PLO terroristista Siionin rakastajaksi - Totuus Islamista sisäpuolelta

Weekend News Today
Lead: Faith
Source:
Arutz Sheva - Israel National News : (lähdeartikkeli- käännös RS)

Ke 28.1, 2004 --

Shoebat 44v. laulaa nyt hyvin erilaisia sävelmiä, jotka ovat voimakkaassa kontrastissa PLO-lauluihin, joita hän lauloi ääneen kasvaessaan, sellaisilla sanoilla kuten, "Teroita luuni miekoiksi ja tee lihani Molotovin coctaileiksi."

Mutta Walid Shoebat'in vierailu Toronton Yliopistoon, yhdessä Israelin Kansallisen Radion, Tovia Singerin kanssa, oli uusin, aiemman terroristin pyrkimyksistä, viimeisimmän aiheensa puolesta: Israel ja Juutalainen kansa. Shoebat on kertonut epätavallisen matkansa yli ilma-aaltojen ja vastaanotoille pitkin Pohjois-Amerikkaa, rohkaisten ihmisiä "heräämään ja haistamaan humuksen"(humus on muslimien kansallisruoka, käänt.huom) , ennenkuin Islam onnistuu toteuttamaan ohjelmansa globaalista Jihadista.

Syntyen 1960 Arabi muslimi-isälle ja Amerikkalaiselle kristitylle äidille, Walid kasvoi pääasiassa Beit Sahourin kylässä, lähellä Beetlehemiä. Hänen vanhempansa tapasivat, kun hänen isänsä oli opiskelemassa Yhdysvalloissa, menivät naimisiin, ja palasivat Jordanian kontrolloimaan Beit Sahour'iin, ja sinä vuonna Walid syntyi. Siellä ollessaan, hänen isänsä takavarikoi äitinsä passin ja esti häntä lähtemästä. Lyhyen komennuksen jälkeen Saudi-Arabiassa, Shoebat'it siirtyivät Jerikoon, missä nuori Walid kirjottautui Jordanian ylläpitämään kouluun.

"Ensimmäinen asia, jonka opimme kasvaessamme, oli vihata Juutalaisia," Walid muisteli. "En koskaan unohda ensimmäistä laulua, jonka opin koulussa, 'Arabit meidän rakkaamme ja Juutalaiset meidän koiramme.' Minulla oli tapana ihmetellä tuohon aikaan, keitä Juutalaiset olivat, mutta kertasimme sanoja muiden lasten kanssa, ilman mitään tietoa merkityksestä.

Pian Kuuden Päivän Sodan jälkeen, hänen isänsä siirsi hänet kouluun Beetlehemiin, "missä kasvoin Islamin uskossa, missä minua ruokittiin idealla, että eräänä päivänä Muslimiprofeetta Muhammedin muinainen profetia tulisi saamaan täyttymyksensä," muisteli Shoebat. "Profetia ennusti eräästä taistelusta, missä Pyhä Maa tulisi jälleenvallatuksi ja Juutalaisten eliminoiminen tapahtuisi massiivisessa teurastuksessa. ' Tuomion päivä ei tule toteutumaan, ennenkuin Muslimien sukukunta lyö Juutalaisten sukukunnan,' Jerusalemissa ja ympäröivissä kansoissa'."

Ei ollut pitkää aikaa, ennenkuin Walid'in kasvatus johti hänet sekaantumaan erilaisiin terroristitoimintoihin. Hän rutiininomaisesti innostui mellakoista ja roskajoukkojen lynkkauksista, palopommien ja kivien heittämisestä sotilaisiin, ja Länsimuurin Juutalaisten rukoilijoiden kivittämisestä.

Hän oli joukkopsykologian opiskelija, kyeten innostamaan ihmisjoukon, kääntämällä heidät verenjanoiseksi roskajoukoksi. "Kun näin Ramallah'in lynkkauksen [kaksi Israelin Armeijan reserviläistä Oslon sopimuksen aikoihin toim.huom.]," sanoi Shoebat, "Tiesin tarkasti miten nämä ihmiset tunsivat sisällään, kun he tekivät tämän. Ylistäen Allahia....kaikki nuo ihmiset kirkumassa yhdessä Allahu Akhbar - sinä tunnet tämän kuvaamattoman hurmion, missä sinä kirjaimellisesti haluat sohaista jokaista, jota kutsutaan juutalaiseksi."

