Hänen tulemuksensa merkit

Tästä linkistä löydät tämän käännöksen lähteen. Jeesus on tulossa!

Yksi suurimmista mysteereistä Raamatussa koskee Jeesuksen Kristuksen paluun ajoitusta maan päälle. Vaikka Raamattu kertoo meille, ettei kukaan tiedä tuntia ja päivää, milloin Herra tulee palaamaan, Raamattu on täynnä monia merkkejä, joita voimme käyttää arvioidessamme, miten lähellä olemme Hänen paluunsa ajankohtaa.

Kuten olet aikeissa lukea, monet Kristuksen paluun merkit on selvästi nähtävissä maailmassa tänään, muistuttamassa meitä, että Hän voi tulla millä hetkellä tahansa!

Merkit ovat seuraavat:

1. On oleva pilkkaajia - Raamattu kertoo meille yhden lopun(ajan) avainmerkeistä, että tulee olemaan ihmisiä, epäillen Kristuksen paluun koskaan tapahtuvan. 2 Piet. 3:3-4. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

2. Ihmiskunta kykenee ylittämään maapallon nopeasti ja tiede kehittyy - Dan.12:4: Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat (alkukieli, käyttää sanaa shotet=kiertää maata), ja ymmärrys lisääntyy.

3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.

7. Ihmiskunnalla on kyky tuhota kaikki elämä planeetalla - Ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, tämä profetia ei olisi voinut täyttyä ennen massatuhoaseiden kehittymistä, kuten ydinpommi. Matt.24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

8. Kuolettavat sairaudet rehottavat - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

9. Nälänhätää on yleisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

10. Maanjäristyksiä tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

11. Tulee rajuja sääilmiöitä - Luuk.21:25: Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

12. Lapset ovat tottelemattomia ja kapinallisia - 2.Tim.3:2: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,

13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.

14. Ihmiskunta tulee olemaan moraalisen rappeutumisen tilassa - 2. Tim.3:2-5: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

15. Uskonnolliset kultit kukoistavat - 2. Piet.2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

16. Maailmanhallitus tulee kehittymään - Euroopan Unioni, uudelleenherännyt Rooman Maailmanvalta, on olemassa tänään ja liikkuu vakaasti kohti tämän profetian täyttymystä, kuten nähdään Dan. 7:23: " Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen." Antikristus, joka tulee johtamaan tätä maailmanhallitusta (seurakunnan tempaustapahtuman jälkeen) tulee olemaan johtaja Euroopan Unionista, kuten nähdään Daniel 9:26:ssa. Hän tulee olemaan siitä kansasta, joka tuhosi Jerusalemin kaupungin ja sen pyhäkön v.70, Roomalaiset.

17. Maailma etsii epätoivoisesti rauhaa - 1. Tes. 5:3: Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

18. Maailmanlaajuinen tiedonvälitys on olemassa - Me tiedämme tämän, koska Ilmestyskirja opettaa meitä, että koko maailma tulee näkemään useita tapahtumia. Tämä on ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, sillä vain nykyisin ihmiskunnan historiassa ovat nämä teknologiavälineet olleet olemassa. Ilm.11:9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.

19. Viimeisinä päivinä langenneet enkelit tulevat sekoittumaan ihmiskuntaan - Tiedän, että tämä on kiisteltyä, mutta tälle on pohjaa Kirjoituksissa, kuten nähdään Luuk. 17:26: Ja kuten oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan myös Ihmisen Pojan päivinä. Huolellinen tutkiminen, mitä tapahtui Nooan aikaan, paljastaa, että langenneet enkelit sekoittuivat ihmiskunnan kanssa, kuten nähdään 1. Moos. 6:4: Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita. Yksi Jumalan motiiveista , tuhotessaan ihmiskunnan hukuttamalla, oli Saatana ja hänen langenneet enkelinsä, yrityksessä pelastaa itsensä, yrittäessään häpäistä verilinjan, joka johtaisi Jeesuksen syntymään. Nooa pelastui tuholta kolmesta syystä, kuten nähdään 1. Moos. 6:9:ssä. ne ovat seuraavat: 1.) Nooa oli hurskas mies. 2.) Nooa oli nuhteeton sukupolvensa keskellä.(huomaa tämä viittaus hänen verilinjansa puhtauteen). 3.) Nooa vaelsi Jumalan yhteydessä. Nyt on potentiaalisesti enemmän UFO-havaintoja ja olentojen sieppaustarinoita uutisissa tänään, kuin olemme koskaan voineet kuvitella. (huom.koskee lähinnä USA:a).

