20.3.2013 / Paavi Franciscus I  
 
 
 
 
Shalom,
 
 
Israelin järjestyksessä 33. hallitus vannoi 18.3. virkavalansa Knessetissä, minkä jälkeen pääministeri Benyamin Netanyahu avasi uuden hallituksensa ensimmäisen istunnon. ”Olen jännittynyt. Mikään täällä ei ole itsestään selvää ja vastuu on valtava”, hän sanoi avajaispuheessaan. ”Kaikkien niiden kolmen kauden aikana, joina minut valittiin johtamaan Israelin valtiota, en muista haastavampaa kautta; yhdellä puolella riskit ja toisella puolen Israelin kansan odotukset”, pääministeri totesi. Israel Update (19.3. linkissä enemmän tästä)
 
Eilen 19.3. oli paavin virkaanastujaisseremonia. Ympäri maailmaa kuninkaita ja muita valtionjohtajia oli saapunut Vatikaaniin todistamaan tätä merkittävää tapahtumaa. Onhan paavi itsekin kuin kuningas; oman valtionsa päämies, samalla kuin 1,2 miljardin roomalaiskatolisen hengellinen johtaja.
 
Juhlamessuun osallistui myös ortodoksimaailman hengellinen johtaja patriarkka Bartholomeos I.
Tapaus on historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa patriarkka Istanbulin kirkosta on osallistunut paavilliseen tapahtumaan sitten Rooman kirkon jakautumisen kahteen osaan lähes 1,000 vuotta sitten.
Bartolomeos sanoo haluavansa kirkkojen välille "ystävälliset siteet". 
 
Aiemmin viime kuussa, 11.2. edellinen paavi Benedictus XVI oli ilmoittanut jättävänsä paavin tehtävät. Muistamme, kuinka samana iltana salama kahdesti iski Pietarinkirkon kupoliin.
 
Konklaavi, joka koostui 115 kardinaalista, jotka olivat saapuneet ympäri maailmaa Vatikaaniin, kokoontui Sistuksen kappelissa 12.3. ensimmäisen kerran. Samana päivänä nähtiin aukiolla hartaasti rukoilemassa polvillaan säkkipukuinen mies, joka herätti ihmetystä. Kun katsoin kuvaa, tuli mieleen ahdistuksen ajan säkkipukuiset. Hekin ilmaantuvat pian.
 
Viimein viidennellä äänestyskierroksella 13.3. ei savupiipusta tuprunnutkaan enää mustaa, vaan valkoista savua:
Paavi oli valittu ja kello savun noustessa Rooman aikaan osoitti 19.06 eli 6:66.
 
 
Savupiipun päällä oli istunut lokki, epäpuhdas lintu, ennen savun nousua. Lokki oli myös edellisen paavin laskiessa 'rauhan'kyyhkyn lentoon tullut hätistelemään kyyhkyä. Tuokin kyllä puhuttelee.
 
Israelissa samana päivänä 13.3. oli hallitus viimein saatu aikaan. Ensimmäinen uuden kuun sirppi näkyi tuona päivänä Israelissa eli raamatullinen Nisan 1 alkoi, uuden vuoden ensimmäinen kuukausi juhlineen ja sadonkorjuineen.
Tuli mieleen, että mikä vuoden alku - Mitä vuosi tuokaan tullessaan!  
 
---------------------
Allaolevassa linkissä on laskettu gematria-arvo paavin nimestä. (tietty lause antaa tietyn luvun, kun kirjaimet muutetaan numeroiksi)
 
Paavin nimi "pope Franciscus 1' antoi luvun 706
(paavin ikä on 76 myös ja erikoista kyllä valkoisen savun tulon aika: 7.06 illalla Italian aikaa) 

http://www.gematrix.org/?word=pope+Franciscus+I

Saman 706 luvun antavat mm. lauseet:

the son of perdition (kadotuksen lapsi) - Bottomless pit (syvyyden kaivo) - last days (viimeiset päivät) - and trimmed their lamps (panivat lamppunsa kuntoon) - Babylon is fallen (Babylon on kaatunut) - I am a Kenian American (Olen Kenian amerikkalainen)

Tuli mieleen 2 Tess 2:3   "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,"

---------------------

Kun valkoinen savu oli nähty, odotus tiivistyi. Silmät olivat luotuina kohti parveketta ja suljettuja lasiovia. Viimein uusi paavi astui Pietarinkirkon aukiolla odottavien kymmenien tuhansien ihmisten eteen ja tervehti kansaa parvekkeelta.
 