Ei kestänyt kauaa, ennenkuin Shoebat aloitti Jasser Arafatin Fatah terroristiryhmässä. "Minut värväsi mies nimeltään Mahmoud Abu-Amr, Jerusalemista," hän muisteli. "Tapasin hänen kanssaan Temppelivuorella Jerusalemissa, missä hän antoi minulle hyvin kehitetyn räjähteen, jonka hän oli koonnut." Pommi - räjähdelataus kätkettynä leivänpalaan - oli tarkoitettu Bank Leumin sivukonttoriin Beetlehemissä. "Me salakuljetimme sen Temppelivuorelta," sanoi Shoebat, "Olin kävelemässä - Temppelivuorella - räjähteet ja ajastin kädessäni. Me kävelimme muureille ja pakenimme, siten välttäen tarkastuspisteet. Menin bussiasemalle ja otin bussin Beetlehemiin, täysin valmiina antamaan elämäni, jos pitäisi." Vaikka, jopa silloin, hänellä oli epävarmuuden vihlaisu. "Viimeisellä minuutilla näin joitakin lapsia kävelemässä lähellä pankkia ympäriinsä ja päättelin ' tämä on naurettavaa' ja heitin sen läheiselle talon katolle."

Shoebat sanoo, ettei hän ollut motivoitunut kansallistunteesta tai itsemääräämishalusta yhtä paljon kuin hän oli islamilaisesta kasvatuksestaan. "En ollut vain terroristi, vaan minua terrorisoi minun uskoni," Shoebat muisteli, "koska minun oli saavutettava tarpeeksi ansioita ja hyviä tekoja mennäkseni taivaaseen, mutten koskaan ollut varma, painaisiko hyvät tekoni enemmän kuin pahat tekoni vaa'assa, kun Jumala tuomitsisi minut, meille oli opetettu, että kuoleminen taistelussa Juutalaisia vastaan helpottaisi Allahin vihaa syntejäni kohtaan ja minun olisi varmistettava hyvä paikka taivaassa, kauniin suurisilmäisen naisen kanssa, joka täyttää kaikkein intiimimmät haluni, joten jollain tavalla [oikeiden hyökkäyksien kautta Juutalaisia vastaan, tai jos kuolisin yrityksessä - toim.huom] voittaisin - terrori oli ainoa tie."

18 vuoden iässä, vietettyään useita kuukausia Israelilaisissa vankiloissa, Shoebat meni opiskelemaan Yhdysvaltoihin tullen aktivistiksi Chicagossa ja keräten varoja PLO:lle. "Edes eläminen Amerikassa - sivistyneessä yhteiskunnasa, jos haluat - minä en silti ollut muuttanut mieltäni vähääkään Israelista ja Juutalaisista."

Muutos tuli 1993, kun uudelleenavioitunut Shoebat yritti käännyttää Katolisen vaimonsa islamiin. "Väitin, että Juutalaiset olivat väärentäneet Raamatun ja olivat profeetan-tappajia," Shoebat sanoi. Hänen vaimonsa pyysi häntä osoittamaan väitteensä hänelle, joten päättäväinen Shoebat hankki ensimmäisen Raamattunsa tarkoituksena osoittaa vaimolleen ristiriitaisuudet ja vääristymät, jotka siinä oli esitetty Juutalaisten toimesta.

"1993 pyysin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa paljastamaan minulle, oliko Raamattu todellakin vääristetty, kuten minulle oli opetettu tai jos se oli totuus ja Koraani oli väärä dokumentti, " Shoebat sanoi. Raamatun ja Koraanin rinnakkaisella tutkimisella hän pian tuli loogisuuden tienhaaraan: "Joko Juutalaiset olivat todellakin muuttaneet Kirjoitukset - koska miten Jumala voisi olla pahan kansan puolella, tai Koraani oli väärässä, ja minä olin paha," Shoebat muisteli. "Päätin sitten tutkia molempien puolien historiaa - punnitakseni kummatkin puolet. Silloin aloin nähdä hengellisen linkin Juutalaisen kansan ja heidän maansa välillä."

Hitaasti muutos voitti veteraani Jihadistin. "Luettuani Heprealaisen Raamatun, kaiken oikeutetuista Israelin sodista - Raamatun ajoista nykyaikaan - tuli mieleeni," sanoi Shoebat. "Miten saattoi olla, että Allah on tosi Jumala, jos Kuuden Päivän Sota 1967 toi tuloksena suurimman voiton Juutalaisille, sitten Joosuan piirittäessä Jerikoa. Mikä on enemmän, kuin se että Israelin voitto - toisin kuin Muslimien valloitukset täynnä raiskausta, ryöstöä ja massamurhaa - toi vapauden kaikille ihmisille ja uskonnoille. Jokainen [hänen Arabitoverinsa eläen Jerikossa tuohon aikaan- toim.huom.] näki ja jokainen muistaa tämän, mutta epäonneksi ihmiset tänään kieltävät totuuden siitä mitä he (tietävät.)"

Shoebat päätti tuossa kohden kääntyä pois terrorismin ja Jihadin polulta. "Herätin vaimoni ja sanoin 'Maria - ajattelen, että olin väärässä yrittäessäni käännyttää sinut Islamiin."

