Judah Ben Samuelin ennustus v.1217Esipuhe:  Ilman Jumalaa täysin käsittämätön ennustus v.1217. Mooseksen lain mukainen riemuvuosijakso Raamatussa on  50v. Silloin mm. köyhtyneet ja maansa menettäneet saivat palata perintömailleen takaisin. Velat nollattiin ja samoin kaikki orjat tuli päästää vapaaksi. Ihmeellistä, että Jumala toimii vieläkin, tänä päivänä tämän määrittämänsä jaksotuksen mukaisesti ja toteuttaa ennustuksiaan 50 vuoden rytmillä, aivan Messiaanisen ajan alkuun saakka. Tämän näemme alla olevasta, erittäin merkittävästä ennustuksesta, jonka antoi juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel v.1217. Hän johdattaa ennustuksillaan meidät aivan vuoteen 2017 saakka, jolloin hän sanoo Messiaanisen ajan alkavan. -- Omien laskelmieni  mukaan Hoosean kirjan pohjalta, olemme siirtyneet 1000v.- päivissä 'kolmanteen' päivään, josta Herra on luvannut Israelille: Hoos. 6: 1 "Tulkaa, palatkaamme Herran tykö, sillä hän on raadellut meitä, ja parantaa meidät, hän on lyönyt meitä, ja sitoo meidät. 2 Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä hän meidät herättää, ja me saamme elää hänen edessänsä." -- Se muuten tapahtuu, sillä Herra ei valhettele.

Kaikki melske mikä täyttää maailman tänä päivänä: sodan uhka, maanjäristykset, tulivuoren purkaukset, veden paisumukset, tsunamit, pyörremyrskyt, epidemiat, nälän hädät, ihmisten keskuudessa lisääntyvä rakkaudettomuus, maailman kasvava viha Israelia kohtaan, kaikki tämä viittaa vain yhteen suuntaan, että lopun ajat ovat jo käsillä.
Etelä-Afrikkalainen pastori, F.M. Riley, on lähettänyt maailmalle profeetallisen viestin. Tässä muutama rivi hänen kirjoituksestaan Samuel Korhosen kääntämänä: Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että Turkin ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin Pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. Riemuvuosi on 50 vuoden jakso (3 Moos 25:8-13). Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin, vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja Pyhältä maalta. Rabbi Judah Ben Samuelin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

Sama Rabbi oli myös profetoinut että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata." Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta että Kansainliitto asetti Pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin Itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, mikä meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanin hallitessa kaupungin itäosaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanilaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin...Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti Pyhän maan, koko Länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Täten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen [yhdeksännen riemuvuoden aikana (1917-1967) Jerusalem "ei ollut kenenkään maata."

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset "lopunajat" alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.
Emme tahdo laskea tuon profetian pohjalta milloin Jeesus palaa. Niin moni on yrittänyt laskea tarkan ajan Jeesuksen toiselle tulemukselle, ja kun laskut ei pitäneetkään paikkaansa, oli pettymys suuri sekä laskijalle itselleen että hänen kuulijakunnalleen. Yksi asia on kuitenkin muistettava — jos uskomme ennen suurta ahdistusta tapahtuvaan ylöstempaukseen —niin on aika valmistautua lähtöön!

Oma lisäys: Yllättävän tarkasti tähän saakka toteutunut Judah Ben Samuelin ennustus. Vuosi 2017 viittaa Kristuksen näkyvään tuloon ja Milleniumin alkamiseen. Jos vaivanaika on seitsemän vuotta ja tulkinta siitä, että tempaus ennen sitä on oikea, niin....no sitä sitten mennään pian parempaan. Tässä linkki sivulle : http://2010rapture.org/8jubilees.html -- ...ja tuon linkkisivun alareunassa on linkki : Israel: Between Mysticism and Reality - otsikolla, josta päästään Israel Today lehden sivulle, artikkeliin, jonka on kirjoittanut Ludwig Schneider, ( Doron Schneiderin isä). Käsittelee aihetta.