Jorge Bergoglio oli yllätysnimi paavinvalinnassa. Hän ilmoitti ottavansa paavina käyttöön nimen Franciscus I.
 
Kuka on Jorge Bergoglio?
 
Hän syntyi joulukuun 17., 1936 Argentiinassa (ensimmäinen latinalaisamerikkalainen paavi, näin myös ensimmäinen amerikkalainen paavi). Hän vuosisatoihin ensimmäinen paavi Euroopan ulkopuolelta. Mutta hän on myös 'roomalainen'. Bergoglion italialaiset vanhemmat muuttivat Italiasta töihin Argentiinaan, jossa Jorge syntyi.

Tämä argentiinalainen kardinaali Bergoglio on järjestyksessä 266. paavi. Malakian profetian mukaan (jossa paavit on laskettu Malakian ajasta eteenpäin) hän on 112. paavi; profetian 'Petrus Romanus'. Yllä jo näkyi, että hän on 'roomalainen' ja 'Petrus' täyttyy niin, että jokaisen paavin katsotaan olevan Pietarin seuraajia eli myös Pietareita. 
Maailman näyttämöllä on nyt tämä lopunajan paavi, 'Petrus Romanus', joka tulee ahdistuksen ajassa johtamaan kirkkoaan.
(Katso myös aiemmat kirjoitukseni: 'Viimeinen paavi; munkki Malakiaan ennustus' ja 'Ajassa tapahtuvaa 1. ja 2.')   
 
Bergoglio on ensimmän paavi, joka on jesuiitta. Hän kuuluu jesuiittaveljestöön (Societas Jesu = Jeesuksen seura), joka  on katolisen kirkon sääntökunta ja sotilaallinen osasto.
 
Tämä on hyvin oleellinen ja tärkeä tekijä, kun katsoo kuka uusi paavi on, mitä hän edustaa ja miksi hän sanoo esim. panostavansa lähetystyöhön, köyhien auttamiseen ja miksi hän on yhteyksissä juutalaisiin niin, että Israelissa on toivotettu sekä messiaanisten että maan johdon puolelta uusi paavi tyytyväisin mielin vastaan.
Kun tutustuu jesuiittajärjestöön tarkemmin, niin huomaa uutta, kiltinnäköistä paavia katsellessa ja kuunnellessa, että saattaa susi siellä lammasten vaatteissa kulkeakin.
 
Mikä on tämä jesuiittaveljesjärjestö?
 
(Wikipedian tietoa. Suluissa omia kommentteja -->) "Järjestö, joka perustettiin v. 1534, Järjestön perustivat ryhmä Pariisin yliopistossa opiskelevia nuoria miehiä.  Ryhmän johtajana toimi entinen ritari Inigo López de Loyola, eli Ignatius Loyola.
 
(Loyola oli syvällä okkultismissa. Hän levitoi eli leijui ilmassa käyttäen apunaan mm. hypnoosia, meditaatiota ja noituutta. Loyolan toimien johdosta Espanjan inkvisitiossa mukana olleet dominikaanimunkit pidättivät hänet ja veivät paavi Paavali III:n puheille.

Ignatius Loyola esitti kuitenkin paaville idean jesuiittaveljeskunnan perustamisesta. Paavi innostuikin asiasta ja päästi vapaaksi Loyolan, joka perusti jesuiittaveljeskunnan v. 1534. V. 1540 paavi vahvisti veljeskunnan ja nimitti Loyolan sen ensimmäiseksi kenraaliksi.)

Perustajajäsenet antoivat lupauksen köyhyydestä, naimattomuudesta ja kuuliaisuudesta. Seuran jäsenistössä eli voimakkaana myös ajatus Pyhän maan vapauttamisesta muslimien käsistä.

Jesuiittaveljeskunta, joka on suurin katolisen kirkon sääntökunta, tunnetaan työstään kasvatuksen, lähetystyön ja hyväntekeväisyyden parissa. Se toimii kuudella mantereella, 127 maassa ja jäseniä on yli 20 000.

Yhtenä jesuiittaveljestön tehtävänä oli alun perin protestanttisen uskon leviämisen estäminen. Tähän tarkoitukseen keinoiksi valittiin koulut ja diplomatia(Heidän periaatteensa on:  "Se, jolla on koulut, hallitsee tulevaisuutta." )Tämä näkyy jesuiittojen toiminnassa myös nykyään.