Hän aloitti sovittelun polulla - kokien syvää katumusta menneistä toimistaan yhtä hyvin kuin vihaa niitä kohtaan, jotka olivat iskostaneet häneen ajatuksen suorittaa niitä. "Syvästi toivon niiden sotilaiden anteeksiantamisen myöntämistä, jotka melkein tapoin," Shoebat sanoi Tovia Singerin radio-show'ssa. "Pyytäisin Amnonia olemaan hyvä ja ymmärtämään kasvatuksellinen vihanvallassaolo, mikä aivopesi mieleni vihaamaan juutalaisia. Meille opetettiin sitä lapsuudesta saakka, emmekä tienneet mistään paremmasta."

Päättäväisesti hän pian alkoi puhumisen Muslimiryhmille, antaakseen kansansa tietää, mitä hän tietää,- vaatien, että ne vastustavat sitä, mitä Islam joko aina oli - tai oli määrä tulla. Kun on vastustamassa sitä, mikä on tulossa hieman kuin mantraksi (julkiseen kulutukseen) Syyskuun 11. lähtien - että "tosi Islam on rauhan uskonto", Shoebat vastaa, "Kasvoin siellä - olin siellä moskeijoissa, ummah'eissa ja uskonnollisissa kouluissa. Minä tiedän, mitä yhä opetetaan tänään tekstikirjoissa ja uskonnollisten johtajien toimesta - joten minun haasteeni niille, jotka väittävät, että Islam ei ole terrorin uskonto, mitä näemme tänään, on: mitä olet tehnyt vastustaaksesi sitä ja sanonut 'tämä on väärin'?"

"Mitä Länsi ei ymmärrä Islamista," Shoebat sanoi Tovia Singer'in radiolähetyksessä, "on, että Jihad'issa on asteita. Jos Muslimeilla on yliote, silloin Jihadia harjoitetaan voimalla. Jos Muslimeilla ei ole yliotetta, silloin Jihadia harjoitetaan taloudellisin ja poliittisin keinoin. Siitä lähtien, kun Muslimeilla ei ole ollut yliotetta Amerikassa ja Euroopassa, he puhuvat rauhasta, samalla tukien Hamasia ja Hizbollahia. Koko Islamin idea, olemisesta rauhanomainen uskonto kumpuaa tuosta Jihadin hiljaisesta vaiheesta."

Imaami (islamilainen pappismies) Orangen maakunnasta, Kaliforniasta, myöskin eräs vieras Singer'in radio-show:ssa, tarttui asiaan Shoebatin väitteisiin, sanomalla, että 'Jihad' edustaa sisäistä taistelua, eikä kansanmurhanomaista uskottomien teurastusta, Osama bin Laden'in nimittämänä. Shoebat silmää räpäyttämättä torjui helposti pappismiehen julkiset väitteet, toistaen jae jakeelta Koraania sen alkuperäisellä Arabialla ja kääntäen Englanniksi. " On olemassa yli sata Muhammedin lainausta, koskien Jihadia - voisin toistaa jokaisen niistä, mutta me olisimme täällä koko päivän. Joka ainoa viittaa erityisesti Jihadiin, miekan avulla, tappamisen avulla, ei vankien ottamisella - vain yksi lainaus viittaa sisäiseen taisteluun - Muhammedin nimittämänä, Arabian täydellisen valloituksen ja miehityksen jälkeen." Hän sanoi, että sellaiset väitteet (Kuin Islam on rauhaisa ja Jihad on vain sisäistä taistelua) olivat tyypillisiä Amerikan Islamilaisessa johtajuudessa, ja niitä on käytetty innokkaasti läntisillä audiensseilla, jotka eivät halua uskoa, että yksi maailman pääuskonnoista muodostaa sellaisen vaaran ihmiskunnalle."

Kysyttäessä, uskooko hän, että Amerikan Muslimit todella tarttuvat kiinni tähän ohjelmaan Jihadista, mitä hän kuvasi, Shoebat arvotti sanomisensa sanomalla, "Afgaanit Yhdysvalloissa ja Iranilaiset, jotka jättivät Iranin ovat valtaosaltaan rauhanomaista väkeä. Arabiaa puhuvat yhteisöt Amerikassa kuitenkin todellakin tukevat Osama bin Ladenia ja Hamasia." Hän siteeraa suoraa riippuvuutta Islamissa pysymisen ja terrorismin tukemisen välillä. " Mitä vähemmän he tietävät Islamista, sitä rauhallisempia he ovat," hän sanoi.

"On niitä, jotka hylkäävät monet klassiset lähteet ja todella keskittyvät Koraanin rauhanomaisiin säkeisiin, pyrkimällä kiertämään jakeita, koska he todella eivät tahdo vihkiytyä väkivaltaan," sanoi Shoebat, "mutta jos nuo saarnaajat väittelisivät Osama bin Ladenista, bin Laden voittaisi selvästi, koska Koraanin sanat ovat hänen puolellaan."

