11.5.2017 / Paavi Franciscus ja hänen missionsa
 
 
 
 
 

Shalom,
 
 

 
Kun seuraa viimeaikojen tapahtumia, niin ei voi olla huomaamatta, kuinka tärkeä henkilö paavi Franciscus on maailmanjohtajien joukossa. Hän on hyvin vaikutusvaltainen ja presidentti Trumpkin valitsi ensimmäisen, toukokuun lopulla tapahtuvan, valtiovierailumatkansa yhdeksi kohteeksi juuri vierailun paavin luona Vatikaanissa (24.5.). Tämä Trumpin matka koostuu kierroksesta kolmen pääuskonnon ydinpaikoissa; islamin (Saudi-Arabia), juutalaisuuden (Israel) ja kristinuskon (Vatikaani). Ennenkuin seuraavassa kirjeessäni pohdin enemmän tämän kevään tapahtumia, on hyvä tietää paavi Franciscuksen ja paavinistuimen taustoja. 

Vuonna 2013, maaliskuun 19. oli paavi Franciscus 1. virkaanastujaisseremonia
Paavi on Vatikaanivaltion päämies, samalla kuin 1,2 miljardin roomalaiskatolisen hengellinen johtaja
.

Vähän kertausta viime vuosilta:

                   
         
Paavi Franciscus 1. on kokoamassa roomalaiskatolisen kirkon, "äitikirkon", helmaan siitä irtautuneita "lapsiaan". Paavin virkaanastujaisten juhlamessuun v. 2013 osallistui ortodoksimaailman hengellinen johtaja, patriarkka Bartholomeos I. Tapaus oli historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa patriarkka Istanbulin (ent. Konstantinopolin) kirkosta osallistui paavilliseen tapahtumaan sitten Rooman kirkon jakautumisen lähes 1,000 vuotta sitten. Bartolomeos sanoi haluavansa kirkkojen välille "ystävälliset siteet". 

http://news.yahoo.com/orthodox-patriarch-rome-popes-installation-111214963.html

11.2.2013 edellinen paavi Benedictus XVI oli ilmoittanut jättävänsä paavin tehtävät. Muistamme, kuinka samana iltana salama kahdesti iski Pietarinkirkon kupoliin.

   https://veneremurcernui.files.wordpress.com/2013/03/penitent.jpg 
Konklaavi, joka valitsi uuden paavin, kokoontui Sikstuksen kappelissa 12.3. ensimmäisen kerran. Samana päivänä nähtiin aukiolla hartaasti rukoilemassa polvillaan säkkipukuinen mies, joka herätti ihmetystä. Kun katsoin tuolloin kuvaa, tuli mieleen ahdistuksen ajan säkkipukuiset. Hekin ilmaantuvat pian.

Viimein viidennellä äänestyskierroksella 13.3. ei savupiipusta tuprunnutkaan enää mustaa, vaan valkoista savua:
Paavi oli valittu ja kello savun noustessa Rooman aikaan osoitti 19.06 eli illalla kello kuuden jälkeen 66 min - 6:66.
 
 
Savupiipun päällä oli istunut lokki, epäpuhdas lintu, ennen savun nousua. Lokki oli myös edellisen paavin laskiessa 'rauhan'kyyhkyn lentoon tullut hätistelemään kyyhkyä. Paavi Franciscuksen lennättäessä kyyhkyt ilmaan, musta varis taas yllättäen hyökkäsi niiden kimppuun.
                                                                                                              
         
          
Allaolevassa linkissä on laskettu gematria-arvo paavin nimestä. (tietty lause antaa tietyn luvun, kun kirjaimet muutetaan numeroiksi)
 
Paavin nimi "pope Franciscus 1' antoi luvun 706
(paavin ikä oli valittaessa 76 myös ja erikoista kyllä valkoisen savun tulon aika: 7.06 illalla Italian aikaa) 

http://www.gematrix.org/?word=pope+Franciscus+I

Saman 706 luvun antavat mm. lauseet:

the son of perdition (kadotuksen lapsi) - bottomless pit (syvyyden kaivo) - last days (viimeiset päivät) - and trimmed their lamps (panivat lamppunsa kuntoon) - Babylon is fallen (Babylon on kaatunut)

