etsiä Jumalaa. Mikäli et elä lähellä Jumalaa eikä öljylamppusi ole täynnä (Matt. 25), on olemassa vaara, että menetät sen, mihin Jeesus-sulhanen on kutsunut sinut.
Jos Jumala puhuu meille siitä, mitä on tulossa, se tarkoittaa, että hän haluaa meidän valmistautuvan.
Koettele rukoillen se, minkä juuri olet lukenut  (5 Moos. 13:1-5, 1 Joh. 4:1-6), ja kysy Jumalalta, millä tavalla sinun tulee valmistautua tulevaisuuteen.

Jumalan läheisyydessä ei ole mitään tuskaa, pelkoa tai levottomuutta, vaan iloa, rakkautta ja rauhaa.
Tätä juuri tämä maailma tarvitsee, ja siinä sinulla on osuutesi....

HC Nilsson