Jesuiittojen koulutuksessa ylioppilastutkinnon jälkeen jesuiittaveljen koulutus kestää vielä noin 15 vuotta. Veljestö ylläpitää eri puolilla maailmaa noin 200 yliopistoa, (joissa on vuosien varrella opiskellut paljon tieteen, taiteen tai politiikan suuria nimiä), 500 yläkoulua tai lukiota ja 400 alakoulua. Näiden lisäksi heillä on erilaisia päiväkoteja, teknisiä kouluja ja kasvatuskeskuksia. Useamman tohtorintutkinnon suorittaminen on aivan tavallista. Jesuiitoilla onkin vankka asema tieteellisessä keskustelussa eri puolilla maailmaa niin katolisen kirkon piirissä kuin sen ulkopuolellakin.
Bioetiikassa jesuiittojen toiminta on ollut merkittävää, Vatikaanin observatorio ja Vatikaanin radio ovat jesuiittojen johtamia." (<-- Lainaus loppuu)
 
Tunnettuja johtoasemassa olevia jesuiittoja Euroopassa:
 
1) Paavi Franciscus 1. Jorge Mario Bergoglio
2) EU-presidentti, Herman Achille Van Rompuy,
3) Euroopan keskuspankki, Mario Draghi.
--------------
 
Järjestö on kuitenkin aina herättänyt ristiriitaisia näkemyksiä, mikä johtuu mm. jesuiittojen näkyvästä asemasta katolisen uskon puolustajina vastareformaation aikaan, jolloin he koittivat saada ihmisiä takaisin katolisen kirkon jäseniksi uskonpuhdistuksen aikaansaaman vaikutuksen vuoksi.
 
 Jesuiittojen agendana on saattaa ekumenian kautta voimaan yksi maailman uskonto.
 
Seuraava Petri Paavolan kirjoituksesta 'Jesuiitat':
 
 "Ex-jesuiitta Alberto Rivera, joka onnistui pakenemaan jesuiittajärjestöstä 1967 vahvisti, että 1913 julkisuuteen vuotanut jesuiittavala on identtinen alkuperäisen jesuiittavalan kanssa.

Alemman jesuiitan ylentämisen seremoniassa (vuoden 1913 mukaisesti) on läsnä korkea-arvoisempi jesuiitta alttarin edessä ja toisella sivulla seisoo munkki kädessään kelta-valkoinen lippu (tai viiri), jotka ovat paavin värit sekä toisella puolella musta lippu, jossa on tikari ja punainen risti pääkallon ja luiden yläpuolella INRi sanan kera, jonka alapuolella on sanat Iustum Necar Reges Impius, joka tarkoittaa jumalattomien harhaoppisten kuninkaiden, hallitusten ja hallitsijoiden tuhoamista.

Lattialla on punainen risti, jonka luona kandidaatti polvistuu. Korkea-arvoisempi jesuiitta antaa kandidaatin vasempaan käteen pienen mustan krusifiksin painaen sen sydäntänsä vasten. Korkea-arvoisempi jesuiitta ottaa esille tikarin tarttuen terään pitäen tikarinkärkeä kohti kandidaatin sydäntä. Korkea-arvoisempi jesuiitta ottaa kiinni kahvasta osoittaen siten tikarilla kandidaattia.

Jesuiittavalasta otteita:

Jesuiittajohtaja sanoo kokelaalle näin: Poikani, tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. Älä usko ketään ihmistä, älä luota kehenkään. Ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. Saavuta heidän luottamuksensa, yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja paavista. Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät rauhassa. Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin, kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumouksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita, kehittämään taiteita ja tiedettä, nauttimaan rauhan siunauksista, tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa, jotka voivat vaikuttaa vastapuolella....

....Siksi viimeiseen saakka puolustan kaikin voimin tätä oppia ja Hänen Pyhyytensä oikeuksia ja perinteitä kaikkia vallananastajia ja harhaoppisia vastaan tai mitä tahansa protestanttien auktoriteetteja, erityisesti Saksan luterilaista kirkkoa, Hollannin, Tanskan, Ruotsin, Norjan, Englannin ja Skotlannin kirkkoja ja niiden haarautumia, jotka on perustettu Irlannissa sekä Amerikan mantereella ja muualla, ja kaikkia niiden kannattajia, koska he saattavat olla vallananastajia tai harhaoppisia, jotka vastustavat Rooman pyhää äitikirkkoa. Irtisanoudun ja kiellän kaiken uskollisuuteni ketä tahansa harhaoppista kuningasta, ruhtinasta tai valtiota kohtaan, joka on protestanttinen tai liberaali, kiellän uskollisuuden heidän lakejansa, tuomareitansa ja virkamiehiään kohtaan....