Shoebat itse, evankeelinen Kristitty sanoo, että on epäonneksi, että Kristityt Arabit Israelissa myös valitsevat Juutalaisvihan teologian yhtä hyvin, vaikka samalla kokevat vainoa ja pelottelua Muslimienemmistön taholta. "Kristityt Arabit Israelissa saavat koulutuksensa heidän johtajiltaan ja Katoliselta kirkolta, "valittaa Shoebat. "He aika paljon liimautuvat Korvausteologiaan - että Jumala korvasi Israelin Katolisella kirkolla. He ovat myös nostaneet esiin uuden Liberaaliteologian, Palestiinalaisen liikkeen yhdessävalitsemana." (Surullista, mutta totta, uutisissa nähtynä myöskin.)

Vaikka Shoebat ei vedä kättään nyrkkiin, hänen muutoksensa ei ole ollut helppo. " Isäni ja perheeni leimasi minut petturiksi," hän sanoi, "he sanoivat, että olen pettänyt asian, uskonnon, kulttuurin - kaiken." Shoebat uskoo, että hänen kohtelunsa perheensä taholta on osoituksena Islamin kohtalokkaasta rakenneviasta. "Jos Islam todella olisi rauhanomainen uskonto, silloin perheeni saattaisi pitää minua pähkinätapauksena, mutta minun oma veljeni ei voisi uhata tappaa minut, perheeni ei voisi takavarikoida minun maatani, eikä vaatisi minua palaamaan Beetlehemiin ja julistamaan, että "ei ole muuta Jumalaa kuin Allah ja Muhammed on hänen profeettansa." Jos en usko enää Islamiin, miksi minun pitäisi julistaa sellaista asiaa? Fakta on, että Muhammed selvästi vaati, että joka muuttaa uskonsa, täytyy surmata. Mitä osaa "tappamisesta" eivät ymmärrä nuo, jotka väittävät, että Islam on rauhan uskonto? Onko mikään ihme, miksi minun on elettävä piilossa ja oltava niin varovainen, jopa vaikka eläessäni vapaassa yhteiskunnassa täällä Amerikassa?"

Shoebat pitää kiinni kuitenkin siitä, että hänen totuuden tavoittelunsa on ollut kannattavaa ja näkee sen hänen uutena tehtävänään, olla todellisen rauhan ääni. "Tulen luoksesi rakkaudesta sinun kansaasi ja Raamattuasi kohtaan sanoakseni, minun kansani on väärässä," hän kertoi ryhmälle Juutalaisia opiskelijoita Berkeley'ssä, "Arabit ja Muslimit ovat väärässä."

Vaikka hän kokee, että on äärimmäisen tärkeää puhua Juutalaisille ryhmille - varoittaakseen heitä luovuttamasta osia Israelin maasta Islamilaisille terroristeille - hänen todelliset päämääränsä lepäävät hänen omassa kansassaan. "Minun unelmani on mennä vankiloihin, missä tapasin olla - Ramallah'in vankila, Muskavit'in vankila - mikä tahansa vankila - mennä sinne ja sanoa 'hei, on erilainen tapa elää, siitä tavasta, mitä Jasser Arafat ja Ahmed Yassin aivopesevät sinut uskomaan.' Haluan väitellä heidän kanssaan ja kertoa heille, miksi ei ole 72 neitsyttä tai muutakaan tällaista saastaa, mitä heille on heidän kouluissaan opetettu."

Esiintymisissään moskeijoissa, synagoogissa ja radion puhe show:ssa, Shoebat on enemmän kuin halukas ottamaan kysymyksiä Juutalaisilta, Arabeilta ja Islamisteilta yhtähyvin. Yksi opiskelija Toronton Yliopistosta kysyi Shoebatilta, mitä hän suosittelee Israelin tekevän, lopettaakseen Jihadin, joka sotii sitä vastaan.

"Useimmat juutalaiset uskovat kahden valtion-ratkaisuun," vastasi Shoebat, "Minä en usko tähän. Palestiinalainen valtio tulee sepittämään sen omat säännöt ja lait jatkaakseen Juutalaisten tappamista." Hän ehdotti sensijaan, että Israel, "Herää ja haistaa Humuksen tuoksun. Meidän on palattava status quo'hon - miehitykseen. Oli työtä, ihmiset menivät töihin ja elättivät perheensä, ja kuka tahansa sekaantui terrorismiin karkoitettiin tai suljettiin vankilaan - kuten mikä tahansa moderni maa maailmassa. Ajattelen, että Israelin pitäisi seisoa vahvana ja taistella - purkaa Hamas ja ottaa pois kaikki aseet, tavalla kuten oli tapana olla. Aseiden esittely Palestiinalaiselle yhteisölle Israelin taholta [Oslon sopimuksen aikana, Israel antoi hyökkäyskiväärejä Arafatin Poliisijoukoille -toim.huom.] , oli epäonnistunut ja ne täytyy takavarikoida."