2 Tess 2:3   "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi," 

Kun valkoinen savu oli nähty, odotus tiivistyi. Silmät olivat luotuina kohti parveketta ja suljettuja lasiovia. Viimein uusi paavi astui Pietarinkirkon aukiolla odottavien kymmenien tuhansien ihmisten eteen ja tervehti kansaa parvekkeelta.

     
 
Jorge Bergoglio oli yllätysnimi paavinvalinnassa. Hän ilmoitti ottavansa paavina käyttöön nimen Franciscus I.
TIME-lehti otsikoi kannessaan: Uuden Maailman Paavi (New World Pope)
 
Kuka on Jorge Bergoglio?
 
Bergoglio syntyi joulukuun 17. 1936 Argentiinassa. Hän on vuosisatoihin ensimmäinen paavi Euroopan ulkopuolelta, mutta samalla hän on myös 'roomalainen'. Bergoglion italialaiset vanhemmat muuttivat Italiasta töihin Argentiinaan, jossa Jorge syntyi.
    

Tämä argentiinalainen kardinaali Bergoglio on järjestyksessä 266. paaviMalakian profetian mukaan (jossa paavit on laskettu Malakian ajasta eteenpäin) hän on 112. paavi; profetian 'Petrus Romanus'. Yllä jo kerrottiin, että hän on'roomalainen' ja 'Petrus' yttyy niin, että jokaisen paavin katsotaan olevan Pietarin seuraajia eli myös Pietareita. 
Maailman näyttämöllä on osassaan nyt tämä lopunajan paavi, 'Petrus Romanus', joka tulee ahdistuksen ajassa johtamaan kirkkoaan.

Paavi sanoo ottaneensa nimen Franciscus 1. fransiskaanimunkki Franciscus Assisilaisen mukaan. Pyhä Franciscus on Italian suojeluspyhimys, erityisesti Rooman. Bergoglio ei kuitenkaan ole fransiskaani, vaan jesuiitta; eikö hän seuraisi perustaja Ignatius Loyolan jesuiittalinjaa? Jesuiittajärjestön yhtenä perustajajäsenenä oli St Francis Xavier'in ja hän oli yksi Loyolan ensimmäisistä jesuiittaoppilaista. Hän oli myös ensimmäinen jesuiitta lähetystyötekijäminkä työn tärkeyttä paavi on korostanut. Xavier kanonisoitiin pyhimykseksi samaan aikaan Ignatius Loyolan kanssa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Xavier  

                  
Vatikaanin aukio avaimenreiän muotoinen, keskellä okkultinen obeliski, joka on tuotu Egyptistä 

Vatican releases Pope Francis' coat of arms, motto and ring  

Paavi Franciscus 1:n vaakuna
 

- Keskellä vaakunaa on jesuiittojen keltainen aurinko, jossa lukee IHS (on myös Jesuit logo)

Tämä IHS sanotaan olevan kolme ensimmäistä kirjainta kreikankielisestä Jeesus-nimestä. Kreikaksi nimi on "Iesous."Joten: IHS?? Jotkut sanovat, että se on lyhenne: "Jesus hominum Salvator,"; joka on latinaa. Mutta voisiko sen alkuperä tulla jostain kauempaa?

Pakanallinen Rooma palvoi jumaluuksia: Isis, Horus, ja Seb. Auringonmuotoisissa, pyöreissä ("sielunravinto")vohveleissa, kirjaimet IHS tarkoittivat Isis, Horus, Seb. Myöhemmin roomalaiskatoliset väittivät, että nämä IHS -kirjaimet tarkoittavat kolmea ensimmäistä Jeesus-nimen kirjainta kreikaksi.
Tämä on tuotu sitten kristinuskoon, jossa eukaristin yhteydessä öylätti on pyöreä ja IHS painettu siihen. Näistä pakanakolminaisuuden kirjaimista on sitten tehty Jeshuan kristogrammi.
 
