VENÄJÄ-TURKKI-SYYRIA LIITTOUMA KASVAMASSA

  •  David Cameronista tulee Britannian PM . Onko hän pro-Israel? 
  • 2010 Epicenter Konferenssi tutkii olemmeko näkemässä yhteneviä tapahtumia Hesekiel 38-39 kanssa.

By Joel C. Rosenberg

(Washington, D.C., Toukok 14, 2010) --
Venäjän Presidentti  Dmitry Medvedev
päätti juuri historiallisen 3 päivän kierroksen Syyrian ja Turkin kautta.
    Se oli ensimmäinen Venäjän johtajan vierailu Damaskoon sitten Kylmän Sodan päättymisen.
    Hänen pääasiansa käsittää aseiden myymistä ja auttaa molempia maita rakentamaan ydinvoimaloita.
 Pahaenteisesti Medvedev Damaskossa pyysi Israelia antamaan pois sen ydinarsenaalin ja auttamaan luomaan "ydinaseettoman vyöhykkeen" Lähi-Itään. 
   Vierailut sattuvat aikaan, jolloin Venäjä on vakaasti rakentamassa diplomaattisia, taloudellisia ja sotilaallisia liittoja alueella, jotka ovat yhteneviä

Hesekielin 38-39 lukujen profetioiden kanssa, koskien tulevaa "Googin ja Maagogin sotaa" Israelia vastaan.
 
 2010 Epicenter Konferenssissa Philly'ssä tänä kesänä tutkimme viimeisimpiä trendejä näiden avain-Lopun Ajan profetioiden valossa. 
   
Samaan aikaan
David Cameronista, UK:n keskusta-oikeisto Tory Puolueen johtajasta tuli Ison Britannian PM.

Hyviä uutisia: hän ymmärtää Iranin ydinuhkan vakavuuden; hän vertasi Islamin ääriaineksia natsismiin; tuki sotaa Irakissa ja vastusti vaatimuksia lopettaa ja poistua; tuki Afganistanin sotaa ja vastusti huutoja vähentää brittijoukkoja siellä; kieltäytyy UK:n ydinpelotteen yksipuolisesta luovuttamisesta; hän osaksi Juutalainen; hän on julkisesti julistanut itsensä siionistiksi; ja hän on ottanut Israelia suosivia asenteita viime aikoina, sisältäen Israelin oikeuden puolustaa itseään sodassa Hamasia vastaan 2009.

Ne ei-niin-hyvät uutiset: Cameron tukee kahden valtion ratkaisua Israelin ja Palestiinalaisten välillä, mikä rajattuna vaatii Israelin jakamista ja Jerusalemin osien leikkaamista; hän on kuvannut Itä-Jerusalemia "miehitettynä alueena"; hän on ollut terävän kriittinen Israelin siirtokunnista; hän johtaa heikkoa poliittista puoluetta, omaten 306 paikkaa, jääden vajaaksi enemmistöstä (650 paikkaa), ja on siksi riippuvainen vasemmisto-keskustasta; ja saadakseen vallan, Cameron rakentaa poliittisen koalition Liberasali-demokraattien johtajan Nick Cleggin kanssa, jonka puolue voitti juuri 57 paikkaa. Clegg on ollut niin vakavasti vihamielinen Israelia kohtaan, että hän oikeastaan kuulutti aseellista saartoa Juutalaisvaltiota vastaan vastaan v.2009.

Tuleeko David Cameron olemaan Israelin ystävä, kun  muu maailma-- ja melkein koko Eurooppa, ja nyt Valkoinen Talo -- eristää Israelin? Rukoilen, että vastaus on kyllä, mutta se jää nähtäväksi. Koalitio, jonka hän juuri on muodostanut, minun on pakko sanoa, olen huolestunut.

Enemmän yksityiskohtia ja linkkejä lukuisiin 'täytyy nähdä' artikkeleihin weblogissa:
 (http://flashtrafficblog.wordpress.com/)

(Kuva: Russian President Dmitry Medvedev and Turkish PM Erdogan; Reuters, Umit Bektas)


LEARN: To track the latest news and trends from Israel and the epicenter on Joel's weblog (http://flashtrafficblog.wordpress.com), please click here


PRAY: Sign up for Joel's email alerts and receive the latest news and analysis from the Mideast, Joshua Fund project updates and prayer requests.


GIVE: Help The Joshua Fund stock the new warehouse and bless the poor and needy in Israel and among her neighbors. Please make a tax-deductible donation of $50, $100, $250 or a monthly commitment by clicking here and visiting our new website, www.joshuafund.net.


GO: Join Joel's "Epicenter Team" on Facebook.


GO: To learn more about -- and/or register for -- the 2010 Epicenter Conference in Philadelphia on June 25-26, please click here (www.epicenterconference.com)


To unsubscribe to this publication, just reply to this message and put "unsubscribe" somewhere in the subject line. You can also unsubscribe by clicking here.
November