Vastaten toiseen kysymykseen elämisestä Jesha'ssa (Juudea, Samaria ja Gazassa) ennen v.1967 sotaa, Shoebat kuvasi mitä elämä oli, kuten Jerikossa tuohon aikaan:

"Emme erityisemmin välittäneet Jordanian hallinnosta. Opetus Israelin tuhosta oli määräävä osa opetusohjelmaa silloin, mutta ne pidimme itseämme Jordanialaisina, kunnes Juutalaiset palasivat Jerusalemiin. Sitten yht'äkkiä me olimme Palestiinalaisia - he poistivat tähden Jordanian lipusta, ja yht'äkkiä meillä oli Palestiinan lippu."

Shoebat tuntee hyvin voimakkaasti, että meneillään olevalla sodalla Israelia vastaan ei ole mitään tekemistä Arabien halun kanssa Palestiinalaisvaltiosta. "Koskaan historiassa ei ollut Palestiinan valtiota," sanoi Shoebat, "me emme koskaan halunneet Palestiinan valtiota - edes tänään Palestiinalaiset eivät halua Palestiinan valtiota..."

"Mitä he sitten haluavat?", kysyi Tovia Singer.

"He haluavat Juutalaisten tuhoamista, periodia," Shoebat sanoi. "Se on uskonnollinen pyhä sota. Se on kulttuurissa, traditiossa. Arafat on siru samaa blokkia kuin Saddam Hussein, Osama bin Laden, Ahmed Yassin (Islamin ideologinen isä ja tulkitsija Arafatille ja PA:lle, suom. huom) - he ovat kuin höyhenlintuja, heillä on pieniä eroja, mutta ovat höyhenlintuja."

Singerin kysyessä, mikä hänen sanomansa Juutalaiselle kansalle on tänään, Shoebat ajatteli hetken ja vastasi: "Sinun Jumalasi on kunnioitusta herättävä Jumala ja maasi ja kansasi ovat kunnioitettavia. Ole tiukka ja ole vahva. Älä heikenny maailman kansojen taholta, eikä kaikkien niiden taholta, jotka yrittävät heikentää sinua ja ottaa maasi."

Loppuajatuksena, mutta sanottuna suuren hädän tunnulla, entinen terroristi muuttuneena Siionin rakastajaksi, pyysi hartaasti Israelin Kansaa, "Olkaa hyvä, ottakaa takaisin pyhä Temppelivuori."

ps. Jos olet jaksanut lukea tähän saakka, niin olet joko jo nyt siionisti tai olet tulossa sellaiseksi, varo vähän | -:)

Kääntäjän kommentti: Islam ei todellakaan ole mikään rauhanomainen uskonto. Tyttäremme, joka oli 29.1.04 Jerusalemin keskustassa tapahtuneen bussiräjähdyksen sattuessa n. 50 metrin päässä, meni paikalle ja kertoi näkemästään: "Kadun varressa oli ihmisen keskivartalo, ilman päätä ja raajoja. Ruumiinosia oli kaikkialla." Kaksi tyttäremme työkaveria olivat, toinen bussissa ja toinen oli juuri astunut ulos bussista, räjähdyksen sattuessa. He selvisivät hengissä. Räjähdyksessä kuoli ainakin 11 ja kymmenet loukkaantuivat, jotkut hyvin vakavasti. Kuka sanoo, että Islam on rauhan uskonto?

Sokaiseeko öljynhaju maailman johtajien ja kansojen silmät, kun EU-gallup sanoo, että Israel on maailmanrauhan uhka nro.1.! Öljyrikkaat arabimaat ovat itseasiassa 'ryöstäneet' länsimaita kymmeniä vuosia, senjälkeen kun ne ottivat öljynhinnan poliittiseksi aseekseen. Länsimaat ovat melkein pyhäkoulupoikien tavoin kiltisti maksaneet OPEC'in määrittelemät öljynkorotukset. Lämmitysöljy esim. maksoi joskus vähän yli 10 penniä / litra, nyt yli kaksi vanhaa markkaa. Ja sheikit ostelee autotehtaita ja linnoja Euroopasta ja maailmantalous kärsii. Kärsimystä ei ole ainakaan vähentänyt WTC:n isku New York Cityssä, vaan kärjisti. Kauanko Maailma kestää muslimien kiristystä ja terroria? Olisi aika kansojen ryhdistyä muslimeja vastaan.

pääsivulle

 


Käänt.huom. Artikkelin lopussa(alla) on Amerikkalaisen editorin arvokas kommentti, jota ei ole suomennettu.


From PLO Terrorist to Lover of Zion - The Truth of Islam From Inside


Weekend News Today
Lead: Faith
Source:
Arutz Sheva - Israel National News


Wed Jan 28,2004 -- In stark contrast to the PLO songs he recited growing up, with words like, “Sharpen my bones into swords and make my flesh into Molotov cocktails,” Shoebat, now 44, sings a very different tune.

Walid Shoebat’s visit to the University of Toronto, together with Israel National Radio’s Tovia Singer, was but the latest of the former terrorist’s endeavors on behalf his latest cause: Israel and the Jewish people. Shoebat has related his extraordinary journey over the airwaves and before audiences across North America, encouraging people to “wake up and smell the hummus” before Islam succeeds in implementing its program of global Jihad.

