Obama seisoo Muslimiveljeskunnan kannalla
Esipuhe: Alla käännöksenä katkelma Israelin lehdestä, IsraelNationalNews.com, oleva juttu kertoo Obaman poliittisen suunnanmuutoksen Lähi-Idässä. Hän kannattaa Muslimiveljeskuntaa ja sen nostamista uuteen hallitukseen Egyptissä. Veljeskunnan aatesuunta Israelin suhteen on aina ollut  kuitenkin Israelin tuhoaminen ja jopa Islamin nostaminen maailmanhallintaan.

IsraelNationalNews.com
Julkaistu: 02/02/11, 5:30 PM / Last Update: 02/02/11, 10:39 AM
by Hillel Fendel

Ensimmäistä kertaa US:n hallitus tukee Islamilaista äärijärjestöä, hyväksyen sille hallinnollisen roolin: Egyptin Muslimiveljeskuntaa.

Maanantaina, Valkoisen Talon puhemies Robert Gibbs sanoi: Egyptin uuden hallituksen tulee sisällyttää "koko joukko tärkeitä, ei sekuläärejä toimijoita." Huomattavin näiden joukossa on selvästi  Muslimiveljeskunta - mikä on tehnyt Islamilaisen maailman hallitsemisen erääksi sen ääritavoitteista. Se vastustaa myös Egyptin 30-vuotista rauhansopimusta Israelin kanssa.

Gibbs sanoi, että Muslimiveljeskunnan täytyy hyljätä väkivalta ja tunnustaa demokraattiset päämäärät US:ta varten, ollakseen turvallinen sen oletetun roolin kanssa uudessa [Egyptin] hallituksessa.  Tämä varoitus ei merkittävästi korjaa Amerikan uutta lähestymistapaa, mikä on hyvin erilainen kuin se mikä oli aiemmalla hallituksella, missä  George W. Bush työnsi Mubarakia demokraattisiin uudistuksiin, muttei koskaan julkisesti hyväksynyt roolia  Islamisteille.

Lue enemmän tästä engl.:  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/142101