...Lisäksi lupaan ja julistan, että tilaisuuden tullen käyn säälimätöntä sotaa kaikkia harhaoppisia,, protestantteja ja vapaamuurareita, hävittää heidät maan päältä perin pohjin, en armahda heitä iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Hirtän nämä häpeälliset harhaoppiset, poltan, tuhoan, keitän, nyljen, kuristan ja poltan heidät elävältä....Jos tätä ei voi tehdä avoimesti, käytän salaa myrkkypikaria, kuristusvaijeria, tikaria tai lyijyluotia enkä piittaa heidän kunniastaan, tittelistään, ihmisarvosta tai määräysvallastaan, mikä heidän asemansa elämässä onkaan. Teen tämän joko julkisesti tai yksityisesti, jos paavin edustaja tai pyhän isän Jeesuksen seuran veljeskunnan johtaja minua niin ohjaa. Vahvistan tämän omistamalla elämäni, sieluni ja ruumiini asiallemme. Saamallani tikarilla kirjoitan nimeni verelläni todistukseksi.

Lisäksi kandidaatti vannoo kysyttäessä: Kuka on komentajasi?
Vastaus: Pyhän Ignatius Loyolan seuraaja, joka oli Jeesuksen seuran tai Jeesuksen Kristuksen sotilaiden perustaja.   

Lopuksi kokelaalta kysytään: Vannoitko valan? Vastaus: Vannoin. Tuhoan harhaoppiset, heidän hallituksensa ja hallitsijansa enkä armahda ketään iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Olen kuin kuollut ruumis ilman omaa mielipidettä tai tahtoa. Tottelen esimiehiäni kaikessa enkä epäröi tai nurise.

Vala loppuu korkea-arvoisemman jesuiitan loppusanoihin: Menkää kaikkeen maailmaan ja ottakaa kaikki maat haltuun paavin nimessä. Se, joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena ja hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti." Jesuiitat (kirjoitus kokonaisuudessaan)
 
---------------------
 
Jorge Bergoglio vihittiin 11.11.1958 jesuiittajärjestöön ja papiksi v. 1969. V. 1973. Oltuaan vain neljä vuotta pappina, hänestä tuli kaikkien jesuiittojen johtaja Argentiinassa. Opiskeltuaan Saksassa Bergogliosta tuli Buenos Airesin piispa v. 1992 ja arkkipiispa v. 1998. Hänestä tuli korkea-arvoinen jesuiitta, jonka alue oli koko latinalainen Amerikka.
 
Uusi paavi Franciscus 1. on vannonut v. 1973 tämän jesuiittavalan, jossa tunnustaa mustan paavin Ignatius Loyolan seuraajan, joka tänä päivänä on espanjalaissyntyinen Adolfo Nicolas,  "komentajakseen". 

1700 luvulta lähtien jesuiitat ovat kontrolloineet Vatikaania. Jesuiittojen johtaja on siis 'musta paavi'; Adolfo Nicolas, joka on 'valkoisen paavin' yläpuolella. Hän kontrolloi myös jesuiittojen kouluttamia presidenttejä ja hallitsijoita

Näin jesuiitat ovat nyt täysin Vatikaanin johdossa; sekä musta että valkoinen paavi ovat nyt molemmat jesuiittoja. Tämä osoittaa aikaa, jossa elämme; pimeys on avoimesti astumassa kätköistä esiin. Nostradamus ennustuksissaan sanoi, että vimeinen paavi on 'musta paavi' - tämä on nyt toteutunut; ei ihonvärin mukaan, vaan 'mustakaavun' hallitessa molempia paavinistuimia.

http://youtu.be/0IrxlZwzlmg uusi paavi Franciscus, Musta jesuiittapaavi.

Paavi ja juutalaiset

Luimme juuri, että jesuiittavalassa oli myös kohta: "Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi."
 
