USA Hyväksyi ihonalaisen sirun , ks. tämä linkki

Tässäkö se nyt on jo tulossa? Merkki, jonka EU-diktaattori ja rahamaailma tulee hyväksymään yleiseksi maksu/kontrollivälineeksi, josta Raamatun Ilmestyskirja puhuu. Samalla rikolliset saadaan rajoilla kiinni.

Tällaiselta se näyttää ja voidaan painaa erikoispistoksella ihmisen tai eläimen ihon alle. Senjälkeen olet merkitty mies kaikkialla yleisissä virastoissa, satamissa, sairaaloissa jne.....ja kaupan kassalla ei tarvitse muuta kuin kättä heilauttaa, niin pankkisaldosi pienenee ostostesi määrällä....niin ja vielä superjohtajan kumartaminen, niin kaikki näyttää sujuvan mallikkaasti. Lue kuitenkin alta, mitä Raamattu sanoo:

Ilm.13: 11-18 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Ilm.14:9-13 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.".... (huom. jos siis jäät Vaivan Aikaan, niin kannattaa kuolla, ennenkuin alistua kumartamaan ihmis-saatanaa, antikristusta)

Kommentti: Mikrosiru yleistyy. Meksikko on ollut edelläkävijä sirun hyväksymisessä. Ongelmaksi asia muodostuu silloin, kun sirun ottajat pakotetaan uskonnolliseen kumartamiseen. Kumarruksen kohteena tulee olemaan EU-diplomaatti, joka saa poliittisen ylivallan ja vaatii absoluuttista palvontaa itseään kohtaan. Joka alistuu siihen joutuu iankaikkiseen kadotukseen. On turvallista tietää, että uskovat temmataan pois ennen ns. 'Vihan aikaa' ja sekin, joka jää tuohon aikaan pelastuu, kun ei ota 'pedon merkkiä' käteensä, eikä otsaansa. Se maksaa vain hengen, jonka saa heti takaisin, kun siirtyy rajan yli Jeesuksen Valtakuntaan. Raamattu 'tiesi' nämä jo n.2000v. sitten.

pääsivulle