Paavin vaakunassa aurinko kuvastaa juuri tätä vapaamuurarien ja jesuiittojen sitoutumista Uuteen Maailmanjärjestykseen, jota johtavat Väärä profeetta ja Antikristus; Osiris / Apollo (auringon jumala).    

Vääriä juuria ei Roomassa 
koskaan katkaistu pakanauskontoon, vaan tehtiin sekoitus. Myrkky on jäänyt elämään ja babylonian mysteeriuskonnon 'Taivaan kuningatar' on vaatinut palvontaa edelleen ja vainajahenget ovat pystyneet ilmaantumaan eri puolilla katolista ja ortodoksimaailmaa, mm. Fatimassa eksyttäen ihmisiä.

Laittomuuden salaisuus on ollut tuhansia vuosia jo vaikuttamassa ja kaiken tämän takana on itse Käärme, joka valmistautuu Antikristuksessa lyhyeen hallinta-aikaansa maailmassa, joka kestää vain siihen asti, kun Kuningasten Kuningas ja Herrain Herra Jeshua Messias saapuu takaisin ja ottaa hallituksen tuhanneksi vuodeksi Maan päällä. Kansat saavat parantua ja nauttia todellisesta Shalom-rauhasta
Seuraava asia on tärkeä huomioida: Bergoglio on ensimmän paavi, joka on jesuiitta. Hän kuuluu jesuiittaveljesjärjestöön (Societas Jesu = Jeesuksen seura), joka  on katolisen kirkon sääntökunta ja sotilaallinen osasto.
  
  
Jesuiittakenraali Adolfo Nicolas (edellinen 
musta paavi) ja jesuiittoja Vatikaanissa v. 2008                                valkoinen ja musta paavi

On hyvin oleellista ja tärkeää ymmärtää, kuka paavi on, mitä hän edustaa ja miksi hän sanoo esim. panostavansa lähetystyöhön, köyhien auttamiseen ja miksi hän on yhteyksissä juutalaisiin niin, että Israelissa toivotettiin sekä messiaanisten että maan johdon puolelta uusi paavi tyytyväisin mielin vastaan. Myöhemmin kuitenkin on tullut harmistumista mm. paavin palestiinalaissympatioista.
          
Kun tutustuu jesuiittajärjestöön tarkemmin, niin huomaa, että saattaa kuitenkin susi siellä lammasten vaatteissa kulkea paavin ystävällisen näköisestä hymystä huolimatta. 
 
Mikä on jesuiittaveljesjärjestö?
 
"Järjestö, joka perustettiin v. 1534, Järjestön perustivat ryhmä Pariisin yliopistossa opiskelevia nuoria miehiä.  Ryhmän johtajana toimi entinen ritari Inigo López de Loyola, eli Ignatius Loyola.
   

Loyola oli syvällä okkultismissa. Hän levitoi eli leijui ilmassa käyttäen apunaan mm. hypnoosia, meditaatiota ja noituutta. Loyolan toimien johdosta Espanjan inkvisitiossa mukana olleet dominikaanimunkit pidättivät hänet ja veivät paavi Paavali III:n puheille.
Ignatius Loyola esitti kuitenkin paaville idean jesuiittaveljeskunnan perustamisesta. Paavi innostuikin asiasta ja päästi vapaaksi Loyolan, joka perusti jesuiittaveljeskunnan v. 1534. V. 1540 paavi vahvisti veljeskunnan ja nimitti Loyolan sen ensimmäiseksi kenraaliksi. 

(Wikipedia) - Perustajajäsenet antoivat lupauksen köyhyydestä, naimattomuudesta ja kuuliaisuudesta. Seuran jäsenistössä eli voimakkaana myös ajatus Pyhän maan vapauttamisesta muslimien käsistä.