Born in 1960 to an Arab Muslim father and an American Christian mother, Walid grew up mainly in the village of Beit Sahour, near Bethlehem. His parents met while his father was studying in the United States, married, and returned to Jordanian-controlled Beit Sahour the year Walid was born. Once there, his father confiscated his mother's passport and prevented her from leaving. After a brief stint in Saudi Arabia, the Shoebats moved to Jericho, where the young Walid was enrolled in a Jordanian-run school.

“The first thing we learned growing up was to hate Jews,” Walid recalled. “I’ll never forgot the first song I learned in school, ‘Arabs our beloved and Jews our dogs.’ I used to wonder at that time who the Jews were, but repeated the words with the rest of the kids without any knowledge of the meaning.”

Soon after the Six-Day-War his father transferred him to a school in Bethlehem “where I grew in the faith of Islam, in which I was fed the idea that one day a fulfillment of an ancient prophecy by the Muslim prophet Mohammed would come to pass,” recalled Shoebat. “The prophecy foretold a battle in which the Holy Land would be recaptured and the elimination of the Jews would take place in a massive slaughter. ‘The day of judgment shall not come to pass until a tribe of Muslims defeat a tribe of Jews,’ it said, ‘in Jerusalem and the surrounding nations’.”

It was not long before Walid’s education led him to get involved in various terrorist activities. He routinely stirred up riots and lynch mobs, throwing firebombs and rocks at soldiers and pelting Jewish worshippers at the Western Wall. He even beat an Israeli soldier, with the intent to kill, but the soldier escaped at the last second.

He was a student of mob psychology, able to stir up a crowd of people, turning them into a bloodthirsty mob. “When I saw the Ramallah lynching [of two IDF reservists in the first days of the Oslo War –ed.],” said Shoebat, “I knew exactly how these people were feeling inside of them as they did this. Praising Allah…all those people screaming Allahu Akhbar together – you feel this indescribable ecstasy where you literally want to lunge at anyone called a Jew.”

It wasn’t long before Shoebat was initiated into Yassir Arafat’s Fatah terror group. “I was recruited by a guy named Mahmoud Abu-Amr, from Jerusalem,” he recalled. “I met up with him on the Temple Mount in Jerusalem where he gave me a very sophisticated explosive device he had assembled.” The bomb – an explosive charge hidden in a loaf of bread – was intended for the Bank Leumi branch in Bethlehem. “We smuggled it from the Temple Mount,” said Shoebat, “I was walking – on the Temple Mount – with explosives and a timer in my hand. We walked to the walls and escaped so as to avoid the checkpoints. I went to the bus station and took a bus to Bethlehem, fully ready to give my life if I had to.” Even then, though, he had a pang of uncertainty. “At the last minute I saw some children walking around near the bank and decided ‘this is ridiculous’ and threw it on a rooftop nearby.”

Shoebat says he was not motivated by nationalism or the desire for self-determination as much as he was by his Islamic education. “I was not only a terrorist, but I was terrorized by my beliefs,” Shoebat recalled, “since I had to gain enough merit and good deeds to go to heaven but never was sure if my good deeds would outweigh my bad deeds in the scale when I would be judged by God, it was taught to us that to die fighting the Jews [would] ease Allah's anger towards my sin and I [would] be secured a good spot in heaven with beautiful wide eyed women to fulfill my most intimate desires, so either way [through actual attacks on Jews, or if I were to be killed in the attempt –ed.] I would win – terror was the only way.”

At age 18, after spending several months in Israeli prisons, Shoebat went to study in the United States becoming an activist in Chicago nd fund-raising for the PLO. “Even living in America – a civilized society, if you will – I still had not changed my mind one bit about Israel and the Jews.”

The transformation came in 1993, when a newly married Shoebat tried to convert his Catholic wife to Islam. “I claimed that the Jews had corrupted the Bible and were prophet-killers,” Shoebat said. His wife asked him to prove his claims to her so a determined Shoebat purchased his first Bible in order to show his wife the contradictions and corruptions introduced to it by the Jews.

“In 1993 I asked the God of Abraham, Isaac and Jacob to reveal to me whether the Bible was indeed corrupted as I was taught or if it were the truth and the Koran was the false document,” Shoebat said. Through parallel study of the Bible and the Koran he soon came to a logical crossroads: “Either the Jews had indeed changed the scripture – because how could God be on the side of evil people, or the Koran was false, and I was the evil one,” Shoebat recalled. “I then decided to examine the history from both sides – to weigh each sides. It was then that I began to see the spiritual link between the Jewish people and their land.”

Slowly a change overcame the veteran Jihadist. “After reading the Hebrew Bible, about all of the righteous wars of Israel – from biblical times until the present – it dawned on me,” said Shoebat. “How could it be that Allah is the true God if the Six-Day-War in 1967 resulted the greatest victory for the Jews since Joshua’s encirclement of Jericho. What’s more is that Israel’s victory – unlike Muslim conquests full of rape, pillaging and massacre – brought freedom for all peoples and religions. Everyone [his fellow Arabs living in Jericho at the time –ed.] saw and everyone remembers this but unfortunately people today deny the truth of what they.”