Tätä Bergoglio teki Argentiinassa Buenos Airesin arkkipiispana. Hän osallistui mm. Hanukka ja Rosh HaShana -juhliin v. 2007 ja oli aktiivisesti yhteydessä Argentiinan juutalaisyhdyskunnan kanssa.
Rabbi David Rosen Amerikan Juutalaiskomiteasta sanoi uuden paavin olevan "lämmin ja ystävällinen ja vaatimaton mies."    

Hän tultuaan paaviksi kirjoitti myös Rooman päärabbille toivovansa, että: "hyvä kehitys juutalaisten ja katolisten välillä jatkuu, joka alkoi, kun Vatikaanin Toinen Neuvosto kokoontui  v. 1960 ja aloitti uudistuneessa yhteistyöhengessä."

Sen tähden Israel onkin hyvillään, että nyt on saatu 'Israelin ystävä' -paavi. 

Huomasin joidenkin messiaanisten juutalaisten uutiskirjeissäkin samaa ajatusta; hienoa, että paavi on juutalaisten ystävä.
 
Tähän taas sopii Jeshuan varoitus:  "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä!"
Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.!”
(Matt 24:3-5)

--------------------

Mikä mielenkiintoista, niin myös Israelin presidentti Shimon Peres on jesuiittojen kouluttama ja on siksi ollut halukas antamaan Israelin hallinnasta Vatikaanille tärkeimmät kristilliset pyhät paikat, kuten nyt tapahtui Yläsalin kohdalla, kun tämän vuoden alussa tämän paikan hallinta vaivihkaa ojennettiin Vatikaanille ja paaville. 

V. 1979 Jitzhak Rabin julkaisi omaelämänkertansa, jossa kirjoitti, että vastoin kuin kaikki juutalaislapset, jotka kasvoivat Puolassa, Shimon Peres sai kasvatuksensa Jesuiittakoulussa.     

 http://www.barrychamish.com/newsletters2012/Peres_Vatican1.html

Peres teki ensimmäisen matkansa ulkomaille presidenttinä juuri Roomaan, jossa tapasi myös paavi Benedictus XVI:n. 

V. 1994 Chadasot-sanomalehti paljasti salaisuuden Lähi-idän "rauhan" prosessista. Shimon Peresin ystävä, ranskalainen Marek Halter väitti haastattelussa, että v. 1993 hän välitti Peresiltä paaville kirjeen, jossa hän lupasi kansainvälistää Jerusalemin sallimalla YK:n poliittisen kontrollin vanhastakaupungista ja antamalla Vatikaanille pyhät paikat. PLO saisi pääkaupunkinsa alueelta.

Myös pres. Clintonin kanssa tavatessaan v. 1997, Peres lopetti sanoin; "kuten olen aiemmin luvannut Pyhälle Istuimelle."

V. 2006 Peres teki yksityisvierailun paavi Benedictus XVI luokse

JERUSALEM (Reuters) v. 2006 tiedotti: Shimon Peres, Israelin opposition Labor Party'n johtaja, on ehdottanut ratkaisevansa Israeli-Palestiina -konfliktin Jerusalemista antamalla pyhien paikkojen hallinnan YK:lle. Hänen suunnitelmassaan julistettaisiin alue, jossa juutalaisille, muslimeille ja kristityille pyhät paikat Jerusalemin vanhassakaupungissa ovat, "maailman pääkaupungiksi"; YK:n puheenjohtajan ollessa kaupunginjohtaja.

Ronny Sofer kirjoitti kesäkuu 14, 2007
"...Paavi Benedictus XVI kehoitti Shimon Peresiä edistämään rauhaa Israelin ja palestiinalaisten välillä, kun nyt omaa uutta kapasiteettia juutalaisvaltion presidenttinä."

Monella varmaan on muistissa nämä erikoiset v. 2010 tapaamiset  liittyen "rauhan"neuvotteluihin:

  • Elok. 30. - Israelin puolustusministeri Ehud Barak tapaa "salaisesti" Jordanian kuninkaan Abdullah'in Ammanissa.
  • 31. - Neljä israelilaista raa'asti tapetaan, myös yksi raskaana oleva, terrori-iskussa Hebronin lähellä.
  • Syysk. 1 - Barak julistaa, että Israel jakaa Jerusalemin.
  • 1. - Pres. Mubarak and Ranskan pres. Sarkozy tapaavat määritelläkseen Euroopan asemaa seuraavan päivän Washingtonin "rauhan"neuvotteluissa.
  • 2. - Israelin pres. Shimon Peres tapaa paavin Vatikaanissa samaan aikaan kun...
  • 2. - Netanyahu, Abbas, Mubarak, ja Abdullah tapaavat Obaman Washingtonissa.