Jesuiittaveljeskunta, joka on suurin katolisen kirkon sääntökunta, tunnetaan työstään kasvatuksen, lähetystyön ja hyväntekeväisyyden parissa. Se toimii kuudella mantereella, 127 maassa ja jäseniä on tällä hetkellä 16 400. 

Yhtenä jesuiittaveljestön tehtävänä oli alun perin protestanttisen uskon leviämisen estäminen. Tähän tarkoitukseen keinoiksi valittiin koulut ja diplomatia. Heidän periaatteensa on:  "Se, jolla on koulut, hallitsee tulevaisuutta." Tämä näkyy jesuiittojen toiminnassa myös nykyään.

Jesuiittojen koulutuksessa ylioppilastutkinnon jälkeen jesuiittaveljen koulutus kestää vielä noin 15 vuotta. Veljestö ylläpitää eri puolilla maailmaa noin 200 yliopistoa, joissa on vuosien varrella opiskellut paljon tieteen, taiteen tai politiikan suuria nimiä, 500 yläkoulua tai lukiota ja 400 alakoulua. Näiden lisäksi heillä on erilaisia päiväkoteja, teknisiä kouluja ja kasvatuskeskuksia. Useamman tohtorintutkinnon suorittaminen on aivan tavallista. Jesuiitoilla onkin vankka asema tieteellisessä keskustelussa eri puolilla maailmaa niin katolisen kirkon piirissä kuin sen ulkopuolellakin.
Bioetiikassa jesuiittojen toiminta on ollut merkittävää, Vatikaanin observatorio ja Vatikaanin radio ovat jesuiittojen johtamia." (<-- Lainaus loppuu)

 
Järjestö on aina herättänyt ristiriitaisia näkemyksiä, mikä johtuu mm. jesuiittojen näkyvästä asemasta katolisen uskon puolustajina vastareformaation aikana, jolloin he koittivat saada ihmisiä takaisin katolisen kirkon jäseniksi uskonpuhdistuksen aikaansaaman vaikutuksen vuoksi.
 
Jesuiittojen agendana on saattaa ekumenian kautta voimaan yksi maailman uskonto.  Tätä paavi Franciscus on aktiivisesti tehnyt.
 
Seuraava ote Petri Paavolan kirjoituksesta: Jesuiitat 
 
 "Ex-jesuiitta Alberto Rivera, joka onnistui pakenemaan jesuiittajärjestöstä 1967 vahvisti, että 1913 julkisuuteen vuotanut jesuiittavala on identtinen alkuperäisen jesuiittavalan kanssa.

Jesuiittavalasta otteita:

Jesuiittajohtaja sanoo kokelaalle näin: Poikani, tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. Älä usko ketään ihmistä, älä luota kehenkään. Ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. Saavuta heidän luottamuksensa, yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja paavista. Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät rauhassa. Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin, kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumouksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita, kehittämään taiteita ja tiedettä, nauttimaan rauhan siunauksista, tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa, jotka voivat vaikuttaa vastapuolella....

....Siksi viimeiseen saakka puolustan kaikin voimin tätä oppia ja Hänen Pyhyytensä oikeuksia ja perinteitä kaikkia vallananastajia ja harhaoppisia vastaan tai mitä tahansa protestanttien auktoriteetteja, erityisesti Saksan luterilaista kirkkoa, Hollannin, Tanskan, Ruotsin, Norjan, Englannin ja Skotlannin kirkkoja ja niiden haarautumia, jotka on perustettu Irlannissa sekä Amerikan mantereella ja muualla, ja kaikkia niiden kannattajia, koska he saattavat olla vallananastajia tai harhaoppisia, jotka vastustavat Rooman pyhää äitikirkkoa. Irtisanoudun ja kiellän kaiken uskollisuuteni ketä tahansa harhaoppista kuningasta, ruhtinasta tai valtiota kohtaan, joka on protestanttinen tai liberaali, kiellän uskollisuuden heidän lakejansa, tuomareitansa ja virkamiehiään kohtaan....