Shoebat decided at that point to turn away from the path of terrorism and Jihad. “I woke up my wife and said ‘Maria – I think I was wrong to try to convert you to Islam.’”

He embarked on a path of reconciliation – experiencing deep regret for his past actions as well as anger toward those who indoctrinated him to carry them out. “I deeply wish to be granted forgiveness from the soldier who I almost killed,” Shoebat said on Tovia Singer's radio show. He said he remembered hearing a second soldier call him ‘Amnon’. “I would beg Amnon to please understand that I underwent an educational occupation of hatred which brainwashed my mind to hate Jews. We were taught it since we were children and I did not know any better.”

Determined to let his people know what he knows, he soon began speaking to Muslim groups – demanding that they confront what Islam either always was – or has become. When confronted with what has become somewhat of a mantra(for public consumption) since September 11th – that “true Islam is a religion of peace,” Shoebat responds, “I grew up there – I was there at the mosques, the ummahs and the religious schools. I know what is still being taught today in the textbooks and by the religious leaders – so my challenge to those who claim Islam is not the religion of terror we see today, is what have you done to stand against it and say ‘this is wrong’?”

“What the West does not understand about Islam,” Shoebat said on Tovia Singer’s radio broadcast, “is that Jihad has stages. If Muslims have the upper hand then Jihad is waged by force. If Muslim’s don’t have the upper hand then Jihad is waged through financial and political means. Since Muslims do not have the upper hand in America or Europe, they talk about peace while supporting Hamas and Hezballah. The whole idea of Islam being a peaceful religion emanates from that silent stage of Jihad."

The Imam (Islamic cleric) of Orange County, California, a guest on Singer’s radio show as well, took issue with Shoebat’s claims, saying that ‘Jihad’ represents an inner struggle and not the genocidal slaughter of infidels called for by Osama bin Ladin. Shoebat unblinkingly easily refuted the cleric’s public claims, reciting verse after verse of Koranic scripture in its original Arabic and translating into English. “There are over one hundred quotes by Mohammad regarding Jihad – I could recite each one of them but we would be here all day. Every single one refers specifically to Jihad by the sword, by killing, by taking no prisoners – with only one quote referring to an internal struggle – called for by Mohammad after the complete conquest and occupation of Arabia.” He said that such claims (like Islam is of peace and Jihad is only inner struggle)were typical of the Islamic leadership in America, and are consumed eagerly by western audiences who do not want to believe that one of the major world religions poses such a danger to humanity.

Asked whether he believes that Muslims in America truly adhere to the program of Jihad he described, Shoebat qualified his statements saying, “Afghans in the U.S. and Iranians who left Iran are predominately peaceful people. The Arabic speaking communities in America, however, do indeed support Osama bin Ladin and Hamas.” He cites a direct correlation between adherence to Islam and support of terrorism. “The less they know about Islam the more peaceful they are,” he said.

“There are those that reject many of the classical sources and truly focus on the peaceful verses of the Koran, seeking to twist the verses because they truly do not want to engage in violence,” said Shoebat, “but if those preachers would debate Osama bin Ladin, bin Ladin would clearly win because the words of the Koran are on his side.”

Shoebat, himself an evangelical Christian says it is unfortunate that Christian Arabs in Israel also choose a theology of Jew hatred as well, even while experiencing persecution and intimidation by the Muslim majority. “The Christian Arabs in Israel get their education from their leaders and the Catholic church,” laments Shoebat. “They pretty much adhere to the Replacement Theology – that God replaced Israel with the Catholic church. They have also come up with a new Liberation Theology, co-opted by the Palestinian movement.” (Sad, but true, as seen in the news as well.)

Although Shoebat pulls no punches, his transformation has not been easy. “I was branded a traitor by my father and my family,” he said, “they say that I have betrayed the cause, the religion, the culture – everything.” Shoebat believes his treatment by his family is indicative of Islam’s fatal flaw. “If Islam truly were a peaceful religion then my family might consider me a nut case, but my own brother would not threaten to kill me, my family would not have confiscated my land and demanded I come back to Bethlehem and declare that ‘there is no god but Allah and Muhammad is his prophet.’ If I don’t believe in Islam anymore why should I declare such a thing? The fact is that Mohammed clearly demanded that one who changes his faith must be killed. What part of 'kill' is not understood by those who claim Islam is a religion of peace? Is it any wonder why I have to live in hiding and be so careful even though I live in a free society here in America?”

Shoeobat insists, however, that his pursuit of truth has been worthwhile and sees it as his new mission to be a voice of true peace. "I come to you out of love for your people and your Bible, to say my people are wrong,” he told a group of Jewish students in Berkeley, “the Arabs and Muslims are wrong.”