Nyt uudesta paavista Peres sanoi: "Uusi paavi on tervetullut Pyhään Maahan juutalaisten, muslimien ja kristittyjen rakkaudella ja kunnioituksella ykseydessä vastaanottamana."   

Kaikessa tässä näkyy tapahtumien johdattelu tulevaan Antikristuksen ja Väärän profeetan hallinta-aikaan, johon kuuluu Jerusalemin kysymys. Peresin toiminnassa todella ihmettelyä aiheuttaa hänen tiiviit yhteytensä Vatikaaniin ja halunsa antaa pääkaupunkinsa tärkeitä alueita Vatikaanille.....Hmmm!
---------------------- 
 
Paavi Franciscus 1:n vaakuna
 

- Keskellä vaakunaa on jesuiittojen keltainen aurinko, jossa lukee IHS (on myös Jesuit logo)

The Seal of the Society of Jesus 

Tämä IHS sanotaan olevan kolme ensimmäistä kirjainta kreikankielisestä Jeesus-nimestä. (Se tuntuu kyllä oudolta; miksi laittaisi esim. suomalaisittain JEE (Jeesus) tai MOO (Mooses)). Kreikaksi nimi on "Iesous." Joten: IHS? Jotkut sanovat, että se on lyhenne: "Jesus hominum Salvator,"; joka on latinaa. Mutta voisiko sen alkuperä tulla jostain kauempaa:

Raamatusta meille on tuttu Nimrod. Hän oli Nooan pojan Haamin pojan Kusin poika, eli Nooan pojanpojanpoika. Raamatussa hänestä kerrotaan, että hän oli Babylonin, Erekin, Akkadin ja Kalnean kuningas ja samalla maailman ensimmäinen valtias. Häntä on pidetty myös Baabelin tornin rakentajana.

Nimrod on prototyyppi kapinallisesta ihmisestä ja hänen nimensäkin tarkoittaa "Hän joka sai kaikki ihmiset kapinoimaan Jumalaa vastaan". Hän oli ensimmäinen metsästäjä ja ilmeisesti aloitti lihansyönnin. Hän oli myös ensimmäinen, joka aloitti sodat toisia ihmisiä vastaan. NIMROD - JewishEncyclopedia.com

Nimrod kehitti astrologian ja asetti perustuksen mustalle ja valkoiselle magialle. Shem (Kusin setä ja Nooan poika; vanhurskas mies) näki veljen pojanpoikansa pahat teot ja tappoi Nimrodin.
Ennen kuolemaansa Nimrod avioitui ja saattoi raskaaksi äitinsä Semiramiksen. Kun Nimrod oli tapettu, Semiramis vakuutti babylonialaiset, että Nimrod oli jumala (auringon jumala, Baal) ja että hän oli jumalatar (Taivaan kuningatar). Semiramis kehitti Baalin palvonnan ja ajatuksen, että hän uskonnollisena johtajana oli ainoa välittäjä jumalan ja ihmisen välillä (paaviuden esikuva).
Tehtiin epäjumalankuvia, joissa olivat äiti Semiramis ja vauva Nimrod (josta kehittyi Neitsyt Maria ja Jeesus-vauva); Semiramiksen symboli oli kuu (Isis, Diana) ja Nimrodin oli aurinko (Horus, Baal, Sol). Semiramis aloitti vauvauhrit ja pappien selibaatin (huom. roomal.kat. kirkko). Hän keksi ristilläkuolemisrangaistuksen ja roomalaiset käyttivät tätä tuomiotapaa myös. Jeshua, Vapahtajamme, kuoli ristikuoleman. Ristit olivat alkujaan Babylonian ja Egyptin okkultistisia symboleja. Semiramis sai toisen lapsensa, jonka isä siis Nimrod, ja väitti olevansa neitsyt. Lapsen hän nimesi Tammuz'ksi, jonka sanoi olevan Nimrodin (Baalin) jälleensyntymä. Tämä on ollut neitsytäiti ja lapsi -kuvan arkkityyppi, jota Jumalan vihollinen on käyttänyt sekoittamaan.  
 