20. Israel on kansana viimeisinä päivinä - Lue Hes. 37:1-14 nähdäksesi tämän profetian, mikä täyttyi 1948.

21. Israelin syntyminen kansana on tapahtunut yhtenä päivänä - Toteutui Toukokuun 14, 1948, kuten nähdään Jesaja 66:8:ssa " Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa?"

22. Israel valtaa Jerusalemin uudelleen - Tämä tapahtui Kuuden-Päivän-Sodan tuloksena 1967. Jerusalemin valtaus oli kriittinen profeetallisesta lähtökohdasta katsottuna, kuten se, että Antikristus tulee eräänä päivänä menemään jälleenrakennettuun Pyhään Temppeliin, joka tulee seisomaan Jerusalemissa, vaivanajan keskikohdalla, missä hän tulee julistamaan itsensä Jumalaksi. Tämä tapahtuma, johon useimmat viittaavat hävityksen kauhistuksena, on dokumentoituna Dan. 9:27:ssä ja Matt. 24:15:ssa.

23. Israelia ympäröi joka puolelta viholliset - Psalmi 83:4: He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".

24. Jerusalemin omistaminen tulee olemaan kansainvälisen konfliktin aihe - Onko tämä tapahtumassa tänään vai mitä? Se on SUURI merkki meille! Sakarja 12:3: Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.

25. Kristityt tulevat olemaan penseitä uskossaan - Kristuksen puheessa seitsemälle seurakunnalle, Hän sanoo Ilm.3:15: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

26. Monet tulevat väittämään olevansa Kristus - Matt. 24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta.

27. Väärät Kristukset ja väärät profeetat tulevat olemaan hyvin tehokkaita pettämisen taidossa - Matt.24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

28. Taivaalla on oleva merkkejä - Luuk. 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

29. Seksuaalista moraalittomuutta tulee runsaasti - Juuda 1:18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".

30. Epäjumalanpalvelus tulee yleistymään - Ilm.9:20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.

31. Monet kristittyjen ja kirkkojen opit luopuvat uskosta: 1.Tim. 4: 1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja

32. Ihmiskunnan kapinan aste tulee olemaan niin suuri, että Kristuksen tulo tulee saavuttamaan heidät täysin yllätyksenä - Luuk.21:35 niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat.

33. Homoseksuaalisuus tulee olemaan ylpeää - 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." Tämä on puhuttu myös Luuk.17: 28-30: Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

Vaikka homoseksuaalisuus on kauhistus Jumalan silmissä, kaikki synti on! Tuon esiin tämän kohdan, koska monet kristityt suhtautuvat homouteen, kuin se olisi kaikkein anteeksiantamattomin synti kaikista. Jeesus Kristus antaa anteeksi kaikki synnit ja meidän, Hänen seuraajiensa pitäisi saavuttaa nämä ihmiset rakkaudella sydämissämme, että he voisivat pelastua! Homoseksuaalisuus ei ole anteeksiantamaton synti enempää kuin mikään muukaan synti!

34. Monet iloitsevat epävanhurskaudessaan - 2. Tes.2: 12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Nämä ihmiset, 2. Tes. 2:11 mukaan, tulevat olemaan Antikristuksen valheen uskomisen kohteena, jonka hän tarjoaa maailmalle seurakunnan tempauksen jälkimainingeissa, johtaen monet niistä iankaikkiseen perikatoon. Jumala tulee sallimaan heidän tulle petetyiksi, näyttää siltä, kuin palkkana heidän ylpeästä Hänen uhmaamisestaan. Mikä pelottava ajatus!

35. Monet alkavat käsittää Raamatun profetiaa ja aloittavat maailman varoittamisen siitä, että Jeesuksen Kristuksen paluu on lähellä - Apt.2: 17-18: ‘Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.'

Oletko nähnyt mitään näistä merkeistä maailmassa tänään?

Jos niin on, kehoitan sinua nopeasti menemään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa, ellet jo ole tehnyt sitä! Hän tulee pian! Mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi? Klikkaa tästä.

Pääsivulle