Although he feels it is of utmost importance to speak to Jewish groups – to warn them not to relinquish parts of the Land of Israel to Islamic terrorists – his true goals lies with his own people. “My dream is to go to the prisons where I used to be – Ramallah prison, Muskavit prison – whatever prison – to go there and say ‘hey, there is a different way you can live from the way Yassir Arafat and Ahmed Yassin are brainwashing you to believe.’ I want to debate them and tell them why there are not 72 virgins or any of this other garbage that is being taught in their schools.”

In his appearances at mosques, synagogues and on radio talk shows, Shoebat is more than willing to take questions from Jews, Arabs and Islamists alike. One student at the University of Toronto asked Shoebat what he recommends Israel do to put an end to the Jihad being waged against her.

“Most Jews believe in a 2-state solution,” answered Shoebat, “I do not believe in this. A Palestinian state will concoct its own rules and laws to continue the killing of Jews.” He suggested instead that Israel, “Wake up and smell the Hummus. We must return to the status quo – the occupation. There were jobs, people went to work and supported their families, and whoever got involved with terrorism was exiled or imprisoned – like any modern country in the world. I think Israel should stand strong and fight – dismantle Hamas and take away all the weapons, the way it used to be. The introduction of weapons into Palestinian society by Israel [under the Oslo accords, Israel gave assault rifles to Arafat’s ‘police force’ –ed.] was a disaster and they must be confiscated.”

Answering another question about life in Yesha (Judea, Samaria and Gaza) before the 1967 war, Shoebat described what life was like in Jericho at the time:

“We did not particularly mind Jordanian rule. The teaching of the destruction of Israel was a definite part of the curriculum then, but we considered ourselves Jordanian until the Jews returned to Jerusalem. Then all of the sudden we were Palestinians – they removed the star from the Jordanian flag and all of the sudden we had a Palestinian flag.”

Shoebat feels very strongly that the ongoing war against Israel has nothing to do with an Arab desire for a Palestinian state. “Never in history was there a Palestinian state,” said Shoebat, “we never wanted a Palestinian state – even today the Palestinians do not want a Palestinian state…”

“Then what do they want?” asked Tovia Singer.

“They want the destruction of the Jews, period,” Shoebat said. “It’s a religious holy war. It’s in the culture, the tradition. Arafat is a chip off the same block as Saddam Hussein, Osama bin Laden, Ahmed Yassin – they are all birds of a feather, they have small differences but are birds of a feather.”

Asked by Singer what his message to the Jewish people today is, Shoebat thought for a moment and responded: “Your God is an awesome God and your land and your people are awesome. Hold tight and be strong. Do not be weakened by the nations of the world and all those trying to weaken you and take your land.”

As an afterthought, but said with a sense of great urgency, the former terrorist turned lover of Zion implored the Nation of Israel, “Please take back the holy Temple Mount.”

Editor's Note: WOW!!! God bless that precious former Muslim man, now FREED, and God bless all those former Muslims who have been FREED from the deception of Islam, and are now taking a stand and being a witness to the truth. \0/ They're trying to wake people up to reality before it's too late.

He also hit that key point...that only those who don't truly know the Qu'ran (the only version considered accurate and holy is the ARabic one-according to Islam as well). They each explain how the Arabic version is much more descriptive & vile w/ much more eerie words for Jews & Christians, too. As former Muslims have stated...the English versions are watered down for our consumption.

And they've explained how part of the big stage we're in now is the missionary stage where they do massive Islamic education to make people think Islam is peaceful and should be welcomed with open arms. They build as many mosques as possible, send in tons of $$ funding, raise more $$ while in the new country or region, have as many people move to the new area as possible, etc etc.

But, little do Americans know the real truth of the real Islam, of which Sheikh Osama bin laden is a faithful follower. In a country living under Islamic law, former Muslims and true evangelical Christians living or doing missionary work there, explain that Islam is only peaceful to those that are Muslims and living in submission to their Islamic god of Muhammad, Allah.

They do give the new nation they are aiming to take for Islam the time to submit PEACEFULLY 1st...the missionary stage, aka 'silent jihad'. But then, they are to bring that new region to submission by force, and the people enslaved, a lower class. That's the actual HOLY JIHAD in its' true form, its' militancy. And from then on, everything goes downhill fast for human rights' wise, and especially for women bigtime.

Just notice how Islam is being welcomed with open arms in churches and schools, government, businesses, etc etc...all across the nation...while true evangelical Christianity is being attacked and taken out left and right.

Wake up America, before it's too late. Islam knows what it's doing, and is working at a rapid pace right now right here. Pray many get saved, regardless what religions they're coming out of, so many can soon be FREED from all this darkness and deception, the lies satan holds so many under. Hoping & praying many people soon come to God thru Jesus, the ONLY WAY to have guaranteed eternal salvation. What a great day of rejoicing & celebration for those souls who are freed and part of God's true children in Jesus alone. wooohoooo!!! \0/ PTL for our new brothers & sisters in Jesus each day.

pääsivulle