...Lisäksi lupaan ja julistan, että tilaisuuden tullen käyn säälimätöntä sotaa kaikkia harhaoppisia,, protestantteja ja vapaamuurareita, hävittää heidät maan päältä perin pohjin, en armahda heitä iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Hirtän nämä häpeälliset harhaoppiset, poltan, tuhoan, keitän, nyljen, kuristan ja poltan heidät elävältä....Jos tätä ei voi tehdä avoimesti, käytän salaa myrkkypikaria, kuristusvaijeria, tikaria tai lyijyluotia enkä piittaa heidän kunniastaan, tittelistään, ihmisarvosta tai määräysvallastaan, mikä heidän asemansa elämässä onkaan. Teen tämän joko julkisesti tai yksityisesti, jos paavin edustaja tai pyhän isän Jeesuksen seuran veljeskunnan johtaja minua niin ohjaa. Vahvistan tämän omistamalla elämäni, sieluni ja ruumiini asiallemme. Saamallani tikarilla kirjoitan nimeni verelläni todistukseksi.

Lisäksi kandidaatti vannoo kysyttäessä: Kuka on komentajasi?
Vastaus: Pyhän Ignatius Loyolan seuraaja, joka oli Jeesuksen seuran tai Jeesuksen Kristuksen sotilaiden perustaja.   

Lopuksi kokelaalta kysytään: Vannoitko valan? Vastaus: Vannoin. Tuhoan harhaoppiset, heidän hallituksensa ja hallitsijansa enkä armahda ketään iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Olen kuin kuollut ruumis ilman omaa mielipidettä tai tahtoa. Tottelen esimiehiäni kaikessa enkä epäröi tai nurise.

Vala loppuu korkea-arvoisemman jesuiitan loppusanoihin: Menkää kaikkeen maailmaan ja ottakaa kaikki maat haltuun paavin nimessä. Se, joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena ja hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti."  (Paavola: Jesuiitat)

---------------------
 
Jorge Bergoglio vihittiin 11.11.1958 jesuiittajärjestöön ja papiksi v. 1969. Vuonna 1973. oltuaan vain neljä vuotta pappina, hänestä tuli kaikkien jesuiittojen johtaja Argentiinassa. Opiskeltuaan Saksassa Bergogliosta tuli Buenos Airesin piispa v. 1992 ja arkkipiispa v. 1998. Hänestä tuli korkea-arvoinen jesuiitta, jonka alue oli koko latinalainen Amerikka.
                  
 
Paavi Franciscus 1. on vannonut v. 1973 jesuiittavalan, jossa tunnustaa 'mustan paavin' Ignatius Loyolan seuraajan, joka tänä päivänä (valittu v. 2016) on Venezuelasta, Arturo Sosa Abascal,  "komentajakseen". Ensimmäistä kertaa nuyt musta ja valkoinen paavi ovat molemmat Etelä-Amerikasta. Musta paavi toimii myös Roomasta käsin, edellisen mustan paavin Adolfo Nicolasin oltua USA:ssa. 

1700 luvulta lähtien jesuiitat ovat kontrolloineet Vatikaania. Jesuiittojen johtaja on siis 'musta paavi'; Sosa Abascal,  Hän valvoo myös jesuiittojen kouluttamia presidenttejä ja hallitsijoita. Presbyteeri Trump on käynyt jesuiittojen yliopistoa; Fordham University'a kaksi vuotta ja vaihtoi sitten University of Pennsylvania'an, josta valmistui. Samoin vastavalittu Ranskan uusi presidentti Emmanuel Macron on jesuiittakoulu Lycée la Providence'n kasvatti.

