Pedon jalanjäljissä
by Michael G. Mickey
(11-7-05)

Esipuhe: Tässä linkissä voimme tutustua Amerikkalaisen Poliisiupseerin, Michael G. Mickey:n profeetalliseen arvioon Antikristuksen noususta. Johanneksen ilmestyksen 13:1-4 ja 6:2 pohjalta, sekä Daniel 8:23-25 valossa. Alla suomenkielinen käännös em. linkistä.

Ilm.13:1
  1. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.
  2. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.
  3.  Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. 
  4.  Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
 Ilmestyskirjan luvussa 13, Johannes kuvaa näkevänsä pedon nousevan merestä - pedon, jonka valtaistuin ja suuri arvovalta tullaan eräänä päivänä antamaan hänelle, lohikäärmeen, Saatanan toimesta. Peto, jonka Johannes näki, tulee haavoittumaan  vaikeasti profeetallisessa tulevaisuudessa jollakin tavoin, mutta tulee parantumaan, saaden koko maailman ihmettelemään häntä. Mahdollisesti, kuten näemme yllä, suurin osa maailmaa tulee palvomaan häntä, ihmetellen, kuka voisi mahdollisesti seistä (=sotia, suom.Raamatunkäännös) häntä vastaan!

Ennenkuin ylläkuvattu mies - ennustettu Antikristus - tulee maailman palvonnan kohteeksi, tulee hän ratsastamaan maailman valokeilaan eräänlaisena loistavan aseistuksen ritarina. Hänet nähdään Ilmestyskirjan 6:2 rauhantekijänä, jonka näemme istumassa, symbolisesti valkoisen hevosen päällä.

Ilm.6:2  Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.

Antikristus, niin ironista kuin se onkin, tulee näyttämään rauhan ja hyvien aikeiden mieheltä, kun hän alunperin vangitsee maailman huomion, mutta hänen kiinnostuksensa rauhasta tulee olemaan suuri petos - viisaasti - piilotettu vallankaappaus. Rauha, ironisesti, tulee olemaan "ase", jota hän hyödyntää, tuhotakseen monet, kuten nähdään Danielin kirjan luvusta 8.

Daniel 8:23-25: 23  Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.
24  Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.
25  Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

Niin, miten tulee "kasvoilta röyhkeä" oleva kuningas saamaan jalansijan johtaakseen  maailmaa, kuten olemme nähneet, saavuttaen maailman kunnioituksen ja ihailun, ennenkuin hänen tosi luonteensa on tunnettu? Vahvistamalla (pakottamalla rauhaan. käänt.huom.) , erityisesti, seitsenvuotisen rauhansopimuksen Lähi-Idässä Israelin ja sen vihamiesten välillä, kuten nähdään Daniel 9:27:ssä: Ja hän vahvistaa liittosopimuksen monien kanssa yhdeksi viikoksi.(tarkoittaa 7 vuotta. käänt. huom):

Kun Antikristus vahvistaa 7-vuotisen rauhansopimuksen, maailma tulee hyppimään ilosta, mutta tuo ilo tulee olemaan lyhytikäinen! Miksi? Koska, silloinkun hän tekee niin, maailman 7-vuotinen lähtölaskenta Jeesuksen Kristuksen fyysiseen paluuseen maan päälle Harmagedonin taistelussa tulee alkamaan, aiheuttaen kirjaimellisen helvetin jakson maan päällä kaikille niille, jotka ovat hyljänneet Jeesuksen Kristuksen evankeliumin tuohon hetkeen saakka!

 1. Tess. 5:3  Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Vuosia tähän asti, olen ollut valmistamassa web-sivujeni lukijoita erääseen päivään tulevaisuudessa, jolloin EU tulisi siirtymään USA:n diplomaattisen varjon alta johtavaan asemaan etsittäessä ratkaisua Israel-Arabi/Palestiinalaisten konfliktiin, valmistelussa Antikristuksen tuloon ottamaan paikkansa, tapahtuma, mitä tulee edeltämään Seurakunnan Ylöstempaus.

Arvatkaa mitä? Tämä aika on nyt, mikä voi aivan hyvin tarkoittaa, että olemme nopeasti lähestymässä aikaa: Jeesus Kristus palaa takaisin Hänen Seurakunnalleen!