Egyptissä Semiramiksesta tuli Isis ja Nimrodista Horus (lapsena) ja Osiris aikuisena (Vapaamuurarien pyramidissa oleva silmä on "Osiriksen silmä"). Egyptissä oli vallalla auringon palvonta. Egyptiläiset papit väittivät, että on mahdollista muuttaa auringon jumala Osiris ympyränmuotoiseen vohvelileipään. Aivan kuin katolisissa messuissa he sitten söivät jumalansa "ruumiin" sielujensa ravinnoksi.  
 
Pakanallinen Rooma palvoi jumaluuksia: Isis, Horus, ja Seb (Serapis=Osiris+Apis). Auringonmuotoisissa, pyöreissä vohveleissa, joka oli 'sielunravintoa', kirjaimet IHS tarkoittivat Isis, Horus, Seb. Myöhemmin roomalaiskatoliset väittivät, että nämä IHS -kirjaimet tarkoittavat kolmea ensimmäistä Jeesus-nimen kirjainta kreikaksi.
Tämä on tuotu sitten kristinuskoon, jossa eukaristin yhteydessä öylätti on pyöreä ja IHS painettu siihen. Näistä pakanakolminaisuuden kirjaimista on sitten tehty Jeesuksen kristogrammi.
 
Paavin vaakunassa aurinko kuvastaa juuri tätä vapaamuurarien ja jesuiittojen sitoutumista Uuteen Maailmanjärjestykseen, jota johtavat Väärä profeetta ja Antikristus; Osiris / Apollo (auringon jumala).    
 
 
Tässä on nyt laajalti tullut taustaa, josta käy ilmi roomalaiskatolisuudessa olevia vääriä juuria, joita koskaan ei Roomassa katkaistu pakanauskontoon, vaan tehtiin sekoitus.  Myrkky on jäänyt elämään ja 'Taivaan kuningatar' on vaatinut palvontaa edelleen ja vainajahenget ovat pystyneet ilmaantumaan eri puolilla katolista ja ortodoksimaailmaa, mm. Fatimassa eksyttäen ihmisiä.
 
Laittomuuden salaisuus on ollut tuhansia vuosia jo vaikuttamassa ja kaiken tämän takana on itse Käärme (nythän kiinalaisessa kalenterissa myös eletään käärmeen vuotta parhaillaan), joka valmistautuu Antikristuksessa lyhyeen hallinta-aikaansa maailmassa, joka kestää vain siihen asti, kun Kuningasten Kuningas ja Herrain Herra Jeshua Messias saapuu takaisin ja ottaa hallituksen tuhanneksi vuodeksi Maan päällä. Kansat saavat parantua ja nauttia todellisesta Shalom-rauhasta viimeinkin. 
 
------------------------------
 
Nimi Franciscus 1. 
 
Paavi sanoo ottaneensa nimen Franciscus 1. fransiskaanimunkki Franciscus Assisilaisen mukaan. Pyhä Franciscus on Italian suojeluspyhimys, mutta erityisesti Rooman.
Kun kuulin tästä ihmettelin, vaikka F. A. onkin köyhien ystävä ym. Mutta eihän Bergoglio ole mitenkään fransiskaani, vaan jesuiitta.
(Tosin F. A:n koko nimi on Francis di Assisi di Pietro di Bernardone, jossa tuo 'Petrus' on mukana)
 
Paavi on kuitenkin valantehnyt jesuiitta; eikö hän seuraisi perustaja Ignatius Loyolan jesuiittalinjaa? Sitten tutkin, kuinka jesuiittajärjestö syntyi ja huomasin yhtenä perustajajäsenenä olleen St Francis Xavier'in ja yksi Loyolan ensimmäisistä jesuiittaoppilaista. Hän oli myös ensimmäinen jesuiitta lähetystyötekijä. (minkä työn tärkeyttä paavi on korostanut).
Xavier kanonisoitiin pyhimykseksi samaan aikaan Ignatius Loyolan kanssa.
 
Monet muutkin ovat pohtineet tätä asiaa. 
--------------------------- 
 
Me kaikki näemme, että elämme myöhäistä aikaa: Kello on minuuttia vaille 12! Koska vain voimme kuulla pasuunan äänen.
 
Tänään presidentti Obama saapuu ensimmäiselle valtiovierailulleen Israeliin. Katseet kääntyvät Roomasta Jerusalemiin. 
 
On samalla kevätpäiväntasaus ja sitten 21.3. kevään ensimmäinen päivä!
 
 
Marana ta!  
 
 Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. (Ilm. 22:17)
 
Ole Siunattu! Sirkku