Näin jesuiitat ovat nyt täysin Vatikaanin johdossa; sekä musta että valkoinen paavi ovat nyt molemmat jesuiittoja. Tämä osoittaa aikaa, jossa elämme; pimeys on avoimesti astumassa kätköistä esiin. Nostradamus ennustuksissaan sanoi, että vimeinen paavi on 'musta paavi' - tämä on nyt toteutunut; ei ihonvärin mukaan, vaan 'mustakaavun' hallitessa molempia paavinistuimia.

Paavi ja juutalaiset

Luimme juuri, että jesuiittavalassa oli myös kohta: "Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi."
 
Tätä Bergoglio teki Argentiinassa Buenos Airesin arkkipiispana. Hän osallistui mm. Hanukka ja Rosh HaShana -juhliin v. 2007 ja oli aktiivisesti yhteydessä Argentiinan juutalaisyhdyskunnan kanssa.
Rabbi David Rosen Amerikan Juutalaiskomiteasta sanoi uuden paavin olevan "lämmin ja ystävällinen ja vaatimaton mies."    

   

Bergoglio tultuaan paaviksi kirjoitti myös Rooman päärabbille toivovansa, että: "hyvä kehitys juutalaisten ja katolisten välillä jatkuu, joka alkoi, kun Vatikaanin Toinen Neuvosto kokoontui  v. 1960 ja aloitti uudistuneessa yhteistyöhengessä."

Mar 16, 2013 Francis & the Jews - Jerusalem Post

Jopa jotkut messiaaniset juutalaisetkin Israelissa ajattelevat; hienoa, paavi on juutalaisten ystävä.
 
Tähän taas sopii Jeshuan varoitus"Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä!" 
Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.!”
 (Matt 24:3-5)

Nyt viimeksi 8. toukokuuta 2017 paavin luona vieraili Galician päärabbi Edgar Gluckin johdolla hasidijuutalaisten ryhmä, jotka yllättäen alkoivat soittaa ja laulaa rabbi Shlomo Carlebachin säveltämää Psalmi 91:16 "Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."  https://youtu.be/anw_XexvLoE
Paavi Franciscus näytti olevan mielissään ja alkoi varovasti keinahdella mukana. säveltäjärabbi Carlebachilla kerrotaan olleen eläessään vahvat yhteydet Vatikaaniin. Delegaatio viipyi paavin luona 45 min., joka on pidempi aika kuin useimmilla presidenteillä. Esim. Kanadan entiselle pääministeri Harperille järjestyi vain 10 min. tapaamisaika. https://www.breakingisraelnews.com/87898/pope-francis-dances-along-jewish-band-serenades-hebrew-psalms-watch/#rMGQO1TQIvQQ32Ze.99

Shimon Peres

Mikä mielenkiintoista, niin myös Israelin edesmennyt presidentti Shimon Peres oli jesuiittojen kouluttama ja siksi oli halukas antamaan Israelin hallinnasta Vatikaanille tärkeimmät kristilliset pyhät paikat, kuten nyt on tapahtunut Yläsalin kohdalla, kun vuoden 2013 alussa tämän paikan hallinta vaivihkaa ojennettiin Vatikaanille ja paaville. 

V. 1979 Jitzhak Rabin julkaisi omaelämänkertansa, jossa kirjoitti, että vastoin muita puolalaisia juutalaislapsia, Shimon Peres sai kasvatuksensa jesuiittakoulussa.     

 http://www.barrychamish.com/newsletters2012/Peres_Vatican1.html

Peres teki ensimmäisen matkansa ulkomaille presidenttinä juuri Roomaan, jossa tapasi paavi Benedictus XVI:n. 
                  

V. 1994 Chadasot-sanomalehti paljasti salaisuuden Lähi-idän "rauhan" prosessista. Shimon Peresin ystävä, ranskalainen Marek Halter väitti haastattelussa, että v. 1993 hän välitti Peresiltä paaville kirjeen, jossa hän lupasi kansainvälistää Jerusalemin sallimalla YK:n poliittisen kontrollin vanhastakaupungista ja antamalla Vatikaanille pyhät paikat. PLO saisi pääkaupunkinsa alueelta.