Olemme tarkkailemassa profeetallisen skenaarion yhteentuloa!

Kuten olen dokumentoinut, Israel pyysi äskettäin EU:lta -  kuningaskunnalta, jota Antikristus tulee johtamaan maailman valloittamisessa tulevan 7-vuotisen Vaivanajan aikana - olisiko se  halukas varmistamaan Gazan rajan, kuten nähdään EU Observer story :ssa,  päivätty 2.11.-05.

6.11.-05 dokumentoin, käyttäen People's Daily Online artikkelia, EU:n ulkopolitiikan johtaja, Javier Solana tulee pian vierailemaan Israelissa ja Palestiinalaisalueilla keskustelemassa, mitä roolia EU voisi näytellä kolmantena osapuolena Lähi-Idän rauhantekoprosessin pyrkimyksissä.

Viimeisimpänä EU:n ulkoministerit sopivat tänään (7.11.-05) EU:n  tarkastajanroolista Gaza-Egypti rajalla, perustuen sopimukseen kaikkien osapuolien välillä, EUBusiness.com :in artikkelin mukaan.

Miten lähelle saattaisi tämä tuoda meidät 7-vuotisen rauhansopimuksen vahvistamista. Lähi-Idässä? Taatusti, lähemmäksi kuin olemme koskaan aiemmin olleet! Vaikka kukaan ei tiedäkään, kuinka paljon pidempään tulee ottamaan Antikristuksen ilmestymiselle tähän maailmaan, 7-vuotisen rauhansopimuksen vahvistamisen kautta, mitä olemme juuri todistamassa, on tapahtumassa dramaattisin profeetallinen  asetelma kuin koskaan,  kohti tuota lopputulosta, minun mielestäni! Nähdäkseen tämän, kaikki mitä olisi tehtävä, on lukea viimeisin artikkeli EU Observer:in ajankohtaisista, lainaus mikä alla tarjotaan mietittäväksesi (korostukset minun):

EU:n ulkopoliittinen johtaja Javier Solana kertoi lehtimiehille Maanantaina (7 marraskuuta) , että hän on "hyvin ylpeä" jäsenvaltioiden halukkuudesta käynnistää rajatarkastustehtävä, joka vahvistettiin ulkoministereiden kokoontumisessa Brysselissä.

EU-tarkastajien odotetaan lentävän Gazaan tarkastamaan Rafah'in rajanylityspaikkaa, mitä Israelilaisten mukaan on luonnehdittu asesalakuljetusten ja kontrolloimattoman palestiinalaistaistelijoiden kauttakulkupaikkana.

Mr.Solana sanoi, että suunnitelma johtaisi "kaikkein tärkeimpään EU:n turvallisuusläsnäoloon Lähi-Idässä, kuin koskaan."

Tehtävä edustaisi EU:n aivan ensimmäistä raja-turvallisuusoperaatiota.

Hänen puhemiehensä Christina Gallach sanoi, että tarkastajat  saattaisivat ei vain istua siellä ja katsella, vaan näytellä "paljon aktiivisempaa roolia."

Tämä saattaisi olla Israelilaisten toiveiden mukaan, jotka haluavat Eurooppalaisilla olevan "pakottamiseen kyvykkyyttä", ja se näyttää olevan vähemmän linjassa palestiinalaisten asenteen kanssa, jotka suosivat enemmän "tarkkailevaa" roolia.

Tämän lukemisen jälkeen, ellet kuule Pedon askelten ääniä marssimassa  alas Profeetallisen Täyttymisen Bulevardia, on aika herätä hengellisestä torkkumisestasi ja alkaa katsella ylöspäin! Miksi? Koska seuraava ääni niille meistä, jotka olemme panneet luottamuksemme Jeesukseen Kristukseen Herranamme ja Vapahtajanamme, voi olla kuulumassa, ei askelten äänet ollenkaan, vaan huudon ääni! Miksi? Koska Antikristus ei tule nousemaan, ennenkuin Kristuksen Seurakunta nousee ylös!

1. Tess. 4:16  Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17  sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Jeesus Kristus on Herra, enkä voi muuta kuin uskoa, että Hän on tulossa pian!