Myös pres. Clintonin kanssa tavatessaan v. 1997, Peres lopetti sanoin; "kuten olen aiemmin luvannut Pyhälle Istuimelle."

V. 2006 Peres teki yksityisvierailun paavi Benedictus XVI luokse.

JERUSALEM (Reuters) v. 2006 tiedotti: Shimon Peres, Israelin opposition Labor Party'n johtaja, on ehdottanut ratkaisevansa Israeli-Palestiina -konfliktin Jerusalemista antamalla pyhien paikkojen hallinnan YK:lle. Hänen suunnitelmassaan julistettaisiin alue, jossa juutalaisille, muslimeille ja kristityille pyhät paikat Jerusalemin vanhassakaupungissa ovat, "maailman pääkaupungiksi" YK:n puheenjohtajan ollessa kaupunginjohtaja.

Ronny Sofer kirjoitti kesäkuu 14, 2007
"...Paavi Benedictus XVI kehoitti Shimon Peresiä edistämään rauhaa Israelin ja palestiinalaisten välillä, kun nyt omaa uutta kapasiteettia juutalaisvaltion presidenttinä."

Monella varmaan on muistissa nämä erikoiset v. 2010 tapaamiset  liittyen "rauhan"neuvotteluihin:

  • Elok. 30. - Israelin puolustusministeri Ehud Barak tapaa "salaisesti" Jordanian kuninkaan Abdullah'in Ammanissa.
  • 31. - Neljä israelilaista raa'asti tapetaan, myös yksi raskaana oleva, terrori-iskussa Hebronin lähellä.
  • Syysk. 1 - Barak julistaa, että Israel jakaa Jerusalemin.
  • 1. - Egyptin pres. Mubarak ja Ranskan pres. Sarkozy tapaavat määritelläkseen Euroopan asemaa seuraavan päivän Washingtonin "rauhan"neuvotteluissa.
  • 2. - Israelin pres. Shimon Peres tapaa paavin Vatikaanissa samaan aikaan kun...
  • 2. - Netanyahu, Abbas, Mubarak, ja Abdullah tapaavat Obaman Washingtonissa.

Uudesta paavista Peres sanoi: "Uusi paavi on tervetullut Pyhään Maahanjuutalaisten, muslimien ja kristittyjen rakkaudella ja kunnioituksella ykseydessä vastaanottamana."   

Kaikessa tässä näkyi tapahtumien johdattelu tulevaan Antikristuksen ja Väärän profeetan hallinta-aikaan, johon kuuluu olennaisena Jerusalemin kysymys

 Monoteististen uskontojen jumalanpalvelus Jerusalemissa

http://www.cuttingedge.org/newsletters/index.html

Elokuussa 1991 Bostonin teosofisen seuran jäsenille kerrottiin, että yhdentyneen maailman uskonto luodaan ja sen ylin johtaja (= Raamatun väärä profeetta) tuodaan esiin yhteisessä monoteististen uskontojen jumalanpalvelusseremoniassa Jerusalemissa.  Herra järjesti ihmeen kautta uskovan miehen, David Bayn, tapahtumaan. Hän kirjasi kokouksessa puhuttua ylös.(NEWS1052)

Ensimmäinen tätä ennakoiva tapahtuma järjestettiin syyskuussa 2016 Jerusalemissa. Syyskuun 5.-11. islamin / juutalaisuuden / kristinuskon edustajia kokoontui yhteiseen rukoukseen Jerusalemiin. Uskontojen yhteysjumalanpalvelus oli osa festivaalia Mekudeshet, Siunattu, Jerusalemin 'Season of Culture'. Uskontojen yhdentyminen täyttää yhden maailman illuministisen johdon päämääristä. Aika lähestyy, kun julistetaan, että "kaikki uskonnot ovat yhtä" ja kaikilla on sama jumala. "Christians, Muslims and Jews to build joint house of Monotheistic worship in Jerusalem" The Jerusalem Post, 6/27/2016

David Bay kirjoitti 18.8.1991 Bostonin teosofisen seuran tilaisuudessa Bill Lambertin (seuran joht.) puhetta ylös. 

"Joskus, .... seuraavanlainen tapahtumasarja toteutuu, kun oikeat olosuhteet ovat kasassa. Muslimi- ja juutalaisosat Jerusalemissa yhdistyvät kristillisten kanssa ja syntyy Uusi Jerusalemin Liitto. Silloin ainoastaan on mahdollista rakentaa yhdistetty Jerusalemin temppeli / kirkko / moskeija. ..."

Uuteen Maailmanjärjestykseen liittyy erityinen Uusi Jerusalem Liitto -projektijoka visioi uskonnollisen Jerusalemin, jossa islam, juutalaisuus ja kristinusko on yhdistetty.  Bill Lambert sanoi edelleen: "mikään puhtaasti poliittinen järjestelmä Lähi-idässä ei itsessään tuo rauhaa. Toisin sanoen, poliittinen sopimus jättäisi ongelman uskonnollisen luonteen ratkaisematta. Minkä tahansa pysyvän ratkaisun Lähi-idän konfliktissa täytyy sisältää myös uskonnollisen ratkaisun. Kun tämä on tehty, ortodoksijuutalaisten valta ja vaikutus Israelissa pysyvästi väistyy. "

Nyt siis oli ensimmäistä kertaa tällainen yhteinen jumalanpalvelus. Aika näyttää, milloin paavi saapuu näissä merkeissä vierailulle.

"Sopivalla hetkellä paavi vierailee yhdistetyssä juutalais/muslimi/kristillis -alueella Jerusalemissa julistamassa, että kaikkien uskontojen tulisi yhdistyä. Tämä lopulta ratkaisee Lähi-idän ongelmavyyhdin." (Bill Lambert, New England Director, House of Theosophy, August 18, 1991, seminar notes David Bay)

Lopun aikana on kaksi avainhenkilöä, jotka nousevat esiin. Raamattu puhuu kahdesta pedosta. (Ilm. 13:11-15) Ensimmäinen on Antikristus/-messias, joka on poliittinen johtaja ja toinen on väärä profeetta, joka on uskonnollinen johtaja ja suurten ihmeiden tekijä. 

Paavi on roomalaiskatolisen kirkon pää. Vain paavilla on tarvittavaa vaikutusvaltaa tuoda maailman uskonnot yhteen. Ei millään muun maailmanuskonnon johtajalla ole lähelläkään sitä valtaa, mikä paavilla on. Hänellä on auktoriteetti tehdä opillisia muutoksia katolisessa kirkossa, jopa vastoin raamattua. Hänen määräysvaltansa on asetettu raamatullisen ilmestyksen yläpuolelle. 

       

" Paavi Johannes Paavali II aloitti eri uskontojen väliset ekumeeniset kokoontumiset ja rukoukset Assisissa. Hän oli "suuri yhdistäjä" ja toi yhteen shamaanit, hindugurut, noitatohtorit, buddhalasmunkit...  8.6.2014 helluntaina olivat Vatikaanin puutarhassa ensimmäistä kertaa yhteisessä rukouksessa muslimit, kristityt ja juutalaiset paavi Franciscuksen kutsumana.

Roomalaiskatolinen kirkko on jo kauan kulkenut kohti ekumeenista maailmanuskontoa. Uusi Maailmanuskonto tarvitaan, jotta maailma voi yhdentyä Antimessiaan hallintaan. Se perustuu kompromisseihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin, joista yhtenä esimerkkinä ovat Marian ilmestymiset. 

Roomalaiskatoliset kutsuvat aikaa 1917-2017 Fatiman vuosisadaksi. Tänä vuonna, 13. toukokuuta on kulunut 100v. ensimmäisestä Marian ilmestymisestä Fatimassa, Portugalissa. Tästä seuraavassa kirjeessä.

Siunattua loppuviikkoa,

Sirkku